Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem mondtam,hogy ne menj el hnap:a rendelést azért mondtam,mert akkor biztos lesz a Cossacksból,sztem nézd meg,oszt lehet szerencséd lesz<#felkialtas>
TQ cheater
Azért nevezik egyiptomnak,mert ök csak a napoleonhoz kapcsolodo országokat veszik bele a játékba,és a törököknek semmi közük nincsen napoleonhoz,egyiptomnak viszont van,mégpedig az,hogy napoleon oda vezetett egy expediciot.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Tehát nem lehet érte már holnap elmenni?

Be Positive! MMO GAMER

Sztem hétfõn,az elsõ munkanapon<#phone>
TQ cheater
Rendben van megrendelem,azt irja hogy kapok egy e-mailt és fel hívnak telefonon.Ez mikor fog történni?

Be Positive! MMO GAMER

A netrõl rendelve kér út áll elõtted:
1. Személyesen átveszed egy általad választott boltban,ilyenkor 4990 Ft.
2. Házhozszállításnál rájön az árra 999 Ft.

Viszont ha leadod a rendelést,akkor névre szólóan fog várni egy csomag a boltban,és akkor biztos a vétel.

Engem másnap felhívtak a boltból,utána következõ nap pedig hozta a postás...<#nyes>.

Hogy van -e árkülönbség,ha nem rendeled,azt nem tudom,de ez vmi akció most,úgyhogy sztem nézz utána<#email>
Ja,jók a türkisek,csak nem értem miért "Egyiptom"-nak nevezik a Cossacks 2-ben,amikor az a birodalmuk része volt csupán...<#csodalk> A lengyeleknek vmi nehézlovast adott a game (Karkuse-asszem a neve),semmi infó nincs róla,kb. olyan erõs mint a francik Mounted Mamelukja.<#whatever>
TQ cheater
El van intézve.Holnap fogom megvenni(lehetöleg a goldot) a Mammut 576-jában.Remélem pont lesz ott raktáron gold(ha valaki tudja van-e az szoljon).T
Agrorocker;tehát te interneten rendelted meg?És mennyi idö mig "kihozzák"?Ugye a boltban nem drágább mint interneten?

Be Positive! MMO GAMER

A lengyelek nemzeti egységük elvileg a winged hussair. Legalábbis több ebben a korban játszódó stratégiai játék szerint.

Nekem amúgy a törökök, poroszok és oroszok jönnek be. Kb. ebben a sorrendben!

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Én az interneten rendeltem meg az 576-tól.<#kacsint> Az alapjáték,a Napoleonic War,már 2990-ért is láttam,de asszem a Battle for Europe csak a Gold-ban van benne (ami 4990-ért vesztegetnek<#dumcsi>).
TQ cheater
Hali!

Megint én vagyok.Légyszi mondjatok egy helyet ahol meg lehet kapni a goldot vagy csak az egyik játékot.

Be Positive! MMO GAMER

Lenygyel,spanyol,rajnai németek. Nekem a lengyelek az új személyes kedvenceim<#mf1>:nincs milícia egységük és jók a reguláris katonáik meg a vértes mellett van vmi nemzeti egységük<#nevetes1>.
Hm,akkor ez elég szánalmas...<#wilting>
Egyébként a 3 új nép milyen? Lengyel, spanyol, meg mi?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Én is észrevettem. Szerintem a készítõk lusták voltak ezekhez is szöveget írni.

Egy kérdés ahhoz,akinek original a gaméja (Battle for Europe):az új nemzetek katonáinál nálam nincs<#conf> "info" button (tudjátok,ahol kiadja a historical szöveget,mennyit fogyaszt a lövése,mennyivel nõ a közelharca 10 leölt soldát után stb.)-nálatok is így van?<#conf>
Az egy ingyenes hálózati program,ami elhiteti a számgéppel hogy LAN-ba vagytok kötve,IP címek alapján összehozza a gépeket,és a neten keresztül lehet nyomni a LAN-partikat...Írd be google,töltsd le,van magyar oldal is ,ami ezzel foglalkozik.
Mi az a Hamachi? <#confused>

Nem szabad hagyni, hogy 800 lovasa legyen. Az kb. 20 század. Annyi idõ alatt neked is lehetett volna 20 század muskétásod. Akiket a frontálisan támadó lándzsás lovasok nem hatnak meg...

Nyílván könnyebb mondani, mint megcsinálni, de ha a fickó 100 perc alatt ennyit letermelt, akkor az vagy nagyon nagy spiller volt, vagy te hagytad így elszaporodni, mert passzív voltál.

Na ezért vagyok én Hamachi-párti,oda csak a havert hívod és nem kell fanatikusok ellen játszani. <#worship> Kár,hogy mostanában ritkán tudok jáccani...<#gonosz3>
Játszottam Urall nevû orosszal a neten, majd 100 percig tartott aztán legyalázott. Addig elég jól tartottam magam de aztán bekövetkezett amitõl féltem ennél a játéknál, hogy semmi taktikázás manöverezés nem kell. Legyártott 800 egyforma mounted Ulah lovast és azzal végig tarolta, a pályát. Nem is látszódott csak 3-4 egységnek de amikor kijelöltem öket akkor láttam, hogy nem fér ki a egység felsorolásban lent. 😊
Szóval a szokásos CnC taktika, legyártani ezer mamouth tankot és annyi.
De azért tapasztalat szerzésnek jó. Ha valaki fellép megdobhatna a játékon belül egy maillal, hogy mikor futhatnánk össze.
Ja még valami, vége lett a játéknak és nézegettem , hogy az ellen miket épített utána visszaléptem a fõ netes ablakba és kaptam valami punishmentet , hogy kiléptem, pedig nem. A játék felsorolásban ki is írja, hogy az ellenfél megkapta a gyõzelemért a 8 pontot, szóval nem értettem mi ez a büntetés. Na mindegy.

Na ez elég kimerítõ válasz volt<#vigyor2> ...úgy látom gyûlnek a népek,talán újra beindul a Cossacks 2-bfe...<#pias>
TQ cheater
Aha értem köszi.

Be Positive! MMO GAMER

A kiegészítõ a Battle for europe a napoleonic wars nélkül is játszaható és mindkettõt láttam már torrentes tracker oldalakon. A most megjelent Cossacks 2 Gold ami 2 az egyben 4990 forint.

TQ cheater
Hali!

Nagyon tetszik a játék a demoja megvan.2 kérdésem lenne:
1.Valahol le lehet tölteni teljeseben?És hol?Mennyi idõ alatt?
2.Ha az 1.kérdésre nem a válasz,akkor viszont mennyibe kerül megvenni?(+a kieg. ára is érdekelne)

Be Positive! MMO GAMER

bocsi
A Battle for Europe 1.3 <8EFB>

A NApoleonic Wrsnál jobbra lent ezt írja. 1.2
A BfE 1.2 <8EFB>
Érdekes, nem engedi megváltoztatni a jelszót amit kaptam, mindig azt írja, hogy ellenõrizzem újra a Game Box kódot, pedig tuti jól írom.

Lehet, hogy tévedek de szerintem a cd-key-t bárki kérhet ingyen csak azt nem tudom, hogy a netrõl ellenõrzik-e, hogy eredeti vagy crackes a cossacks-od.
http://www.cossacks2.com/key/english.php
Ezt a linket beírod, ott Register, username e-mail címet megadod, majd kapsz egy ellenõrzõ e-mailt rögtön, arra kattintasz kiírja, hogy sikerült és megkapod rögtön a passwordot. Azzal pedig belépsz a az oldal login-nál, és ott kiírja a cd-key-t. Én csináltam 2 logint is és az egyikkel a napoleonic wars-ra enged be a másikkal a Battle for europe-ra, bár ugyanazok voltak fent, szóval lehet, hogy 1 szerverre tesz fel. És onnan van egy pár fajta játék típust ami nem tudom mi, majd el kell olvasnom a manual-t mert szerencsére magyarul van.
Ha kéri valaki a pdf-eket sívesen elküldöm mailban.

LOL
pont ez akartam megkérdezni tõled, hogy neked volt-e a dobozon cd-key mert nekem se volt.

Valószínûleg csak a kieggel mehetsz netre játszani, ha a kieg cd kulcsát írtad be.

Most nektek akkor milyen verzió van számszerûleg? Nekem 1.2-s.

Hello<#wave>

Az internetes cd kulcsot hogy kell megszerezni? (nekem is originál gold van),mert én nem találtam a dobozon<#nemtudom>,vagy a DVD-n.
Hali
Én is megvettem a cossacks goldot. Az lenne a kérdésem, hogy ha beregisztráltam magam a cdv-tõl kapott cd-key-el a battle for europe-on akkor a napoleonic wars-ot ha indítom ott miért nem enged be az internetes játékba?
Egyébként tényleg minden müködik ami törttel nem. Ja és a legfrisseebb patch van rajta, szóval az 1.0-val nehéz lesz összehozni.Az interneten is vannak fent a hivatalos szerveren de nem mertem még kiállni ellenük majd ha kicsit jobban megy 😊

oké<#mf1>rajta vagyok a témán,ha lesz vmi,szólok<#integet2>,de nem tudok semmi konkrétat mondani<#nemtudom>.
Ja, igen 1.2-es verzió van nekünk is a védelem miatt. Akkor majd, ha van idõd/kedved játszani, akkor ide írd.

Én a Cossacks 2-Battle for Europe-val játszok,ami 1.3-as Cossacks 2-Napoleonic War alapra épül,ha ebbõl van neked az 1.0,akkor sztem telepítsd fel az 1.2-es patch-et,mert az megy törés nélkül is<#nezze>. Hamachi nem tudom mikor lesz,mert nekem 25-étõl 2 hétig munkagyakorlatom lesz<#schmoll2>,a haver nevébeb nem tudok nyilatkozni,de mivel õ "normális" melósképzésen van,ezért kinéz egy nyári 1 hónapos gyakorlat...<#szomoru2>
Szerintem a tört és nem tört verzió simán megy együtt, ha nektek is 1.0-s verzió van.

1.5 hétig szabin leszek. Mikor ütünk össze egy cooperativ meccset hamachin? =)

Nem vagyok semmi jónak elrontója,sõt ha minden összejön,akkor szólok még egy cimborámnak,oszt nyomhatnánk 3 vs.3-as battlékat AI ellen <#wave>. Meg ennek már editorja is van (nyomod a CTRL-t és kurzorral rányomsz a "Main Menü" feliratra,oszt bejön a régi cossacks-os pályaszerkesztõ)<#felkialtas>. Tényleg neked is gyári gaméd van? Mert szerintem a tört és az oroginál nem tud együttmûködni,mert qrvára le van védve a játék,és törttel például gázosak az új népek...<#conf>
A hamachis multizást mi is nyomtuk Heavy knighttal. Nyomhatjuk gép ellen mi is!

Bár 4-en már játszhatunk fasza történelmi csatákat. 2-2 ember irányít egy népet! =)

Hello

Nem foglalkoztam az internetes játékkal,sztem vannak még így páran...<#wilting> Az a baj,hogy az elsõ rész qrva szar lett,így sokan már letették a lantot,én max Hamachin szoktam multizni,de csak cimbivel,gép ellen,mert nem állhatom a fanatikusokat.<#violent> Amúgy az eredeti verzióval minden funkció elérhetõ,legalábbis eddig nem vettem észre semminek a a hiányát (tegnap óta játszok vele,mikrobiológia tanulás helyett,úgyhogy nem rossz...<#mf1> ).
Hello!

Hát nem nagyon tudok rajongói oldalról, ami még él. Eléggé eltûnt ez a játék a süllyesztõben.
Már én sem játszok vele, de fent van még a gépemen. Igaziból a multira tartogattam.

Az eredeti verzióval tudsz multizni mások ellen? Mármint vannak még fent emberek?

Vmi jó Cossacks 2-õs oldal kellene,magyar rajongói,vagy vmi színvonalas külföldi.<#email> Ismertek ilyet?Lehetõleg ahol nem beteg fanatikusok vannak...<#confused> Vagy döglött az egész?<#bdead>
Én most vettem meg a Cossacks 2 Gold-ot,az 576-tól,4990-ért. Nem reklám,nézzetek körül.<#wave> Egyátalán él még ez a topic?<#crazya> A tört nagy szívás,egy csomó minden nem mûxik (kampány,3 új nép stb.),ennyi lóvét még fenntartással,de megér. Az a baj hogy nem csináltak még jó napóleonos stratégiát.<#rinya>
Egyébként azt hogyan kell? Privben lécci!
Gondolom a bolti mindenképp mûködik, uh..., csak egyet be kéne szerezni.

BFE-bõl még mindíg nincs normál verzió?😊
Mostanában nem nagyon ér rá az ember cossacksozni... Sok idõbe telik, inkább fps...
Majd nyáron, ha ráértek. =)

Hali.
Szerettem volna megvenni a cossacks 2 Gold verzót, hogy végre online is kipróbáljam magam vagy a battle for europe hadjáratával tudjak játszani de sajnos nem megy. Ugyanis magyarországon nem lehet kapni pedig április közepén megjelent már.

kerla
felvettelek. szombaton újratelepítés elõtt kora délután, vagyesetleg vasnap vmikor egy gém?

Oké! Semmi gond. Felvettél MSNen?

kerla
no, bocsesz, nem felejtettem el, de nem úgy alakulnak a dolgok, hogy szabadidõm lenne. jelzek ahogy tudok!

kerla
ok, valószínû hétvégén jelentkezem, csak egy picit sûrû a hetem 😞

Ok, vegyél fel msn-en vichapontsandorkukactéonlájnkponthu (anti spam eljárás miatt írtam így...).

Egyébként a játékok többségéhez elég egy ASE (all seeing eye szerver figyelõ), ahol a telepített játékaidhoz tartozó szervereket látod. Általában a magyar szerverek (ha vannak), nem igényelnek orgy CD keyt. A Cossacks nem fog így menni. Ahhoz hamachi nevezetû progi kell. A jövhéten várom a keresésed! 😉

ui.: ebben a fórumban belinkeltem már párszor ezt a hamachit, a hozzá való magyarázattal. Ha valamit nem értesz belõle, akkor msnen megbeszéljük.