2831
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
otiq #2591 Én hardon azt vettem észre, hogy a sortüzeim nem olyan hatásosak, mintha kevesebben halnának meg és nem is szaladnak el olyan hamar.
Ja és tegnap végre ki tudtam játszani a BFE összes kampányát, végre :). -
SZU #2590 A legnehezebben nyomom. Néhol jobban taktikázik az AI+ a stratégiai térképen szokott szabotálgatni is, meg szövetségeket is köt, míg easy-n nem nagyon foglalkozik ezzel, csak megy és üt.
De próbáld csak ki! =)
Ui.: Szerintem egyáltalán nem csal a gép hardon. -
agrorocker #2589 Milyen nehézségen nyomod? Mi változik,ha nehezítesz,taktikázik is,vagy csak az AI javára csal a gép? -
SZU #2588 Végignyomtam. Hát! A törökök mindig meg tudnak lepni. A 2000 kill körüli jatagánosok elég kemény csávók! =) -
SZU #2587 Hú! El is felejtettem milyen játszani építős verzióban.
Az elmúlt időben csak european wars módban nyomtam. Most ügye úgy, hogy nem fogadok el semmilyen megadást+ nem rombolom a helyőrséget szabotálással (elég kemény kiütni eleinte 12-14 századdal az ellent, ha véd 36-al!).
Lenyomtam a ruszkikat (porosz vagyok), a franciákat, most foglaltam el Londont, a török szövetséges, az osztrák meg semleges és csak Budapest maradt az övé.
London ostrománál több gárda sereget vesztettem (2000 killes huszárok meg ilyen csóri veterán seregeket ='() -
#2586 Ismét megpróbáltam a 6 fős pályát 5 gépi ellenfél ellen.
Ilyen sokáig még sosem bírtam. Jobboldali ellenfelet sikerült befenyítenem és elfoglalnom a malmát. Támadásait is sikerült visszavernem, de akkor meg a fölötte levőnek ért oda egy százada és az engem támadott nem a másik ellenfelet, így a malmot elveszítettem.
A fölső ellenfél rohamait sokáig sikerrel álltam, bár ő már roppant erős volt több elit századot is küldött folyamatosan. Szerintem ő már legyőzött legalább 1 gépi ellenfelet.
A bal oldali ellenfél rohamait sikerrel álltam, majd amikor elkészült az első gránátos századom, akkor betámadtam és elfoglaltam a puskapormalmát. Küldtem még oda 2 századot, de eszméletlen mennyiségű katonája volt és folyamatosan támadott. szerencsére a katonák egy idő után már csak egy sortüzet tudtak lőnni, mivel a lőszergyára az én kezemen volt, de a blokád miatt nekem sem tudott termelni. Megállás nélkül küldtem oda a felmentő századokat (sajnos ezért rengeteg embert vesztettem a semmiért), de folyamatosan tudott támadni és egyre újabb századokat állított fel, amelyek lőni is tudtak egy sortüzet. A végén mégis csak visszafoglalta a puskapor malmát. Eddigre a felső ellenfél is felőrölte a védelmemet és megszerezte az aranybányámat és a jobboldali ellenfél is magára talált és megindult felém, úgyhogy teljes volt a kataklizma. Totális vereség.
pedig egy idő után roppant bizakodó voltam. -
stenTHEfamous #2585 Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Előre is köszi: STeNN -
SZU #2584 Benne vagyok! =) -
Tom Tom #2583 EZAZZZ!Olyan csatákat fogok akkor bratyesszal nyomatni lanba hogy visszasírjuk waterloot.Majd valamikor egy netes game nem lenne rosz... -
agrorocker #2582 OkéReméltem,hogy nem veszed arcozásnak -
otiq #2581 vannak 4 emberes pályák is a kiegben -
Tom Tom #2580 Én azt se tudtam hogy van hozzá egyáltalán peccs szal a játékom még "szűz" vagyis semmit nem buheráltam rajta.azt kérdezném hogy a kiegben a skirmisben nem lehet 2 nél több embernek együtt játszania? -
otiq #2579 nincs semmi üzleti érdekem , de hátha az olcsósága miatt kedvet kap valaki hozzá -
agrorocker #2578 Hoppá,az első smile félreérthető,ne is figyeljetek oda... -
agrorocker #2577 Jó kezdeményezés! Csak egy jótanács: ha nincs üzleti érdeked benne,akkor sztem ne írd oda a játék árát a kezdőlapra (főleg,hogy változhat,mivel akciós). Remélem gyűlnek majd a népek... -
otiq #2576 Ép most csinálok egyett de még nagyon kezdeti stádiumban tartok és nem biztos , hogy sok időm is lesz erre.
Cossacks 2 honlap -
SZU #2575 Én az NW-vel játszok, de csak azért, mert a tört EU-ban a hadjáratnál kifagy, a battle for europe mód (térképes játék) kifagy, csak a historical battle megy és a skirmish. No meg a multi. =( -
agrorocker #2574 Nézegettem a neten a Cossacks-os oldalakat,de úgy tűnik,hogy ez a játék faszán eltünt a süllyesztőben: a rengeteg talált honlap teljesen kihalt...
Nem tudjátok,nincs vmi működő hazai vagy külföldi oldal? Sztem még a GSC/CDV is lemondott a játékról,nem is vagyok biztos benne ,hogy lesz több része
Amúgy mivel játszotok: a Napoleonic War-al,vagy a Battle for Europe résszel? -
SZU #2573 Az nem baj, mert nekem megvan az alap NW és a EW is. Csak szedd le a gyári 1.2-es patchet, ha még nem tetted volna meg.
No meg a hamachi-t. Aztán mondj egy időpontot, amikor ráérsz játszani! =) -
Tom Tom #2572 hát nekem sehogy se akar menni neten a játék mert mindig a gamboxal tököl és nemtok rájönni hogy miafaszbajalehet.a kiegben nem lehet a skirmishben 2 nél többen nyomatni?én benne lennék egy netes játékba de nekem még csak az alap NW van meg. -
SZU #2571 Asszem csak az eredetik mennek egymással, a tört nem fog menni az eredetivel. Asszem, de ha gondoljátok megpróbálhatunk egy meccset valakivel holnap este. Vagy valamikor este. -
#2570 SZU-nak igaza van.Az 1.részben az gyözött,akinek nagyobb volt a serege.Itt az gyöz,aki jobban taktikázik:) ez a nagy különbség.Ezért az 1. és a 2. rész között nagy szakadék van(sztem).Mondok is egy megtörtént példát:
Hárman nyomtuk haverkaimmal hamachin,egymás ellen.Az egyik haverom nagyon jol állt.2000 emberrel állt elöttem,és rám készült támadni(ez a kétezer ember nem milicia volt,hanem jol kiképzett katonák,és a 2000-böl 1300 chasseur volt(nyilván ismeritek,milyen eröset lö))).Nagyon megijedtem,mert az én embereim száma alig érte el az 1500-at.Megprobáltam kihasználni,hogy csak egy vékony szorost védtem,meg a fákat,a dombokat stb.stb. egy towerrel és egy fortressel vártam öket,és a huszárjaimmal megprobáltam megakadályozni,hogy átmenyenek a szoroson.Tudtam,hogy ha lönek egyet,nagy pusztitást végeznek,de utána tölteniük kell.A huszárjaimat tudtam,hogy fel kell áldoznom.Lerohantam öket.löttek.Huszárok annyi.Utána elkezdtek tölteni,és amig töltöttek,rárontottam a nehézlovassággal,akik nagyon jok közelharcban.Igy a chasseurek el lettek intézve.A többi már gyerekjáték volt.Ugy gyöztem,hogy összesen 2 huszár századot vesztettem.És ez a szerencsén,a taktikámon,és az ö taktikáján mulott.
Amugy nyomhatnánk hamachin is meg neten is,nekem megvan a kieg. is mindkettö eredetibe.Tanithatnátok is,nagyon béna vagyok.
Föleg azt utálom,amikor csak egy hadsereged van,és nem fejleszthetsz vagy csinálhatsz többet(pl. történelmi csaták),azokba még lenne mit tanulnom.A fejlesztös-be már elviselhetö vok(ez most ugy érthetitek, hogy én is az a Cossacks 1 fajta vok,nos ez nem igaz,máshogy értettem).
-
SZU #2569 Nem, csak azonos verziók mennek!
Ha akartok multizni neten, tört verzióval, akkor állok elébe! Mind2 megvan törtben!
Alwares!
Ebben nem az építkezős tömeg fejlesztős részre mentek rá, hanem a csapatokkal való taktikázásra. Ez a része sokkal jobban bejön, mint a régi cossacks1. Ott kicsi sereggel nem tudtál megverni komolyabb sereget, akárhogy is túlfejlesztetted. Itt 5-10 századdal megfutamítani az ellenfél 15-20-át! Na az a szép dolog! =) -
#2568 Hát nekem ez a II valahogy nem jött be, a első rész sokkal jobb volt. Inkább várom a III-at :) -
Tom Tom #2567 wow én kicsit lemaradtam akkor ezek szerint van kieg...eredeti napoleonic warssal és töltött Battle for Europe pal sztetek menne? -
Tom Tom #2566 én egy hete raktam fel újra csak úgy heccből meg unalomból és tök jó nagyon teccik.Bátyámmal tolunk sokat lanba úgyhogy egy néppel vagyunk és közösen irányítjuk megegyezés alapján.
Ezen a gamboxos vackon énis megakadtam de majd most megnézem.Oszt majd játszhatunk mert nekem original -
SZU #2565 Most úgy játszom végig az Eu térképes mókát very hardon, hogy ha valaki megadja magát nekem, azt nem fogadom el. Az utolsó területet is elfoglalom juszt is! =) -
otiq #2564 2504-es hozzászólásomban leírtam. -
#2563 Nem tom mer fanatikusok vannak tudod.....
De hogy kell Gamebox id-t csinálni?
-
SZU #2562 Hello!
Miért lenne hülyeség az internetes játék? -
#2561 Hali!!!
Tudom hogy az internetes játék hülyeség,de egyik délután belémötlött,hogy ki kéne próbálni.A baj az,hogy egy accountot kell csinálni,amihez valami Game Box ID-t kér.
Tudja vlaki,hogy mi is az az ID és hol lehet csinálni?
THX -
agrorocker #2560 Hello,arcok
Találtam még egy jó kis modot,ezt a régi Back to War MOD 1-re kell felrakni,ami rajta van a játék CD-jén,itt a link http://internetwars.ru/Imperia/ImperiaEnglish.htm -
SZU #2559 Szedd le a gyári 1.2-es patchet és próbáld ki, hogy utána megy-e. Ez most Napoleonic wars, vagy European wars? -
#2558 Ha valaki tudott volna segíteni, akkor már rég segített volna. -
#2557 Hali!
Figyelne valaki rám?A bajomat már elmondtam.Tudnátok segiteni? -
SZU #2556 Nem, mert olyan lassan kezdett el lejönni a mod, hogy megőszültem, abbahagytam és inkább elkezdtem egy újabb very hard hadjáratot a european warsal, poroszként! -
agrorocker #2555 Hello!
Mindenki a Balatonon van,hogy pang a fórum? Kipróbálta vki az American Conquest mod-ot,amit ajánlottam? -
agrorocker #2554 Jah,hoppá,kihagytam párat:
-Az american conquest nem a cossacks 1-es motort használja,inkább a Cossacks 2-höz hasonlít,csak 16 bites a színmélység.
-Morál van,de ki/be kapcsolható Random mapon. -
agrorocker #2553 Jah,nekem jobban bejön,mert közelebb áll az originál Cossacks feelinghez,amúgy az american Conquesthez annyi köze van,hogy annak a motorját használja,inkább a régi Back to War-ra emlékeztet engem,ami azért jó,mert az Akadémián rengeteg fejlesztés volt,amit komázok.Egy próbát megér,a Fight Back pedig még elérhető torrenten,jó töréssel,az IMMERSON-t keressétek,ha érdekel. -
SZU #2552 Játszottál vele? Milyen? Itt is van morál, aminek az elfogytával szétszaladnak az egységek?
Ebben is benne van az az idegesítő dolog, hogy be lehet menni a katonákkal a házakba és ágyú nélkül kifüstölni őket pazar mészárlást eredményez? Na meg kb 2x gyorsabban építenek fel egy új házat, mint ahogy 4 ágyú lerombolja az előzőt... Nekem kb. ennyit jelentett az american conquest...