Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
1. Személyesen átveszed egy általad választott boltban,ilyenkor 4990 Ft.
2. Házhozszállításnál rájön az árra 999 Ft.
Viszont ha leadod a rendelést,akkor névre szólóan fog várni egy csomag a boltban,és akkor biztos a vétel.
Engem másnap felhívtak a boltból,utána következõ nap pedig hozta a postás...<#nyes>#nyes>.
Hogy van -e árkülönbség,ha nem rendeled,azt nem tudom,de ez vmi akció most,úgyhogy sztem nézz utána<#email>#email>
Agrorocker;tehát te interneten rendelted meg?És mennyi idö mig "kihozzák"?Ugye a boltban nem drágább mint interneten?
Be Positive! MMO GAMER
Nekem amúgy a törökök, poroszok és oroszok jönnek be. Kb. ebben a sorrendben!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Megint én vagyok.Légyszi mondjatok egy helyet ahol meg lehet kapni a goldot vagy csak az egyik játékot.
Be Positive! MMO GAMER
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nyílván könnyebb mondani, mint megcsinálni, de ha a fickó 100 perc alatt ennyit letermelt, akkor az vagy nagyon nagy spiller volt, vagy te hagytad így elszaporodni, mert passzív voltál.
Szóval a szokásos CnC taktika, legyártani ezer mamouth tankot és annyi.
De azért tapasztalat szerzésnek jó. Ha valaki fellép megdobhatna a játékon belül egy maillal, hogy mikor futhatnánk össze.
Ja még valami, vége lett a játéknak és nézegettem , hogy az ellen miket épített utána visszaléptem a fõ netes ablakba és kaptam valami punishmentet , hogy kiléptem, pedig nem. A játék felsorolásban ki is írja, hogy az ellenfél megkapta a gyõzelemért a 8 pontot, szóval nem értettem mi ez a büntetés. Na mindegy.
Nagyon tetszik a játék a demoja megvan.2 kérdésem lenne:
1.Valahol le lehet tölteni teljeseben?És hol?Mennyi idõ alatt?
2.Ha az 1.kérdésre nem a válasz,akkor viszont mennyibe kerül megvenni?(+a kieg. ára is érdekelne)
Be Positive! MMO GAMER
A Battle for Europe 1.3 <8EFB>8EFB>
A BfE 1.2 <8EFB>8EFB>
Érdekes, nem engedi megváltoztatni a jelszót amit kaptam, mindig azt írja, hogy ellenõrizzem újra a Game Box kódot, pedig tuti jól írom.
http://www.cossacks2.com/key/english.php
Ezt a linket beírod, ott Register, username e-mail címet megadod, majd kapsz egy ellenõrzõ e-mailt rögtön, arra kattintasz kiírja, hogy sikerült és megkapod rögtön a passwordot. Azzal pedig belépsz a az oldal login-nál, és ott kiírja a cd-key-t. Én csináltam 2 logint is és az egyikkel a napoleonic wars-ra enged be a másikkal a Battle for europe-ra, bár ugyanazok voltak fent, szóval lehet, hogy 1 szerverre tesz fel. És onnan van egy pár fajta játék típust ami nem tudom mi, majd el kell olvasnom a manual-t mert szerencsére magyarul van.
Ha kéri valaki a pdf-eket sívesen elküldöm mailban.
pont ez akartam megkérdezni tõled, hogy neked volt-e a dobozon cd-key mert nekem se volt.
Most nektek akkor milyen verzió van számszerûleg? Nekem 1.2-s.
Az internetes cd kulcsot hogy kell megszerezni? (nekem is originál gold van),mert én nem találtam a dobozon<#nemtudom>#nemtudom>,vagy a DVD-n.
Én is megvettem a cossacks goldot. Az lenne a kérdésem, hogy ha beregisztráltam magam a cdv-tõl kapott cd-key-el a battle for europe-on akkor a napoleonic wars-ot ha indítom ott miért nem enged be az internetes játékba?
Egyébként tényleg minden müködik ami törttel nem. Ja és a legfrisseebb patch van rajta, szóval az 1.0-val nehéz lesz összehozni.Az interneten is vannak fent a hivatalos szerveren de nem mertem még kiállni ellenük majd ha kicsit jobban megy 😊
1.5 hétig szabin leszek. Mikor ütünk össze egy cooperativ meccset hamachin? =)
Bár 4-en már játszhatunk fasza történelmi csatákat. 2-2 ember irányít egy népet! =)
Nem foglalkoztam az internetes játékkal,sztem vannak még így páran...<#wilting>#wilting> Az a baj,hogy az elsõ rész qrva szar lett,így sokan már letették a lantot,én max Hamachin szoktam multizni,de csak cimbivel,gép ellen,mert nem állhatom a fanatikusokat.<#violent>#violent> Amúgy az eredeti verzióval minden funkció elérhetõ,legalábbis eddig nem vettem észre semminek a a hiányát (tegnap óta játszok vele,mikrobiológia tanulás helyett,úgyhogy nem rossz...<#mf1>#mf1> ).
Hát nem nagyon tudok rajongói oldalról, ami még él. Eléggé eltûnt ez a játék a süllyesztõben.
Már én sem játszok vele, de fent van még a gépemen. Igaziból a multira tartogattam.
Az eredeti verzióval tudsz multizni mások ellen? Mármint vannak még fent emberek?
Gondolom a bolti mindenképp mûködik, uh..., csak egyet be kéne szerezni.
Mostanában nem nagyon ér rá az ember cossacksozni... Sok idõbe telik, inkább fps...
Majd nyáron, ha ráértek. =)
Szerettem volna megvenni a cossacks 2 Gold verzót, hogy végre online is kipróbáljam magam vagy a battle for europe hadjáratával tudjak játszani de sajnos nem megy. Ugyanis magyarországon nem lehet kapni pedig április közepén megjelent már.
Egyébként a játékok többségéhez elég egy ASE (all seeing eye szerver figyelõ), ahol a telepített játékaidhoz tartozó szervereket látod. Általában a magyar szerverek (ha vannak), nem igényelnek orgy CD keyt. A Cossacks nem fog így menni. Ahhoz hamachi nevezetû progi kell. A jövhéten várom a keresésed! 😉
ui.: ebben a fórumban belinkeltem már párszor ezt a hamachit, a hozzá való magyarázattal. Ha valamit nem értesz belõle, akkor msnen megbeszéljük.