2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• otiq
    Nektek is antialiasing bekapcsolásával elronta az épületek texturáját?
    nekem csíkokat húz bele. De lehet, hogy csak ati driverével van ez a gond.
  • otiq
    A start menübe ahova bepakolta amagát ott van egy link ami egy cdkey generáló oldalra ugrik. Külön kulcsot kell regelni az NW-hez meg a BFE-hoz.
  • agrorocker
    Különben ha a kártyátok NVidia,akkor érdemes benyomni a 4x-es vagy nagyobb anizotróp szűrést a VGA teljesítménybeállításainál,sokat javít cossacks 2-őn, FX5200-től felfelé meg már teljesítményt sem zabál...
  • Axon
    Na eddig ilyet nem tudtam csinálni :-)

• Axon
    Megvettem a Gold-ot.
    Ami meglepett, hogy nincs benne semmilyen serial. Akkor most hogyan tudok multizni a neten?
  • otiq
    segíthetnék = segíthetnétek, it = mit
  • otiq
    saturnban, mediamarktban láttam
  • benioh1993
    azér kérdem mert a napoleonic wars megvan(eredetibe) és ugy ugye nem túl célszerű megvenni a goldot
  • benioh1993
    Hellosztok!
    Azt szeretném kérdezni h tudtok e olyan helyet ahol külön meglehetne venni a Battle for Europe-t? Mert mindenütt csak a Cossacks2 Goldot látom.
  • otiq
    Segíthetnék kicsit, hogy it tegyek fel az oldalra. Valahogy nem jut eszembe semmi amivel bővíthetném. cossacks2.extra.hu
  • SZU
    Vagy, ami stílusosabb, betömöríted. Még gyorsabban is át lehet küldeni.
  • SZU
    Az msnen exe-t küldeni mi sem egyszerűbb:

Átnevezed a kiterjesztését .exe-ről .akármire, és küldhedet is! =)
  • TQ cheater
    ja megvan má mind1
  • TQ cheater
    amugy ha a goldot telepitettem...gondolom külön van a kettö játéknak a mappája...de én csak a bfet találom...az meg hogy lehet??
  • agrorocker
    Az a baj,hogy a gyenge szereplés miatt a BfE-t csak egyben adják a NW-vel... Pedig önállóan fut,na mind1...
  • TQ cheater
    a qrva anyját...
  • agrorocker
    MSN-enen nem tudod átküldeni. EXE-t nem enged megosztani a winfos. Mondjuk,ha vki tudja,hol lehet engedélyezni,az mondja el,érdekelne...
  • TQ cheater
    irjam felül az engin.exe-t? és akko már nem kéri a dvd-t??...öhm...amugy sem kkérné..egszerübb lenne aha msn-en átküldeném a játék egész mappáját(tudom h hosszu idö lenne),és ö meg csk elinditaná)...vagy te ezt mondod csak komplikáltabban??
  • TQ cheater
    4990 mindkettö egybe...
  • TQ cheater
    Ok,de én sem nagyon szeretném felreakni,mert csak....
  • SZU
    Jól látom, hogy csak nekem van tört verzióm?

Hmm. Ha valóban fogunk 4en játszani egy párat, akkor lehet beruházok egy origyre. Mennyibe is fáj?
  • agrorocker
    Ha komolyan segíteni akarsz SZU-nak,akkor keresd meg a gyári DVD-n a engine.exe-t a files mappába,írd felül a tiedet (hoppá,már nem is kéri a DVD-t...), fogd a játék mappáját,tömörítsd be,és rakd fel egy torrentoldalra,aztán szólj SZU-nak,hogy töltse le. KB. ennyi....

Más: én szeretnék hamachizni,de csak BfE-vel,akkor legyen original is. Az lenne a legjobb,ha mind a 4-en össze tudnánk ülni: Axon,SZU,Aion,Én.

Ha felrakjátok egy torrentre a BfE-t original No-CD-vel,szóljatok,hol van és segítem seedelni. (Én azért nem rakom fel,mert csak,úgyhogy ne is kérdezzétek...)
  • TQ cheater
    Ja és jo hirek,a gstar szerint a GSC nagyon maga alatt volt,nem volt bevételük.Azonban a STALKER nagy sikert hozott nekik.A STALKER elsö kiegjén most dolgoznak.Ha ez is bejön nekik a sikereken felbuzdulva akár megcsinálhatják a Cossacks3-at is!!Nem rossz,mi??És sztem ebben lehet valami igazság(mert ugye ez még nem biztos,csak Gstar-os felvetés),de legyünk pozitivak és,mindenki vegye meg a stalkert a kiegjével együtt!!
  • TQ cheater
    "nem csak gépre LEHET felrakni..." bocs
  • TQ cheater
    Rendben,tehát akkor szu nem tud tanitani.Van más jelentkezö(ne legyen kezdö)??:)
    Amugy SZU sajnálom de én nem csipem az ilyen warezokat.Ki tudja mi más kerül még a gépemre onnan,meg eleve én meg egyetlen egy játékot nem töltöttem internetröl.
    Ja, és még 1dolog:tudtátok hogy az eredetit nem csak egy gépre felrakni?Én a tesomnak meg az egyik havernak is odadtam,és simán megy a multi.Talán átküldhetném neked is ,SZU,bár nagyon sok idö lenne,de akkor legalább nem kéne költened,és azzal semmi hiba nincs, meg nyomhatnánk hamachin.
  • SZU
    A NW-s multi meg F2F-s csatákra van, de szintén csak "tipusú" softwareval.
  • SZU
    Na igen, de ha 4 ember warezos BFE-vel nyomja a skirmish-t, akkor működik a játék, csak a 3 új nép nem megy. Tehát játszható.

Viszont 1 ember warezzel nem tud csatlakozni az origy játékba, és fordítva sem.
  • agrorocker
    Hello

Itt nem a warez,nem-warez a probléma,hanem hogy a Battle for Europe enged csak több játékost skirmishbe,és szövetséget,a "tört" verzió pedig nincs feltörve (ugyanis az original nocd-t használja krekknek),és egy valag hibája van. A Napoleonic Wars skirmishe sztem játszhatatlan (csak 2 játékos pályák,ne már...).
  • SZU
    Szóval!

Ha eredetid van, akkor is játszhatsz hamachin, de csak eredeti játékkal rendelkezőkkel! Kipróbáltuk azt, hogy eredeti megy-e a nem eredetivel. Hát nem.

Ezért, ha mindenkinek eredeti van, akkor kira, de nekem csak tört vörzsön van, mind2 Cossacks2-ből. Így, aki velem szeretne játszani, az vagy "leereszkedik" hozzám és beszerez egy tört verziót, vagy megvárja, hogy én is vegyek egy origy-t. Ami meg ki tudja mikor lesz esedékes...
  • agrorocker
    Sziasztok! Úgy tűnik,hogy ráérek játszani a nyáron. Látom,megy a multi-szervezés,ha már van csapat,és kell még egy ember: jelezzétek itt,oszt megy az msn cím. Megvan az összes Cossacks 2 erdetiben,úgyhogy jöhet mindegyik. Csak szóljatok,hogy mi van,mert egyik sincs fenn,de ha játszunk,felrakom a gépre őket.
  • TQ cheater
    öö...most valahogy elvesztettem a fonalat....szoval nem tudunk hamachizni mert nekem eredetim van???Vagy ha hárman vagyunk akkor tudunk???Vagy mI???
    Mind1,felveszlek msn-re.
  • SZU
    Axonnal 3masban is játszhatnánk hamachin. Mivel nekem sincs eredetim, ezért így menne. Az eredeti nem megy egy multiban a tört verzióval sajnos. =(

Az msn-em vicha pont sandor kukac t-online pont hu.

Egyébként 3man játszhatunk gép ellen is szóbeli szövetségben. =D
  • TQ cheater
    Hali!!

Elveszteettem egy pontra menö meccset,de megnyertem waterloot egy csavo ellen.:)
    SZU:Én minden délután ráérek(ez 95%),ezen a héten,tehát viszonylag sok idöm van.Van MSN-ed??Mert felvennélek és akkor látnám mikor vagy fenn meg ilyesmi,és tudnánk egyeztetni.
    Amugy én eleve nem birok más torkának esni,nyugi:)
    Sok kérdésem van,remélem azokra tudod a választ,és akkor megtanulok mindent amit tudnom kell.A többi már az én dolgom.
  • Axon
    Úgy néz ki, hogy holnap fogom megvenni a Cossack 2 gold-ot. Végre tudok majd játszani az Europen War-al is, abban is főleg az új nemzetekre leszek kíváncsi.
    Mivel eredeti lesz a játék, így multizni is tudok majd. Vasárnaponként ellátogatok szüleimhez és ott van net, meg öcsém gépe, így délelőttönként mehet a multi.
    Valószínűleg multiban én is harmatgyenge vagyok, így jó lenne abszolult kezdőkkel játszani. Az sem baj ha nem esünk rögtön egymás torkának, hanem barátságos állóháborúkban éljük ki szenvedélyünket :-)
    Mindenesetre ha tényleg meglesz az eredeti játék, akkor majd jelzek itt nektek a fórumban és összehozhatunk egy jó kis csörtét.
  • SZU
    Mikor érsz rá játszani? Szívesen tanítalak ifjú padavan. =)

A ranglétrára én is kíváncsi lennék! =]
  • TQ cheater
    Hali!!

Jo akkor játszhatunk hamachin is tölem.....de tanits,szu!!
    Tényleg kiváncsi lennék hanyadik lennél a ranglistában ha tudnál inten játszani.....
  • SZU
    Azért mi sem vagyunk annyira ászok!

Magam nevében szólva, nekem nincs eredeti cossacksom, így nem tudok a nagy közönséggel neten játszani, csak hamachival. Tehát a gép ellen vagyok ekkora penge, meg az eddigi játékostársaimmal szemben mutattam fel sikereket! (3-4 fő)
  • TQ cheater
    Amugy a klánom bfe-ben a Hun klán,NWben pedig a BAT999.
    A nevem lamaman(bfe) és noobber(nw).
    Ha láttok hogy fenn vok irjatok privateba és ha ilyen nagy ászok vagytok tényleg,tanitsatok,plz!!!
    Kigondoltam a vereségeim alapján taktikákat is,de ezeket nem birom egyszerüen megvalositani!!(nem tom mer talán tul keves az ido vagy mi...)
  • TQ cheater
    Ma elkezdtem interneten játszani,gyorsan le is süllyedt az önbizelmam...olyan béna vok....hogy nem tudok jol játszani?!!?
    Ti állandoan dicsekedtek,nektek van mit felmutatni,de nekem nincs!!
    Oztrákokkal voltam,jöttek a porosz katonák bazi nagy morállal,lövéssel és erös közelharccal,és egy pár századdal egyszerüen kinyirtak!!
  • SZU
    Azért kevésbé hatékonyak, mert az ellenfél hardon igyekszik a veterán seregeit megtartani.
    Másrészt nem mennek bele a vörös zónába, csak ha mi már ellőttük a lőporunkat.
    Sőt! Ha túlerőben van, akkor a zöld és sárga zóna határáról nyit sortüzet, majd visszavonul és rögtön jön a köv. századával.