Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cossacks 2 honlap
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Nem tudjátok,nincs vmi mûködõ hazai vagy külföldi oldal?<#conf>#conf> Sztem még a GSC/CDV is lemondott a játékról,nem is vagyok biztos benne ,hogy lesz több része<#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1>
Amúgy mivel játszotok: a Napoleonic War-al,vagy a Battle for Europe résszel?<#email>#email>
No meg a hamachi-t. Aztán mondj egy idõpontot, amikor ráérsz játszani! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Hárman nyomtuk haverkaimmal hamachin,egymás ellen.Az egyik haverom nagyon jol állt.2000 emberrel állt elöttem,és rám készült támadni(ez a kétezer ember nem milicia volt,hanem jol kiképzett katonák,és a 2000-böl 1300 chasseur volt(nyilván ismeritek,milyen eröset lö))).Nagyon megijedtem,mert az én embereim száma alig érte el az 1500-at.Megprobáltam kihasználni,hogy csak egy vékony szorost védtem,meg a fákat,a dombokat stb.stb. egy towerrel és egy fortressel vártam öket,és a huszárjaimmal megprobáltam megakadályozni,hogy átmenyenek a szoroson.Tudtam,hogy ha lönek egyet,nagy pusztitást végeznek,de utána tölteniük kell.A huszárjaimat tudtam,hogy fel kell áldoznom.Lerohantam öket.löttek.Huszárok annyi.Utána elkezdtek tölteni,és amig töltöttek,rárontottam a nehézlovassággal,akik nagyon jok közelharcban.Igy a chasseurek el lettek intézve.A többi már gyerekjáték volt.Ugy gyöztem,hogy összesen 2 huszár századot vesztettem.És ez a szerencsén,a taktikámon,és az ö taktikáján mulott.
Amugy nyomhatnánk hamachin is meg neten is,nekem megvan a kieg. is mindkettö eredetibe.Tanithatnátok is,nagyon béna vagyok.
Föleg azt utálom,amikor csak egy hadsereged van,és nem fejleszthetsz vagy csinálhatsz többet(pl. történelmi csaták),azokba még lenne mit tanulnom.A fejlesztös-be már elviselhetö vok(ez most ugy érthetitek, hogy én is az a Cossacks 1 fajta vok,nos ez nem igaz,máshogy értettem).
Be Positive! MMO GAMER
Ha akartok multizni neten, tört verzióval, akkor állok elébe! Mind2 megvan törtben!
Alwares!
Ebben nem az építkezõs tömeg fejlesztõs részre mentek rá, hanem a csapatokkal való taktikázásra. Ez a része sokkal jobban bejön, mint a régi cossacks1. Ott kicsi sereggel nem tudtál megverni komolyabb sereget, akárhogy is túlfejlesztetted. Itt 5-10 századdal megfutamítani az ellenfél 15-20-át! Na az a szép dolog! =)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ezen a gamboxos vackon énis megakadtam de majd most megnézem.Oszt majd játszhatunk mert nekem original
De hogy kell Gamebox id-t csinálni?
Be Positive! MMO GAMER
Miért lenne hülyeség az internetes játék?
Tudom hogy az internetes játék hülyeség,de egyik délután belémötlött,hogy ki kéne próbálni.A baj az,hogy egy accountot kell csinálni,amihez valami Game Box ID-t kér.
Tudja vlaki,hogy mi is az az ID és hol lehet csinálni?
THX
Be Positive! MMO GAMER
Találtam még egy jó kis modot,ezt a régi Back to War MOD 1-re kell felrakni,ami rajta van a játék CD-jén,itt a link http://internetwars.ru/Imperia/ImperiaEnglish.htm
Mindenki a Balatonon van,hogy pang a fórum? Kipróbálta vki az American Conquest mod-ot,amit ajánlottam?<#mf1>#mf1>
-Az american conquest nem a cossacks 1-es motort használja,inkább a Cossacks 2-höz hasonlít,csak 16 bites a színmélység.
-Morál van,de ki/be kapcsolható Random mapon.<#taps>#taps>
Ebben is benne van az az idegesítõ dolog, hogy be lehet menni a katonákkal a házakba és ágyú nélkül kifüstölni õket pazar mészárlást eredményez? Na meg kb 2x gyorsabban építenek fel egy új házat, mint ahogy 4 ágyú lerombolja az elõzõt... Nekem kb. ennyit jelentett az american conquest...
Ha megvan nektek az American Conquest-Fight Back,akkor lessétek meg ezt a linket: http://mods.moddb.com/8166/european-warfare-napoleonica/
sztem lazán alázza ez a mod a Cossacks 2-õt.<#nezze>#nezze>
Na,tsá arcok<#pias>#pias>
Be Positive! MMO GAMER
Ha reboot után sem javul meg, akkor a játék újratelepítését javaslom.
Egyébként mi is játszottunk egy kicsit kerlával. Az a problémánk, hogy neki origy kiegje van, nekem tört (azonos verzió). A multiban mindig kidobja még a beállító képernyõn a joinoló felet.
Az alapjáték neki is tört. Azzal meg ment a multi... Ki érti ezt?
Most néztem meg,nem csak a kieg.gel nem megy,a napoleonic wars-sal is ez a hiba van.Ott egy pályán se lehet csapatot választani!Én igy nem birom ki!Mi történhetett???
Be Positive! MMO GAMER
Teljesen jol ment,amig le nem töltöttem a Hamachit.Fel is telepitettem,és ment.A haverommal nyomtuk egy pályán.Amikor befejeztük,elmentünk vacsizni.Visszajöttünk,és akartunk egy más pályán menni.De 2pályán kivül egyik sem irta ki hogy meik csapatot választjuk,tehát nem lehetett választani.Emiatt nem is tudtam startolni.
Késöbb megnéztem single player módban,ott se ment,bár ott el tudtam startolni,de csapatot választani nem.
PLS HELP(ez amugy a kieg.el történt)!!!!
Be Positive! MMO GAMER
Ti mikor érnétek rá hamachival nyomni?
Lenyugodtam.Tudom,hogy hülyeség volt,ök se dolgozhatnak állandoan csak miattam.Amugy:MEGVAN!/A GOLD/
Elmentem,megvettem,pedig fel se hivtak.
Be Positive! MMO GAMER
Tapasztalat:ha HexEditorral megekézem az egységek tulajdonságait,akkor hajlamos maga alá csinálni egy idõ után(frozen,oszt kidob). Mondjuk ez 1.2-es tört Napoleonic War-nál volt.<#conf>#conf> Az eredeti is csinál ilyet?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER
Be Positive! MMO GAMER