Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nektek is antialiasing bekapcsolásával elronta az épületek texturáját?
nekem csíkokat húz bele. De lehet, hogy csak ati driverével van ez a gond.

A start menübe ahova bepakolta amagát ott van egy link ami egy cdkey generáló oldalra ugrik. Külön kulcsot kell regelni az NW-hez meg a BFE-hoz.

Különben ha a kártyátok NVidia,akkor érdemes benyomni a 4x-es vagy nagyobb anizotróp szûrést a VGA teljesítménybeállításainál,sokat javít cossacks 2-õn, FX5200-tõl felfelé meg már teljesítményt sem zabál...
Axon
Na eddig ilyet nem tudtam csinálni :-)

Axon
Megvettem a Gold-ot.
Ami meglepett, hogy nincs benne semmilyen serial. Akkor most hogyan tudok multizni a neten?

segíthetnék = segíthetnétek, it = mit

saturnban, mediamarktban láttam

azér kérdem mert a napoleonic wars megvan(eredetibe) és ugy ugye nem túl célszerû megvenni a goldot
Hellosztok!
Azt szeretném kérdezni h tudtok e olyan helyet ahol külön meglehetne venni a Battle for Europe-t? Mert mindenütt csak a Cossacks2 Goldot látom.
Segíthetnék kicsit, hogy it tegyek fel az oldalra. Valahogy nem jut eszembe semmi amivel bõvíthetném. cossacks2.extra.hu

Vagy, ami stílusosabb, betömöríted. Még gyorsabban is át lehet küldeni.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Az msnen exe-t küldeni mi sem egyszerûbb:

Átnevezed a kiterjesztését .exe-rõl .akármire, és küldhedet is! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

TQ cheater
ja megvan má mind1

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
amugy ha a goldot telepitettem...gondolom külön van a kettö játéknak a mappája...de én csak a bfet találom...az meg hogy lehet??

Be Positive! MMO GAMER

Az a baj,hogy a gyenge szereplés miatt a BfE-t csak egyben adják a NW-vel... Pedig önállóan fut,na mind1...
TQ cheater
a qrva anyját...

Be Positive! MMO GAMER

MSN-enen nem tudod átküldeni. EXE-t nem enged megosztani a winfos. Mondjuk,ha vki tudja,hol lehet engedélyezni,az mondja el,érdekelne...
TQ cheater
irjam felül az engin.exe-t? és akko már nem kéri a dvd-t??...öhm...amugy sem kkérné..egszerübb lenne aha msn-en átküldeném a játék egész mappáját(tudom h hosszu idö lenne),és ö meg csk elinditaná)...vagy te ezt mondod csak komplikáltabban??<#integet2><#fejvakaras>

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
4990 mindkettö egybe...

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Ok,de én sem nagyon szeretném felreakni,mert csak....<#miaz><#nemtudom><#nezze>

Be Positive! MMO GAMER

Jól látom, hogy csak nekem van tört verzióm?

Hmm. Ha valóban fogunk 4en játszani egy párat, akkor lehet beruházok egy origyre. Mennyibe is fáj?

Ha komolyan segíteni akarsz SZU-nak,akkor keresd meg a gyári DVD-n a engine.exe-t a files mappába,írd felül a tiedet (hoppá,már nem is kéri a DVD-t...), fogd a játék mappáját,tömörítsd be,és rakd fel egy torrentoldalra,aztán szólj SZU-nak,hogy töltse le. KB. ennyi...<#nezze>.

Más: én szeretnék hamachizni,de csak BfE-vel,akkor legyen original is. Az lenne a legjobb,ha mind a 4-en össze tudnánk ülni: Axon,SZU,Aion,Én.

Ha felrakjátok egy torrentre a BfE-t original No-CD-vel,szóljatok,hol van és segítem seedelni. (Én azért nem rakom fel,mert csak,úgyhogy ne is kérdezzétek...<#hehe>)
TQ cheater
Ja és jo hirek,a gstar szerint a GSC nagyon maga alatt volt,nem volt bevételük.Azonban a STALKER nagy sikert hozott nekik.A STALKER elsö kiegjén most dolgoznak.Ha ez is bejön nekik a sikereken felbuzdulva akár megcsinálhatják a Cossacks3-at is!!Nem rossz,mi??És sztem ebben lehet valami igazság(mert ugye ez még nem biztos,csak Gstar-os felvetés),de legyünk pozitivak és,mindenki vegye meg a stalkert a kiegjével együtt!!<#vigyor3>

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
"nem csak gépre LEHET felrakni..." bocs

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Rendben,tehát akkor szu nem tud tanitani.Van más jelentkezö(ne legyen kezdö)??😊
Amugy SZU sajnálom de én nem csipem az ilyen warezokat.Ki tudja mi más kerül még a gépemre onnan,meg eleve én meg egyetlen egy játékot nem töltöttem internetröl.
Ja, és még 1dolog:tudtátok hogy az eredetit nem csak egy gépre felrakni?Én a tesomnak meg az egyik havernak is odadtam,és simán megy a multi.Talán átküldhetném neked is ,SZU,bár nagyon sok idö lenne,de akkor legalább nem kéne költened,és azzal semmi hiba nincs, meg nyomhatnánk hamachin.

Be Positive! MMO GAMER

A NW-s multi meg F2F-s csatákra van, de szintén csak "tipusú" softwareval.

Na igen, de ha 4 ember warezos BFE-vel nyomja a skirmish-t, akkor mûködik a játék, csak a 3 új nép nem megy. Tehát játszható.

Viszont 1 ember warezzel nem tud csatlakozni az origy játékba, és fordítva sem.

Hello

Itt nem a warez,nem-warez a probléma,hanem hogy a Battle for Europe enged csak több játékost skirmishbe,és szövetséget,a "tört" verzió pedig nincs feltörve (ugyanis az original nocd-t használja krekknek),és egy valag hibája van. A Napoleonic Wars skirmishe sztem játszhatatlan (csak 2 játékos pályák,ne már...).
Szóval!

Ha eredetid van, akkor is játszhatsz hamachin, de csak eredeti játékkal rendelkezõkkel! Kipróbáltuk azt, hogy eredeti megy-e a nem eredetivel. Hát nem.

Ezért, ha mindenkinek eredeti van, akkor kira, de nekem csak tört vörzsön van, mind2 Cossacks2-bõl. Így, aki velem szeretne játszani, az vagy "leereszkedik" hozzám és beszerez egy tört verziót, vagy megvárja, hogy én is vegyek egy origy-t. Ami meg ki tudja mikor lesz esedékes...

Sziasztok<#vigyor0>! Úgy tûnik,hogy ráérek játszani a nyáron. Látom,megy a multi-szervezés,ha már van csapat,és kell még egy ember: jelezzétek itt,oszt megy az msn cím<#email>. Megvan az összes Cossacks 2 erdetiben,úgyhogy jöhet mindegyik. Csak szóljatok,hogy mi van,mert egyik sincs fenn,de ha játszunk,felrakom a gépre õket.<#nemtudom>
TQ cheater
öö...most valahogy elvesztettem a fonalat....szoval nem tudunk hamachizni mert nekem eredetim van???Vagy ha hárman vagyunk akkor tudunk???Vagy mI???<#fejvakaras>
Mind1,felveszlek msn-re.

Be Positive! MMO GAMER

Axonnal 3masban is játszhatnánk hamachin. Mivel nekem sincs eredetim, ezért így menne. Az eredeti nem megy egy multiban a tört verzióval sajnos. =(

Az msn-em vicha pont sandor kukac t-online pont hu.

Egyébként 3man játszhatunk gép ellen is szóbeli szövetségben. =D

TQ cheater
Hali!!

Elveszteettem egy pontra menö meccset,de megnyertem waterloot egy csavo ellen.😊
SZU:Én minden délután ráérek(ez 95%),ezen a héten,tehát viszonylag sok idöm van.Van MSN-ed??Mert felvennélek és akkor látnám mikor vagy fenn meg ilyesmi,és tudnánk egyeztetni.
Amugy én eleve nem birok más torkának esni,nyugi😊
Sok kérdésem van,remélem azokra tudod a választ,és akkor megtanulok mindent amit tudnom kell.A többi már az én dolgom.

Be Positive! MMO GAMER

Axon
Úgy néz ki, hogy holnap fogom megvenni a Cossack 2 gold-ot. Végre tudok majd játszani az Europen War-al is, abban is fõleg az új nemzetekre leszek kíváncsi.
Mivel eredeti lesz a játék, így multizni is tudok majd. Vasárnaponként ellátogatok szüleimhez és ott van net, meg öcsém gépe, így délelõttönként mehet a multi.
Valószínûleg multiban én is harmatgyenge vagyok, így jó lenne abszolult kezdõkkel játszani. Az sem baj ha nem esünk rögtön egymás torkának, hanem barátságos állóháborúkban éljük ki szenvedélyünket :-)
Mindenesetre ha tényleg meglesz az eredeti játék, akkor majd jelzek itt nektek a fórumban és összehozhatunk egy jó kis csörtét.

Mikor érsz rá játszani? Szívesen tanítalak ifjú padavan. =)

A ranglétrára én is kíváncsi lennék! =]

TQ cheater
Hali!!

Jo akkor játszhatunk hamachin is tölem.....de tanits,szu!!
Tényleg kiváncsi lennék hanyadik lennél a ranglistában ha tudnál inten játszani.....<#mf1>

Be Positive! MMO GAMER

Azért mi sem vagyunk annyira ászok!

Magam nevében szólva, nekem nincs eredeti cossacksom, így nem tudok a nagy közönséggel neten játszani, csak hamachival. Tehát a gép ellen vagyok ekkora penge, meg az eddigi játékostársaimmal szemben mutattam fel sikereket! (3-4 fõ)

TQ cheater
Amugy a klánom bfe-ben a Hun klán,NWben pedig a BAT999.
A nevem lamaman(bfe) és noobber(nw).
Ha láttok hogy fenn vok irjatok privateba és ha ilyen nagy ászok vagytok tényleg,tanitsatok,plz!!!
Kigondoltam a vereségeim alapján taktikákat is,de ezeket nem birom egyszerüen megvalositani!!(nem tom mer talán tul keves az ido vagy mi...)

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Ma elkezdtem interneten játszani,gyorsan le is süllyedt az önbizelmam...olyan béna vok....hogy nem tudok jol játszani?!!?
Ti állandoan dicsekedtek,nektek van mit felmutatni,de nekem nincs!!
Oztrákokkal voltam,jöttek a porosz katonák bazi nagy morállal,lövéssel és erös közelharccal,és egy pár századdal egyszerüen kinyirtak!!

Be Positive! MMO GAMER

Azért kevésbé hatékonyak, mert az ellenfél hardon igyekszik a veterán seregeit megtartani.
Másrészt nem mennek bele a vörös zónába, csak ha mi már ellõttük a lõporunkat.
Sõt! Ha túlerõben van, akkor a zöld és sárga zóna határáról nyit sortüzet, majd visszavonul és rögtön jön a köv. századával.

Én hardon azt vettem észre, hogy a sortüzeim nem olyan hatásosak, mintha kevesebben halnának meg és nem is szaladnak el olyan hamar.
Ja és tegnap végre ki tudtam játszani a BFE összes kampányát, végre 😊.

A legnehezebben nyomom. Néhol jobban taktikázik az AI+ a stratégiai térképen szokott szabotálgatni is, meg szövetségeket is köt, míg easy-n nem nagyon foglalkozik ezzel, csak megy és üt.

De próbáld csak ki! =)

Ui.: Szerintem egyáltalán nem csal a gép hardon.

Milyen nehézségen nyomod? Mi változik,ha nehezítesz,taktikázik is,vagy csak az AI javára csal a gép?
Végignyomtam. Hát! A törökök mindig meg tudnak lepni. A 2000 kill körüli jatagánosok elég kemény csávók! =)

Hú! El is felejtettem milyen játszani építõs verzióban.
Az elmúlt idõben csak european wars módban nyomtam. Most ügye úgy, hogy nem fogadok el semmilyen megadást+ nem rombolom a helyõrséget szabotálással (elég kemény kiütni eleinte 12-14 századdal az ellent, ha véd 36-al!).
Lenyomtam a ruszkikat (porosz vagyok), a franciákat, most foglaltam el Londont, a török szövetséges, az osztrák meg semleges és csak Budapest maradt az övé.

London ostrománál több gárda sereget vesztettem (2000 killes huszárok meg ilyen csóri veterán seregeket ='()

Axon
Ismét megpróbáltam a 6 fõs pályát 5 gépi ellenfél ellen.
Ilyen sokáig még sosem bírtam. Jobboldali ellenfelet sikerült befenyítenem és elfoglalnom a malmát. Támadásait is sikerült visszavernem, de akkor meg a fölötte levõnek ért oda egy százada és az engem támadott nem a másik ellenfelet, így a malmot elveszítettem.
A fölsõ ellenfél rohamait sokáig sikerrel álltam, bár õ már roppant erõs volt több elit századot is küldött folyamatosan. Szerintem õ már legyõzött legalább 1 gépi ellenfelet.
A bal oldali ellenfél rohamait sikerrel álltam, majd amikor elkészült az elsõ gránátos századom, akkor betámadtam és elfoglaltam a puskapormalmát. Küldtem még oda 2 századot, de eszméletlen mennyiségû katonája volt és folyamatosan támadott. szerencsére a katonák egy idõ után már csak egy sortüzet tudtak lõnni, mivel a lõszergyára az én kezemen volt, de a blokád miatt nekem sem tudott termelni. Megállás nélkül küldtem oda a felmentõ századokat (sajnos ezért rengeteg embert vesztettem a semmiért), de folyamatosan tudott támadni és egyre újabb századokat állított fel, amelyek lõni is tudtak egy sortüzet. A végén mégis csak visszafoglalta a puskapor malmát. Eddigre a felsõ ellenfél is felõrölte a védelmemet és megszerezte az aranybányámat és a jobboldali ellenfél is magára talált és megindult felém, úgyhogy teljes volt a kataklizma. Totális vereség.
pedig egy idõ után roppant bizakodó voltam.

Sziasztok bocsi hogy zavarlak... de kéne arany bitefighton... csak 1 kattot kérek
http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=45766 Elõre is köszi: STeNN
Benne vagyok! =)

EZAZZZ!Olyan csatákat fogok akkor bratyesszal nyomatni lanba hogy visszasírjuk waterloot.Majd valamikor egy netes game nem lenne rosz...

Oké<#vigyor0>Reméltem,hogy nem veszed arcozásnak<#wink>