2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK

NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD

• TQ cheater
    Hali!

Megjöttem,de nem tudom mikor játszhatnánk,mert most nagy összevisszaság van.Hamarosan iskola,bevásárlások,egy csomo vendég...az unokatesommal szoktam játszani,de nem Cossacks-ot.
    Na mind1,majd meglátjuk.
  • SZU
    Az utolsó mondatom még a rajnaiakhoz tartozott, csak eltoltam...
  • SZU
    Na mi ez a nagy pangás??

Végignyomtam az European Warst a BfE-ben very hardon 2 néppel is. A Rajnaiak igazi idegölő helyzetben kezdenek...

3 területük van alapból, arany, vas, lőpor. Hát igen, csak 2 dolog hibás a fejlesztők részérő. Az egyik, hogy nincs kaját adó terület, csak kb. 2-3 mezővel arréb, a másik meg, hogy ellenségként ott van mindjárt a:

porosz-lengyel-osztrák-francia. És külön fíling, hogy a török csak felénk tud elindulni az olasz csizmából kijőve, a spanyol-brit-orosz trió meg csak heccből is meg tud támadni 4 kör múlva...

Megtörtént az, amire eddig még nem volt példa nálam... Kb. 4 órás játék alatt lenyomtam 20 csatát, mindet megnyertem és még mindig csak 3 terület volt az enyém ÖSSZESEN... Aztán szépen kezdtem éhenhalni. A kajahiány akkor lett észveszejtő, amikor már 20 seregem lehetett, (volt is, s mind gárda) és 20.000 búza alatt nem ettek egy csata alatt!

Aztán poén volt, hogy a szenem is mindig kevés volt. De megnyertem. Először is, az osztrákot vertem el, elfoglatam BP-t. A gárda seregem 60%-a szétfutott az éhhalál miatt!!! Nagyon bosszantó dolog az, hogy az ellenfelet még lőpor nélkül is győzésre álltam (20 sereggel a 40 ellen).

A trükk az volt, hogy rá kellett állnom a kisebb létszámú, főleg gránátos és gárda mesterlövész seregre. Tüzérség nem lehett a kevés lőpor miatt, lovas nem lehetett, mert hamar szétszaladnak, ha nincs kaja. (a gárda mesterlövészekről csináltam a lenti képet, a játék végén 2800 killesek voltak! =D)

Aztán a többi már gyerekjáték volt.

A másik nép a Lengyelek voltak. Az előzőhöz képest pofon egyszerű. Eleve csak 3 nép támadhat. 2vel rögtön béke, aztán vége... =)

Majd a többi területet. Majd a Lengyeleket gyaktam meg, de ők megadták magukat. Amit érthető okok miatt elfogadtam.
  • SZU
    Kénytelen voltam a linkben az egyik "e"-t "é"-re írni, mert nem enged linkelni az SG
  • SZU
    Mától ez a kedvenc egységem! =) Gárda mesterlövészek!

Majdnem olyan gyorsak, mint a könnyülovasok (terepen gyorsabbak), soha nem fáradnak el, a többit a képen is látjátok! =D

http://képfeltoltes.hu/070815/Kir_ly__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • SZU
    Most már visszajöttem a nyaralásból. A jövő hétig még itthon vagyok.

Ki szeretne játszani az origyvel?
  • SZU
    Akkor most már működik? =)
  • lukacspeti
    Napoleonic Warsom van, és köszi szépen a segítséget
  • SZU
    Hello!

A crack felejtős! Napoleonic warsod van, vagy Battle for Europe?
    Az elsőhöz elég, ha leszeded a gyári 1.2-es patchet és nem fog kérni cd-t. A másodikhoz meg nincs normális törés...

Multizni lehet vele lanon, illetve hamachival neten. Az utobbit próbáltok mostanában és 3 játékosnál már rendszeresen szinkronizációs hibaüzenettel fut a játék 3 külön szálon...
  • lukacspeti
    hali olvasgattam visszafelé a forumban de nem találtam pontos választ arra hogy a tört játékkal, lehet-e mutizni. gamecopyworldröl szedtem le egy cracket de nincsenek pályák meg inaktiv a multiplayer gomb is. szóval legyetek szivesek segitsetek. köszi
  • otiq
    A videók ott vannak a data video könyvtárban, csak tömörítettek valamit rajtuk és más formátummal vannak ott, nem sima bik-ként mint az NW-ben. Tehát a programnak tudni kéne lejátszani őket.
  • TQ cheater
    Az jooo...
  • TQ cheater
    Nekem se,megint a készítők lustasága sztem,mint az info button-nál.
  • SZU
    Na, beregeltem magam neten. Nekem is úgy tűnt, sima tört verzióval is felmehetne...

Tesztként nyomtam egy történelmi csatát, nem volt szinkron hibás, mint hamachival.

A múltkori játékot tönkrevágta a szinkron hiba. Gyakorlatilag mindenki maga verte meg a gépet egyedül 3 különböző csatában... =)
  • otiq
    Battle for Europe nem játsza le a videókat nekem, amiket az Nw történelmi csatáknál és teljes battle for europe hadjáratnál lejátszik.
  • SZU
    Akkor ha hazaérek, megyek msn-re. Hamachival nyomjuk?
  • TQ cheater
    Én már leírtam...#2594
  • TQ cheater
    Az joo
  • SZU
    Nekem még nincs regem, de SZU lesz.
  • otiq
    Leírnátok, hogy a cossacks szerveren mi a nevetek? nekem otiqka vagy otiqa
  • SZU
    Nem lesz kártya ma. Szóval ráérek játszani! =)
  • TQ cheater
    Na SZU,ma nincs idöm mer elállt az eső,megyek teniszre.De holnap este tényleg jó lesz...

Na csá!!
  • TQ cheater
    Majd nyomjuk mindkettön,mert én szeretem az épitöst is,amugy majd belejössz...
  • TQ cheater
    KATT!De aztán irni
  • SZU
    Benne vagyok. Ezen a héten minden hétköznap jó nekem.

Bár az építgetős rész nem megy nagyon, mert nem nyomtam vagy 2 éve. Most kipróbáltam a Rajnaiak hadjáratát very hardon és 2x úgy levertek, mint a sz*rt az első pályán... =7

Viszont a történelmi csatákban eddig nem győzött még le ember fia! (na jó, még CPU fia sem! =))
  • TQ cheater
    Hali!!

Nem tom ti mikor értek rá,de ha hoznám 2barátomat játszhatnánk 6-an egymás ellen:)
    Én szombat-ig leszek egész nap,kivéva ma és szerdán este 7-8-ig teniszen vagyok.
  • Axon
    Üdvözlünk a Klubban ;-)
  • SZU
    Megvettem a Gold-ot.
  • TQ cheater
    Van egy jo meg egy rossz hirem.
    A rossz:hétvégén mégse leszek,ezért akko nem tudunk játszani.
    A jó:viszont jövö héten mégis leszek péntekig vagy szombatig,és valszeg egézs nap ráérek.
  • otiq
    Ja, a cossacks oldalra feltettem üzenőfalat. Nem tudom mennyire lesz hasznos de valami más mint a fórum
  • otiq
    ha be van ixelve, hogy a futó program beállításaiban szereplő élsimítás legyen az alap akkor jó, deha mindenképpen én állítom be a driverben 2x vagy 4x-est akkor elrontja
  • agrorocker
    Az Nvidia panelen a Teljesítmény/minőség beállításoknál van.
  • agrorocker
    1.jobb egér az asztalon
    2.NVidia display-ugrás a monitorod nevére
    3.Performance&Quality settings
    4.Beállítod "Basic settings"-és akkor minden alakalmazásban felülírja az itt beállítottakat
    5.anizottropic filtering,előtte kiütöd az "application controlled" fület,hogy be tudd állítani a kívánt értéket.
  • agrorocker
    Nem rontja el.Mondjuk az én kártyám kifejezetten támogatja az élsimítást. Az ATI ezért nem jó ilyenre,mert lehet hogy a nominális teljesítménye nagyobb,mint az NVidiánal,de ha benyomsz neki ilyen finomságokat,rögtön a padlón van.
  • Axon
    Nekem ez még most nagyon-nagy szám. Bő 1 éve játszok úgy, hogy ezt a 3 új nemzetet nem tudtam használni.
  • SZU
    Tölts le winrar-t.
    Telepítsd fel! =)
    Aztán az intézőben/commanderben tartsd nyomva a jobb gombot a file-on. A feljövő menüben lesz olyan, hogy tömörítés winrarral.

S már töltheted is fel.
  • otiq
    Rajnai katonákat eddig is tudott gyártani csak nem tudta egységbe rendezni őket.
  • TQ cheater
    És azt hogy és hol kell benyomni??
  • TQ cheater
    Bocs de most mi ezen a nagy szám??Jaa...hogy már nem tört verziod van,ezért tudsz rajnai katonákat??..amugy sztem tök jol néznek ki
  • TQ cheater
    OK,akko szivesen küldöm a jatekot,de hogy kell tömöriteni?azt még nem tom....