2831

NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
Hali!
Megjöttem,de nem tudom mikor játszhatnánk,mert most nagy összevisszaság van.Hamarosan iskola,bevásárlások,egy csomo vendég...az unokatesommal szoktam játszani,de nem Cossacks-ot.
Na mind1,majd meglátjuk. -
SZU #2670 Az utolsó mondatom még a rajnaiakhoz tartozott, csak eltoltam... -
SZU #2669 Na mi ez a nagy pangás??
Végignyomtam az European Warst a BfE-ben very hardon 2 néppel is. A Rajnaiak igazi idegölő helyzetben kezdenek...
3 területük van alapból, arany, vas, lőpor. Hát igen, csak 2 dolog hibás a fejlesztők részérő. Az egyik, hogy nincs kaját adó terület, csak kb. 2-3 mezővel arréb, a másik meg, hogy ellenségként ott van mindjárt a:
porosz-lengyel-osztrák-francia. És külön fíling, hogy a török csak felénk tud elindulni az olasz csizmából kijőve, a spanyol-brit-orosz trió meg csak heccből is meg tud támadni 4 kör múlva...
Megtörtént az, amire eddig még nem volt példa nálam... Kb. 4 órás játék alatt lenyomtam 20 csatát, mindet megnyertem és még mindig csak 3 terület volt az enyém ÖSSZESEN... Aztán szépen kezdtem éhenhalni. A kajahiány akkor lett észveszejtő, amikor már 20 seregem lehetett, (volt is, s mind gárda) és 20.000 búza alatt nem ettek egy csata alatt!
Aztán poén volt, hogy a szenem is mindig kevés volt. De megnyertem. Először is, az osztrákot vertem el, elfoglatam BP-t. A gárda seregem 60%-a szétfutott az éhhalál miatt!!! Nagyon bosszantó dolog az, hogy az ellenfelet még lőpor nélkül is győzésre álltam (20 sereggel a 40 ellen).
A trükk az volt, hogy rá kellett állnom a kisebb létszámú, főleg gránátos és gárda mesterlövész seregre. Tüzérség nem lehett a kevés lőpor miatt, lovas nem lehetett, mert hamar szétszaladnak, ha nincs kaja. (a gárda mesterlövészekről csináltam a lenti képet, a játék végén 2800 killesek voltak! =D)
Aztán a többi már gyerekjáték volt.
A másik nép a Lengyelek voltak. Az előzőhöz képest pofon egyszerű. Eleve csak 3 nép támadhat. 2vel rögtön béke, aztán vége... =)
Majd a többi területet. Majd a Lengyeleket gyaktam meg, de ők megadták magukat. Amit érthető okok miatt elfogadtam. -
SZU #2668 Kénytelen voltam a linkben az egyik "e"-t "é"-re írni, mert nem enged linkelni az SG -
SZU #2667 Mától ez a kedvenc egységem! =) Gárda mesterlövészek!
Majdnem olyan gyorsak, mint a könnyülovasok (terepen gyorsabbak), soha nem fáradnak el, a többit a képen is látjátok! =D
http://képfeltoltes.hu/070815/Kir_ly__www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
SZU #2666 Most már visszajöttem a nyaralásból. A jövő hétig még itthon vagyok.
Ki szeretne játszani az origyvel? -
SZU #2665 Akkor most már működik? =) -
lukacspeti #2664 Napoleonic Warsom van, és köszi szépen a segítséget -
SZU #2663 Hello!
A crack felejtős! Napoleonic warsod van, vagy Battle for Europe?
Az elsőhöz elég, ha leszeded a gyári 1.2-es patchet és nem fog kérni cd-t. A másodikhoz meg nincs normális törés...
Multizni lehet vele lanon, illetve hamachival neten. Az utobbit próbáltok mostanában és 3 játékosnál már rendszeresen szinkronizációs hibaüzenettel fut a játék 3 külön szálon... -
lukacspeti #2662 hali olvasgattam visszafelé a forumban de nem találtam pontos választ arra hogy a tört játékkal, lehet-e mutizni. gamecopyworldröl szedtem le egy cracket de nincsenek pályák meg inaktiv a multiplayer gomb is. szóval legyetek szivesek segitsetek. köszi -
otiq #2661 A videók ott vannak a data video könyvtárban, csak tömörítettek valamit rajtuk és más formátummal vannak ott, nem sima bik-ként mint az NW-ben. Tehát a programnak tudni kéne lejátszani őket. -
Az jooo...
-
Nekem se,megint a készítők lustasága sztem,mint az info button-nál. -
SZU #2658 Na, beregeltem magam neten. Nekem is úgy tűnt, sima tört verzióval is felmehetne...
Tesztként nyomtam egy történelmi csatát, nem volt szinkron hibás, mint hamachival.
A múltkori játékot tönkrevágta a szinkron hiba. Gyakorlatilag mindenki maga verte meg a gépet egyedül 3 különböző csatában... =) -
otiq #2657 Battle for Europe nem játsza le a videókat nekem, amiket az Nw történelmi csatáknál és teljes battle for europe hadjáratnál lejátszik. -
SZU #2656 Akkor ha hazaérek, megyek msn-re. Hamachival nyomjuk? -
Én már leírtam...#2594
-
Az joo
-
SZU #2653 Nekem még nincs regem, de SZU lesz. -
otiq #2652 Leírnátok, hogy a cossacks szerveren mi a nevetek? nekem otiqka vagy otiqa -
SZU #2651 Nem lesz kártya ma. Szóval ráérek játszani! =) -
Na SZU,ma nincs idöm mer elállt az eső,megyek teniszre.De holnap este tényleg jó lesz...
Na csá!! -
Majd nyomjuk mindkettön,mert én szeretem az épitöst is,amugy majd belejössz...
-
KATT!De aztán irni 
-
SZU #2647 Benne vagyok. Ezen a héten minden hétköznap jó nekem.
Bár az építgetős rész nem megy nagyon, mert nem nyomtam vagy 2 éve. Most kipróbáltam a Rajnaiak hadjáratát very hardon és 2x úgy levertek, mint a sz*rt az első pályán... =7
Viszont a történelmi csatákban eddig nem győzött még le ember fia! (na jó, még CPU fia sem! =)) -
Hali!!
Nem tom ti mikor értek rá,de ha hoznám 2barátomat játszhatnánk 6-an egymás ellen:)
Én szombat-ig leszek egész nap,kivéva ma és szerdán este 7-8-ig teniszen vagyok. -
Üdvözlünk a Klubban ;-) -
SZU #2644 Megvettem a Gold-ot. -
Van egy jo meg egy rossz hirem.
A rossz:hétvégén mégse leszek,ezért akko nem tudunk játszani.
A jó:viszont jövö héten mégis leszek péntekig vagy szombatig,és valszeg egézs nap ráérek. -
otiq #2642 Ja, a cossacks oldalra feltettem üzenőfalat. Nem tudom mennyire lesz hasznos de valami más mint a fórum
-
otiq #2641 ha be van ixelve, hogy a futó program beállításaiban szereplő élsimítás legyen az alap akkor jó, deha mindenképpen én állítom be a driverben 2x vagy 4x-est akkor elrontja -
agrorocker #2640 Az Nvidia panelen a Teljesítmény/minőség beállításoknál van. -
agrorocker #2639 1.jobb egér az asztalon
2.NVidia display-ugrás a monitorod nevére
3.Performance&Quality settings
4.Beállítod "Basic settings"-és akkor minden alakalmazásban felülírja az itt beállítottakat
5.anizottropic filtering,előtte kiütöd az "application controlled" fület,hogy be tudd állítani a kívánt értéket. -
agrorocker #2638 Nem rontja el.Mondjuk az én kártyám kifejezetten támogatja az élsimítást. Az ATI ezért nem jó ilyenre,mert lehet hogy a nominális teljesítménye nagyobb,mint az NVidiánal,de ha benyomsz neki ilyen finomságokat,rögtön a padlón van. -
Nekem ez még most nagyon-nagy szám. Bő 1 éve játszok úgy, hogy ezt a 3 új nemzetet nem tudtam használni. -
SZU #2636 Tölts le winrar-t.
Telepítsd fel! =)
Aztán az intézőben/commanderben tartsd nyomva a jobb gombot a file-on. A feljövő menüben lesz olyan, hogy tömörítés winrarral.
S már töltheted is fel. -
otiq #2635 Rajnai katonákat eddig is tudott gyártani csak nem tudta egységbe rendezni őket. -
És azt hogy és hol kell benyomni?? -
Bocs de most mi ezen a nagy szám??Jaa...hogy már nem tört verziod van,ezért tudsz rajnai katonákat??..amugy sztem tök jol néznek ki
-
OK,akko szivesen küldöm a jatekot,de hogy kell tömöriteni?azt még nem tom....