Cossacks II: Napoleonic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lerohanással kapcsolatban meg ez a gépi AI van beprogramozva. Gyorsan barakkot kell építeni egységekkel védelemmel aztán lehet fejlesztgetni.
Crack-elt... tudom, h nincs mukodo crack, de hatha az en problemamra valaki tud megoldast.
Problema: A tutorialt akarom elinditani, de kidob az asztalra a jatek... a sima jatek megy, azzal semmi gond. Ha nem tudtok megoldast, akkor egy leirasnak (lehetoleg magyar) is orulnek, ahova le vannak irva a fontos dolgok a jatekrol...
Elore is koszi a segitseget!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Letöltöttem az IMPERIA nevû mod-ot, amiben van madártávlat, és az megtetszett, de a többi dolog nem kellene, csak az. Sajnálatos módon külön nem lehet belõle felrakni.
Ha valaki tudna nekem erre megoldást azt megköszönném.
ezeket a kulcsszavakat sikerült kibogarásznom ,de én nem értem el velük semmit option of L_mode (zoomed out or birds eye view)
nem találtam a googléban semmit
remélem ti tudtok segíteni 😊
Én most Rome Total Warozom, azért tûntem el ennyire. Nem müködik Cossacksban az acc.-om, Hamachin meg senki nincs,szal abbahagytam. Empire:TW-re meg nem lenne elég jó a gépem, Medieval 2-nél neg nem találok jó torrentet. <#idiota>#idiota>
Nagyon jó a Rome, csak ajánlani tudom, még akkor is ha régi. Kerestem Hamachi szervereket hogy tudjak multizni, találtam is egy párat, csak soha sincs fenn senki.
Be Positive! MMO GAMER
Nagyon ritkán lehet kifogni becsületesen játszó társakat.
Az oroszokkal nem érdemes játszani, általában a 4.-5. percben már 2 town centerük van, ami igazán érdekes, tekintve a hozzá kellõ nyersanyag mennyiséget.
Sajnos látszik, hogy orosz játék, a szerver egy hisztis dög, a játékosok cheaterek.
Máshol ezt Punk Busterrel megoldják, nem a másik játékost figyeli a progi hanem téged és ha nincs meg a csalás ellenõrzõ a játékban be sem enged.
Kár érte, mert egy jó játék.
Sajnos nem tudom mi a megoldás a problémádra, de, ha eredeti a játékod, akkor mindenképpen javaslom Neked a következõ oldalt:
http://www.cossacks2.com/index.php?m=support&lang=en
(Angol nyelvtudás szükséges hozzá.)
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Nekem Vista 64bit alatt lenne olyan problémám már a játék indításást kezdõdõen, hogy engine.exe hiba és angolul azt írja mennyek be a biosba és állítsam át az agp videókártyát 256 mbyte ramra. Nah most ott hibádzik az egész hogy neekme pice kártáym van. Próbáltam azért hátha át tudom állítani a pcie kártyát de nincs ilyen lehetõség sehol. Esetelg van vlm megoldás?? Megköszönném a segítséget.
Atomfal
Kidobál, nem lehet játékhoz csatlakozni csak mikor õ is úgy gondolja, tragédia.
Én is megvettem, 3000 nem sok érte.
Kérdésem: tudtok valamiféle csalásról a netes játékban?
Nem hiszem el, hogy 5 percen belül 5-6 gyalogsági és legalább 4 lovassági egységet elõ lehet állítani.
Ennyivel gyalulnak le a játék elején😞
Azt hiszem én lecsapok rá.
Am erõsen Imperial Glory zok most mégis hiányolom a játékból a cossacks feeliget,na meg keveslem a katonát,de amúgy jó mind2õ.
Nekem az empire total war nem annyira tetszik mint ez a 2õ,megvan benne sok minden alakzat stb de mégsem az igazi.
Be Positive! MMO GAMER
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Nagyon szépen Köszönöm Elõre is!!!!!
Cossacks 2 LAN by Mészi-Hálózat név
cs2-Hálózati kód
Akinek van kedve kipróbálni LAN-ban Esti órákban fent vagyok!
Az a baj, hogy a régi profilomban nem fogadja el a az adatokat, pedig megkaptam a passwordot e-mailben+ az oldalon azzal a passworddel beloginoltam és megkaptam az ID-t is.
Ha új accountot csinálok, akkor meg hiába kapom meg a jelszót és próbálok meg belépni vele, mindig a start page-re dob vissza az ID-s oldal helyett!
Valaki tud segíteni?
Be Positive! MMO GAMER
Tesómnak megjavult a Hamachija, így játszhattunk! Tök zsír volt, nagy csatákat vívtunk! Persze ettõl még ha valaki akar bármikor jöhet! De figyelmeztetlek, nagyon béna vagyok!
Be Positive! MMO GAMER
Csak mert nem látok erre konkrétan kialakított LAN menüpontot!!
Be Positive! MMO GAMER
Megszereztem a Battle for Europe-t! 2 dolgot nem értek! Nincs campaign! Ha belelépek csak a tutorial-t látom! A másik meg hogy ha erre a tutoriálra rákattintok akkor kilép a játékból!!
Valaki esetleg tudja mi ez?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Kezdõ vagyok a game-ben! Szeretnék érdeklõdni hogy melyikkel érdemes játszani a Battle for europe vagy a Napoleonic wars-al! A kérdés leginkább abból a célból ered hogy melyik az amelyikbe jobb a gép AI-ja! Legnehezebb fokozaton játszanék! Választ elõre is köszönöm!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
I’m Forever Blowing Bubbles...
Amikor még tört Cossacksal próbálkoztam, nem volt mûködõ crack a kieghez. Szerintem ez azóta sem változott...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
nem tudjátiok miért írja ki ezt mindig ha el akarom inditani a cossacks european wart? A dmcr.exe hibát észlelt ezért leállt a kelemetlenségért elnézést kérünk.
elõre kösz
Így pl.: Cossacks 1-2 vel is lehet neten játszani hamachical, de ha minden igaz, akkor elég gázos lesz a netes játék.
Még régen nyomtunk innen 2-3an hamachival de sokszor volt szinkronizációs hiba. Akkor aztán a játék tudathasadásos lett. Azaz én küzdöttem nem létezõ hadosztályokkal, míg a többiek csak azt látták, megyek az üres mezõknek, míg õk tök máshol harcoltak. Nálam meg õk már mind kihaltak...
Egyébként egy origy Cossacks2 a kiegjével együtt kb. 2-3000 Ft. A kiegjéhez normális törés nincs, úgyhogy ennyit megérhet a dolog. Játszhatsz akkor a hivatalos szervereken.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A cossacks meg, hiányozni fog... hátha lesz harmadik része...
Be Positive! MMO GAMER
Sajnos letöröltem a cossacksokat a gépemrõl. KB. 1 éve nem játszottam velük... =(
Na majd ezzel! =)
Elõre is kössz!!!!!!
Be Positive! MMO GAMER