Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tutorial és a fõkampány nem megy crackessel. A sima csatákat és az egypályás építkezõsök mennek.

A lerohanással kapcsolatban meg ez a gépi AI van beprogramozva. Gyorsan barakkot kell építeni egységekkel védelemmel aztán lehet fejlesztgetni.

Sziasztok!Nekem egy bajom van ezzel a játékkal meg tudná vki mondani hogy miért ilyen gyorsan rohan le az ellenség?alig épitek fel vmit az ellenség pedig már ott van és harcol velem!Miért nem ad a játék egy kis türelmet😞

Nightt
Sziasztok, Cossacks II: Battle for Europe-hoz kellene egy kis help...

Crack-elt... tudom, h nincs mukodo crack, de hatha az en problemamra valaki tud megoldast.

Problema: A tutorialt akarom elinditani, de kidob az asztalra a jatek... a sima jatek megy, azzal semmi gond. Ha nem tudtok megoldast, akkor egy leirasnak (lehetoleg magyar) is orulnek, ahova le vannak irva a fontos dolgok a jatekrol...

Elore is koszi a segitseget!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Hogy kell a játékot 60 hz re állítani?
kas123
Tudom hogy ez nem az a topic de, a COSSACKS-Back To War-hoz kellene nekem 1 kis segítség.
Letöltöttem az IMPERIA nevû mod-ot, amiben van madártávlat, és az megtetszett, de a többi dolog nem kellene, csak az. Sajnálatos módon külön nem lehet belõle felrakni.

Ha valaki tudna nekem erre megoldást azt megköszönném.

ezeket a kulcsszavakat sikerült kibogarásznom ,de én nem értem el velük semmit option of L_mode (zoomed out or birds eye view)
nem találtam a googléban semmit
remélem ti tudtok segíteni 😊

TQ cheater
Hali!

Én most Rome Total Warozom, azért tûntem el ennyire. Nem müködik Cossacksban az acc.-om, Hamachin meg senki nincs,szal abbahagytam. Empire:TW-re meg nem lenne elég jó a gépem, Medieval 2-nél neg nem találok jó torrentet. <#idiota>
Nagyon jó a Rome, csak ajánlani tudom, még akkor is ha régi. Kerestem Hamachi szervereket hogy tudjak multizni, találtam is egy párat, csak soha sincs fenn senki.

Be Positive! MMO GAMER

Endre
Tapasztalatom a netes játékban:

Nagyon ritkán lehet kifogni becsületesen játszó társakat.
Az oroszokkal nem érdemes játszani, általában a 4.-5. percben már 2 town centerük van, ami igazán érdekes, tekintve a hozzá kellõ nyersanyag mennyiséget.
Sajnos látszik, hogy orosz játék, a szerver egy hisztis dög, a játékosok cheaterek.
Máshol ezt Punk Busterrel megoldják, nem a másik játékost figyeli a progi hanem téged és ha nincs meg a csalás ellenõrzõ a játékban be sem enged.
Kár érte, mert egy jó játék.

tommygiant
Szia!

Sajnos nem tudom mi a megoldás a problémádra, de, ha eredeti a játékod, akkor mindenképpen javaslom Neked a következõ oldalt:
http://www.cossacks2.com/index.php?m=support&lang=en
(Angol nyelvtudás szükséges hozzá.)

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Helló!!

Nekem Vista 64bit alatt lenne olyan problémám már a játék indításást kezdõdõen, hogy engine.exe hiba és angolul azt írja mennyek be a biosba és állítsam át az agp videókártyát 256 mbyte ramra. Nah most ott hibádzik az egész hogy neekme pice kártáym van. Próbáltam azért hátha át tudom állítani a pcie kártyát de nincs ilyen lehetõség sehol. Esetelg van vlm megoldás?? Megköszönném a segítséget.

Atomfal
Breki33
Egy érdekes oldal

link
ZTM
Ja bocs csak véletlenül biztos rányomtam a válasz erre gombra -.-'

Endre
Ez hogy jön a szerver szarakodásához?

ZTM
Megérkezett a játék!
yes😄

Endre
Hát meg kell mondjam ez a game mester szerver egy rakás szar.
Kidobál, nem lehet játékhoz csatlakozni csak mikor õ is úgy gondolja, tragédia.

Endre
ok

Axon
Melóhelyen vagyok és itt van a fõnök a közelben, sajnos esélyem sincs a játékra.

Endre
gyere fel, próbáljuk ki normálisan

Axon
Ezért nem multizok én sem. Még csak az elsõ századom felállításával bajlódom, amikor az ellen már Napóleon komplett seregével csap le rám. Szerintem is csalnak.

Endre
Sziasztok!
Én is megvettem, 3000 nem sok érte.
Kérdésem: tudtok valamiféle csalásról a netes játékban?
Nem hiszem el, hogy 5 percen belül 5-6 gyalogsági és legalább 4 lovassági egységet elõ lehet állítani.
Ennyivel gyalulnak le a játék elején😞

ZTM
Akinek még nincs meg a gamma vagy nem eredeti vagy akármi akkor itt a lehetõség 2 az 1ben játék szinte ingyen(értéket nézzük).
Azt hiszem én lecsapok rá.
Am erõsen Imperial Glory zok most mégis hiányolom a játékból a cossacks feeliget,na meg keveslem a katonát,de amúgy jó mind2õ.
Nekem az empire total war nem annyira tetszik mint ez a 2õ,megvan benne sok minden alakzat stb de mégsem az igazi.

TQ cheater
Ezek szerint nem eredeti a gammád. Nekem az, tehát nem fog müködni a multiplayer. Pech. Sztem vedd meg az eredetit.

Be Positive! MMO GAMER

16gaborm
Okay csak lécci egy Crack-et adjál,mert nem engedi a Multiplayer részt<#szomoru1><#boxer><#falbav><#falbav><#help>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

TQ cheater
Beléptem majd játszunk valamikor de ma nem.

Be Positive! MMO GAMER

16gaborm
Vki adjon egy LINKet amivel lehet LAN-ozni!!!!

Nagyon szépen Köszönöm Elõre is!!!!!

16gaborm
Indítottam LAN szobát Hamachin.:
Cossacks 2 LAN by Mészi-Hálózat név
cs2-Hálózati kód

Akinek van kedve kipróbálni LAN-ban Esti órákban fent vagyok!

TQ cheater
A rohadt életbe! Nem tudok interneten játszani!

Az a baj, hogy a régi profilomban nem fogadja el a az adatokat, pedig megkaptam a passwordot e-mailben+ az oldalon azzal a passworddel beloginoltam és megkaptam az ID-t is.
Ha új accountot csinálok, akkor meg hiába kapom meg a jelszót és próbálok meg belépni vele, mindig a start page-re dob vissza az ID-s oldal helyett!

Valaki tud segíteni?

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Lehet.

Tesómnak megjavult a Hamachija, így játszhattunk! Tök zsír volt, nagy csatákat vívtunk! Persze ettõl még ha valaki akar bármikor jöhet! De figyelmeztetlek, nagyon béna vagyok!

Be Positive! MMO GAMER

16gaborm
LAN-ban Hamachin keresztül lehet tólni a game-t?
Csak mert nem látok erre konkrétan kialakított LAN menüpontot!!

TQ cheater
Na valaki játszik?

Be Positive! MMO GAMER

Azért dob ki mert crackes verziód van. Az eredeti jól mûködik.

TQ cheater
Na sziasztok! Régen nem néztem be ide, de most újra fenn van a játék (csak a bfe van most meg). Valaki akarja hamachin tolni (még mindig kezdõ vagyok)? Mer az internetem szarakodik, nem tudok belépni sehogy sem. Tesóm hamachijánál meg azt írja ki, hogy nem engedi be a közvetítõ szerver... :S

Be Positive! MMO GAMER

16gaborm
LAN-ban Hamachin keresztül lehet tólni a game-t?

Sziasztok! Nagy problémám lenne!

Megszereztem a Battle for Europe-t! 2 dolgot nem értek! Nincs campaign! Ha belelépek csak a tutorial-t látom! A másik meg hogy ha erre a tutoriálra rákattintok akkor kilép a játékból!!

Valaki esetleg tudja mi ez?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Axon
A Battle for Europe-vel érdemes játszani. Ez tulajdonképpen az alapjáték és a kiegészítõ egyben. Benne van a 3 új nép és néhány új pálya is. Az AI viszont egyforma mindkettõben.

Sziasztok!

Kezdõ vagyok a game-ben! Szeretnék érdeklõdni hogy melyikkel érdemes játszani a Battle for europe vagy a Napoleonic wars-al! A kérdés leginkább abból a célból ered hogy melyik az amelyikbe jobb a gép AI-ja! Legnehezebb fokozaton játszanék! Választ elõre is köszönöm!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Axon
Csak teljes század tud elfoglalni egy falut és csak akkor, ha nincs ellenség a közelben. Ha van 120 embered, abból tudsz századot kialakítani.

Pisti1026
hali. Nagyon sokat játszottam az elsõ cossacksal és úgy döntöttem h kipróbálom ezt is, de már az elején elakadtam, skirmish módba nyomom és egyszerûen nem tudok elfoglalni egy falut sem. help kéne

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

ZTM
am engem az alap cossacks 2 is érdekelne😄 ez a kieg. topicja nem?

ZTM
szal vki tud olyan helyet ahonnan vírusmentesen le lehet tölteni ezt a gamet?am én ezelõtt Imperial Glory-ztam.😄 fasza game, köszi.

Gondolom nem eredeti.

Amikor még tört Cossacksal próbálkoztam, nem volt mûködõ crack a kieghez. Szerintem ez azóta sem változott...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

hello

nem tudjátiok miért írja ki ezt mindig ha el akarom inditani a cossacks european wart? A dmcr.exe hibát észlelt ezért leállt a kelemetlenségért elnézést kérünk.

elõre kösz
Hamachival majdnem bármilyen játékkal lehet neten játszani. Csak azokkal, amelyekben van TCP/IP támogatás.

Így pl.: Cossacks 1-2 vel is lehet neten játszani hamachical, de ha minden igaz, akkor elég gázos lesz a netes játék.

Még régen nyomtunk innen 2-3an hamachival de sokszor volt szinkronizációs hiba. Akkor aztán a játék tudathasadásos lett. Azaz én küzdöttem nem létezõ hadosztályokkal, míg a többiek csak azt látták, megyek az üres mezõknek, míg õk tök máshol harcoltak. Nálam meg õk már mind kihaltak...

Egyébként egy origy Cossacks2 a kiegjével együtt kb. 2-3000 Ft. A kiegjéhez normális törés nincs, úgyhogy ennyit megérhet a dolog. Játszhatsz akkor a hivatalos szervereken.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

hamachival lehet játszani neten?

TQ cheater
Én nem töröltem le, de én is régóta játszotta. Amúgy tuti én is játszom az Empire TW-vel, mer az nagyon zsír lehet. Remélem nem csak hajóharc lesz azért benne.

A cossacks meg, hiányozni fog... hátha lesz harmadik része...

Be Positive! MMO GAMER

A Total War sorozat mindig is nagyágyú volt. Ez is ütni fog minden stratégiát.

Ahhoz nem kell crack, csak tedd fel a gyári 1.2-es patchet. Az kiöli a cdkey vizsgálatot! =)

Sajnos letöröltem a cossacksokat a gépemrõl. KB. 1 éve nem játszottam velük... =(

Na majd ezzel! =)

Sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy nem találok hozzá egy normális crack-ot. Tudnátok nekem segíteni? (cossack 2 napoleonic war)
Elõre is kössz!!!!!!
TQ cheater
Osztrákokkal, de úgy elcsesztem hogy inkább kezdek megint egy újat más taktikával 😊---csak azt nem tom mikor lesz rá idõm.

Be Positive! MMO GAMER

Hajrá! Majd értesíts a hadjárat fejleményérõl! =) Kikkel játszol.

TQ cheater
Én asszem most fogok kezdeni egy Battle for Europe módot easyn (nálam már az is nagy szó ha ezt megnyerem xD)

Be Positive! MMO GAMER