Cossacks II: Napoleonic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Rég játszottunk együtt! =)

Kb. 1 hónapja játszottam utoljára a gameval. 1 év kihagyás után ronggyá vertek a neten...

Idõ és kedv hijján feledésbe vész nálam ez a remek kis játék. Kár érte.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

TQ cheater
Hahó,üdv mindenkinek!!

Na mi van itt?Régen néztem be....Cossacks 3-rol van valami hir? xD

Be Positive! MMO GAMER

Nincsen jól müködõ crack sajna. Internetes játékhoz, meg egyébként a Campaign mód játszásához nem jó a crackes.

A tört BfE-nek rengeteg hiányossága van. Konkrétan nem lehet normálisan játszani a 3 új országgal, azonnal kilép, ha hadjáratot játszanál, stb.

Kb. 2-3000Ft-ért meg lehet venni a 2-t együtt. Szóval ha tényleg tetszik a játék, akkor érdemes megvenni ennyiért. Még neten is multizhatsz vele.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Tört BfE, de sztem ugyanaz, mint az eredeti, mert nem kell crackelni és a Starforce simán elindítja. Visszaolvasgattam, és láttam h kerlának is ugyanez a problémája volt, úgyhogy írtam neki PM-et, csak még nem válaszolt.
Meg eredeti játékod van, vagy sem?

Melyik játék van meg neked? A Napoleonic Wars, vagy a kiegészítõ?

Hali!
Az lenne a problémám, h a Battle for Europe módban lenyomom az elsõ csatát és a végén, mikor megnyerem, kidob a windózba <#rinya> Sztem a gyõztes videót v vmi mást nem tud lejátszani, de nem engedi kikapcsolni. Nem tudna valaki segíteni?
Sajnos nem.

Amit leszedtem az csak az alap volt. A kieg nem volt hajlandó normálisan mûködni. Így megvettem 3000-ért a kettõt együtt! 😉

kem001
Sziasztok!
Tudna valaki egy gyors ftp-t adni ahonnn lelehet a cossacks 2 bármelyik részét szedni? Ha igen írj privit
ELõre is thx

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Hi! Mostanában elég sok a melóm.

Irjátok már le légyszives, hogy hányan szeretnétek még játszani multiban ezzel a játékkal hozzávetõlegesen! Mert ha nincs rá nagy kereslet, valszeg letörlöm... =7

TQ cheater
Bocs le kellett törölnöm az MSN-em.Ma egy party?

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Sajna nem megy.Jövö hét szerdától lesz ujra idöm,de akkor se sok.Bocsi

Be Positive! MMO GAMER

Ok. Akkor talán most hétvége?

TQ cheater
A helyzet a következõ:

1.Ma este talán játszhatunk,bár nem nagyon van kedvem.
2.Holnap karácsony,azt hagyjuk.
3.Karácsony után elutazunk,de hétvégén visszajövünk,és akkor játszhatnánk,meg talán még utána is.

Be Positive! MMO GAMER

Szombattól január 1-ig szabad vagyok! =)

TQ cheater
Na,hamarosan majd valamikor ráérek...😊

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
És még mindig nem megy.😞Csak gyorsan bejöttem de ma sok a tanulnivalóm😞

Be Positive! MMO GAMER

Ok. Addig se játszok Cossacksal, hogy jól legyengüljek... =)

TQ cheater
Hallo!

Sok a dolgom,kiránduláson is voltam,most nem megy semmi.Majd meglátjuk,mi nt es hogy lesz.

Be Positive! MMO GAMER

Ok! =) Jövhét szombat biztos nem jó, de majd egyeztetünk.

TQ cheater
Szevasztok!

Bocs hogy nem irtam SZU de festettek nálunk és szét kellett szedni a gépet.....most is tesóm gépérõl írok....asszem holnap összeszerelem a gépet és akkor majd játszhatunk valamikor....

Be Positive! MMO GAMER

Mert valószínûleg csak demod van. Esetleg szedd le a gyári 1.2-es patchet a hivatalos oldalról, hátha segít.

Tommygiant! Az eredeti játékhoz nincs CD kulcs. Azt a hivatalos oldalról lehet "kérni". A link ezen a fórumon megtalálható. Keress rá a CD kulcsra asszem.

tommygiant
Hello! Van itt valaki aki megunta a játékot és szívesen kölcsönadna nekem egy Game Box Identifier-t (cd kulcsot)?

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

hello! mért van az hogy a napoleonic warsan csak két pályán tudok játszani?
TQ cheater
OK.Nekem tanulnom kell,most nézem,hogy mennyit.Annyira nem vészes,de meglátom,mikorra leszek kész vele.

Be Positive! MMO GAMER

Kösz a játékot. Holnap 4 után lehet még ráérek, meg vasárnap.

TQ cheater
OK.Akkor inkább holnap,ma már nem nagyon van kedvem.Szóval holnap délután és este nekem jó lenne.Keress meg MSN-en.kösz

Be Positive! MMO GAMER

Na szóval, ma, vagy holnap szinte egész nap ráérek. Esetleg vasárnap egy kicsit.

A Cossacks II Napoleonic wars az alap Cossacks2. Önállóan fut nyílván! =)

A C2 Battle for Europe meg az eddig megjelent egyetlen hivatalos kiegje. +3 nép meg hadjáratok. Szintén önállóan futtatható. Tehát nem kell egyikhez a másik.

Japep
Hello!

A "Cossacks II : Napoleonic wars" és a "Cossacks II : Battle for Europe" az két külön játék (ha az, melyik az újabb?) vagy az egyik kiegészítõ (akkor melyik az?) ?

Bocs a hülye megfogalmazásért... 😄
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

TQ cheater
OK.Majd szolj hogy mikor😊

Be Positive! MMO GAMER

Nem, csak ismerem. Akkor szerintem játszunk ezen a héten. Még nem tudom melyik nap, de a hét második felén ráérek végig! =)

TQ cheater
Igen,miért?csak nem...<#email>?

Be Positive! MMO GAMER

Guild Wars?

TQ cheater
Szinte bármelyik.Õszi szünet van,tudood...legalábbis jövõ héten.Bár unokatesóm itt lesz,és olyankor éjjel-nappal nyomjuk a GW-t,de 1-2 órára leállhatunk😊

Be Positive! MMO GAMER

=) Hát most hétvége nem jó, mert gyakorlatilag nincs hétvége. Hétköznap melyik nap érnél rá úgy este 7 körül?

TQ cheater
Ja,igen.Játszunk?És ha igen,mikor?

Be Positive! MMO GAMER

Jobban van már a csuklód?

TQ cheater
Eltört a jobb csuklóm.6 hétig nincs gépezés.Amúgy kösz a válaszokat.

Be Positive! MMO GAMER

Próbáltam. Csináltam új regisztrációt, de sajna nem jó.

1.Hogy a k*rva életbe tudta elfoglalni az összes falut 10 perc alatt?

Az a lényeg, hogy az elejétõl gyártod ezerrel a legolcsóbb és leggyorsabban gyártható egységet, amikkel szélsebesen futsz a közeli falvakba. Ott sortûzzel levered õket, majd rohansz a másikba, ahol szuronyrohammal levered az õrséget. Máris seregenként 2 falut foglaltál el, minimális veszteséggel. Közben termelsz tovább. 10 perc alatt szerintem a 2-3 század lazán felállítható, ezek szerint akár 5-6 falut is el lehet foglalni, ha valaki nagyon penge és a keze mint a villám.

2.Hogy tudott ilyen gyorsan fejleszteni és ott lenni nálam?

Miután az elejétõl lehet tudni, hogy a másik hol kezd és a falvakat elfoglalja mint a gép, tehát sokkal jobban termel ami által több sereget tud gyártani.

3.Hogy lehet ilyen jó taktikus?

Igazából az ilyen villám kattingatós stratégiai játékokba nem igazán kell jó taktika, mint szerencse és gyors kéz és helyzetfelismerés. Ha Historical battleban vernek meg rendszeresen, az már jó taktikus.

4.Hogy tudott egyszerre sok helyre figyelni?

Na ja. Aki mondjuk raérõs diák, aki a szabadideje 90%-ban barátnõhiány miatt éjjel-nappal nyomja a COD2-t, az olyan gyorsan lövi fejbe a pálya legmesszebbi sötét zugából egy pillanatra elõtûnõ játékost, hogy én még csak épp észleltem a mozgást, de még azt se tudtam, hogy melyik oldalhoz tartozik aki felbukkant. Nemhogy még fejbelõni.

Szóval aki ennyit játszik, csak nem fpssel, hanem realtime stratégiákkal, az szintén gyorsan kattingat.

"Aha.És te rookie-nak mondod magad?Profi vagy öreg!"
=) Köszi, de írtam nemrég, hogy történelmi csatában 2-3x egymást után alázott meg egy játékos. Szóval neten nagyközönség elõtt nem vagyok progamer! S amennyi idõt rááldozok a játékra (heti 1-2 óra), soha nem is leszek az.

TQ cheater
Aha.És te rookie-nak mondod magad?Profi vagy öreg!<#vigyor3>
AMÚGY A KÉRDÉSEIMRE TUDOD A VÁLASZT?
Ja,és figyi,nem játszunk valamikor?Sajna kevés az idõm...<#bdead>

Be Positive! MMO GAMER

Nem tudom. Lehet, hogy újra kellene regelni egy új CD kulcsért...

Engem még mindig érdekelne, hogy lehet visszaváltoztatni a nevem. Így nincs kedvem, hogy egy noname játékos vagyok.

Az egyik játszó fél faluit NEM játszó félnek gondoltam! =)

Hál Istennek én csak 1x játszottam a C2 hivatalos szerverén építgetõs multit.

Természetesen a "profi" játékosok némi értelmi fogyatékossággal rendelkeztek. 4-en nyomtuk, 2en ilyen 6542-es néven. Jelezve, hogy oly lámák vagyunk, hogy még nevet sem tudunk változtatni. Mind2en beírtuk, hogy rookie playerek vagyunk. A másik két arc meg klántagok voltak (nem egy klánból).

Ha az un. profik igazán értelmesek lettek volna, akkor a saját fejlõdésük érdekében a 2 klántag két külön oldalra áll 1-1 kezdõvel.

Persze amint beírtuk mind2en hogy kezdõk vagyunk, rögtön a két klános egy oldalra állt. Én meg ügye maradtam a másik sráccal.

A játék elején legyártottam 3 századot, a 6 személyes pályán befoglaltam az egyik játszó fél faluit, a társam legyártott 2 századot, de összeakadt az elsõ ellenféllel, akinek akkor már volt kb. 2 század gyalogosa és egy század lovasa. Persze szétverte a társamat.

Engem megtámadott a másik srác 4 századdal, akit szétvertem egy frissen legyártott lovas századdal, meg a hazaért "gárda" (200 kill) századommal. Aztán a havert leverték, átjöttek hozzám 2 irányból. Mind2 srácnak 1.5-2x nagyobb seregük volt fejenként. Még így is tudtam védekezni és kicsit fejlõdni is, de aztán megszakadt a kapcsolat és kidobott a szerver.

Mindenesetre nem volt fair hozzáállásuk az elején.

Axon
Nekem is volt már sok hasonló élményem, bár nem a cossack 2-ben. Míg én alíg kezdek építkezni seregeket gyártani, kiképezni, addig az ellenségnek már akkora hadareje van ami tudod, hogy lehetetlen. Néha az a gyanum, hogy valami kis segédprogrammal csalnak, de annak meg mi értelme van?
Mindenesetre rettenetesen fusztráló.

TQ cheater
Bocs hogy káromkodtam de nem birtam máshogy kifejezni az esemény nyomatékát...

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
Háát basszameg!Olyan emberkével játszottam......

Mindketten osztrákokkal voltunk a burning the bridges pályán.Én az egyik végén,õ a másik végén a pályának.Na most,már volt egy pár dolgom,amikor észrevettem,hogy 2 landwer áll a területemen.Gondoltam,felderitök,megöltem öket,és én is mentem felderiteni.De kiderült,hogy nem felderitök voltak,mert ahogy kiléptem,megláttam egy elég szép ellenséges sereget,ráadásul tower is volt ott.Megtámadtak.Az elején még birtam,de utána ö neki mindig volt utánpotlása,én meg nem tudtam egyszerre több felé figyelni,így hát egyre hátrébb szoritott.Utána már blockhouse-t is épitett,és huszárokkal meg grenadierekkel támadott le.
Elvesztettem.Tíz perc után,úgy hogy elfoglalta az összes falut.
Na most képzeld el!
Kérdéseim:
1.Hogy a k*rva életbe tudta elfoglalni az összes falut 10 perc alatt?
2.Hogy tudott ilyen gyorsan fejleszteni és ott lenni nálam?
3.Hogy lehet ilyen jó taktikus?
4.Hogy tudott egyszerre sok helyre figyelni?

Lehet hogy én tul hülye és fiatal vagyok a cossacks-hoz?Hogy nem bírok jó lenni?

Be Positive! MMO GAMER