2831
![](http://iaro.srv.hu/kep/mainback5.jpg)
NINCS RENDESEN MŰKÖDŐ CRACK
NO CD FIXED: GAMECOPYWORLD
-
Na sziasztok! Régen nem néztem be ide, de most újra fenn van a játék (csak a bfe van most meg). Valaki akarja hamachin tolni (még mindig kezdő vagyok)? Mer az internetem szarakodik, nem tudok belépni sehogy sem. Tesóm hamachijánál meg azt írja ki, hogy nem engedi be a közvetítő szerver... :S -
LAN-ban Hamachin keresztül lehet tólni a game-t? -
CyrSyS #2749 Sziasztok! Nagy problémám lenne!
Megszereztem a Battle for Europe-t! 2 dolgot nem értek! Nincs campaign! Ha belelépek csak a tutorial-t látom! A másik meg hogy ha erre a tutoriálra rákattintok akkor kilép a játékból!!
Valaki esetleg tudja mi ez? -
A Battle for Europe-vel érdemes játszani. Ez tulajdonképpen az alapjáték és a kiegészítő egyben. Benne van a 3 új nép és néhány új pálya is. Az AI viszont egyforma mindkettőben. -
CyrSyS #2747 Sziasztok!
Kezdő vagyok a game-ben! Szeretnék érdeklődni hogy melyikkel érdemes játszani a Battle for europe vagy a Napoleonic wars-al! A kérdés leginkább abból a célból ered hogy melyik az amelyikbe jobb a gép AI-ja! Legnehezebb fokozaton játszanék! Választ előre is köszönöm! -
Csak teljes század tud elfoglalni egy falut és csak akkor, ha nincs ellenség a közelben. Ha van 120 embered, abból tudsz századot kialakítani. -
hali. Nagyon sokat játszottam az első cossacksal és úgy döntöttem h kipróbálom ezt is, de már az elején elakadtam, skirmish módba nyomom és egyszerűen nem tudok elfoglalni egy falut sem. help kéne -
am engem az alap cossacks 2 is érdekelne:D ez a kieg. topicja nem? -
szal vki tud olyan helyet ahonnan vírusmentesen le lehet tölteni ezt a gamet?am én ezelőtt Imperial Glory-ztam.:D fasza game, köszi. -
SZU #2742 Gondolom nem eredeti.
Amikor még tört Cossacksal próbálkoztam, nem volt működő crack a kieghez. Szerintem ez azóta sem változott... -
miki10 #2741 hello
nem tudjátiok miért írja ki ezt mindig ha el akarom inditani a cossacks european wart? A dmcr.exe hibát észlelt ezért leállt a kelemetlenségért elnézést kérünk.
előre kösz
-
SZU #2740 Hamachival majdnem bármilyen játékkal lehet neten játszani. Csak azokkal, amelyekben van TCP/IP támogatás.
Így pl.: Cossacks 1-2 vel is lehet neten játszani hamachical, de ha minden igaz, akkor elég gázos lesz a netes játék.
Még régen nyomtunk innen 2-3an hamachival de sokszor volt szinkronizációs hiba. Akkor aztán a játék tudathasadásos lett. Azaz én küzdöttem nem létező hadosztályokkal, míg a többiek csak azt látták, megyek az üres mezőknek, míg ők tök máshol harcoltak. Nálam meg ők már mind kihaltak...
Egyébként egy origy Cossacks2 a kiegjével együtt kb. 2-3000 Ft. A kiegjéhez normális törés nincs, úgyhogy ennyit megérhet a dolog. Játszhatsz akkor a hivatalos szervereken. -
HUmanHunter #2739 hamachival lehet játszani neten? -
Én nem töröltem le, de én is régóta játszotta. Amúgy tuti én is játszom az Empire TW-vel, mer az nagyon zsír lehet. Remélem nem csak hajóharc lesz azért benne.
A cossacks meg, hiányozni fog... hátha lesz harmadik része... -
otiq #2737 A Total War sorozat mindig is nagyágyú volt. Ez is ütni fog minden stratégiát. -
SZU #2736 Ahhoz nem kell crack, csak tedd fel a gyári 1.2-es patchet. Az kiöli a cdkey vizsgálatot! =)
Sajnos letöröltem a cossacksokat a gépemről. KB. 1 éve nem játszottam velük... =(
Na majd ezzel! =) -
aati91 #2735 Sziasztok nekem az lenne a problémám, hogy nem találok hozzá egy normális crack-ot. Tudnátok nekem segíteni? (cossack 2 napoleonic war)
Előre is kössz!!!!!! -
Osztrákokkal, de úgy elcsesztem hogy inkább kezdek megint egy újat más taktikával :)---csak azt nem tom mikor lesz rá időm. -
SZU #2733 Hajrá! Majd értesíts a hadjárat fejleményéről! =) Kikkel játszol. -
Én asszem most fogok kezdeni egy Battle for Europe módot easyn (nálam már az is nagy szó ha ezt megnyerem xD) -
SZU #2731 Hali!
Rég játszottunk együtt! =)
Kb. 1 hónapja játszottam utoljára a gameval. 1 év kihagyás után ronggyá vertek a neten...
Idő és kedv hijján feledésbe vész nálam ez a remek kis játék. Kár érte. -
Hahó,üdv mindenkinek!!
Na mi van itt?Régen néztem be....Cossacks 3-rol van valami hir? xD -
otiq #2729 Nincsen jól müködő crack sajna. Internetes játékhoz, meg egyébként a Campaign mód játszásához nem jó a crackes. -
SZU #2728 A tört BfE-nek rengeteg hiányossága van. Konkrétan nem lehet normálisan játszani a 3 új országgal, azonnal kilép, ha hadjáratot játszanál, stb.
Kb. 2-3000Ft-ért meg lehet venni a 2-t együtt. Szóval ha tényleg tetszik a játék, akkor érdemes megvenni ennyiért. Még neten is multizhatsz vele. -
Murlough1515 #2727 Tört BfE, de sztem ugyanaz, mint az eredeti, mert nem kell crackelni és a Starforce simán elindítja. Visszaolvasgattam, és láttam h kerlának is ugyanez a problémája volt, úgyhogy írtam neki PM-et, csak még nem válaszolt. -
SZU #2726 Meg eredeti játékod van, vagy sem? -
SZU #2725 Melyik játék van meg neked? A Napoleonic Wars, vagy a kiegészítő? -
Murlough1515 #2724 Hali!
Az lenne a problémám, h a Battle for Europe módban lenyomom az első csatát és a végén, mikor megnyerem, kidob a windózbaSztem a győztes videót v vmi mást nem tud lejátszani, de nem engedi kikapcsolni. Nem tudna valaki segíteni?
-
SZU #2723 Sajnos nem.
Amit leszedtem az csak az alap volt. A kieg nem volt hajlandó normálisan működni. Így megvettem 3000-ért a kettőt együtt! ;) -
Sziasztok!
Tudna valaki egy gyors ftp-t adni ahonnn lelehet a cossacks 2 bármelyik részét szedni? Ha igen írj privit
ELőre is thx -
SZU #2721 Hi! Mostanában elég sok a melóm.
Irjátok már le légyszives, hogy hányan szeretnétek még játszani multiban ezzel a játékkal hozzávetőlegesen! Mert ha nincs rá nagy kereslet, valszeg letörlöm... =7 -
Bocs le kellett törölnöm az MSN-em.Ma egy party? -
Sajna nem megy.Jövö hét szerdától lesz ujra idöm,de akkor se sok.Bocsi -
SZU #2718 Ok. Akkor talán most hétvége? -
A helyzet a következő:
1.Ma este talán játszhatunk,bár nem nagyon van kedvem.
2.Holnap karácsony,azt hagyjuk.
3.Karácsony után elutazunk,de hétvégén visszajövünk,és akkor játszhatnánk,meg talán még utána is. -
SZU #2716 Szombattól január 1-ig szabad vagyok! =) -
Na,hamarosan majd valamikor ráérek...:) -
És még mindig nem megy.:(Csak gyorsan bejöttem de ma sok a tanulnivalóm:( -
SZU #2713 Ok. Addig se játszok Cossacksal, hogy jól legyengüljek... =) -
Hallo!
Sok a dolgom,kiránduláson is voltam,most nem megy semmi.Majd meglátjuk,mi nt es hogy lesz.