Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
megint jössz ezzel a szöveggel amit régen nyomtál nekem, hogy rühellek -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tigeroo
szerintem túl sok az olasz utáló...ehhez közrejátszhatott (sõt tuti közrejátszott) a bundabotrány... erre mindenki arra fogja az olaszok gyõzelmeit...ez fáj nekem<#miaz>
nembaj, még egy utolsó menet fiúk,csak egy utolsó..ha nem nyertek legalább izzasszátok meg a virslizabálókat!! FORZA ITALIA
Shaman
nah akkor én olyan döntõt szeretnék,amit sztem senkisem.

Szóval Olasz-Angol :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

asfa
jo mind1 😊 semmi 😄D
annak jobban örülök h az argentinok kiestek 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

McFrost
olaszok a 4-ben vannak és ezt senki nem veheti el tõlük , ti meg egymás csapatát itt szapulhatjátok....de ez 1 hónap múlva elmúlik , viszont Itália 4-be kerülése nem

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
mi bajomnak kéne lenni?
mondtál valamit avel kaj nem értek egyet -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
nemtom!lehet igy lesz majd meglátjuk!csak jo meccs legyen!én inkább német gyõzelmet várok!
de nme lefutott koránt sem a meccs!

asfa
nemtom mibajod van velem!na mind1 lezárva!sztem szerencséjük volt az olaszoknak az ausztrálok ellen ez az én véleményem!emiatt ne legyek mer szemét ember!
már továbbmentek felesleges ezen rágodni!

Shaman
az a csapat akitõl szted klasszisokkal jobbak,például majdnem megverte a Brazilokat és most ne az eredményre emlékezzünk,hanem a meccsre...

tigeroo
a németek eddig mindíg rámentek a korai gólszerzésre...csak most buffon fogja a kaput védeni, csak ez az egy bökkenõ..."minden bajnok legyõzhetõ" mégha saját pályán vannak, akkor is
Shaman
olaszoknak 1 dolgot nem szabad soha...eljutni a 11-es párbajig,mert ott mindig szívnak :-pp

gabber_saviola
pff

reaper4
az olaszoknak 10 emberrel is nyerniük kellett volna ha akkora csapat szvsz. mivel elméletileg klasszisokkal jobb nem?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gabber_saviola
senki nem mondta, hogy ezt mondtad kisbarátom

5w0rdf15h
lol mér 95. percbe egy tizenegyesnek tûnõ szitut befújni az mi? mer tizi biztos nem volt...grosso jól eljátszotta...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

asfa
jol van megbeszéltük!igaz annyibol jobb h továbbjutottak hogy igy nem egyértelmû a német gyõzelem!

ez hax 😄

McFrost
anti olasz fun klubb😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Shaman
látom megy az olasz fanok versus anti-olasz fanok vita :-p

én valahol középen vagyok,de mint mondtam szerintem,most jól játszottak az olaszok.

gabber_saviola
te is csak nézted azt a meccset, de nem láttad

pont.

asfa
sztem nem ezt mondtam!

de a 11.es nem omg...
legjobb 8-ba nem férnétek be

Oziris666
Én azt mondtam h minden eddigi meccsen a szerencse igen csak az olaszok mellé állt!
Miket hagyott ki ghána?,usa meccsen 9ember ellen védekeztek,csehek ellen 10ember ellen játszottak,ausztrálok ellen 95.percben 11es!
Ne mond h ez nem mák!

asfa
ez mindenkivel megesik!vigyázzon magára!ez nem szerencse kérdése!viszont egy 11es 0-0nál a 90ven akárhannyadik percben megkapni az szerencse!

gabber_saviola
jah egész vb-n eddig szerencséjük volt, persze 😊

tigeroo
jah, ausztália lefocizta õket. hah...nevessek vagy sírjak, mondjátok meg. lefocizták az olaszokat...emberelõnyben hány helyzete volt a kenguruknak a II. félidõben? 1? 2?
materazzi kiállítása meg tulzás volt
Shaman
Nah végre már picit jobban játszottak az olaszok,mint eddig akárki akármit mondd,s még akkor is ha "csak" az ukránok ellen játszottak..

asfa
sztem azt nézte!én monnyuk nem csipem az olaszoakt és szerencséjük volt bár papiron erõsebbek!de mind az ausztrálok mind az ukránok megverhették volna õket! ez igy van!

gabber_saviola
az a "szerencsétlen" csapat elveszít egy védõt az elsõ félidõben azon a meccsen, de mind1

gabber_saviola
kaj az a meccset nézted amit Én? -.-
nehogy már azt mond, hogy mák volt az Olasz gyõzelem

desigo
Kivételesen jól játszottak az olaszok...
asfa
ennyi te vágod mirõl van szo!szerencsétlen csapat nem kap a 94.percben 11-est!aztán meg nem usz meg ennyi helyzetet!

Oziris666
Remélem nem!
Én akkor nem ünneplek az fix!<#wink>

nézd meg a sorsolást és mond hogy nincs mákjuk, úgy vannak a legjobb 4 között hogy ausztrália lefocizta õket.

Oziris666
Nem arról volt szó!De miért nem volt mákjuk?
Elvetemült olasz szimpatizáns vagy ugyse mondod h igen!<#wink>

gabber_saviola
bambi mellett max 😛

tigeroo
ja, köcsög olaszok, tiszta mákjuk volt<#help>
eredetileg a magyarok jutottak ki a vb-re csak elforgatta valamelyik bundázó a zászlócskát a kvalifikáló táblázaton!
holnap ilyenkor brazil gyõzelmet ünneplünk a sörsátorba 😛

asfa
ááá szerencsés olaszok! na mind1 majd a németek elintézik remélem õket :|

Oziris666
😄DDDDDDDDDDDDDD

NeoMaN
Ez mit jelent?

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

5w0rdf15h
:S😄ASS?DAS:a.sdS?dA?D?Sadd az

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tigeroo
forza italia<#worship>
REALista
THE END

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tigeroo
hát az EB-ig még sokat kell aludni,szazl addig lehet álmodozni is nem?<#wow3>
NeoMaN
GG Itaia, most szépen játszottak!

Oziris666
Ez még álomnak is durva!Freddy Krüger is megirigyelné<#vigyor4>

NeoMaN
Ehhh....

Sevfcsi azé befenyített, de sajna kevés.
Buffon legalább megborotválkozhatott volna... 😛

Csabesz6
elkütte gyufáé' loál ilyeneket mi szoktunk mondani...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"