19716
Világbajnok: Olaszország
-
#16170 Én ki nem mondom, hogy kik nyerjenek, mert iszonyat babonás vagyok :) -
#16169 Persze... :( -
#16168 ismét csak azt tudom mondani mint ma már sokszor: legyen igazad :D -
#16167 Én is Francia vagy esetleg Német győzelmet várok! -
#16166 Már nem azért de én Portugáliára gondoltam és ők elvileg azok! Azokkal játszanak a Franciák!! -
#16165 Hát ja de ott még mákjuk volt!!! -
#16164 Azért megnézni, csak megnézed:/ -
#16163 Sajnos nem tudom. Ha már így alakult, akkor nyerjenek a franciák. Mert megérdemlik. Olaszokat&portugálokat nagyon nem bírom, németeket meg sosem szerettem. -
Jetdash #16162 szerintem is -
#16161 Ronaldínyó már a bl döntőben is egy nagy kaka darab volt -
R9 #16160 Németek megnyerik -
#16159 ne becsüld le a németeket :) bár nem hallottam h ők európa braziljai.. -
Kanál #16158 pareira egy utolso fasz, hihetetlenul gyulolom, Ronaldinhot berakja bal kozeppalyasnak, szetbaszta az egesz csapatot, Brazilia vedekezett csak aaaaah, nem is tudom leirni mit erzek most -
#16157 valszeg beengedte őket had szórakozzanak hisz ezek csak a franciák , mi meg a brazilok vagyunk =P -
#16156 jólvan... jöhet a F1 edzés!! szeva mindenkinek!! -
#16155 Azt én sem értem hogy Cicinhó miért nem játszott többet -
#16154 Domenech megint csak őt tudom felhozni annak ellenére hogy mennyi kritikát kapott hihetetlen és tudta mit csinál! CSak azért sem játszatott 2 csatárt! NAygon nagy egyén!! ÍGY tovább!!!
Most jöhetnek európa Braziljai hahaha remélem ugyjátszanak :))))) -
#16153 Nem tartom valoszinuleg ha a franciak atmentik ezt a mai format, akkor a nemetek nem tudnak nyerni. Ha Zidan ilyen formaban lesz akkor csapat nincs ezen a VB-n aki megverne oket. Itt latszik hogy melyik jatekos az igazi klasszis, Ronaldinho vagy Zidane. Az oreg osszekapta magat amikor kellett es isteni teljesitmenyt nyujtott. Zidane nelkul nem lenne sok eselye a Franciaknak, hihetetlen huzoero a csapatban. -
#16152 ok ok de ez szerinted azt jelenti hogy ha jó az edző akkor ezt is meg az elkövetkező 500vb t a brazilok nyernek??? -
Jetdash #16151 nagyon helyes hogy vége van ennek a brazilkultusznak
már b@szottul untam -
#16150 nem hiszem hisz nem a korda vezette :DDD -
#16149 Egyebkent az edzok felelossege marha nagy. Pekerman beismerte hogy hibazott a Nemetek ellen [Nem megfelelo csere es taktikai atszervezes az argenin gol utan], ezert mondott le. Egy argentin spanyol nyelvu oldalon olvastam a nyilatkozatat.
Varom Pareira-tol a lemondast. Egyertelmu hogy Pareira-t terheli a felelosseg nagyreszt a rossz kezdocsapat miatt. Mit keresett Juninho a kezdoben? Miert nem volt ott Cicinho a ven fasz es lassu Cafu helyett? Miert nem volt 2 csatar a kezdocsapatban? Es lehetne folytatni, de ezeket a hibakat hamarosan olvashatjatok majd a kulonbozo nyilatkozatokban is, csak turelem. Ezen ment el a brazil meccs + par ember roppant gyenge formajan.
Bye Bye Pareira es Pekerman. -
FOCI EB 2006 ! :P -
#16147 Ez van, az olaszok és a portugálok még bent, a barzilok már nem, ezt kelekk nyelned! -
#16146 Eddig ez nagyon az 1982-es VB, csak most a mákista, csoportmeccseken épphogy továbbjutó, majd egyre jobb formába lendülő 82-es Olaszország helyett helyettesítsük be Franciaországot. Még Rossi helyébe is ott van Ribery.
Más.
Léderer egy fasz! -
#16145 Szerintem Ronaldinho a fő oka a kiesésnek!!!Neki kellett volna irányítani a csapatot!!!Ha úgy villogott volna mint Zidane akkor meg lett volna a továbbjutás! -
Jetdash #16144 jjééééé és kettő #16108
ez alap eset ha sokan egyszere nyomják meg a Mehet! gombot
-
R9 #16143 Kaki Ronaldo ma elönzőzött 2 helyzetet... -
#16142 :D:D:D::D -
BRAZILOK MEHETTEK HAZA!!! HÁHÁHÁÁHÁH -
#16140 Nehogy má Német - Fr. döntő legyen me akkor meghalok........... -
franciák kibaszott nagy zsugások basszameg, elsehiszem.. -
#16138 #16131 -
Jetdash #16137 a ghanai kapus is jó volt -
#16136 NÉZZÉTEK MEG: 2db 16120 VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Jetdash #16135 igen az lesz,de a németek nyernek -
#16134 Kaki Ronaldo legalább lőtt 3 gólt. Igaz sokra nem mentek vele. Nem a japcsik ellen kellett volna villogni, hanem most. -
Jetdash #16133 bugos az zsg :DDD -
#16132 Az kizart. Nemet - Francia donto lesz [80%], es a franciak nyernek. [60%]
-
#16131 nem az első :D