Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
arról nem is beszélve h az ausztrálok ellen hogyan nyertek...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
a brazilok is hozta az elvárt szintet akkor ghána ellen? (az olaszok õket 2-0ra verték õket)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
németeknél majd integetünk
<#integet2>#integet2>
mert fociztam 7-9 ig
fáradt vok😄
de ne sírjatok!<#nyes>#nyes><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
jöszök még
na bye jó8 all
#15204: játékosok nem voltak a bundabotrányban, de ha már alázni akarsz egy válogatottat legalább nézz utána a googleben vagy valahol a híreknek.
Sajna már mindent a pénz ösztönöz...a sok befektetõt + menedzsert meg tökömtudja mit...edzõknek meg nincs mit tenni, vagy beleegyeznek a mocskosságba vagy lemondhatnak és betesznek a helyére egy bábot..:l
lebuknak a Serie A-ban, folyik a bírói tárgyalás, de titokban még lefizetik a vb bíróit is...ne nevettess már... morci, vonulj a sarokba és sírd ki magad, ugye nincs igazság a földön??
én tudom mekkora botrány volt ebbõl hogy lefizették a bírókat az olaszok...
ugy volt hogy ki se jönnek a VB-re
de ebbe se menjünk bele!
nem kell veszekedni csak megjegyeztem
BUDA > miskolc.
de németek ellen nemfogak ennyire remekelni
ez most nem szemétségbõl mondom...
szerintem ez igyvan de majd meglázjuk...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
3null
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Start menübe menj be, ott a futtatás és írd be ezt:
telnet ascii-wm.net 2006
Ascii-ben a meccs élõben. Ha vagy 5 M-re álsz a monitortól akkor látod is. A hangot meg tedd az RTL-re!
NAGYON KOMOLY!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Forza Italy