Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
francia angol elõdöntõvel..
zidane meg vb bronzzal búcsúzzon..😄
ez így teljesen kultúrált európai 4es lenne😄
igaz h itt az olaszokat hoztam ki 4iknek de nem azért mert nem birom õket...
cassano sztem hiányzik akkor is.. del piero is alig játszik..
iaquinta helyett ott lehetne cassano😄
na mindegy😄
violence can be used for good - JUSTICE
csoki yo8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Csak annyira zavart, ha valaki azt mondta: Olaszok nem jogosan jutottak tovább Ausztrália ellen... máris jöttek a durvább hangvételû válaszok (néha a másik topikban reagáltak erre)... De tényleg mindegy hagyjuk ezt a témát, legyen béke és akkor legközelebb nem fogok féloldalas regényt írni, milyen hülyeségeket csinálunk néha 😊
Na én lehet megyek aludni, mert holnap 6:30kor kellene kelnem 😄
Jó éjszakát mindenkinek! Holnapra meg jó meccseket! <#integet2>#integet2>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
2 külön topik, az Olasz f. sz. topikban szeretik az Olaszokat itt nem ez tök egyértelmü, de ezzel nem kell foglalkozni, mert ha megnézed én sem járok a Brazil topikba mert tudom hogy ott Barzil imádat van. Ez a topik meg egy közös topik, azaz a vb topikja.
amúhgy meg pisz van
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
bocs gyõztünk mégis kivagyok<#ijedt>#ijedt> nemkönnyû az olaszoknak szurkolni ehh<#pias>#pias>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
amúgy pl Én nem veszekedni járok ide
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
meg késõbb ugyis lesz vb összefoglaló
\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men
Mindenesetre annyi megállapítható: a Foci VB 2006 és az Olasz foci szerelmeseinek topik között kialakult egy kis ellentét... Ott azt mondogatják: Be sem nézek oda a sok divat utálja az olaszokat... Véleményem szerint nem jó ez így.De az is tény aki "átjár" beszélgetni azok nagyrésze veszekszik, és szinte soha nem látja be: van amikor nem neki van igaza. Magyarok vagyunk nem veszekednünk kéne azon: Jajj én most ennyire oda vagyok az olaszokért (vagy más csapatért) akkor amit más mond már nem is lehet igaz... Hanem itt kéne megbeszélni mennyire jó a csapat, mennyire nem jó... És azt annak a csapatnak a szurkolóinak is el kellene ismernie, nem egy másik topikban csoportosulva nézni a meccset, és rihegni-röhögni azon mit írkálnak itt.
Ez az én véleményem errõl az egész Olasz válogatott körül kialakult "dologról". Lehet hozzászólni 😊
hajrá franciák
\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
valaki elmondhatná köcce
Csak egy kicsit kezd már unalmas lenni ez az "olaszgyülölet", így bunda, úgy bunda, "csakmákjukvót" stb. beszólások. Érdekes, az pl. nem zavar senkit,hogy a portugál-holland meccs nem a fociról szólt? Azok nem gusztustalanok?nem színészek?pl. figo is nagy oscar-jelölt. fölösleges errõl vitázni,inkább abba is hagyom. Legalább mi magyarok ne veszekedjünk már...😄DD
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01