Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
én azt mondom rossz csapatnak hiába volna szerencséje... 😛

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

angol német presztízsdöntõ
francia angol elõdöntõvel..
zidane meg vb bronzzal búcsúzzon..😄
ez így teljesen kultúrált európai 4es lenne😄
igaz h itt az olaszokat hoztam ki 4iknek de nem azért mert nem birom õket...
cassano sztem hiányzik akkor is.. del piero is alig játszik..
iaquinta helyett ott lehetne cassano😄
na mindegy😄

violence can be used for good - JUSTICE

fsgh
pá jo8

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola

csoki yo8

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

asfa
csácsá yoéjszakát!angol továbjutásssal 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Okés, értem 😊
Csak annyira zavart, ha valaki azt mondta: Olaszok nem jogosan jutottak tovább Ausztrália ellen... máris jöttek a durvább hangvételû válaszok (néha a másik topikban reagáltak erre)... De tényleg mindegy hagyjuk ezt a témát, legyen béke és akkor legközelebb nem fogok féloldalas regényt írni, milyen hülyeségeket csinálunk néha 😊

Na én lehet megyek aludni, mert holnap 6:30kor kellene kelnem 😄
Jó éjszakát mindenkinek! Holnapra meg jó meccseket! <#integet2>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
nem téged találtalak meg 😊

2 külön topik, az Olasz f. sz. topikban szeretik az Olaszokat itt nem ez tök egyértelmü, de ezzel nem kell foglalkozni, mert ha megnézed én sem járok a Brazil topikba mert tudom hogy ott Barzil imádat van. Ez a topik meg egy közös topik, azaz a vb topikja.

amúhgy meg pisz van

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Oziris666
Ugyse tod mondani😄DDDDDD

Csabesz6
ja ok<#smile>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tigeroo
nem a realon volt a hangsúly...mindegy

bocs gyõztünk mégis kivagyok<#ijedt> nemkönnyû az olaszoknak szurkolni ehh<#pias>
Csabesz6
na realt tessék békén hagyni...hogy jönnek ök ide peace

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

lol mondjam németül? 😄

Láthatsz itt elég flémet más dolgokról most miért pont azt a kommentet kell kiszúrni amit én írtam, mert szeretném ha normálisan ellenénk... Amúgy kezd ganézni az SG

gabber_saviola
😄DDDdddddddddd

asfa
jaja de már itt vagyok!nézem a vbt azért 😊

asfa
😄DD zsír 😄DD

fsgh
jaaa:😛😛😛 attól fügetlenül asfának ment a hsz-em😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
téged is régen láttalak errefelé😊

gabber_saviola
amúgy ezt Én írtam 😛

asfa
na mivan ezzel nem is én irtam!

gabber_saviola
így nem beszélünk

asfa
ebbõl a Foci VB 2006 és az Olasz foci szerelmeseinek topik dologból nem akarok itt flémet látni

amúgy pl Én nem veszekedni járok ide

asfa
:|||| biztos.. 😊))

tigeroo
a real meg egy zacskó pudingot vett<#gonosz1>
reaper4
az nagyon nagy veszteség 😞 qrvára sajnáltam. nem rég épült fel erre... rohadt nagy pechje van

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

áááhh most megy hirekbe 😊

meg késõbb ugyis lesz vb összefoglaló

\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men

jah mocskos juve megvette a bírókat <#boxer><#mf3>

tigeroo
súgd meg Domenech-nek...csiga/békacomb :c
asfa
persze hogy nem az!bár ha jol játszanak a brazilok nem nagyon tudják megverni õket!

Oziris666
Xtem van esélyük a franciáknak!Én drukkolok nekik!Brazilia sem verhetetlen....

petee
egyetértek,riszpekt.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

asfa
Cissé kéne csak...kinaiak....

Na gondoltam estére ismét benézek... Látom alkotott az Olasz válogatott: legyõzte Ukrajnát 3 góllal. Grat nekik... Elõdöntõben remélhetõleg: Német siker.

Mindenesetre annyi megállapítható: a Foci VB 2006 és az Olasz foci szerelmeseinek topik között kialakult egy kis ellentét... Ott azt mondogatják: Be sem nézek oda a sok divat utálja az olaszokat... Véleményem szerint nem jó ez így.De az is tény aki "átjár" beszélgetni azok nagyrésze veszekszik, és szinte soha nem látja be: van amikor nem neki van igaza. Magyarok vagyunk nem veszekednünk kéne azon: Jajj én most ennyire oda vagyok az olaszokért (vagy más csapatért) akkor amit más mond már nem is lehet igaz... Hanem itt kéne megbeszélni mennyire jó a csapat, mennyire nem jó... És azt annak a csapatnak a szurkolóinak is el kellene ismernie, nem egy másik topikban csoportosulva nézni a meccset, és rihegni-röhögni azon mit írkálnak itt.

Ez az én véleményem errõl az egész Olasz válogatott körül kialakult "dologról". Lehet hozzászólni 😊

tigeroo
trezeguiet játszhatna má' (vagy hogy kell írni)

jaja

hajrá franciák

\"Kéremszépen ha azt mondják hogy európa Braziljai a Portugálok! Akkor Dél Amerikai Franciáik a Brazilok! \" by France men

video,nincs valakinek?

asfa
ti mit vártok a brazil-francia meccstõl?sztem jot tenne ha most Henry jol játszana nagyon akkor lenne esélyük a franciáknak!

reaper4
macskából nem lesz virsli ahogy kutyából nem lesz szalonna 😄DD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

gabber_saviola
nah mentem az Olasz topikba, viszlát <#vigyor3>

petee
aasszem arról hallhattál,hogy a 11-esek után, valamelyik argentin begõzölt,alig tudták visszafogni, úgy láttam Bierhoff-nak ordíbált. ennyit tudok csak mondani...😊

mert?

Oziris666
Föleg ha macskából van a virsli😄

Shaman
végén volt egy kis lökdösõdés

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

milyen botrány vol a német argentin meccsen?lemaradtam róla

valaki elmondhatná köcce

Oziris666
Én szeretnék,ha anglia nyer😊

reaper4
virslizabálók vs macskazabálók? hehe maradok a virslinél 😄

gabber_saviola
az a gáz, hogy sok anti-olasz fan azt sem tudja, hogy milyen botrány van Olaszországban, de két szó az megy, "bunda" és "spori" 😛

petee
na ez jó meccs volt, most remélem sikerült meggyözni egykét embert, hogy igenis tudnak focizni az olaszok. Szép támadásokat láttunk a vége felé, öröm volt nézni.
Csak egy kicsit kezd már unalmas lenni ez az "olaszgyülölet", így bunda, úgy bunda, "csakmákjukvót" stb. beszólások. Érdekes, az pl. nem zavar senkit,hogy a portugál-holland meccs nem a fociról szólt? Azok nem gusztustalanok?nem színészek?pl. figo is nagy oscar-jelölt. fölösleges errõl vitázni,inkább abba is hagyom. Legalább mi magyarok ne veszekedjünk már...😄DD

Oziris666
Semmi köze a bundabotrányhoz,én az olaszok miatt szerettem meg anno a focit!De amit az elmult pár évben produkálnak,ez a agyonvédekezõ stílus már nem jön be!Ennyi!

McFrost
TÉVEDSZ!!!!!!!!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8