Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen zászlókat honnan tudok szerezni?

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

b4rc4
naneee most mondja BArna,hogy Ronaldo jácchat<#wow3>

b4rc4
| #15419 remélem bejön😊

Deco eltiltás miatt, C. Ronaldo sérülés(?)

The FlashBack

Anglia VS Portugália [/b]

| vs |

REALista
<#eplus2><#ravasz1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

b4rc4
jaja énis😊 Deco,C.Ronaldo, nemjácchatnak ha jól tudom😛

REALista
1966:Anglia-Portugália--->Angol gyõzelem
1986:Anglia-Portugália--->Portugál gyõzelem
2006:Anglia-Portugália--->Angol gyõzelem

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én még most sem nagyon bízok Domenechben... Volt egy két olyan "megmozdulása" ami végzetes is lehetett volna... De remélem ma jó kis pörgõs meccsen gyõz a jobbik. Este nem szurkolok úgy különösebben senkinek (majd talán annak aki hátrányba került 😊

b4rc4
vs.
2-1 ||| England 4ever😛

The FlashBack
Nagyon remélem!

The FlashBack
loool

France men
HM! Hát igen, csak arra nagyon kell figyelni hogy ne úgy támadjunk hogy utána könnyen kontrázzanak mert abba nagyon jók 😞 3-4 érintés és máris kapu elé érnek! Remélem ismét tudja Domenech hogy mit csinál!

München ist ROT!!!

Szerintem most jól írta az SG a hsz-ok számát (Majd úgyis megbolondítjuk megint<#gonosz1>). De tegnap kár nem voltál itt FlashBack estefelé... Írtam valamit és helyette más szövegét dobta ki az én logómmal 😄D

The FlashBack
pontosan melyik? Nálam eddig ok minden:/

jbal
itt válaszolgatsz az üzikre és kiírja a hsz számot h melyikre válaszoltál és össze-vissza írkálja

The FlashBack

A védelem lehet a brazilok Achilles-sarka?

Hogyan lehet legyõzni a brazil válogatottat? Ez az a kérdés, amely az utóbbi napokban a leginkább foglalkoztatta a francia válogatott szövetségi kapitányát, Raymond Domenech urat, valamint a „gallok” játékosait. Henry, Zidane és társaik szerint sikerhez mindent be kell dobni, és ha van Achilles-sarka a selecaónak, az csakis a védelem lehet.

A frankfurti Waldstadionban ma este 1998 óta elõször találkozik egymással világbajnokságon a brazil és a francia labdarúgó-válogatott. Ismeretes: a nyolc évvel ezelõtti tornán a házigazda kékek a döntõben Zidane két és Petit góljával 3-0-ra legyõzték a dél-amerikaiakat, megszerezvén az ország elsõ és egyetlen világbajnoki címét.

Azóta kétszer csapott össze hivatalos mérkõzésen az európai együttes és a selecao. A 2001-ben Japánban megrendezett Konföderációs Kupán a „gallok” 2-1-re gyõztek, míg 2004-ben a Saint Denis-ben megrendezett ünnepi barátságos találkozón gól nélküli döntetlen született.

Ezúttal a brazilok az abszolút esélyesek, a franciák továbbjutása szenzáció lenne.

„A brazilok ellen mindent be kell kalkulálni: technikai tudást, taktikát, állóképességet, atlétikus képzettséget” – nyilatkozta az 1998-as finálé visszavágója elõtt Raymond Domenech francia szövetségi kapitány.

„Ha a selecaóról van szó, az emberek mindig csak a technikai tudásról beszélnek, de nem szabad elfelejteni, hogy õk fizikálisan is nagyon erõsek” – tette hozzá a szakember.

Noha Domenech természetesen nem beszélt arról, milyen játékrendszer lehet eredményes az ötszörös világbajnok címvédõ ellen, nagyon valószínû, hogy ugyanazt a formációt alkalmazza majd, amelyik a spanyolok ellen (3-1) igen jól mûködött.

A franciáknak nincsenek eltiltott játékosaik, így a védelemben és a középpályán vélhetõleg nem változik majd az összeállítás. Ami kérdéses, az a csatársor.

„A terv szerint hallás alapján játszunk majd – élt egy zenei hasonlattal a francia szakvezetõ. – Az egész napot a felkészülésre szánjuk, és minden egyes játékos állapotáról meg kell gyõzõdnöm, mielõtt késõ délután döntök az összeállításról.”

Domenech az elmondottak ellenére minden valószínûség szerint a Zidane, Ribery, Henry, Maluoda alakzattal rohamoztatja majd Dida kapuját, méghozzá a szokásos formációban: középen Henry, a jobb szélen Ribery, a bal oldalon Malouda, Henry mögött pedig Zidane játszik.

Patrick Vieira, a világbajnokságon eddig már két gólt szerzõ középpályás szerint ha van gyengéje a brazil válogatottnak, akkor azt a védekezésében kell keresni.

„Támadásban félelmetesek, de hátul hagynak réseket a pajzson, és ezt kihasználhatjuk” – jelentette ki a Juventus futballistája.

„Nagyszerû játékosok, mindannyiukat jól ismerjük – csatlakozott Thierry Henry. – Ami a védelmüket illeti, néha kissé gyanúsak nekem, de ez normális egy olyan erõvel támadó együttesnél, amilyen az övék. Mindig a maguk stílusát játsszák, és mindig gyõzelemre törnek. Láttam részleteket a meccseikbõl, mindig adnak lehetõséget az ellenfélnek az ellentámadásokra. Azonban mégiscsak csillag van a mezükre hímezve, ami jelzi, mit értek el a világbajnokságok történetében. Ezt nem szabad semmibe venni!”

„Magasabb színvonalon kell játszanunk, semmi kétség – jegyezte meg a francia válogatottsági rekorder Lilian Thuram. – Jobban kell összpontosítanunk, és jobban kell akarnunk a sikert. Brazília sokkal erõsebb, mint Spanyolország, a torna fõ esélyese. A futballban azonban az a nagyszerû, hogy nem mindig a favorit gyõz.”

„A brazilok nagyon értenek ahhoz, hogy a lehetõségeik nagy részét kihasználják, és halálosak, ha csak egy kis gólszagot éreznek – tette még hozzá Thuram. – Szeretik, ha náluk van a labda, ezért hihetetlen stabilitásra van szükség ellenük, és ki kell várnunk azokat a lehetõségeket, amelyeket aztán kihasználhatunk.”

A BRAZIL–FRANCIA ÖRÖKMÉRLEG:

BRAZÍLIA FRANCIAORSZÁG
7 Összes mérkõzés 7
2 Gyõzelem 2
3 Döntetlen 3
2 Vereség 2
10 Gólok 9

Ebbõl világbajnokságon:

BRAZÍLIA FRANCIAORSZÁG
3 Mérkõzés 3
1 Gyõzelem 1
1 Döntetlen 1
1 Vereség 1
6 Gólok 6

The FlashBack
de mind a 2szer az õvét nyúlták le
Helyébe nem is használnék logót😄

The FlashBack
Van benne valami:-9 <#eljen>

The FlashBack
Nagyon helyes
Ez itt a feltétlen fociszeretet hazája:-)

The FlashBack
Ha szorul a hurok, tudnak focizni a Franciák:-)

The FlashBack
méf viccnek is rossz szvsz😄

The FlashBack
<#eljen>

The FlashBack
jah ezt a képet ismerem:-)

The FlashBack
jah. Forza Italia... pfff:/

France men
*rõl 😉

München ist ROT!!!

The FlashBack
feltölthetnél valahová egy kollekciót:-))

The FlashBack
Így van!

A Braziloknak nem kell szurkolni:|

France men
Már egy ideje gyûjtöm õket fórumokról, meg képkeresõk!

München ist ROT!!!

jbal
ezeka képek hol a szarba vannak?

France men
Az lessz a legegyszerûbb hogyha szépen magyaruk fejezem ki magam:
Hajrá FRANCIÁK!!!!

München ist ROT!!!

Zsolti9014
Az allez la france és az allez france helyes.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ALLEZ FRANCE!-ma este

FORZA ITALIA!-a VB-n

Hajrá Magyarország!

jbal
"Allez La France van, de france nincs
akkor mi van france helyett?😄

I.C.ram
Allez La France van, de france nincs 😄
9csöves9
vérlázító lenne,pfújj

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Jó csapatnak van szerencséje

😊
más
amilyem mákosok az olaszok döntõsök lesznek kibekkelik a 90 percet azt 119.ben meg kapnak egy 11-est

Ilyen problémám nekem is volt, az volt a gond hogy Windows Service Pack nem volt fent, hiába raktam bármilyen kódeket nem ment a kép normálisan 😊 Tehát ha nincs akkor kellene a Service Pack 2 a gépedre...

nyamiag
fu, te egy vicces fiú vagy :o

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

nightsucker
hello még mindig csak a hangot halom pedig felraktam a kodeket

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

nightsucker
Thx

jbal
gabber_saviola
senki nem indít itt vitát, szal nyugika

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

"egyetértés és összetartás van" - Én is sejtem melyik topikban lehet ez! O.F.Sz. <#kuss>
De ezzel fogunk majd elindítani egy nagy vitát, hanyagoljuk 😊

nightsucker
hello Nem rég töltötem le a portugal-holland meccset az a problémám hogy a hang az megy de kép nincs lécci segitsetek mert a tesom nagyon meg akarja nézni föleg a sok lap miatt elöre is köszi

gabber_saviola
bemutatkozásodhoz, azt is tedd hozzá hogy nem egyszer flémet szítottál a Juvents topikban, és megusztad büntetés nélkül 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
így igaz

itt nem kell egy olyan topikkal foglalkozni, ahol egyetértés és összetartás van 😊

gabber_saviola
ügyes vagy ha sejted 😊

"...Egyesek szerint ti nem értetek a focihoz..." - akik ezt mondták, azok úgy néz ki magukból indultak ki, vagy még nem nagyon jártak a Topikban... De errõl nincs értelme veszekedni, foglalkozzunk inkább a mérkõzésekkel ;-)