Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben <#eljen>#eljen>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Sajnos ma este nem tudok senkinek se szurkolni,igazából se a franciákat se a brazilokat nem szeretem.
Hajrá németek!
Üdv mindenkinek!
ups and downs
Csak engem zavar ez? <#fejvakaras>#fejvakaras>
a franciák meg legyenek bronzosok zizou miatt...<#vigyor2>#vigyor2>
na mindegy ez tisztán spekuláció majd meglátjuk
violence can be used for good - JUSTICE
ÉN attól függetlenül hogy múltkor is nyertünk 3:1 re atól függetlenül játszatnám Trezit, és két csatárral állnék ki!
München ist ROT!!!
München ist ROT!!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
csak most próbáltam meg linketcsinálni hogy ne irja ki a linket csak amit én irok be!
csak azt mondta hogy használjam ezt amíg nemcsinál ujjat!
már le van rendezve hogy megcsinálja! csak kérdés mikor??<#merges2>#merges2>
Egyre jobban tetszik nekem ez a játék 😄DD
Nevelj te is focistát :-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a kapus vagy balra vetõdik vagy jobbra...:l félig vakszerencse is..nem, inkább nevezzük zsábkamacskának
Miért szted meddig kéne még focizniuk?120 perc játék után sejthetõ,hogy holt fáradtak már a focisták,s te még játszadnád õket 1-2 órát,vagy mi?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Köze nincs ahoz, hogy a jobbik csapat megy tovább. A szurkolókból összeszedett csapat is nyerhetne így egy mérkõzést.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
feszültség és izgalom 5percben..ez ne mond h nem jó? maximum a gyengébb idegzetûek nem értékelik
igazából megmondom h nem vok semmilyen drukker mert a focistákat szeretem nem a csapatokat v a válogatottakat
pl becks,batistuta,zidane,cassano,recoba,andreas möller,casiragi,di livio stb
aki szépen focizik annak v az adott meccsen döntöm el kinek szurkolok ennyi nálam ez így alakult ki
ezért van h a sebõk miatt nem szeretem az egész magyar focit pl
lehet azért mert kéziben is mindíg élveztem a büntetésvégrehajtást?😄
izgalmas és egyáltalán nem lutri!
mindíg az erõsebb megy tovább
ahol jobban koncentrálnak az a nyerõ ennyi sztem igenis nagyon jó ez
a tétet aki átérzi és tudja kezelni az késõbb is megállja a helyét...
az erõsebb tovább élhet ez a természet alapja is
Ezek a rohadt 11 esek. Szánalom, hogy egy egy csapatnak így kell kiesnie.
Olasz-Ukrán A digóknak végre kijött a lépés. (bár ennek nem örülök) Ha az Ukránoknak kis szerencséjük van akkor egyenlítenek és talán másképp alakúl. Na mind1
A lényeg, hogy az általam utált csapatok egymást kell, hogy kiverjék 😄 Így csak az egyik lesz a döntõben. A Másik ágon bejutók közûl fog kikerûlni a gyõztes remélem 😊)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"