19716
Világbajnok: Olaszország
-
#19435 Hát nem szerény, ugyanis múltkor a Millenárisban Német-Olaszon több mint 8000 emberből a 70% olaszoknak drukkolt, és állva ugráltunk az 1. gól után amikor Alex a 2. is bevágta. Abból neidulj ki, hogy te és igen tisztelt a szurkolást magas színvonalon művelő társaid izomból szidjátok a az oalszokat és túlerőbe vagytok az reprezentatív, ugyanis nagyon NEM! -
#19434 Utálom ezt a csúsztatást. Zidane-ról beszélek. -
#19433 "Tudjátok, hogy ennek milyen egészaségügyi következményei lehettek volna, ha az olasz épp levegőt vesz? Vagy ha szívritmuszavart kap? Ne adj Isten eltörik egy bordája és szilánk megy a szívburokba vagy a tüdőbe?" azt kapja amit megérdemel? :) azért ne dramatizáljunk már abban a fejesben smemi ilyen brutális volt, ha már kiállították legalább kapott volna rendesen a másik, mert így nem érte meg..... -
#19432 jólvan láttuk már , de ez klubcsapatos -
#19431 ez már csak rizsa, nem kell magyarázkodni :ASDadasdasd
"tessenek gratulálni a győztesnek :)" -
#19430 Tökmindegy, szerintem így volt:
/Matrix kicsit átkarolja Zidane-t, az rábámul,de miután nem kerül oda a labda
visszakocog./
- Na mivan trottyoskám, nem jött az aranylabda?
- [lefejel]
- [áú] -
#19429 ne viccelj már, nézd már meg a materazzi videót:
http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4&search=Materazzi
ezt ilyenre képezték ki, verésre, sipcsonttörésre, ölésre, más szidására -
G_ArchAngel #19428 Nézd meg a meccs elejét, mikor vigyorogtak az olaszok a K.O.-s Henry felett...
De gondolom ez nem számít... -
fradista91 #19427 A drukkolás és a csapat figyelemmel követése két külön dolog :) -
#19426 kajra? :)
nekem tetszett, neked valszeg nem , mert az EGYIK kedvenc csapatod játékosa :) -
#19425 ők tudnak olaszul... -
#19424 De tisztázzuk már ezt a Zidane dolgot...
Teljes erejével belefejelt az olasz mellkasába, akit készületlenül ért az ütés.
Tudjátok, hogy ennek milyen egészaségügyi következményei lehettek volna, ha az olasz épp levegőt vesz? Vagy ha szívritmuszavart kap? Ne adj Isten eltörik egy bordája és szilánk megy a szívburokba vagy a tüdőbe?
Nekem ő volt a kedvencem a 98-as VB-döntő óta, de amit itt csinált, azzal tényleg lerombolta azt a tiszteletet, amit éreztem iránta. Pedig a brazilok ellen hogy játszott!!! -
#19423 Én ezt úgy értem, hogy emberileg 1000x több tisztelet jár ki úgy összesen. Ő az akin a legkevésbé látszik hogy hova jutott focistaként. AZ más kérdés, hogy amikor csúcson volt keresztszalgszakadást szenvedett és sosem tudta megközelíteni a régi önmagát.
Amúgy igazságtalannak tartom, hogy Zidane kapta a díjat több okból is... -
fradista91 #19422 Ennek baromi sok értelme volt. -
#19421 "Olasz kollegák megfejtették" na ez innen már nem hiteles :( -
#19420 nem vettem észre, hogy ennyi csapatnak drukkoltál :ASDasdasdadsasddas -
gergelyanevem #19419 és ez az ami még szánalmasabb, mert hát ha a teljesítményeket nézzük...(a fair play-ről nem is beszélek)de mindegy, legyen boldog vele -
Unreal1942 #19418 Ezt te mondod meg még egy szerény kissebbség. -
#19417 Nem értitek, egyikünk sem bírálja Zidane képességeit, nekem is az egyik kedvencem,
akárcsak régen Figo,Batistuta,Bergkamp,Del Piero,Maldini,M.V.Basten.. -
#19416 Ebből elég!!!! Divatdrukker??? Esetleg te! Mondom egyik kedvenceim voltak, egyébként azóta, 8 éve csak az olaszoknak szurkolok. Akkor 8 éves kissrác voltam, Zizou játéka teljesen magával ragadott. Divatdrukker meg az, aki még most is a világbajnokot fikázza. Divat lenne az olaszoknak szurkolni? Nem hiszem, mikor itt b......... őket -
G_ArchAngel #19415 a sportújságírók talán nem egy percet vettek figyelembe, hanem az egész VB-n mutatott teljesítményt?
Tavaly az F1-ben is ez volt, Alonso lett a VB, de Kimi-t választották a szakemberek a legjobbanak...
van mikor érdemes figyelni a hozzáértők véleményére... -
josi #19414 Olasz kollegák megfejtették, melyek voltak Marco Materazzi utolsó szavai Zidane visszataszítóan durva fejese előtt. Materazzi azt mondta: Igen, Igen játszad csak a nagy sztárt..... - melynek következtében az aranylabdás Zinedine Zidane elvesztette a fejét. Gianluca Zambrotta az olasz csapat kiváló balhátvédje csak annyit jegyzett meg a történtek után, hogy már a Juvéban is viselkedett hasonlóan Zizou.
foci24.com - Varga Péter -
#19413 Zidán már a múlt, volt egy olyan látékos régen , azt mondják jó focista volt, csak egy VB döntőben elvesztette az agya feletti uralmat :) -
fradista91 #19411 Nem lettem Francia fan, eddig is figyelemmel követtem a Német, Francia, Portugál, Angol meccseket ha nem vetted volna észre :P -
#19410 egyszerű a képlet a legtöbb ember nem az olaszoknak drukkolt..... -
gergelyanevem #19409 hát igen, szánalamas, hogy ő a legjobb... -
Unreal1942 #19408 Nem forgólódtam és nem jelentkezetek alvászavarok sem :)
Gratuláltam már lentebb az Olaszoknak.
Viszont Del P. Talán az első 50 be van benne a világonm Zidan meg a 10 ben legrosszabb esetben is.
-
G_ArchAngel #19407 ja, akkor Te igazi divatdrukker vagy...
holnap ki lesz a kedvenc? Győzike FC?:P -
#19406 :DDDDDDDDDDDDD -
#19405 Mindenkinek van kedvence, nekünk ez tetszik, de kérlek ismerjétek el őket, ahogy 4 éve mi is elismertük a brazilokat, 8 éve meg egyenesen a franciák voltak egyik kedvenceim. -
#19404 Rendesen forgolódtál éjjel???Igazából az a különbség 1 olasz és Zizu között, hogy az ölöszök örülnek és kiröhögik. ő meg sírhat a hülyesége miatt. Egyébként ott van Del Piero aki 1000x nagyobb ember mint Zizu, mert szintén klasszis, mégsem volst semmilyen balhéj, vagy afférja, ennyi a különbség, nem kell elszállnija magától senkinek. -
G_ArchAngel #19403 2006-07-10
Zidane lett a vb legjobbja
Az újságírók szavazatai alapján a francia Zinedine Zidane lett a németországi labdarúgó-világbajnokság legjobb játékosa.
A 34 esztendős klasszis a vasárnapi döntőben büntetőből szerezte meg a vezetést Franciaországnak, ám Materazzi kiegyenlített. A rendes játékidő 1-1-es döntetlennel ért véget. Gól a kétszer 15 perces hosszabbításban sem esett, végül a büntetőpárbajban az olaszok voltak a jobbak, így történetük során negyedik alkalommal lettek a világ legjobbjai.
Zidane a finálé 110. percében csúnyán belefejelt Materazziba, amiért az argentin Horacio Elizondo játékvezető azonnal felmutatta neki a piros lapot.
LOL! -
Unreal1942 #19402 Abban a pillanatban megérte. :) Azóta mi van azt nem tudom. Lehet megbánta, de ez már mind1 -
#19401 büszke lehet rá mindenki...de tényleg -
#19400 javítom a bannert :P -
gergelyanevem #19399 "még ez is belefért" hát ő tudja...sztem már 1000x megbánta azóta -
#19398 De most komolyan, szerintetek mi aki az olasz focit szeretjük,
vajon miért nézzük azt? Olaszok vagyunk és nacionalisták? NEM.
AZÉRT MERT NEM BUNKERFOCI,hanem szórakoztató! A foci egy csapatsport
és az olaszok (meg a németek) tudtak a legjobban CSAPATKÉNT működni!
Nincs nekik klasszis Zidane-uk, de szinte mindenki folyamatosan,egyenletes
kiváló teljesítményt nyújtott, nem csak egy-két nagy figura mint Zidane vagy Riberry. -
Unreal1942 #19397 Meg is kapta a pirosat és senki nem vonja kétsége, hogy nem lett volna jogos.
Ez a különbség egy igazi nagy játékos és bermelyik Olasz között!
Egyszerűen Zidannak még ez is belefért. Az utolsó pillanatokban amit tétmeccsen pályán töltött azt feláldozta annak, hogy rendbe tegyen egy igazi taplót! Egészségére váljék! -
gergelyanevem #19396 pont gondoltam, hogy már csak te kellenél ide :)
nincs meg amúgy -
#19395 Francia fan lettél vagy mivan? :P
minden meccsen megy a "beszéd" , még Lipcseid is fikázza az ellenfél játékosait, csak buta aki ezt felveszi :)