Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem mondtam hogy nem volt elég.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Christiansen
Így igaz,
a franciák fellendülése egyedül Zidane-nak volt köszönhetõ,
ha neki nem jön meg a kedve hirtelen, mentek volna tovább a gólnélküli meccsek...
illetve csak egy<#hehe>

az olaszok a németeknél is jobbak voltak, nemcsak a végén,
nézd csak meg azt a két kapufát, Lehmann mit sem sejtett egyikrõl sem.

Zsolti9014
Nem húzott vissza senki senkit, minden második fejes ilyen!!!

Hajrá Magyarország!

Crewin Tiaren
errõl szól a történet 😛

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Crewin Tiaren
de ennyi is elég volt nem?

Hacathra lvl96 paladin Loot of a dragon lord: a book, dragon ham, a dragon scale mail, a gold coin, a green mushroom, 2 power bolts

Zsolti9014
És? A taktika a mai labdarúgás lényege. Az igazság pedig: az olaszok nem a legszebb focit játszották (de akkor sem alibifocit), de a LEGHATÉKONYABBAT!!!

Hajrá Magyarország!

Crewin Tiaren
német drukker vagyok de elismerem hogy jobbak voltak az olaszok...én személy szerint jobban örülök az olasz gyõzelemnek mint a franciának örültem volna

Jobbak voltak az utolsó 2 percben <#taps>

gabber_saviola
maki? látom már beceneveket is kitalálsz játékosokra :ASDadadsasdads

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Nézzétek meg a fr. csop.meccseket: unalmas. utána volt 2 jó meccsük, a portugálok ellen megint unalmas. A németeket meg az olaszok tényleg megverték, értsd: jobbak voltak, ezt a németek is elismerték.

Hajrá Magyarország!

Crewin Tiaren
#19350 második fele

oké, de Maki szépen visszhúzta a védõjét, mikor gólt fejelt - így ez egyenlítve...😛

http://gaborszantai.co.uk/

Zsolti9014
Nézd meg a csoportokat is: Csehország 2. USA 5. a világranglistán, Ghánát nemtom, de meglepetéscsapat, franciák ott voltak Svájccal, Dél-Koreával, meg a 61. Togóval.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Tetszik, hogy sokaknak fáj az Olasz VB arany 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Crewin Tiaren
itt nem a játékosokról van szó hanem a fociról összességében.

ha egy bajnokságban úgy kell futbalozni ahogy, akkor szerintem ne is csodálkozzunk azon hogy miért az olaszok nyertek. az olasz foci a taktikáról (is) szól és ebben Lippi igen nagy... 😛

Zsolti9014
OLÉOLÉOLÉ, ITALIA! OLÉ!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Te sem vágod, hogy a vb topikban vagy látom és kevered a klubcsapatokat és a válogatottat 😛

GanXstaZoleeWrk
Érdekes módon ezt a fejest véletlenül se ismételték meg, pedig tisztán látszott hogy a lesen lévõ játékos mögül indult az aki befejelte, simán szabályos volt.

GanXstaZolee#2709

Igen a lényeg: Olaszország világbajnok. Biztos vagyok benne hogy nem erre a gyõzelemre lesznek a legbüszkébbek... Németországnak, Franciaországnak gratulálok mert talán õk lettek volna az arany-ezüst várományosai. De errõl már nincs értelme vitatkozni. Szép Volt ZIDANE! Köszönjük azt amit tettél a páyafutásod nagy részében: szórakoztattad a futballt szeretõ embereket!

REALista
Azért azt ne felejtsük el hogy a Franciáknak a Brazilokat Spanyolokat és a Portugálokat kellett legyõzniük a döntõbe jutásért!AZ Olaszoknak sokkal könnyebb dolga volt az Ausztrálokkal Ukránokkal és a Németekkel!!!Sajnálom hogy nem az a csapat nyert a végén aki megérdemelte volnana de ilyen a Foci!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ehhh... 😊 vicces vagy!

nagyon próbálod védeni a franciákat, de már nem változtathatsz a tényen...

Zsolti9014
Ha egy picit is tudnád, mirõl van szó, ezt nem írtad olna, a játékosoknak köze nincs hozzá.

Hajrá Magyarország!

Christiansen
Ha te ezt nevezed alibifocinak akkor gratulálok,
én meg szeretem az alibifocit, sõt jól elszórakozom rajta.
Az argentinokén és a hollandokén is,
de a brazilokén és az angolokén BEALUDTAM pedig szeretem mindkét csapatot.

gabber_saviola
így igaz az Olaszok lettek a VILÁGBAJNOKOK :-)

csak már morcos vagyok...

ha az olaszok lefocizzák a franciákat, 3-1-re egy hajtós meccsen, akkor fejet hajtok, de ez rosszabb bárminél...

minek volt VB??? az olaszok úgysem fociztak, kapták volna meg a kupát az elején és kész...

Zsolti9014
ALIBI FOCI, ezt csinálták a brazilok, de nem az olaszok, fáj az igazság, hehehehe.

Hajrá Magyarország!

Crewin Tiaren
minden flame keltés nélkül szeretnéma következõket megjegyezni...

ott, ahol az egész bajnokságot meg lehet bundázni és a világ élvonalához tartozó klubcsapatok intézik, ott szvsz nem kellene a világ legjobbjairól bezsélni 😛

a lényeg, hogy a vb-t az olaszok nyerték alibi focival, a Labdarúgás Világa és a Rajongói pedig vesztettek...

gabber_saviola
nem, de Serie C-s nem lesz, mivel az csak egy ajánlás volt, de ennek igazán csok köze nincs a vb-hez 😛

Egyetértek teljes mértékben. Németország is jobban megérdemelte volna ezt a VB aranyat.

Zsolti9014
Ja, értem, ti erre izgultok, jól van, ez minõsít téged.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Õ bajuk h nem vittek ki csatárt csak ilyen Walcottokat, de ne az angolokkal foglalkozzunk.

Hajrá Magyarország!

Davidus
ez ember nem azért született hogy dolgozzon. jól csinálják az olaszok!😄

V9ykn8_TZL0

Christiansen
Oké,de csak azután hogy odaadtad videón.

Nézz meg egy brazil támadást, mindenki 40%-on totyorog,
nincs induló ember, csak a legközelebb állóhoz laposan,
aztán vagy megy Cafu vagy Carlos a szélen vagy nem,
ha nem,akkor hátra, hátra, jajj..a brazil védelem meg néha igencsak vicces volt..
a Zidana-os videót nézd meg lécci te is,a francia-brazil meccsrõl,
némelyik brazil szerintem már szégyellte magát..

asszem kettõt nem adtak meg, még Hajdú B. is csak hümmögött, akkora 11-es volt...

Punker
brazilok kib@szott nagy pofával mentek oda a meccsekre és kb a 10%át se hozták az elvártnak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zsolti9014
Mi nem volt jogos???? A fejesgól, fú b@mmeg, te sem láttál sok meccset, minden második fejes ilyen. A kamu 11-es+ a jogos kihúzza egymást, de még mindig volt egy olasz gól, ahol a gólszerzõ NEM volt lesen.

Hajrá Magyarország!

Punker
angol alibi foci? ember csatárok nélkül mit csináljanak? igazából a németeket sajnálom az egész vb-n 2 percig nem õk hajtották a meccset 110%-on és ezért kikaptak 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kiderült már, hogy harmadosztályú lesz-e a ?

Zsolti9014
Igaza van, brazil meccsen 2x aludtam el, és sok brazil drukker elismeri az olaszokat, és a brazilok idei gyengeségét.

Hajrá Magyarország!

"ellenben szabályos büntetõtõl fosztották meg a gallokat"

????

Crewin Tiaren
messze nem a legjobb csapat nyert

Zsolti9014

Ez meggyõzõ!!!
Itt az igazság

Hajrá Magyarország!

"Nem alibifoci mint ezen a VB-n" + "a braziloknál."???

legközelebb ne a sakkVB-t nézd...

Ez így van. De sajnos ez a VB több szempontból sem volt a legjobb: nem a legjobb csapat nyerte, nem voltak olyan jó mérkõzések, és a bírói tevékenykedésrõl még nem ejtettünk szót.

utólag maki fejese sem volt jogos, de megadták, errõl ennyit...

ellenben szabályos büntetõtõl fosztották meg a gallokat

Christiansen
#19308 a gólok számáról...
amúgy meg szerintem az olasz támadójáték is rendben van,
szórakoztató a labdafelhozatal,Zambrotta,Gattuso,Pirlo,Camoranesi..
Nem alibifoci mint ezen a VB-n az angoloknál meg a braziloknál.

GanXstaZoleeWrk
haggyuk az oldboyst pls 😊)))) Argentinok 2X11 embert ki tudtak volna állítani akik esélyesek lettek volna. Nagyon kíváncsi leszek az elkövetkezendõ 8 évre mert annyi fiatal és már "sztár"nak mondható játékos nagyon máshol nincs mint nálluk.

Egyébként sík ideg voltam amikor kiestek természetesen 😊 Argentín - Brazil döntõt szívesen néztem volna.

GanXstaZolee#2709

Zsolti9014
Az olaszok jobbak voltak, igaz a franciák kiválóan támadtak, de ami eldöntötte, az olasz védelem jobb volt mint a francia támadósor. Amúgy a 11-es sem volt igazán jogos, de megadható talán. Az 1.félidõ az olaszoké volt, a továbbiakban a franciák voltak jobbak.

Hajrá Magyarország!

esetleges😊