19716

Világbajnok: Olaszország

• Zsolti9014
    tudom, ti is nekem, azért megyek, FORZA ITALIA!
  • Kit--Kat
    úgyse tudnak beletörődni, tudod mázlijuk volt a 2 kapufával is
  • Zsolti9014
    hülyeségeimet, te tudod...
  • Breki33
    na a sok savanyúaszőllő hozzászólás között

kérdeznék vmit

Megvan vkinek a Fußball Party Hits 2006 válogatás amit pl a jól megérdemelt ünneplés alatt játszottak?

Trackliste

CD 1
    1. Fussball Ist Unser Leben Mf*G [03:39]
    2. Buenos Dias Argentina Diego & Die Armando Singers [03:16]
    3. Football's Coming Home The Mockingbirds [03:47]
    4. Love Generation Lion Tooth 06 [03:26]
    5. Immer Gut Gelaunt Jürgen [03:52]
    6. Klinsmanns Song Supa Richie [03:25]
    7. Olli Kahn Remmi Demmi [03:08]
    8. Der Lu-Lu-Lukas-Song Jürgen & Libero 5 [03:48]
    9. Gute Freunde Kann Niemand Trennen PARTYSTARS UNITED [03:19]
    10. Wir Sind Die Sieger Lollies [03:24]
    11. Go West Soccer Heroes [04:57]
    12. Carnaval De Paris Sisou [03:57]
    13. Let Me Entertain You Robert W. [04:23]
    14. Volare
    (Nel Blu Dipinto Di Blu) Sampdoria Baresi [03:36]
    15. Azzurro Fiorello [03:14]
    16. Can U Kick It Starsplash [03:50]
    17. Wahnsinn Dj Nordkurve [03:28]
    18. Triumph March The Winners 2006 [05:50]
    19. So Ein Tag So Wunderschön Wie Heute Titan Ensemble [01:30]

CD 2
    1. Ole Espana Raulinho [03:35]
    2. Un' Estate Italiana Alessandro Tortellini [04:10]
    3. You'll Never Walk Alone Rubbermaids + Gegengerade Alls [04:04]
    4. Stand Up
    (For The Champions) Wrong Said Pete [03:13]
    5. The Final Countdown Didi D. [03:52]
    6. Wir Holen Den Titel Markus Becker [02:54]
    7. Ihr Seid Unsere Helden Dreierkette Feat. Klaus & Jürgen [03:33]
    8. Der Stadion Mix
    (Jetzt Geht's Los!) Die Inselfeger [05:49]
    9. Der Stadion Mix
    (Na-Na-Na-Na) Die Inselfeger
    10. Der Stadion Mix
    (Oh Wie Ist Das Schön) Die Inselfeger
    11. Der Stadion Mix
    (Gute Freunde) Die Inselfeger
    12. Der Stadion Mix
    (Marmor Stein Und Eisen) Die Inselfeger
    13. Der Stadion Mix
    (Hey Baby) Die Inselfeger
    14. Der Stadion Mix
    (Die Hände Zum Himmel) Die Inselfeger
    15. Der Stadion Mix
    (So Ein Tag) Die Inselfeger
    16. Der Stadion Mix
    (I Will Survive) Die Inselfeger
    17. Der Stadion Mix
    (Wir Woll'n Die Hände Seh'n) Die Inselfeger
    18. Finale
    (Ooh Ooh) BUFFALO BALL [03:15]
    19. Deutschland Ole Die Strandgeier [02:54]
    20. Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye Fancy [03:05]
    21. Der Theodor Im Fussballtor Bruno Orchester Uher
    Theo Lingen [03:03]
    22. 44 Beine Norbert Hammerschmidt [03:35]
    23. Meine Mannschaft Marquinho [04:05]
    24. Amarillo Jim Cliff [03:01]
    25. Hally Lool Jah Jah! Jah! Jah! [03:53]
    26. (My Baby Baby) Balla Balla Andy Grey [02:53]
    27. So Ein Tag
    (Abschiedssong) Rosewood Party Project [03:06]
    28. Deutsche Nationalhymne The Symphonics [01:12]

akit esetleg megzavartam a világbajnok CSAPAT fikázásában azoktól elnézést :-)))))
  • gabber_saviola
    gólra játszák igen :)

a másik meg hogy jobbak voltak :

• Unreal1942
    Hiányozni fogsz :)
  • Zsolti9014
    Jó, az ennyit érzs-ért bocs, tényleg nem akartam.
  • Kit--Kat
    Hát akkor is egy egyszerű büdös bunkó... Az szurkolók is egyfolytában beszólnak, akkor kikéne menni oda is szétütni őket egyenként?! Ez csak attól függ ki, hogy van elszállva magától. Én szerettem Zidanet mert Juve játékos volt és nagyon jó, de már akkor is látszott, hogy milyen ember, ezzel csak tényleg feltette a "koronát" a pályafutására. Ha Gattuso lefejelt volna valakit mert beszóltak volna ő lenne a büdös bunkó digó aki oknélkül fejelget. De ő mértéket tud tartani, a "nagy" Zizu viszont nem tudott, aki hülye az megérdemli a pirosat akármit mondtak neki.
  • Unreal1942
  • Zsolti9014
    Sziasztok, ez szánalmas ami itt folyik, nem jövök többet, örülhettek.
  • fradista91
    Hogy képzeled hogy ilyet mondasz: ennyit érsz? Mikor mondtam én rád valami olyat hogy ennyit-annyit érsz?

Jobb lesz ha befejezed a hülyeségeid.
  • Zsolti9014
    Volt 1 szócsata mindketten mondtak valamit, fejelni akkor sem kell, ez nem focipályára való és kész.
  • eLiXir
    Eléggé el vagyok keseredve, hogy így búcsúzik Zidane. A riporter este azt mondta, hogy majd lassacskán el fogják felejteni, és az igazi Zidane-ra emlékezünk majd, de szerintem mindenki tudni fogja, és ezzel rossz érzést kelt az alanyban. Sajnálom :(

Ha volt akkor elnézést.
  • Zsolti9014
    IQ Fighter 2.0
  • Zsolti9014
    #19358 ennyit érsz.
    Zidane-ról annyit: Tottit senki nem védte meg pedig az a köpés nem okozott fizikai fájdalmat.
  • G_ArchAngel #19379
    Kösz, Zidane!

lawyerr írása

Sláger rádiós aspektusból + video

Nem kísértem figyelemmel az idei vb-t. A kutyát nem érdekli az, ahol már az olasz bunkerfoci is aranyat ér. Kezdenek kifogyni azok a játékosok, akiket én még igazi focistának tartottam. Zidane, Raul, Figo, Henry.

A tegnapi döntőben azonban legalább volt valami érdekes is, az olasz, dögunalmas védekezésen kívül is. Zidane, persze.

Aztán reggel volt szerencsém hallani a sláger rádió két országhülyéje műsorvezetőjét. Az egyikük azt találta mondani, hogy Zidane ezzel az indokolatlan cselekedetével összedöltötte 15 év munkáját.

Ezen a ponton eldobtam az agyam. Egyrészt, hogyan merik azt gondolni azok az ökrök, hogy ok nélkül tette? A francia nagymesterre csak rá kell nézni, teljesen ott van agyilag, minden indok nélkül nem kezd fejelgetésbe. Az olasz nyilván inzultálta, mézédes arccal, ahogy azt látni lehetett, még talán a fejét is megsimogatta, ennél rosszabb nincs is. Megalázó.

Másrészt. Mi az, hogy 15 év munkáját lerombolta? Nos, engem még az sem érdekelne, ha Zizou körbemegy a berlini stadionon, és az összes ottlévőt egyesével lefejeli. Akkor is ő a legnagyobb játékos, akit valaha láttam, ezt az érdemet senki el nem veszi tőle. Komolyan, csak 5-6 emberre mondom, hogy félisten, de ő közéjük tartozik.

Mert mi is történt? A tisztességes és művelt olasz beszólt neki, nyilván nem azt, hogy nem adunk a macskapörköltből, ő meg úgy volt vele, hogy hát a kurvaannyát, vb döntő ide, búcsúmeccs oda, a fene se fogja hagyni magát, becsület az becsület, bamm. Miért, talán a ripacs Cristiano Ronaldo jobb, aki átlag 10 percente dobálja magát a tizanhatoson belül, majd teátrális mozdulatokkal követeli a jól megérdemelt tizenegyest? Nem. Zidanet megsértették, visszaadta, majd emelt fejjel, minden szó nélkül tűrte a következményeket. Mellesleg nálam itt kezdődik a Férfi.

Továbbra is tartom, hogy hálával tartozom Zidane-nak, amiért ennyi éven keresztül nézhettem őt játszani. Így játszani. Igazán játszani.

Frissítve. Itt a video . Látható, hogy Zizou otthagyta volna, mikor az oalsz még utánaszólt valamit. Valószínűleg attól szállt el az agya.
  • fradista91
    Egyszer már leírtam,de mégegyszer megteszem: Materazzit mindig kifelejtitek ebből a törénésből, Zidannak nem borul el csak úgy az agya :P De erről már tényleg nem fogok vitázni, a nyilatkozatokból fog kiderülni minden.
  • gabber_saviola
    így igaz
  • fradista91
    Nehogy azt mond hogy az olaszok jobbak voltak az egész mérkőzésen, mert akkor te nem láttad a meccset. Mindkét csapatank voltak helyzetei, de az olaszok a második félidőben kevesebbszer értek fel a Német 16-osig, a hosszabbításban volt 2 kapufa, utána megint Német fölény, majd a végén a Fiatal Nationalelf nem bírt a jóval tapasztaltabb játékosokból álló Olasz támadósorral.
  • Christiansen
    ja, mint Beckham 98-ban,vagy Totti 2004-ben, ez van.
  • Zsolti9014
    Ez az igazság!!!!
    Lehet h nem a leglátványosabb (sokak szerint, bár sztem az egyik legszebb), DE A LEGJOBB ÉS LEGEREDMÉNYESEBB. ITÁLIA VILÁGBAJNOK, ÉS TELJESEN MEGÉRDEMELTEN: EZEN SENKI NEM VÁLTOZTATHAT.
  • gabber_saviola
    elborult az agya a sztárnak
  • GanXstaZoleeWrk
    Állítólag beszo't! :)
  • Christiansen
    Ő maga se.
  • Zsolti9014
    A portugálok ellen is necces volt a fr. továbbjutás!
  • eLiXir
    Vki tudja Zidane miért tette, amit tett ?!
  • gabber_saviola
    Olaszok végég a legjobb focit játszották, pl. Pirlo és Cannavaro teljesítménye előtt emelem a kalapom
  • Amiga
    Én egészen a kiesésükig a spanyoloknak drukkoltam, a döntőben meg inkább a franciáknak.

Egészen Zidane fejeséig...

Teljesen mindegy, mit szóltak be neki (ha beszóltak), vagy hogyan szabálytalankodtak ellene. Ilyet, amit ő tett, senki nem csinálhat büntetlenül. A kommentátor szerint közel egymilliárd ember nézte a VB döntőt. Milyen példát láttak? Mi lenne, ha mindenki így elragadtatná magát? Tömegverekedésbe fulladnának a tétmeccsek.

Aztán eszembe jutott, hogyan lett 2-1 a francia-spanyolon Henry kamu esésével.

Úgyhogy a Zidane megmozdulás után már azért drukkoltam, hogy az olaszok alázzák le ezt a csaló, beképzelt francia csapatot, amelyik azt hiszi, hogy nekik mindent szabad. Örülök a végeredménynek, az egész VB-nek viszont nem. Német-spanyol VB-döntőt vártam sok góllal.
  • GanXstaZoleeWrk
    akárhogy is számolok az olaszok jöttek ki rosszabbul a bírói itélkezéseknél, amikor Zidane fejelt és volt egy kis kivárás akkor elgondolkodtam hogy ha ezért nem állítanak ki valakit... ? A francia 11esnél meg a bíró hibázott de onnan ahol ő állt eléggé nehéz lehetett megitélni, a francia jól szinészkedett és bejött. Videóóbíróóó :D
  • Zsolti9014
    Szerinted, akkor te csak az utolsó 2 percet láttad, vagy a többit elfelejtetted...
  • fradista91
    Azt nem mondtam hogy nem volt elég.
  • Christiansen
    Így igaz,
    a franciák fellendülése egyedül Zidane-nak volt köszönhető,
    ha neki nem jön meg a kedve hirtelen, mentek volna tovább a gólnélküli meccsek...
    illetve csak egy

az olaszok a németeknél is jobbak voltak, nemcsak a végén,
    nézd csak meg azt a két kapufát, Lehmann mit sem sejtett egyikről sem.
  • Zsolti9014
    Nem húzott vissza senki senkit, minden második fejes ilyen!!!
  • Crewin Tiaren
    erről szól a történet :P
  • Crewin Tiaren
    de ennyi is elég volt nem?
  • Zsolti9014
    És? A taktika a mai labdarúgás lényege. Az igazság pedig: az olaszok nem a legszebb focit játszották (de akkor sem alibifocit), de a LEGHATÉKONYABBAT!!!
  • Crewin Tiaren
    német drukker vagyok de elismerem hogy jobbak voltak az olaszok...én személy szerint jobban örülök az olasz győzelemnek mint a franciának örültem volna
  • fradista91
    Jobbak voltak az utolsó 2 percben
  • gabber_saviola
    maki? látom már beceneveket is kitalálsz játékosokra :ASDadadsasdads
  • Zsolti9014
    Nézzétek meg a fr. csop.meccseket: unalmas. utána volt 2 jó meccsük, a portugálok ellen megint unalmas. A németeket meg az olaszok tényleg megverték, értsd: jobbak voltak, ezt a németek is elismerték.