19716
Világbajnok: Olaszország
-
#19475 Köszi;) -
fradista91 #19474 Nem fogok veled veszekedni, amúgy miért ne láttam volna játszani? Eurosport VBk története, Sport1/Sport2 Real meccsek... Folytathatnám még a sort. -
#19473 #19414 -
#19472 Partyarc LOL
Illés Béla játéka nekem hiányzott a vébéről..
Látom magam előtt a keletnémet válogatottban ontja a gólokat (közben megszerel
egy-két mosógépet),az ellenfelek is tisztelik,de szívük mélyén belerúgnának egy óriásit:D
Zidane legalább jár fodrászhoz. -
#19471 Semmi hír nincs arról hogy mit mondott Materazzi?? -
#19470 tudod több mint 100 kilómat így belendítem azt megérzi a csóka az tuti..... -
#19469 írtam , hogy mondtál? :ASDasdasdas -
fradista91 #19468 Mondtam én egy rossz szót az Olasz válogatottra/játékosaira? :)
Annyit hogy talán nem őnekik kellett volna megnyerniük. Azt sanyi :D -
#19467 Te hova okosítassz amikor még nem is láthattad az igazi Zidanet???!!! Én láttam jó volt tetszett max respect, de amúgy mellette bunkó. Mondom úgy, hogy Juve drukker vagyok és fontos része volt a csapatnak. -
#19466 Ráadásul pont Matrixot??? Rá se merne nézni. -
#19465 mint az Olasz csapatot és az Olasz játékosokat sem :) -
#19464 Miért, így megeddződtél WWII-ben a kattintgatással, hogy 193centis eddzett focistákat vernél el?! Úgy bírom, hogy milyen erősek az emberek a gép mögül -
G_ArchAngel #19463 soha nem hívtak embernek, ne sértegess... -
fradista91 #19462 Nem kellene bemocskolni Zinedine Zidane nevét. THX! -
#19461 A DIVATDRUKKEREZÉSÉRT KÉRJ BOCSÁNATOT, HA VAN BENNED EGY KIS EMBERI ÉRZÉS!!! -
G_ArchAngel #19460 Stig Tøfting? Na, Ő még partyarc...:)
Szabadlábon van már?:) -
#19459 Ez van, sírni nem itt kell, itt a címük, ha már nem bírod zsebkendővel www.figc.it -
#19458 ha én adom nem csak 1-et kap a digó...... -
#19457 Nézd vissza. Nagyon erősen megfejeli és nagyon rossz helyen. -
#19456 Zidane 1 meccsen volt jó:P ennyit érnek az újságírók -
starweb88 #19455 ez egy vadállat :D -
#19454 nincs benne ökörség, még akkora sem ahogy az Olaszokról írtak ebben a topikban -
#19453 Ha bemegy a fejes, máshogy vélekednél :DDD -
#19452 nézz utánna és láthatod, hogy a kettő teljesen más Mátrixnál -
#19451 Gratulálok a győztesnek! A világ legunalmasabb csapatának! -
#19450 OLASZORSZÁG -
#19449 Hiába fröcsögtök, minden nemzetnek megvan a maga Mátyus Janija:P
Emlékeztek a skót Hendry-re? Példakép:P -
#19448 örülj a VB címnek, de ne írj ökörségeket HTX -
#19447 Az a vicces, hogy azelőtt azt se tudtátok ki az a MArco Materazzi és hol játszik. -
#19446 a Francia Bika :) -
#19445 Ha te kapod, lehet még mindig ott fekszel, kemény fejes volt. -
#19444 Ilyen videot nagyon sok játékosról össze lehetne vágni. -
#19443 :DD
ha az egész vb-t nézték volna akkor eleve nem Zidane kapja meg
még a franciák is azt mondták a csoportmeccsek után,hogy menjen nyugdíjba.nem véletlenül -
#19442 A nap hülyegyereke (és visszavonulása): Zinedine Zidane (Franciaország, Real Madrid)
Kattintás!Tényleg zseni ez a Zidane, méghozzá az őrült fajtából. Szinte egyedül vitte tovább a franciákat a spanyolok és különösen a brazilok ellen, a döntőben pedig belefejelt Marco Materazzi mellkasába. Mielőtt mi, földi halandók pálcát törnénk egy félisten fölött, azért ne felejtsük el, hogy a sunyi Materazzi mosolyogva osztotta az élete utolsó tétmeccsét játszó Zidane-t. Ezt már a serdülő kettőben tanítják, az ellenfél legjobb játékosának vigyorogva szídd az anyját, nyújtsd a kezed, miközben könnyű halált kívánsz neki, becsüld le férfiasságát és simogasd a fejét, hogy a bíró lássa, mennyire sportszerű vagy. (A franciák visszavágása egy videó Materazzi legbrutálisabb megmozdulásaiból>>>) Zidane erre kiváló alany, bizonyítja ezt a pályafutása is. Az 1998-as vébén például az őt folyamatosan sértegető szaúdi játékosnak taposott a mellkasára, pedig csapata 4-0-ra vezetett. Két meccsre eltiltották, a döntőben pedig két gólt szerzett a világbajnok Brazília ellen. A bíró most is kiállította a világ legdrágább játékosát, akiért még 2001-ben fizetett 66 millió eurót a Real Madrid a Juventusnak. A piros lapjának - hatvanmillió olaszon kívül - egy ember örülhetett tiszta szívből, és a tévé előtt a feleségének talán azt is mondta: "Megmondtam előre szívem, hogy semmi nem lesz ebből a gyerekből". Abdelhamid Kermali, az algériai válogatott egykori szövetségi kapitánya volt az, akinek Zidane a kilencvenes évek elején felajánlotta szolgálatait, de ő nem kért belőle, mondván, nem elég gyors. Na, ez a Kermali Magyarországon a BLASZ II-ben sem lehetne játékosmegfigyelő. A franciáknak meg azt ajánljuk, hogy augusztusban sürgősen szervezzenek egy barátságos meccset Zidane-nak, ahol elbúcsúzhat a közönségtől, de lehetőleg tegyenek dugót a fülébe, és az sem baj, ha szemellenzővel játszatják. -
#19441 Háth te tényleg beteg vagy már, de komolyan.... -
#19440 #19407 ne sértegess, olvasd el #19416-ot. -
#19439 nem értem az min változtat? ja hogy szerinted ha válogatott mezben játszik akkor levetkőzi tapló mivoltát, és hirtelen ő lesz a kisangyal a pályán? -
#19438 Előbb már írtam, hogy a 110. percig a franciáknak szorítottam, többek között pontosan azért, hogy Zidane szép búcsút kapjon. -
G_ArchAngel #19437 Ezek után azt mondom, hogyha Zidane helyben kinyírja ezt a majmot, akkor minimum egy Emberjogi kitüntetés jár neki... -
fradista91 #19436 Ez nem risza :D
Egyszerűen a favorit Németország ;-)
Franciaországot (Zidane, Henry), Portugáliát (Figo), Angliát(itt nincs senki :D) pedig figyelemmel követem.
És már megtettem: Gratula Olaszországnak! Szép volt Zidane, Franciaország :)