Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
A franciák nem megérdemelten nyertek, de a portugálok megérdemelten vestettek. Idegbeteg mind a sövettségi kapitánnyal együtt (annak is lehetett volna adni egy sárgát<#eplus2>#eplus2>)
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
<#idiota>#idiota><#gonosz2>#gonosz2><#eplus2>#eplus2>
http://gaborszantai.co.uk/
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Egyébként én Zizunak vagy Cannavaronak adnám 😉
München ist ROT!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Pirlo, Vieira, Zidane, Henry, Ballack, Klose, Maniche.
Ballackot és Maniche-t nem tudom mire vélni...
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hajrá Zizou! Hajrá Franciaország!
Na jó h legyen mesterhármas Zizou szögletnél becsavarja a labdát :\
sztetek erre menyni esély van? 😄
A Portugálok joban nyomtak, jobban és könnyebben eljutotak a kapuhoz (elsé négy percben négyszer) de a helyzeteiket nem tudták értékesíteni sajnos:|
A Franciák meg kaptak egy megadható 11-est, amit berúgtak, innenstõl kezdve az idõ a Franciáknak dolgozott. A Portugálok csupán 3 11-est nem kaptak meg, amit talán a túl sok színészkedésnek köszönhetnek. Az tény, hogy kétszer kezeltek, egyszer pedig lerántották Deco-t
Egyébként szerintem elég rossz meccs volt a tegnapi el is aludtam rajta. Remélem a döntõ nem ilyen lesz.<#szomoru1>#szomoru1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
tegnap a kamera már kb 7-8x mutatta jacquet, a végén léderer csak kinyögte ki az az úriember francia mezzel a nyakában
I love this game!
A nap halottlátója: Kovács Kálmán (Magyarország, RTL Klub)
Szó szerint idézzük a tizenhatoson belüli szabadesés egykori nagymesterét, aki most szakkommentátorként keresi kenyerét. "A kilencvennyolcas döntõ után Mitterrand elnök csókolta meg Barthez fejét a francia öltözõben, és most, a döntõ után is lehet, hogy Mitterrand elnök csókolja meg." Bizony, nem kis bravúr lenne ez Mitterrand elnöktõl, különösen annak fényében, hogy 1995-ig töltötte be az államfõi posztot, rá egy évre pedig - Kálmán, légy erõs e nehéz órában - elhalálozott szegény. Vagyis Barthez vagy egy halottól kapott csókot a 98-as vébédöntõ után, vagy Jacques Chirac nyomott puszit a francia kapus homlokára. Mi ez utóbbira gondolunk, de az tény, hogy Mitterrand volt a köztársasági elnök, amikor Kovács Kálmán az Auxerre idegenlégiósaként Franciaországban játszott, csak hát azóta sok kisfröccs lefolyt Mészöly Kálmán torkán.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Vannak jó játékosok portugáliában de ezzel a szinészkedéssel és edzõi produkcióval inkább én is a Franciáknak szurkoltam... Bronzmeccsen meg hajrá németek, õk legalább megérdemlik.
Döntõ természetesen forza Italia! 😊
GanXstaZolee#2709
München ist ROT!!!
Hajrá Németország, Hajrá Franciaország!
Amúgy a tegnapi 11-esrõl az a véleményem, hogy az a 11-es amit a bíró megítél (lásd: Olaszország-Ausztrália, bár itt 93.percben volt)... Szerintem ha nincs az a büntetõ a Franciák tovább hajtanak, és megnyerik akkor is a mérkõzést, de most úgy érezték minek erõltessék meg magukat, mikor még lesz egy döntõ.
A franciák nem szakadtak meg, kerestek egy gólt és nyugdíjas kontrákra játszottak - igazából ahogy láttam, ezt a kapitányuknak sem értékelte.
A portugálok pedig teljesen kiégettenek tûntek, ráadásul a nemkeveset színészkedõ franciákat is felülmúlták fetrengésben...
Így sajnos el kell tûrnöd a következõ napokban, hogy ebben a topikban elsõsorban az olasz fociról és a francia labdarúgásról szól majd minden, úgy, mint ma reggel is.
Ha ezt nem veszi be a gyomrod, amit az eddigiek ismeretében könnyen el tudok képzelni, akkor kíméld meg magadat - és fõleg minket, különös tekintettel rám - látogatásodtól.
Köszönjük.
Egyébként a tegnapi elõdöntõ hogy tetszett?
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
tejóég, játszott vagy 5 percet
egyébként a franciák játéka is szimpatikus volt a vb-n, igaz a csoportmeccseknél kicsit "lenéztem" õket, de kurvajól nyomják<#gonosz1>#gonosz1>