Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tormy
Scolari-t en meg nem lattam ennyire idegbetegnek, nem tudom mi volt vele. <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

tormy
Portugalok sokkal jobban fociztak mint a Brazilok a Franciak ellen. Brazil csapatra ra nem lehetett ismerni, a Portugalok viszont jo formaban voltak, par teljesitmeny viszont gyenge volt sajnos, ezert nem tudtak a franciak ellen nyerni.

Helyette javaslom Ribery-t 😊
A franciák nem megérdemelten nyertek, de a portugálok megérdemelten vestettek. Idegbeteg mind a sövettségi kapitánnyal együtt (annak is lehetett volna adni egy sárgát<#eplus2>)

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

sztem nem volt túl megérdemelt, igaz olaszoknak is volt mákja, de a franciák inkább csak nevekkel találkoztak, igaz a brazilok ellen jól játszottak, de ezt sajna "hagyta" az ellenfél, és idén is mint 6 évvel ezelõtt egy vitatható 11essel jutottak döntõbe. Míg az olaszok hülyére hajtották magukat, addig a francia válogatott a 33. perctõl egy komolyabb edzõmeccset játszott "csak", szerencse hogy az azzurrik 1 napja már pihennek. Nagyon remélem az olaszok nyernek, már csak azért is, mert ez a generáció kiba..ottul megérdemli(Gattuso, Buffon, Cannavaro, Nesta, Del Piero) a franciák már nyertek, nem kis szerencsével az elmúlt években(fõleg 2000ben), Zidanenak legyen elég a döntõbe jutás
tormy
Jah es Deco is szintje alatt focizott.

tormy
Aham, Maniche jo volt. Figo volt csalodas szamomra hogy oszinte legyek es Pauleta.

9csöves9
voltak jó pillanatai ennyi szerintem,de nem zavar annyira hiszen esélye sincs arra hogy megnyerje

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

The FlashBack
Maniche pedig jól játszott, az egész VB-n sztem. Ballack nem sokmindent csinált, Klose, hát Klose.....

"kivéve ha Pirlo bevarr pár öngólt a döntõben 😊"

<#idiota><#gonosz2><#eplus2>

http://gaborszantai.co.uk/

GanXstaZoleeWrk
kivéve ha Pirlo bevarr pár gólt a döntõben 😊

GanXstaZolee#2709

9csöves9
így van ha Olasz gyõzelem lesz akkor Canna fogja kapni,ha nem akkor Zidane

Zidane ;-)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

France men
Ballack pff eszembe nem jutott volna! Nem sokat mutatott! Lahm sokkal jobban megérdemelné meg hogyha talán nem lett volna Fringsnek az a kis incidense akkor még õt is ide sorolnám!
Egyébként én Zizunak vagy Cannavaronak adnám 😉

München ist ROT!!!

REALista
Szerintem csak Ballack lóg ki a sorból!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tigeroo
buffon vagy zidane...

9csöves9
A FIFA bejelentette, hogy a VB aranylabdása a következõk közül kerül ki :

Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Pirlo, Vieira, Zidane, Henry, Ballack, Klose, Maniche.

Ballackot és Maniche-t nem tudom mire vélni...

The FlashBack
Meg, de C. Ronaldo annyira játszotta magát, hogy....

EmIn3m02
mérne lenne megérdemelt 😄 lol

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

littleNorbi
A portugáloknak is simán megadhadtak volna egy 11-est...........

littleNorbi
11-essel, az szted megérdemelt ?

fsgh
sztem ez így lesz csak az a gáz ogy Toni és Zambrotta dupláznak😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

EmIn3m02
..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Bizony. Nagyon remélem sikerül neki! ;-)
Hajrá Zizou! Hajrá Franciaország!

littleNorbi
Nem megérdemelten nyertek a franciák...

SLICK
jobban öörülnék ha Zidane lõne egy szabadrúgás gólt mint az angolok ellen az EB-n, majd egy kapáslövés gólt mint az egyik BL döntõben, végül Henry egy kontra gólt szerezne.
Na jó h legyen mesterhármas Zizou szögletnél becsavarja a labdát :\

sztetek erre menyni esély van? 😄

itt még haja is volt

tormy
Jo reggelt. <#integet2>

The FlashBack
Zidane-nak szép visszavonulás lenne, ez tény:-)

The FlashBack
A Véleményem a mérkõzésrõl:

A Portugálok joban nyomtak, jobban és könnyebben eljutotak a kapuhoz (elsé négy percben négyszer) de a helyzeteiket nem tudták értékesíteni sajnos:|
A Franciák meg kaptak egy megadható 11-est, amit berúgtak, innenstõl kezdve az idõ a Franciáknak dolgozott. A Portugálok csupán 3 11-est nem kaptak meg, amit talán a túl sok színészkedésnek köszönhetnek. Az tény, hogy kétszer kezeltek, egyszer pedig lerántották Deco-t

The FlashBack
gy van, egyetértek veled, megint:-)

mesor
Most akkor Kovács Kálmán vagy Mészöly Kálmán? 😛

Egyébként szerintem elég rossz meccs volt a tegnapi el is aludtam rajta. Remélem a döntõ nem ilyen lesz.<#szomoru1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Iori
én is észrevettem ezt
tegnap a kamera már kb 7-8x mutatta jacquet, a végén léderer csak kinyögte ki az az úriember francia mezzel a nyakában

I love this game!

Annak aki esetleg nem olvasta, mert én se szoktam ezeket végigolvasni, d ez tatszett 😊

A nap halottlátója: Kovács Kálmán (Magyarország, RTL Klub)
Szó szerint idézzük a tizenhatoson belüli szabadesés egykori nagymesterét, aki most szakkommentátorként keresi kenyerét. "A kilencvennyolcas döntõ után Mitterrand elnök csókolta meg Barthez fejét a francia öltözõben, és most, a döntõ után is lehet, hogy Mitterrand elnök csókolja meg." Bizony, nem kis bravúr lenne ez Mitterrand elnöktõl, különösen annak fényében, hogy 1995-ig töltötte be az államfõi posztot, rá egy évre pedig - Kálmán, légy erõs e nehéz órában - elhalálozott szegény. Vagyis Barthez vagy egy halottól kapott csókot a 98-as vébédöntõ után, vagy Jacques Chirac nyomott puszit a francia kapus homlokára. Mi ez utóbbira gondolunk, de az tény, hogy Mitterrand volt a köztársasági elnök, amikor Kovács Kálmán az Auxerre idegenlégiósaként Franciaországban játszott, csak hát azóta sok kisfröccs lefolyt Mészöly Kálmán torkán.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Count Adyn
vizuális tipus vagy?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hát meg azért ne felejtsük el, az értékelés is hiányzik 😊

fistin
nem fog

tigeroo
én azt utálom az RTL-ben (ákoskát má megszoktam, nc..) hogy befújják az 1. félidõt, egybõl jön a reklám..nemhogy egy kamera végigpásztázna a közönségen, kispadon, stb...kecsegek :o
GanXstaZoleeWrk
Csak azt nem értem miért van az hogy amikor portugália játszik akkor a kispadot mutatják a 90 percbõl kb 10 percig azt hogy hogy ordibálnak a portugálok meg balhéznak mikor a bíróval mikor a másik kispaddal 😊 ritka szánalmas szerintem. Tegnap is a 11esnél az utolsó suttyó primitív mutogatás balhézás, mintha lett volna rá példa hogy VBn megadott 11est visszavonnak.

Vannak jó játékosok portugáliában de ezzel a szinészkedéssel és edzõi produkcióval inkább én is a Franciáknak szurkoltam... Bronzmeccsen meg hajrá németek, õk legalább megérdemlik.

Döntõ természetesen forza Italia! 😊

GanXstaZolee#2709

France men
Nah ja és hála Isten semelyik "nagy" nem sárgázódott ki csak Saha aki két meccs alatt játszott 10 percet és két sárgát szerzett!<#taps> Ezért most remélem Trezinek is ad lehetõséget 😉

München ist ROT!!!

tigeroo
crouchról azokat a vicces képeket belinkelné valaki? (az összes kéne, fõleg a nácis <#smile>)
Bronzmérkõzésen Német gyõzelmet várok, Döntõn természetesen Zizouék diadalát 😊
Hajrá Németország, Hajrá Franciaország!

Amúgy a tegnapi 11-esrõl az a véleményem, hogy az a 11-es amit a bíró megítél (lásd: Olaszország-Ausztrália, bár itt 93.percben volt)... Szerintem ha nincs az a büntetõ a Franciák tovább hajtanak, és megnyerik akkor is a mérkõzést, de most úgy érezték minek erõltessék meg magukat, mikor még lesz egy döntõ.

Franciáknak szurkolva mondhatnám hogy tetszett, de inkább a 6 üveg sör volt a nap pozitívuma...
A franciák nem szakadtak meg, kerestek egy gólt és nyugdíjas kontrákra játszottak - igazából ahogy láttam, ezt a kapitányuknak sem értékelte.
A portugálok pedig teljesen kiégettenek tûntek, ráadásul a nemkeveset színészkedõ franciákat is felülmúlták fetrengésben...

tigeroo
már csak az olaszok és a franciák "képviselik" a 2006-os focivébét szal😄
szanics
Az a rossz hírem, hogy a két csapat közül, amelyik bejutott a labdarúgó világbajnokság döntõjébe, az egyik Olaszország.
Így sajnos el kell tûrnöd a következõ napokban, hogy ebben a topikban elsõsorban az olasz fociról és a francia labdarúgásról szól majd minden, úgy, mint ma reggel is.
Ha ezt nem veszi be a gyomrod, amit az eddigiek ismeretében könnyen el tudok képzelni, akkor kíméld meg magadat - és fõleg minket, különös tekintettel rám - látogatásodtól.
Köszönjük.

Egyébként a tegnapi elõdöntõ hogy tetszett?

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

nem kellene szpemmelni, van olasz foci topic

tigeroo
jah, míg nesta pihent elég jól összesúrlódtak. de nesta - cannavaro páros együtt még jobb!
szanics
Nincs semmi bajom Nestával, de nem venném szívesen, ha bármilyen okból megbomlana a mocskosul jó Zambrotta, Materazzi, Cannavaro, Grosso négyes.

tigeroo
ja a meccset nem néztem végig (a tegnap estit, fájt a szememmá) trezeguet beállt?:C
tejóég, játszott vagy 5 percet

egyébként a franciák játéka is szimpatikus volt a vb-n, igaz a csoportmeccseknél kicsit "lenéztem" õket, de kurvajól nyomják<#gonosz1>
tigeroo
:o mé?
szanics
Én is benne meg a jó öreg Gennaróban bízom ;-)
Apropó, remélem , Lippi nem rakja vissza Nestát akkor sem, ha egészséges.