Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk hál'Istennek úgy néz ki, a franciák számára egyszeri és megismételhetetlen volt a brazilok elleni jó teljesítmény.
Csak Zidane-nal meg Henryval kéne kezdeni valamit...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
attólfélek 😮
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mijolesz e
rendes játékidö 0:0
93.percbe oldalvonalrol beugrik hooijdonk oszt goltlö nektekpy O:
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
hát báttyókám mijo döntõ lesz<#bohoc>#bohoc>
mert Barteznek a két keze mögött van a teste (a'la Léderer)<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Az állatok nem hazudnak. Én sem, mégsem vagyok....
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Szevasztok majd ma még irok!😄<#pardon1>#pardon1>
Forca Barca
Koko nagyapjának idézete:"Bár egy nap addig tart még le nem fekszünk" mekkora Lol
És a jövö heti Képes Sport-ban giga nagy poszter a VB gyöztesröl!!
Remélem a Franciákat látom rajta!!
Forca Barca
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lehet azt gyere az Arsenal-ba öcsém!!😊
De örülnék annak!
Forca Barca
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
És ahogy védekeztek a szögletél már teljesen a tizi párbajra vártak!!
És szerintem abban a németek nyertek volna!!
De az biztos hogy!!
3.helyért:Németország-Portugália Hajrá Portugália
Döntõ😮laszország-Franciaország Hajrá Franciaország
Forca Barca
Ez mekkora 😄DDDDD
teljesen jól elesett...ahogy tanulta<#nyes>#nyes>így kell ezt, bármelyik portugál nagyobbat esett volna a helyében, különösen Ronaldo, megérett volna neki egy lap...<#ejnye1>#ejnye1>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Jo van amelyik biro megadja ezt van amelyik meg nem, de szerintem ilyet, VB elodonton befujni....hat nem tudom.
Mert ugye hozzá ért Henry lábához és kicsit meg is huzta a lábát és erre Henry teljesen jol el is esett!!
Tehát sztem jogos volt!
Forca Barca
Najo tovabbi kellemes forumozast en megyek Narutot nezek. 😄
Szerk: Eszembejutott egy Bash.hu -s beszolas:
23:04 <@Gurrry> kikapcsoltam
23:05 <@Gurrry> a foci utani ertekeles olyan mint a kuras utani kotelezo beszelgetes :o)
Ezzel koszonok el. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Istenem, ne csiripelj mar. 😊
Szabolcs mostmar hagyd abba, thx. 😊
Mert nekem a portugal valogatott olyan mintha a sajat orszagom lenne. Viccesen szoktam mondani, hogy masodik nemzeti valogatott. Ertem? 😊
ennek az az oka hogy a te csapatod nem jut tovább!!!
Azt megértem,hogy szeretitek a focit,de azt nem,hogy miért kell országokról úgy beszélni,minha az hozzánk tartozna...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Forca Barca