Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Svédország 2-1 Trinidad és Tobago
Argentína 1-1 Elefántcsontpart
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Svédország-Trinidad 4-0
Argentína-Elefántcsontpart 0-0
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ez nagyon jó oldal, az összefoglalót is meg lehet nézni, ha valakinek nem lenne az a szutyok sport klub!! de azt nem értem mér nem adják a meccseket, tegnap is a lengyel ecuadort úgy megnéztem volna, bele is fért volna, sõt még úgy is ha közben a híradót is leadják, de nem...... -_-
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Svédország-Trinidad 3-0
Argentína-Elefántcsontpart 2-2
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
(elég hülye kérdés de reggel van még😊 )
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Anglia-Paraguay 3-0
Svédország-Trinidad 2-0
Argentína-Elefántcsontpart 5-2
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Svédország-Trinidad 4-0
Argentína-Elefántcsontpart 3-1
Bárcsak ilyen sok gól lenne 😄
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fákjúal!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Anglia Paraguay 3-1
Svédország-Trinidad 3-0
Argentína-Elefántcsontpart 2-3
http://gaborszantai.co.uk/

http://gaborszantai.co.uk/
hát tegnap néztem az összefoglalót.megy a jó Hajdú B. minden.
aztán megszólal Világi azzal a ... hangjával.hát szörnyû volt.szinte megijedtem.
Nagyon restellem magam...
Tegnap csak a Klose játszott a csapatomból, de jól csinálta hisz csapatkapitány.
Mik a nyeremények?
do vigyenya a viszlát...
nemm egy jó cimborámtól, külön kihangsúlyózva a dovigyonsz 😉