19716
Világbajnok: Olaszország
-
#5519 semilyen meccshez sem méltó :D -
#5518 Tegnap már botrányosan szar volt Léderer, nem méltó ahhoz az izgalmas meccshez... -
#5517 ejj de jó lenne ha a svédek nem bírnának Paraguay-al sem :DDD Nem szeretem őket, két dolog, mostanában mindig velünk vannak egy csoportban a seejtezőkön, a másik dolog meg Ibrahimovic :D -
#5516 ugyanmár costarica nem ver meg senkit -
#5515 Na,alig vártam hogy lássam a Hollandokat focizni,erre Van Basten lecseréli a nagy neveket...azért remélem így is eredményesek lesznek... -
G_ArchAngel #5514 szerintem az egymás elleni eredményeket nézik, így Ecuador juthatna tovább, nem véletlenül mondták, hogy csomagolhatnak a lengyelek... -
#5513 kicsit összemostad a dolgokat...
Arra kéne rájönni hogy tényleg az egymás elleni eredmény számít vagy a gólkülönbség, mert ha az utóbbi, akkor tényleg van még esélye a Lengyeleknek...
Ha costarica megveri Equadort, a németek úgyszintén... a Lengyelek meg NAGYON elverik costaricát, akkor gólkülönbséggel német 9, lengyel 3,costarica 3, equador 3 ponszámokkal továbbmehetnek második helyen....
Más kérdés hoyg ott meg az Angolokat kapnák... Ők pedig világbajnokok lesznek szal' tökmind'1 ;-DDD
EEEENNNGGLAAAANNNDDD !!!!!! -
#5512 Mai tippem:
==========
Ecuador 2 : 0 Costa Rica
Anglia 2 : 1 Trinidad és Tobago
Svédország 0 : 1 Paraguay
-
#5511 mai tippem ! Ecuador , Anglia és X -
G_ArchAngel #5510 "Lengyelek megverik Costa Ricát,s Ecuador kikap Angliától"
Ez milyen csoport? Újrasorsolták?:) -
#5509 nem teljesen értettem,miért kell pakolnia a lengyeleknek. Jó valszeg nem seok esélyük van továbbjutni,de matematiaki még van ezért nem?
Hisz ha Ecuador kikap Costa Ricától,valamint az uccsó körben a Lengyelek megverik Costa Ricát,s Ecuador kikap Angliától,akkor elvileg mindhárom csapatnak 1 győzelme van,s ilyenkor a gólkülönbság számít nem?Szal reménykedniük kell,meg majd rúgni kurva sok gólt Costa Ricának -
#5508 nem fogunk:D
-
#5507 jaértem:) -
#5506 itt az idő nyelvet újítani!4
Előtettek a lehetőség srácok, ne futamodjatok meg tőle!4 -
#5505 Anglia 2 : 2 Trinidad és Tobago
-
#5504 spamelni volt eredetileg:DDD Csak gabber átírta, de nekem aztán tök8, hogymi:))
-
#5503 amugy milyen szo az hogy "spamolni"? Kazinczy ezt meghallaná, tuti kifutna a világból... nyelvújítás rulzik. -
#5502 Na igen az erdekes mecs lesz.
Bar a Szerbek hihetetlenul gyengen jatszottak az elso mecsen.
De itt mar elethalalharc lesz, mint pl a mai napon is.
Az elso kanyarban a Lengyelek jatszottak az egyik leggyengebben, es megis mennyire felszivtak magukat a kiese elkerulese miatt.
Igaz a masodik felidore feloroltek oket. Mondjuk egy nagyon nagy vedelmi hiba kellett ahhoz, hogy a Nemetek nyerjenek a belso vedok elaludtak, meg a fejukben volt a megkonnyebbules amit a ket kapufa okozott. -
QPR #5501 Szint teljesen egyetértek... -
#5500 hát nemtom.a svédek eddig egy golt sem lőttek, paraguay meg egész jol játszott anglia ellen. Az a valdez vagy ki tud focizni.. -
#5499 Tippjeim holnapra:
Ecuador-Costa Rica 1-1
Anglia-Trinidad és Tobago 3-1
Svédország-Paraguay 2-0
-
QPR #5498 Nagyon kiváncsian várom a SCG-ARG péntek 3-kor
-
QPR #5497 Nem rossz Costa Rica sm, inkább X
Az angolokra nem érdemes az odds miatt,
a svéd a tuti holnapra... akár félidő vége 1-1
-
#5496 raknék is rájuk de ha már trinidadot nem bírják megverni akkor paraguay al nemtom mit kezdenek.... na de mégis ecuador vagy costa rica, mer ezt a meccset is megrakom :) -
#5495 de rosszak voltak a németek. a döntetlent érdemelték volna meg (maximum). -
#5494 ŐŐŐ!!!! Így emlékeztem a nevére hhe szánalmasan vicces -
#5493 nem láttam ekvádort játszani de sztem tegyél rájuk, costa rica nem olyan jo -
#5492 svédekre :P -
#5491 kire lenne érdemes tenni ecuador vagy costa rica? -
#5490 Vigyazz Roni nehogy beinduljon. :P -
#5489 Zsidovek? Az ki? -
QPR #5488 Ecuador nem fogja megverni Costa Ricát... -
QPR #5487 Én megtettem a Kloset gólkirálynak (21x) még a VB előtt, de ma nem gyarapodott -
#5486 Nem volt rossz meccs, kicsit sajnáltam a végén csóró lengyeleket. Vicces volt az a 2 kapufás jelenet... :D -
QPR #5485 Minden kommentátor tűrhető, csak ne legyen a VEREBES A SZAKKOMENTÁTOR! -
#5484 Amugy 8szoros penz az is ha nem a Brazilok nyerik a VBt.
Egy otos vagy tizessel siman megkockaztathato, mert akar meg az is elofordulhat. -
#5483 Nekem a csúcs az volt amikor Zsidoveket lecserélték, 2 percre rá Léderernél, még mindíg ő szerelte Ballackot. Aztán kijavította nagy profizmussal, hogy a Zsidovek helyén játszó játékos szerelt -
QPR #5482 Holnap a svédekben bízok, habár paraquay sem piskóta. de a svédek nyernek
-
#5481 40szeres penz :P
Ezeknel az angoloknal mindenre lehet fogadni. -
#5480 ettöl féltem:DDD
hogy családos ember vagy:DDDD
hát igen, a VB az VB:)
nincs mese