Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez a 3 lesz csak amit a vbrõl kihagyok....
habár az argentinok és az angolok meccse sem lesz semmi... és nem tutik
A megnyitót az elsõ kettõ közvetitette (de talán ha foci vb lenne minden nap és balázs négyévente akkor adnák a megnyitót???)
aztán a tervem az volt hogy a németeket az rtl klubon nézem, de 5 perc után váltottam a horvátra, ahol már egy órával a meccs elõtt és után is a focival foglalkoznak, és a közvetités szinvonala is nagyon magas (még óra és eredmény is van a képernyõn!)
egyébként a foci.hu tippjátékán 2-0 tettem equadornak, meg voltam elõre gyõzõdve, hogy nyernek...
<#nyes>#nyes><#merges2>#merges2>

football without ultras is nothing
más mágoldást nem látok... különben ezek a gyökerek örökre maradnak, rendben adja az rtl, ezt még le lehet nyelni, könnyebb, de a közvetítések színvonálkát soha..... "lál-lám Lahm"...nem hittem volna hogy téllegb elsüti a marhája de MEGTETTE !!! 😊
spanyolokra kiváncsi vagyok, mert nagyon igérték h jók lesznek, csak náluk sosincs nemzetiösszetartás, mertegy katalánnakugye nem az a büszkeség hogy ha a válogatott mezét magára húzhatja, detto egy baszkkal, egy kasztiliai vagy andaluziaival. Real, Barce, Atheltic, Valencia.... ami több mint sport, amiben Francón át miden benne van.
Többek között egyéni kvalifitásikhoz képest, ezért nem értek el soha semmit, mert képtelen voltak "csapa" lenni.
Állítólag idén csak ESPANA van, és semmi más, ha ez igaz, akkor tuti elõdöntõ !! Egyélnileg megint ott vannak a toppon
violence can be used for good - JUSTICE
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
remélem holnapra már megrajzolnak egy kijelzöt a sarokba...
még azon gondolkoztam meccs közben, nehogy megjelenjen a 12-es karika😊
nemtudtok valami oldalt ahova esetleg vagy ahonnét meglehet nézni a mai mecseket?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Verebes József edzõként nyert 3 bajnoki címet. Kétszer volt szövetségi kapitány (1987, 1993-94). Mesteredzõ."
mit keres az ott<#vigyor2>#vigyor2>
ráadásul igazi sportember<#eplus2>#eplus2>
Bicskei Bertalan
Bozsik Péter
Kovács Kálmán
Nagy László
Urbán Flórián
Verebes József
Kommentátorok
Hajdú B. István
Hetthéssy Zoltán
Léderer Ákos
Világi Péter
egyébként angol párti vagyok mert még mindíg õk a legpörgõsebbek és hát a középpályájukhoz semelyik másik csapat nem tud hasonlót kiállítani
szóval joga bonito legyen mindenkinél de az angolok nyerjenek<#vigyor2>#vigyor2>
aki meg amitt panaszkodik h sok a poszt, az nézze a tv-t és ha vége akkor beírja a véleményét.. nem kell visszaolvasni 300 üzit, csak ha érdekli. enyiiiii 😊