Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja-ja, honnan a szerb felirat alul?

lagzi közben egy üveg pálesszel drukkolni....-

ma lakodalomba kell mennem, és nem fogom tudni a mai meccseket néznem....
de ez a 3 lesz csak amit a vbrõl kihagyok....
habár az argentinok és az angolok meccse sem lesz semmi... és nem tutik

Hát õszinén bevalva, nekem 3 csatornám van a kábelomon itt vajdaságban, amin tudom nézni a VB-t: a szerb és a horvát közszolgálati és az RTL klub.
A megnyitót az elsõ kettõ közvetitette (de talán ha foci vb lenne minden nap és balázs négyévente akkor adnák a megnyitót???)
aztán a tervem az volt hogy a németeket az rtl klubon nézem, de 5 perc után váltottam a horvátra, ahol már egy órával a meccs elõtt és után is a focival foglalkoznak, és a közvetités szinvonala is nagyon magas (még óra és eredmény is van a képernyõn!)

egyébként a foci.hu tippjátékán 2-0 tettem equadornak, meg voltam elõre gyõzõdve, hogy nyernek...

ffxi
Grat az interaktív bannerhoz. Akárki is eszelte ki.

Fákjúal!

<#nyes><#merges2>

megérkezett <#idiota><#nyes><#worship>

<#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom><#finom>

mondjuk méh hajdú b. a legnormálisabb az országban.. õ még fel is készül a meccsekre

football without ultras is nothing

fernando torres
<#eljen><#worship><#taps>

Az Rtl-t pedig az összes országos napilabban dolgozó újságírónak le kell húzni a lehetõ legjobban, mert ez a közvetítés GAGYI !!!
más mágoldást nem látok... különben ezek a gyökerek örökre maradnak, rendben adja az rtl, ezt még le lehet nyelni, könnyebb, de a közvetítések színvonálkát soha..... "lál-lám Lahm"...nem hittem volna hogy téllegb elsüti a marhája de MEGTETTE !!! 😊

spanyolokra kiváncsi vagyok, mert nagyon igérték h jók lesznek, csak náluk sosincs nemzetiösszetartás, mertegy katalánnakugye nem az a büszkeség hogy ha a válogatott mezét magára húzhatja, detto egy baszkkal, egy kasztiliai vagy andaluziaival. Real, Barce, Atheltic, Valencia.... ami több mint sport, amiben Francón át miden benne van.
Többek között egyéni kvalifitásikhoz képest, ezért nem értek el soha semmit, mert képtelen voltak "csapa" lenni.
Állítólag idén csak ESPANA van, és semmi más, ha ez igaz, akkor tuti elõdöntõ !! Egyélnileg megint ott vannak a toppon

NeoMaN
Szánalmas ez az RTL!
Felháborítóan kritikán aluli a közvetítések szinvonala.

nem az rtl-es verebes?😄 akkor sorry éna kövér fikázóra gondoltam... asszem õt is így hívják😄

violence can be used for good - JUSTICE

Kezdõdik az összefoglaló!

Shep
Ja, mondjuk tényleg elég halkra vette a figurát, biztos megint a mieink kapták a legszarabb fülkéket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
torrenten biztos fent lesz holnap

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
nekem túl aktivnak tünt, ugyanis zavart, mert nem értettem semmit a motyogásból/hadarásból
raziel.
nemtudtok valami oldalt esetleg ahonnét meglehet nézni a mai mecseket?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

<#hehe>

Shep
Elsõ meccset retken néztem, de csak annyira tellett tõlük, hogy elsõ félidõ jobb oldalt a retek+élõ felirat, második félidpben meg bal oldalon, holnap biztos eljátszák ugyanezt, csak akkor lent lesz, vasárnap meg középen, aztán meg kezdik elõrõl, szar a retek na. Nem akarok senkit megbántani de Urbán Flóri se sok vizet kavart, azért lehetne kicsit aktívabb, bár lehet csak nekem nem tetszett ez a passzivitás.

Rage47
jah meg milyen állat lenne, ha benyomnák h most elmegyünk reklámozni, nemsokára folytatjuk😊)
jAsOn VoOrHeEs
Gyõzike Reloaded <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Jaaa, vagy inkább alul egy csík, hogy hétfõn Gyõzike!! <#falbav>

Rage47
naigen, ezek már elvárhatóak lennének egy vb-n:/
remélem holnapra már megrajzolnak egy kijelzöt a sarokba...
még azon gondolkoztam meccs közben, nehogy megjelenjen a 12-es karika😊
sport1 is szokta, ha a külföldi adótól úgy veszik át.. ezeknek nincs ennyi tudásuk

Az a durva, hogy én ilyesmire számítottam az rtl klubbnál is... mégis csak egy VB, ami ráadásul 4 évente van, és még a rohadt eredményt se lehet látni -nem, hogy mikor hány szöglet, ki milyen arányban birtokolja a labdát- Óóó bezzeg a hülye tánc shoownál visszaszámlálás van, meg, hogy Lucecita mikor fialt...szánalmas!

raziel.
jo estét

nemtudtok valami oldalt ahova esetleg vagy ahonnét meglehet nézni a mai mecseket?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Shep
Bezzeg a ZDF-en még azt is mutatják, hogy hány méterrõl küldi rúgja a szabadot, meg, bejelölik a 9mes zónát is, elég zsír.

Serpa
3/4 van meghirdetve.

jaja, most fasza a banner, thx <#worship>

éjfélkor kezdõdik, nem?

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
La squadra migliore

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Serpa
nemsoká jön az összefoglaló ...
teljesen be vagyok zsongva.
😊)

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

gabber_saviola
zsír, hogy tetszik mindenkinek a banner 😛

A részletes mûsortervet innen szedtem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

saviola83
köszi szépen.Hát nem valami világverõ kommentátorok.Kivéve pistát.Lehet inkább a kínai adókat fogom nézni😊 vagy lehalkítom a tv-t de akkor meg nem hallom a hangulatot.Na mindegy majdcsak elleszek valahogy.

Serpa
kaki?? 😊

"Verebes József edzõként nyert 3 bajnoki címet. Kétszer volt szövetségi kapitány (1987, 1993-94). Mesteredzõ."

Rage47
banner szuper
saviola83
én itt nem találom de lehet én vagyok a béna

verebes egy kaki<#vigyor4>
mit keres az ott<#vigyor2>
ráadásul igazi sportember<#eplus2>

Serpa
Szakértõk

Bicskei Bertalan
Bozsik Péter
Kovács Kálmán
Nagy László
Urbán Flórián
Verebes József

Kommentátorok

Hajdú B. István
Hetthéssy Zoltán
Léderer Ákos
Világi Péter

nah így jó a banner <#eljen>

brazília tetszetõs focit fog nyomatni de remélem belebuknak
egyébként angol párti vagyok mert még mindíg õk a legpörgõsebbek és hát a középpályájukhoz semelyik másik csapat nem tud hasonlót kiállítani
szóval joga bonito legyen mindenkinél de az angolok nyerjenek<#vigyor2>

saviola83
srácok ti tudjátok hogy még kik fognak kommentálni?

aha, sztem is kurvagány képe van..
aki meg amitt panaszkodik h sok a poszt, az nézze a tv-t és ha vége akkor beírja a véleményét.. nem kell visszaolvasni 300 üzit, csak ha érdekli. enyiiiii 😊