Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
BUDA > miskolc.
tánci-tánci

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kapustámadás volt...
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
fuhh annyira meghoztad a kedvem,csinájj má egy sorozatképet schwarzer arcmozgásáról FA?:S_FSA?:
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
<#idiota>#idiota>
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

ez a csávó vágja a flipflapot D:
Ha látjátok, gabber_saviolát, megmondhatjátok neki, hogy a kövi 2 meccset kiírhatja a fehér csíkba, és ha gondolja az eredményt is, mert négykor elhúzok ma sajnos😊
BUDA > miskolc.
Örüljünk, hogy a fiatal ifjúságot is érdekli a foci😊
Ráadásul még nem is mondott hülyeséget😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
na akkor gyorsan egy tipp
Ausztrália - Japán 0-0
USA - Csehország 1-2
Olaszország - Ghána 2-0
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
| USA | | vs | | Csehország | | RTL Klub 18:00 |
vs
Gelsenkirchen, 2006. jún. 12, 18:00
Játékvezetõ: Carlos Amarilla (Paraguay)
eddig a legjobb amit kaptam, az a microsofttol a Football Scoreboard, csak ott kedvenc csapat kivalasztasa kotelezo, es akkor az is kicsit nehezkes, ha minden csapat erdekel...
valaki tudna segiteni ???
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
csak nem leadják a himnuszokat,el sem hiszem......