19716
Világbajnok: Olaszország
-
#6883 Szerintem igencsak szánalmas ez az aláírásgyűjtés!! Az egész egy műbalhé!
szerintem jók a közvettítések, nem mindenki szereti a gépies közvetítőket Hajdu B és társai...
Amugy ahogy elnézem nem igazán gyűlnek az aláírások ;) -
#6882 linket dobjatok már pls TVU letöltésről -
#6881 0-0 asszem -
#6880 na most már az én kommentem lesz 2 oldalon keresztül, úgyhogy ti is írjatok már vmit :D
na tvu playeresek: próbáljátok most meg az espn2-t, lehet megy, nekem bejött a japán/kínia/koreai (nemtom) cctv5, és azon csupa focis reklám megy, meg beszélgetés, meg elemzés, tehát már szinte biztos vagyok benne hogy adja...
én meg nem nézem hogy az espn2 jó-e, mert már most legalább akadásmentesen megy ez az adó..
remélhetőleg elcsípjük még a 2. félidőt :P
tehát most: nyer mexikó a nézőközönség szerint vagy nem? csak mer ha igen, akkor kaszálhatok még velük, ugyanis a többi megtett meccs akkora alap :) -
#6879 állás? -
#6878 nem akarom elkiabálni de a tvu playeren megy a cctv5, és elméletileg az adja a meccseket, bár nálam igazából akad néha, mindig buffering ol, és még az se biztos hogy adja, mer reklám van :DDD -
#6877 :@@@@@@@@@@@@@@@ szerencsétlenek... akár 200 ft, akkor se igaz máááááááááá -
#6876 1. félidő mexikó van már csak, a többi bejött, de így simán bukta..... -
Pritchard #6875 menyit tettél és kire -
#6874 na jó énse látom már ezt a meccset, de még a tippmixem is bukta ha az első félidőt nem nyerik meg, sőt még ha a meccset se akkor beszarok -
#6873 kösz -
#6872 Szerintem tegyél rájuk, be fog jönni. -
#6871 vb.sportklub.hu
és ott élő hangközvetítés -
Pritchard #6870 Hella holnapi Olasz-USA mecsre szeretnék tenni 5 ezret az Olaszra (első félidőbe vezetnek) szerintetek van esély? amugy 1,8-as szorzója van -
#6869 hol? -
#6868 nem, hallgatom a közvetítést -
#6867 meghy a TVU? -
#6866 nnnnna kapufa baze, ajj -
#6865 nejöhetne ez a tvu player igazán.... -
#6864 nekünk szar fos 13 adó van, hogy lenne már itt :D -
#6863 Nemigaz!
Én is azt hittem, hogy nincs nálunk sport klub.
Kerestem és bajön a TV-+n! Nézzétek meg.... -
#6862 de szar a TVU Player -
#6861 mindig adnak 1 et a sport klubon hogy legyen nézettsége, mer a kutya se nézi, szal teljesen mind1 hogy mi megy most sajnos :(( -
#6860 Fábry miatt nincs meccs
sux:( -
#6859 mindenki írja alá -
#6858 így jártál:)
-
#6857 nekem se megy -
#6856 ha tudnánk válaszolnánk -
React #6855 Én nem tudok nektek segíteni... én már csak ilyen maradi vagyok, aki tv-n nézi :) -
#6854 ezt kérdezem a holland meccs eleje óta, és baszik valaki is válaszolni, pedig teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy a fórumozók 90%-a tudja vmilyen progi segítségével fogni azt a bizonyos csatornát, ami adja... de nagyon megerőltető munka lenne ám megaszondani -_- -
#6853 Hát, nem törlöm, csak azért, mert igazat szóltál benne!:) Ilyenkor nem vagyok jó HG, bár a holland meccsen töröltem párat. Egyébként meg kell hogy mondjam, eddig elég rendesen kommenteltek, szal le a kalappal:) -
#6852 azokat nézed ami a TV-ben megy.ha a TV-be bele van kötve -
#6851 hat igy jartak
csigazabalok
meg a svedek mit osszebenaznak az katasztrofa.igazabol engem az idegesit amikor minket megvertek a selejtezoben amikor az ibrahimovics belotte azt a golt a rohadt szajat
sry ha rondan beszeltem -
#6850 Nincsen TV-m, csak TV-kártyám a PC-ben... Tudom valahogy nézni a Sport Klubot? -
#6849 na, hát igen:)
Azért én a Franciákat sajnálon:) Mostanában nem megy nekik:(
Emlékezzetek, hogy a Koreai VB ről, hogy estek ki:(
-
React #6848 Persze-persze, azzal nincsen gond :) -
#6847 Hát igen, papírforma szerint énis rájuk raktam volna. :D
-
#6846 jaja
bar Mexicora raktam 25 pontot :D -
#6845 Na, mostmár, remélem Angola megleckézteti a Mexikóikat:D
-
#6844 Gondolom, most még mindenki a kedvenc csapatára tippel, nem?:D