Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
fikázni nem itt kéne, van annak topikja

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

REALista
Mert megérdemli!!!<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Persze, én visszaolvasok, reggel kevesebben írnak ilyenkor olvasok "vissz" valamint ha hazajövök. A többiek nem tudom, hogy visszaolvasnak-e...
De ma nem kellett sokat, 334, péntek estétõl vasárnap délig 1800 szor szóltak hozzá, amit el olvastam, ma hajnalban végig😊)

ááá Világi közvetít. Miért ez a fattyú kapja a legtöbb meccset?

R10
Hajrá Ausztrália!!!

!!!Hajrá Brazília!!!

jbal
mármint h vissza tudsz olvasni?többiek visszaolvasnak?

olyasmit mind a FootieFox keresek, csak atlathatobbat...
eddig a legjobb amit kaptam, az a microsofttol a Football Scoreboard, csak ott kedvenc csapat kivalasztasa kotelezo, es akkor az is kicsit nehezkes, ha minden csapat erdekel...
valaki tudna segiteni ???

zaki
Na, a tippem 1-1.

gabber_saviola

hajrá Kenguruk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Jah, én azt hittem, hogy végig ott nyomják a meccseket. fasza... <#sir>

márpeig eddig nem volt nagyobb gond:-)

USA-CZE 0-2

úgylegyen

jbal
Flashback:grat.ha te itt tudod tartani a frontot😄

R10
USA-CZE 0-2
AUS-JAP 2-1
ITA-GHA 3-0

!!!Hajrá Brazília!!!

hát most kapcsolhatsz,ott megint csak vasárnap lesznek meccsek...

zaki
Tegnap is már a meccs elõtt ment vagy 10-15 perccel a mûsor, nem azért nem adják le a himnuszokat, mert kevés lenne az idõ, hanem mert inkább eladták azt a kis idõt is reklámra, szánalom. Ilyenkor átkapcsolok az RTL-re.

Megfelel?😄DD
<#idiota>

Megcserélni?<#idiota>
Megcserélem én neked😄

Ma usa-cseh meccsen lesz léderer(100%),szóval az ausztrál meccsen vagy hethesy vagy világi,és akkor estére reméljük megint hajdú bééé...
Amúgy most már lesznek himnuszok szerintem,mer a tv-program szerint már fél órával meccs elõtt elkezdõdik a mûsor,a hétvégén volt idõszûkéje az RTL-nek,persze pár reklámmal kevesebb lett volna,akkor meg lehetett volna oldani még így is....

jAsOn VoOrHeEs
Esetleg a két "itt" linket még megcserélhetnéd <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

tesó07
USA-CZE 1-2
AUS-JAP 2-2
ITA-GHA 1-1

RMCF

Nem tévedtél ám sokat😊)

Hocsika
Srácok!
Nem tudjátok, lehet neten követni online TV-n az ausztrál meccset? Esetleg vmi címet nem tudna valaki adni? Megköszönném!!

BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"

FaithMeN
mondtam en,hogy 0-1 lesz az Angola - portugal meccs 😛

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

atyaúristen ez az érettségi, teljesen kiütött... portugálokra gondoltam <#falbav>

Palinko
jól van,német o. nagyon bizonyítani akart az 1. meccsen és nekik mindent meg ért egy többgólos gyõzelem.
bmffm856
a spanyolok még nem is játszottak...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

jaja, sztem is annyi lesz, már ha csak megnézed, hogy mind az angol mind a spanyol csak 1-el tudta megverni a "kisebb"/esélytelenebb csapatot... bár itt meg németo. a kivétel! 😊

Palinko
0:0 nem hiszem...
7,25 ös dolgot nem értem...
Legyen 0:0 7,25 a szorzója a mixen 😊
meg is játszom egy kicsivel 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Palinko
ti értitek,hogy a nagyobb csapatok miért elégednek meg az egy góllal is?
akkor olaszország-ghána tippem 1-0
GTheo
Hajrá amcsik, rájuk tettem iwiwen =]
Ecuador-Costa Ricát félrenyomtam véletlen, és X-re tippeltem, nembaj nagy az odds az x-en is 😄
Wanchope vág 2-t meg az ecuadoriak is ;>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

grizzly21
az ciki! a japánok sokkal jobbak😊

[Jakuza]
Siman bejon.
Erosebbek a Japanoknal szerintem.
Es akik az USA gyozelemre tettek szvsz siman nagyon megfognak lepodni, hogy a Csehek akar favoritok is lehetnek ezen a VBn.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Count Adyn
dettó, elõbb fogadtam aztán olvastam el a szabályokat😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én szétszórtam már azt se tudom pontosan, hogy hova mit.
Elég szarúl is állok 😄

Count Adyn
jaja^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lol😊

iwiw? 😛

Count Adyn
remélem ausztrália bejön mer félrenyomtam és rajuk tettem 25 pontot😄

világi mentes?
Létezik ilyen?😊

Világi mentes szépjónapot mindenkinek!
Remélem ma (is) jó meccseket látunk 😊

egész korrekt, bár az elsõ meccs húzós😊 Neked legyen igazad😊

Ausztrália - Japán 3-1
USA - Csehország 1-2
Olaszország - Ghána 2-1

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Igazából foggalmam sincs, hogy mi volt a problem, ugyanis, kitröltem a kötõjelet, majd újra beírtam, és voilá😊

precision
most már tökéletes 😊

Bazinga!

Na, elolvastam a maradék 400 hszt, amit a nyitómeccs után kihagytam😊 mit ne mondak, volt rizsa rendesen, egy perc alatt 37 (!) a rekord😊

EmIn3m02
Csehország - USA 1:1
Ausztrália - Japán 2:0
Olaszország - Ghána 0:0

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

a legfelsõ képre gondolsz?

Mert akkor a zászlókat fel kell(ene) nagytíni, hogy látni is lehessen😊

VinylToy
Lenne egy ötletem majd a bannerra, amelyik csapat kiesik (nem jut tovább) annak a zászlóját, kis x-szel jelöljétek (húzzátok ki)

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."