Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
De ma nem kellett sokat, 334, péntek estétõl vasárnap délig 1800 szor szóltak hozzá, amit el olvastam, ma hajnalban végig😊)
eddig a legjobb amit kaptam, az a microsofttol a Football Scoreboard, csak ott kedvenc csapat kivalasztasa kotelezo, es akkor az is kicsit nehezkes, ha minden csapat erdekel...
valaki tudna segiteni ???

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
USA-CZE 0-2
úgylegyen
<#idiota>#idiota>
Megcserélem én neked😄
Amúgy most már lesznek himnuszok szerintem,mer a tv-program szerint már fél órával meccs elõtt elkezdõdik a mûsor,a hétvégén volt idõszûkéje az RTL-nek,persze pár reklámmal kevesebb lett volna,akkor meg lehetett volna oldani még így is....
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nem tudjátok, lehet neten követni online TV-n az ausztrál meccset? Esetleg vmi címet nem tudna valaki adni? Megköszönném!!
BF2: PT-6| Hocsi, Gyalogparaszt11 BF BC2: PT-6 Hocsika \"Minden lehetséges. Csak ami lehetetlen, az tovább tart.\"
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
meg is játszom egy kicsivel 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
akkor olaszország-ghána tippem 1-0
Ecuador-Costa Ricát félrenyomtam véletlen, és X-re tippeltem, nembaj nagy az odds az x-en is 😄
Wanchope vág 2-t meg az ecuadoriak is ;>
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Erosebbek a Japanoknal szerintem.
Es akik az USA gyozelemre tettek szvsz siman nagyon megfognak lepodni, hogy a Csehek akar favoritok is lehetnek ezen a VBn.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Elég szarúl is állok 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Létezik ilyen?😊
Remélem ma (is) jó meccseket látunk 😊
USA - Csehország 1-2
Olaszország - Ghána 2-1
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ausztrália - Japán 2:0
Olaszország - Ghána 0:0
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Mert akkor a zászlókat fel kell(ene) nagytíni, hogy látni is lehessen😊