Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
hány láb között ment el 😮
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A "kommentátorok" meg...<#wilting>#wilting>.Ez a verebes azt hiszi hogy az õ szava szent("ez húzodás","ez szabálytalan",stb),a petikének meg az összes mondata egy baromság,kivéve persze azokat amiket bemagolt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Jo csajok vannak Ausztraliaban is." <#zavart1>#zavart1>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Bazinga!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Szerencsevel golt szerez az elso felidoben Japan es jon a fordulat a masodikban es 2:1-re nyernek az Auszik. <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://gaborszantai.co.uk/
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
-(röhögve) "ha 20 centivel akkor biztos,ugyanis kapura megy"
igy tovább ,hajrá...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
BUDA > miskolc.
Nem sok mindnekinek jutna eszébe😊) <#idiota>#idiota>