Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
akkor 1-1? 😊

pedig nippon eddig jol vedett

BUDA > miskolc.

horpeti
kinek? 😛

bár nem aloisi, de góóóóóóóóól 😛

hány láb között ment el 😮

shad0w
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! EZAZZZZZZ!

don't give a fuck

jbal
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!

horpeti
Ha jobban érnek bele buksival a lasztiba 😄

reaper4
mér? szerintem igaza van. a befejezésnél olyanok mint a magyarok

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

REALista
"Ha megtanulják befejezni a támadásokat a Japánok akkor rengeteg sok gólt fognak lõni!!!"<#hehe>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nah Aloisi rúg egy gólt és 1-1 lesz <#zavart1>

ProGabe
Ez nagyon kész,a japán 16-on belül a legjobb védõk az ausztrálok,nem igaz hogy hogyan tudják egymást ennyire zavarni.Kb úgy játszanak mint a svédek,mintha még nem fogták volna fel hogy hol vannak,hogy minden meccs számít,mindig 100%-on kell pörögni.
A "kommentátorok" meg...<#wilting>.Ez a verebes azt hiszi hogy az õ szava szent("ez húzodás","ez szabálytalan",stb),a petikének meg az összes mondata egy baromság,kivéve persze azokat amiket bemagolt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[Jakuza]
Lol, ez a duma.
"Jo csajok vannak Ausztraliaban is." <#zavart1>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

jbal
ja meg (p)isizaki,kaka bajesi
Világi:jó csajok vannak ausztráliában is😄DDDDDD

berlinboy6329
Mekkora védés!! 😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Tsubasa meg Huega hol van? 😄

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

9csöves9
nagyon elkanászodtak itt az emberek Gábor

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nem tudom miért, de eddig ezen a vb-n az a tendencia, hogy a 2. félidõ jóval gyengébb mint az 1. (1-2 meccset kivéve)

berlinboy6329
Az igen,alig fognak embert a csapatok,mindenki tök üresen van szinte.

gabber_saviola
?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szabi 22
Nem mondod😊)

gabber_saviola
kommentátorok fikázásának van topikja itt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

berlinboy6329
Pl.:Tsuboi nevét,cuboj-nak ejtette nem tsuboi-nak.I azuért mer mer úgy kellejteni.

Rage47
sztem örül annak, h ki tudja ejteni, én biztos bajban lennék, jól be kéne gyakorolnom meccs elött😊)
precision
ez nem csoda, világi peti mindent hülyén ejt...vagyis már a hangjával vannak alapvetõ, az emberi tûréshatáron kívül esõ problémák

Bazinga!

fsgh
miért hogy kell ejteni?(írd kiejtés szerint...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

berlinboy6329
A Világi nem tud japánul.Bár ezt tudhattam volna.Néhány japán nevet olyan hülyén ejt,h meglincselném.

fsgh
"átölelõ hadmûvelet..."<#idiota><#idiota><#idiota>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Kizárt. 2-0-ra nyernek a japcsik. <#worship>

[Jakuza]
Eddig minden ugy alakul,ahogy gondoltam.
Szerencsevel golt szerez az elso felidoben Japan es jon a fordulat a masodikban es 2:1-re nyernek az Auszik. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

berlinboy6329
hi all! na,hazajötterm suliból,sikerült a vizsga,Happiness tombol,és látom h vezet Japán.remélem õk gyõnek.

Így is lehet mondani. Kinek mi tetszik 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Akit érdekel, annak...

Toni Braxton & Il Divo Time of our Lives

...mert jobb, mint a meccs😊

http://gaborszantai.co.uk/

Szabi 22
Ilyen golt adni a Japánoknak elég nevetséges!!!!!!!!!!!!!

<#eljen>

gabber_saviola
Olaszok

FaithMeN
0-2 lesz a vegeredmeny

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

Na még a digók hozzák az elsõ félidõt és a csehek a mérkõzést!

És bejött 😊 megtettem, hogy a félidõben vezetnek a japcsik 😄

bigfoot
"ha 20 centivel balrább megy akkor lehet hogy bemegy"
-(röhögve) "ha 20 centivel akkor biztos,ugyanis kapura megy"

Tatyla
a japánoknak jót tett a sok Tsubasa kapitány epizód...
igy tovább ,hajrá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jbal
az a jó név csipperfild

ja, de majd ott is elfelejti befújni, ha valakit rálöknek a hintára😄DDDDDD

pimpong fog jatszani olaszok ellen?

BUDA > miskolc.

ez a tinci tánci...
Nem sok mindnekinek jutna eszébe😊) <#idiota>

gabber_saviola
?

jbal
szerintem sose.max ha 5 éves gyerekek jáccanak a játszótéren

nem is nyilatkoztál a bannerrõl😊

Szerinem még nyócadosztályban sem😄

jbal
ja.svarcer

Ennyi eszed is csak neked lehet😊)