Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
kurva franciákra elment 25 pontom iwiwen..brazilokban remélem nem kell csalodni

fsgh
na akkor hajrá Brazilia😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
nekem mind1
csak jó meccs legyen

szép stadion
fistin
ezeken a csigazabálókon vesztettem 500 kemény hufot!!!! :@:@:@

Serpa
te is? ^^

mert a kapu felé ment, és megakadályozta a gólt vagy a gól lehetõségét

ProGabe
Még a végén összehoznak mégegy gól nélküli vb-t.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

berlinboy6329
Ha vki kézen rúgnak a 16-on belül azé mé kell 11-esdt adni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

desigo
Antónia is a Horvátoknak szurkol😊
IMYke2.0.0.0
Féltette a kis adu ászát. Azt hitte, fél gõzzel is meg lesz ez a meccs. Majdnem be is bukta...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ennél csak jobb jöhet...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SLICK
jah ez nem csak a capat hibája hane mh az a ynomorék Domenech nem hozta be Trezeguet-t :o

Szabi 22
Nem baj este csak jobb meccset látunk remélem szoros lesz!!!!!!!!!

zaki
Talán ha nem 1 csatáros rendszerben játszanának. <#phone>

SLICK
sztem annyira aggódnak h megint rossz VB-t zárnak h eltaktikázták magukat
de meg kell hagyn iez téynleg égés :ccc

Szabi 22
Teljes mértékben igazad van Zaki!!!!!!!!!

berlinboy6329
Na SMS játééékkk!!!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ez van,senki sem születik Jedimesternek,aki látja a jövõt.

zaki
Égés. :c

SLICK
hát sajnos ez tényleg gyér meccs volt ha koreát meg togót nem verik meg akkor gyá ne mtom mi lesz :c

shad0w
aaa, nem hiszem el, hogy nem tudtak gólt lõni a franciák...
pedig mennyire mondta nekem haverom, hogy döntetlen lesz, és nem hittem neki... elszállt az én tippmixem is :S sírok...

don't give a fuck

Rage47
fenébe, csomó pontom elúszott a franciák miatt😞(
Rage47
😄DD
berlinboy6329
Ja,Úgyse veszi észre senki ha 1 kicsit közel tartja a kezét a fejéhez,hát ez nem sikerült,jól beleb****** a labdába hadd szálljon,de hát nem oda ment ahova kellett volna.De naon lol volt 😄D.

Hát fiúk, lányok (ha van ilyen itt) megkockáztatom, hogy ez volt a vb eddigi leggyengébb meccse. A játékvezetés is kritikán aluli volt. A franciák meg eltaktikázták magukat. Remélem az esti meccs kárpótol minket 😊

IMYke2.0.0.0
Fejelni az már smafu?! Nem értem...

bmffm856
hát ez a meccs erõsen BUNDA gyanús...:S

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

zaki
Nem lett. <#shakehead>

desigo
menj már

simán öklözte

looooll
berlinboy6329
Lol,be akarta kezelni a lasztát a kapuba 😄D

REALista
Ez a bíró egy hüle!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
gyááá ne mhiszem el iyle nbénák nem lehetnek a franciák :o

5w0rdf15h
ez a jó bíró...akkor milyen a rossz??? hát ezen a VBn is jeleskednek a bírók...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ez a faszi úgy osztogatja a sárgát, mint a fagyisbácsi a fagyit 😄

hát ez 0:0 lesz, fogadunk? 😄D

SLICK
gyááááá nem sokon múlott :@@@

jaja <#lama>

9 órakor.. ott van fenn 😊

berlinboy6329
Na,látom megvan az eddigi legrosszabb meccs aVB-n.

brazil meccs, tehát konkrétan a sípsuó az kb mikor kezdõdik?

unalmas, unalmas, unalmas... remélem azér az esti brazil meccsnél izgalmasabb lesz.. <#nemtudom>

5w0rdf15h
hát ez kész nemhogy csatárt hozna be....hülye ez az edzõ ez má nem akar nyerni csak eredményt tartani pffffff :@

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

SLICK
Wiltord elég rosszul eset ta lábára

REALista
Na ez jó kis meccs eddig!!!<#idiota>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
nah 10 perc... nem iylen meccset vártam... lõjenek már egy gólt a franciák mert emgõrülök :o

IMYke2.0.0.0
Vérszegény franciák... ez a csapat közel sincs a VB-gyõzelemhez.

IMYke2.0.0.0
Hát ja... tegnap se volt másként... szánalom. Bezzeg annak idején Puhl...

Count Adyn
elég idiótaság ez csunyan nézel- sárga lap felrugod masikat semmi ami a vbn megy...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ProGabe
Az,de a bíró is,ez a sárga megint felesleges volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
hát ez közel volt :o
amúgy Zizounak vigyázni kell mostmár...