Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
mekkorát lõõõõõõt
IMYke2.0.0.0
Ezért imádom Carlost!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

maffioso
me egy taho....mia teljes neve?

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
küld pü-ben ha olyan ronda😄

ja, mindenki jobban jár, én meg nem kersem neked

ezt a kretént minden magyar drukker utálja, aki nem az csak hazudik.... hellly amikro vévig drukkolota a lilák meccsét a loki ellen...

maffioso
de én hányni akarok......holnap sulilenne😄

Serpa
ne akard látni.

elmondja még az összes meccsen is, a döntõben is, meg az olimpián és az úszó VB is, sõt
2055-ben lesz egyszer egy magyar-brazil az Új-Puskás arénában, ahol a brazilok között lesz egy Robertinho nevû focita, de ezt a fasz majd ott is elmondja, a Robertinhoból leveztve, hogy 49 évvel ezelõtt volt egy Cafu nevû futballista, aki egyszer útlevelet hamisított......

maffioso
lédererrõl vki tud beszurni egy képet?még nem láttam a rusnya pofáját

maffioso
elmondja hogy nem tutta a csávoka kimondani a nevét de azt elseugattja hogy mivolt a neve

maffioso
jomegmontad😄 de nem? miafaszt kell ezen lovagolni?(utlevél) hamisiccson õ is azt jolvan.......de jolenne ha vki beszikszalagozná a pofáját

Count Adyn
szakkommentátor megmondta a frankót a kérdésre: õöö

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ha még egyszer elmondják Cafu útlevélhamisítását bemegyek a studióba és tökön szúrom ezt a kretént

(vagy lehet h személyesen kint vam az egyik kretén a RetekKlubból Berlinbe,..... áá nem hinném az drága....paraszt magyarnak meg nem mindegy, hogy Prso unokaöccsének a nagynénjének a lányáról egy pesti pincébõl vagy a Berlini arénából ugatnak....)

maffioso
alapiccsunk két szurkolo tábort a meccsre😄meg minden meccsre és az amelyik pl horvátfanos az zokat védi (és nem a brazilokat fikázza) és forditva<#idiota>

HRVATSKA !!!

berlinboy6329
Reméljük!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

maffioso
HAJRÁÁÁ BRAZZZIIIIIIIIIIILIA

REALista
Ez a meccs rohadt jó lesz!!!!<#vigyor2><#nevetes1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Serpa
parázs meccsnek indul ...

IMYke2.0.0.0
Már most jobb!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

berlinboy6329
Szak meghalt.Nyugodjon békében.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

desigo
meghalt sajnos már😞
<#wilting>

maffioso
én ugytudom meghalt

berlinboy6329
Knézy-t mé múlt idõzitek?Má nem közvetít?Bocs nem vok kébbew ilyen téren.

IMYke2.0.0.0
Jobbat, mint az eddigiek!

5w0rdf15h
persze himnuszok megin nem voltak a kib@szott reklámok miatt...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

maffioso
tõlem közvetithet a léderer lehalkitom és neten benyomom az angol netes kommentárt

nabaz
most monta megin hogy joestét az uraknak, kitartást a hölgyeknek.
ezt lekéne lõni.....mennyünk csukjuk meg😄

desigo
jó meccset😊
IMYke2.0.0.0
áááááááá, azt nem tudom nézni...

IMYke2.0.0.0
Én Knézy minden közvetítését szerettem - õ minden meccsre MAXIMÁLISAN felkészült.
Imádtam, ahogy vágta a statisztikákat és a háttér sztorikat!

õ már eligazolt a sporttv-hez 😊

REALista
Én Knézynek inkább az Olimpiai közvetítéseit szerettem!!!

IMYke2.0.0.0
Na, akkor fordulnék rá egy Suriken-re esküszöm...

desigo
így van!
IMYke2.0.0.0
Hol van Faragó Richárd például?!

desigo
jaaajjj
ma láttam délutánn az M3-ason
biztos megbeszélésre ment
IMYke2.0.0.0
Azok csodálatos Knézy-s idõk...!
Még a bakijai is minõségibbek voltak, mint ezeknek az erõlködései!

REALista
Remélem a Brazilok varázsolni fognak ma!!!!!!

REALista
Mé nem inkább a Gyõzike?????<#idiota>

2 nincs, csak 1 van, de o ma mar kozvetiett.

IMYke2.0.0.0
Úristen: Léderer és Kovács lesznek a kommentátorok... Hát nincs 2 normális emberük erre a posztra a Retekben?!?!

Serpa
nem a Verebes lesz.
<#idiota>

tigeroo
eddig szinte minden nagy csapat "beégett" akiktõl vártunk is valamit..
argentinok mondjuk lazára vették a II.félidejükben, olaszok is megizzadtak a gyõzelemért...azthittem lerugom a tv-t mérgemben, köcsög volt a bíró minden szabálytalanságot elnézett ghánának..francia owned a 0:0-val, brazil remélem hogy nyer...:l tippmixem ugrana... angolok is találtak félálmukban egy gólt...
desigo
Ja a sux iwiw

mi a nyeremény?Egy labda ...

cc
grizzly21
még a döntöben sem..😊

grizzly21
😄DD

fistin
micsoda veszteség ért -_-

Rage47
detto