19716
Világbajnok: Olaszország
-
#7604 "[Jakuza] - VIP 2006. jún. 12. 17:32 #3856
Szerintem az elso nagy csapat aki beeg es kiesik a VB-rol, az pont az Olasz valogatott lesz. :P"
Mar csak egy Cseh es Ghanai gyozelem kell a keddi joslatomhoz. -
#7603 Ez a bíró szánalmasan rossz volt... forza italia,sokat kell javulni ez a mai "produkció" nem volt méltó meccs névre sajnos:( -
#7602 hát nem voltak a helyzet magaslatán az tuti :P -
#7601 amit ma a kommentátorok műveltek megint szánalmas volt,más ennyi marhaságot egy év alatt hoz össze -
#7600 Utananeztem, sajnos igazad van...
Aktív leshelyzet akkor van:
- ha az elrúgás pillanatát követően a lesen lévő támadó játékos a csapatbeli társától kapott labdát megjátssza /lekezeli, leadja, kapura rúgja/,
- ha kísérletet tesz a feléje irányított labda megszerzésére /a labda felé mozog vagy fut/,
- ha helyzeténél fogva /szándékosan vagy véletlenül/ zavarja, akadályozza az ellenfél játékosát, vagy kapusát a labda megszerzésében, szemeltartásában,
- ha befolyást gyakorol a játékra.
-
#7599 hehh, kommentator beszol, az amerikaiak nem ertenek a labdajatekhoz. ugy latszik en eltem eddig abban a hibas tudatban, hogy labdajateknak szamit a kosarlabda
a merkozesen igy laikus szemmel csoda h olaszok egy dontetlent kiharcoltak^^ -
#7598 elbuktam a kreditjeim :D -
#7597 ezt bárhol lefújják! -
#7596 Persze, egyertelmu. Olaszoknak lett volna ilyen, mar megvettek volna a stadiont is :p -
#7595 Japán-Horvátország 2-4
Brazília-Ausztrália 3-2
Franciaország-Korea 0-1 -
#7594 egyértelmű,kár is felhozni. -
Gabe18 #7593 Ez igy nem igaz,mert azzal hogy lesen ott volt,zavarta a kapust mert "belerughatott volna".Ezért ott jogos volt a les.
Szerintem... -
#7592 Akkor lett volna les ha o rugja be a golt, de mivel atlepte, igy nem les. De gondolom te is Uruguayi vagy... -
#7591 Igazad van, szerintem is. Nem vagyok nagy focibolond, de most nekem is elegem lett a vb-bol egy kicsit. -
#7590 Ja, volt meg egy kis love meg a kasszaban, gondoltak erre is lehet kolteni, inkabb mint adozzanak belole, eljotekonykodtak :D -
#7589 az olasz futball botrány ide is elért a biróval,szánalom... -
Gabe18 #7588 A rágalmazás az szerintem megalapozatlan és bizonyiték nélküli vádaskodás.De ha ezt szigorúan vesszük egyik meccsről-csapatról nem lehetne egy rossz szót írni... -
#7587 En is sajnalom az USA-t, nagyon latszott, hogy ki volt elore osztva a bironak mi legyen a vege... 2 piros lap, a tizenhatoson beluli kezezes veletlenul nem eszreveve, a gol les miatt nem megadasa... remelem legalabb 1 ferrarit kapott erte. -
#7586 REndben akkor az OLAsz meccseken kerülöm a fórumot-.- Mert amúgy igazam van-.-
-
#7585 Biztos nem kap több mreccset ez a bíró, de szerintem minden ítélete jogos volt. =) -
#7584 Jolvan, budos digok megvettek a birot, gratula... -
#7583 a rágalmazás az igen saját vélemény amivel sérted a másik oldalt -
Jose1975 #7582 Na jó talán kicsit elragadtattam magam. -
#7581 Olaszország -
#7580 J-H 1-3
B-A 3-1
F-K 2-0 -
#7579 Japán-Horvátország 2-2
Brazília-Ausztrália 4-1
Franciaország-Korea 1-1 -
#7578 Tényleg azt olvastam vhol, hogy ha az olaszok megnyerik a VB-t akkor nem lesz semmi bünti a Serie A-ban. Milan;Juve;Lazio. Van pénzük. Csak elég:D -
Jose1975 #7577 Szégyelhetnék magukat az olaszok, mert rohadt sunyi disznók, de legfőképpen a bíró. Remélem jól megalázzák a következő meccsen olaszokat a csehek. Sajnálom az USA-t :-(.
-
#7576 bocsi Gabber!!
De sajnos nem. SAját vélemény nem kértem senkinek az igazát. Normális körülmények között mondtam. Nézd meg egy semleges ember szemével a meccset.
Még 1x boccs -
#7575 -
#7574 szakkommentár:
Ja, nekem még sosem volt latin szeretőm. Egyébként Olaszországban is csak egyszer voltam, de olyan drága volt a parkolójegy Velencében, hogy azonnal visszafordultunk Pestre.
Haász kolléga szerint 2,5 millióért már meccset is lehet venni...
Haász úrral azon gondolkozunk, hogy kéne csinálni az Indexen egy olaszbíró-kalkulátort. Bemenő adat a kívánt eredmény lenne, a gép pedig kiszámolná, hogy ehhez mennyit kell fizetni. -
#7573 [...]"Az egyetlen menekvés számukra a köztársasági elnök kegyelme, ami ugye egy világbajnoki cím esetén fix egyes... (Persze még megvehetik a törvényszéki bírókat is.)" -
fradista91 #7572 "szakkommentár:
Egyébként olasz drukker vagyok, még az előző előtti bundagarnitúra szerettette velem meg az olaszfocit." -
#7571 nem unod még az Olasz csapat rágalmazását? -
jefferson83 #7570 Iszonyat nagy game volt -
#7569 Örök kedvencünk: Index Online közvetítés...
-
fradista91 #7568 Pontosan, ha nem kilenc emberrel játszanak az amerikaiak akkor az olaszok kikaptak volna. Köszönjük a bírónak -
#7567 fu mekkora meccs volt
olaszok meg paff.. -
#7566 LOLLER!
Gyerünk Ghana gyerünk Csehek!!! -
#7565 1-1 vége