Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erre behozza Saha-t 😮
idióta ez a francia edzõ

Buci
SLICK
jaja belehúzhatnának mostmár igazán :o

IMYke2.0.0.0
Addig addig szórakoznak a franciák, míg kikapnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mimáááák?!

SLICK
hamarosan ^.^

nemtom ménem hozzák be Trezt

desigo
ezek de szenvednek....

Mikor lesz itt gól?
Count Adyn
utalom a franciákat de rugajanak mar 1 et mer rájuk fogadtam:F

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
#4569... elvakultságból 5-ös...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

en igen :o

BUDA > miskolc.

zaki
1 gólos meccs lesz ez szvsz. Ha lesz egyáltalán gól. <#zavart2>

desigo
kezdõdik
5w0rdf15h
ja elvégre õ a fõ szakértõ beszéli a sok marhaságot azt azt se tudja mirõl beszél...senki se kiváncsi arra h szapulja a franciákat

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

A sors bosszút áll a franciákon, a 2 évvel ezelõtti EB-n a horvátok elleni meccsen kezezés után rúgtak gólt, ami segítségével túvábbjutottak a csoportból , most megérdemelték hogy nem kaptak 11-est
SLICK
VIP-ek harca :o

zaki
Visszaolvastam. De csak azt látom, hogy "szakértõdködsz"... Miért nem mész el a Verebes helyére? :o

Befejeztem.

IMYke2.0.0.0
Olvass csak vissza...

Én végig feltételes módban beszéltem. Reagáltam az elõttem szólókra.

zaki
Ki mondta, hogy meghúzódott? Hülyeségeket beszélsz... :o Fociztál már valaha?

SLICK
az más -.-

desigo
üdv

a sok vipes,hogy megjelent😊
hát 11-esrõl szó sem lehetett mert a közelébe se volt senki...

Oziris666
Vicc hogy a Franciák egy csatárral bohockodnak!!!
<#gun>edzõ bácsi

Punker
elsõ félidõre fogadtunk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
Gondolom arra tippelt, hogy vezetnek majd félidõben a franciák... 😊

Bíró a csíra, ha megadta volna azt a 11est... <#bdead>

IMYke2.0.0.0
Nem azt mondom, hogy fél monológgal és bokafogva fetrengett, de ha igazán meghúzodott - Achilles- vagy szabó - izma volt, akkor nem virgonckodott volna utána a pályán...
Nem kívánom, hogy végleg sérüljön, vagy ilyesmi, de egyértelmû volt, hogy "nagyhaláloskodott", hiszen egy ilyen bírónál lehet, hogy ez is bejön - gondolhatta... s akkor rúgtak volna egy 11-est a cascargo zabálók...

SLICK
még egy fél idõ van ismered a franciákat a meccs végét meghúzzák -.-

IMYke2.0.0.0
Szerintem, csak a másodi kfélidõben lesznek gólok... <#hehe>

zaki
Ha színészkedett volna, akkor azt csinálta volna, amit Reyes a Real Madrid-Arsenal meccsen. Biztos láttad, felesleges elmondanom mi történt akkor.

Punker
tetves franciákon buktam a tippmix-et....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

IMYke2.0.0.0
Talán gondolkodj, mielõtt hülyeségekkel vagdalkozol... ajánlom szíves figyelmedbe: #4576

Serpa
naa, egy kis szünet.
talán a nap se fog már besütni ...

5w0rdf15h
gondolkodjál már mielõtt ilyen hülyeségeket írsz

IMYke2.0.0.0
Ha megsérült volna , akkor nem tért volna vissza a pályára... ergo: színész.

SLICK
kérdezd Flórit 😉

IMYke2.0.0.0
Ez a bíró barom!!!!!

SLICK
dehogy színész ezt már csak azért mondod mert utálod a franciákat... Henry nem színészkedésérõl híres -.-

Serpa
a nagy kérdés:
a labda kereste a kezet, vagy a kéz a labdát.

SLICK
hát azért sárgát nem érdemelt :o nem ért hozzá
ez a bíró tényleg egy nagy gyökér -.-

IMYke2.0.0.0
Henry színész, a bíró barom - kész.

Serpa
húzódás gyanús

zaki
Henry! <#wow2>

IMYke2.0.0.0
Csak ilyen impotensen tovább franciák! <#hehe>

Sztem rekordot akarnak dönteni, hogy egész vb-n nem fújnak 11-est <#ravasz1>

ProGabe
Csak én nem tudok róla hogy eltörölték a tizenegyeseket?Ez vicc hogy ezt nem adta meg!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Vétlen vagy nem, 11est kellett volna adni.

hááát ezek a bírók itt már semmire se adnak 11-est?!
Ribery nem a legjobban adta be...

IMYke2.0.0.0
Vétlen kezezés volt, Hajdú és Flórián is barom.

SLICK
ááá gyökér bíróóó :@

5w0rdf15h
ez b+ mekkora TIZI volt kurva bíró!!!