19716
Világbajnok: Olaszország
-
#7724 és ezt minek ilyen nagyban?:)
az utolsó biztos hogy nem fog bejönni -
#7723 Tippjeim mára:
Japán0 : 2Horvátország
Brazília4 : 0Ausztrália
Franciaország2 : 0Korea -
#7722 ez annyira biztos mint "a csehek biztosan verik Ghánát" című -
#7721 Tom már van más téma a tennapi meccsen kívül, csak még 1 megjegyzés:
a bíró ítéletein látható volt, hogy nem naon vezetett még kemény meccset, vagy legalábbis a VB bizonytalanná tette,így nem tudta kellő időben megfogni a meccset sárgákkal, hanem De Rossi után próbálta kiegyanlíteni az erőviszonyokat, mert sztem nem akarta eldönteni a meccset. Az első amcsi kiállítás helyett több sárgát kellet volna adnia sokkal! Nem a bíró rosszindulata/részrehajlása/+vétele döntött, hanem az, hogy egyenlő feltételeket akart mindkét csapatnak adni... Sztem! -
#7720 legalább van humorérzéked -
#7719 igen, ghána ha nyer, és USA-t leverik biztos, akkor egy nagy bukik majd :DD -
#7718 Remélem a csehek legyőzik az olaszokat, akkkor tuti hogy nem jutnak tovább.. -
#7717 Figyu, tegnap az olaszok voltak a kékek, nem az amcsik. Ők fehérben játszottak :DDDD -
#7716 Biztos bundismeccs volt, és nem szabadott nyerniük..
:))))))) -
#7715 és a Brazilok is megküzdenek -
#7714 ja, és a kamikaze Japán csapat is nyer
:)) -
#7713 szvsz franciákat elverik -
#7712 Tippjeim:
Horvátok magabiztosan nyernek,
Brazilok alázva nyernek,
a franciák vagy keservesen nyernek, vagy döntetlent játszanak. -
#7711 és amiket esetleg tévesen intettek be lesnek sose lőtték be az olaszok csak Gattuso -
#7710 Szerintem is jo meccset nezett.
Olaszok szanalmasak voltak emberelonyben. -
#7709 A neved elárulja objektivitásod mértékét
USA gyorsabb és erősebb volt. Ez az én véleményem. Page down, van már más téma... -
#7708 Japán-Horvátország 0-2
Brazília-Ausztrália 2-1
Franciaország-Korea 1-0 -
jefferson83 #7707 1 tipp: Szerintem Franciaország ma nem lesz képes legyűrni Dél-Koreát. Bár a VB-nek jót tenne egy nagyon jó francia csapat,de ettől még messze vannak sajnos. -
#7706 Toni elkapja a fonalat a csoportkörök után, igaz oda el kéne jutni -
React #7705 mármint a meccsek, mindenki mást tippel, hogy ki fog nyerni :) -
React #7704 Mindegy, én már nem mondok semmit :))) De vicces lesz ez a mai nap is :) -
#7703 :))))))))))
fura lenne télleg -
#7702 Japán-Horvátország 1:3
Brazília-Ausztrália 2:0
Franciaország-Korea 2:1 -
#7701 Ita Usa
10 Lövés 8
3 Kapuralövés 0
13 Szabálytalanság 24
7 Szöglet 3
11 Les 1
54% Labdabirtoklás 46%
felejtsétek már el azta meccset,olaszok szarul jatszottak bíró 1 idióta volt, ennyi tessék tullépni, a "szeretemazolaszokat" és az "utálomazolaszokat" szemüveg mögül vitatkozni felesleges:) -
#7700 Tapasztalatból beszélsz, mi? -
#7699 Így van, Keller védett nagyokat, nagyobbakat Buffonnál, mert az olaszok lőttek többet! -
R9 #7698 sztem jó meccset nézett -
#7697 te melyik meccset nézted vazze? olaszoknak nem volt levegő a végén? jobb volt USA? A 2. félidőben labda nem volt az amerikaiaknál, és a kiállításoktól ez teljesen független, ugyanis az már mind1, h 8 vagy 10 ember van a 16-oson belül! -
#7696 egyetértek -
#7695 USA tegnap meglepetés volt számomra de nem értem Lippit h minek favorizálja Tonit meg Jakintát(nem tom leírni a nevét :D)... Pippo kellene oda vagy Alex mint csatár :)
Totti meg nem találja a helyét a pályán
De Rossiról meg no comment... -
React #7694 Basszus, nem merek fogadni, a mai meccseknél is lesznek olyan meglepetések, bukok mint legutóbb :))) -
R9 #7693 nah tegnap nem voltam gép közelben, így nem tudtam kommentélni az eseményeket... hát finoman szólva USA lefocizta olaszországot :-] -
#7692 -
#7691 Japán-Horvátország 1-2
Brazília-Ausztrália 2-0
Franciaország-Korea 1-0 -
#7690 Melyik "ott"?
Az e-betűsön nézted? Mert a b-betűsön nincs és nem is lesz. -
#7689 "Ott" még nem találtam meg... de várok egyre türelmetlenebbül...
Pest felé a kocsiban kicsit xar volt nézni az első félidőt a szivargyújtó-töltőről
működő 10 cm-es fekete-fehér tv-n...
a góloknál azt csodáltam, h. a sofőr nem dobta el a kormányt... (kicsit üvöltöttem) HAJRÁ ARGENTÍNA!!!! -
React #7688 Brazilia- Ausztrália 2-2? :) -
lord nihilus #7687 a szokásos mai tippem:
Japán-Horvátország 2-0
Brazília-Ausztrália 2-2
Franciaország-Korea 1-3 -
#7686 Minden meccset le lehet tölteni egy "bizonyos" magyar torrent oldalon!
-
#7685 Hi allll. Nem akarlak benneteket kizökkenteni, mert már jobb ez mint egy folytatásos szappanopera...de talán vki útbaigazíthatna, hogy az Argentína - Szerbia&M mészárlásos meccset le lehet-e tölteni vhol...
Előre is :