Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
\"If in doubt, flat out!\"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
REAL MADRID
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
sunaparádé
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
egy oldalon találtam:
Léderer Ákos, az RTL Klub sportriportere, akinek a nevét még egy nótában is megénelekték a szurkolók ("Ki a f....m az a Léderer" - a pontok helyére tessék az "a", "s", "z" és "o" betûket behelyettesíteni, menni fog) vasárnap a Gyõr-UTE nb1-es mérkõzés alatt bebizonyította, hogy képtelen pártatlan maradni. Nem baj az, ha valaki drukkol egy futballcsapatnak, csak ha lehet, akkor ne élvezzen már el üvöltve egy olyan szar potyagól láttán, mint a vendégek negyedik találata, amikor a vetõdõ kapus hasa alatt a gólvonalig elcsorgó labdát "mekkora gól!" felkiáltással üdvözölte. Továbbá azt is meglehetõsen nagy f..-szs...g...ak (a, n és á betûk) tartom, hogy Ákosunk az alábbi, bõ nyálban szinte tocsogó nyílt levelet bírta írni az UTE szurkolóknak, melyhez kommentárt nem fûzök, csak leközlöm, jól:
"Mivel jó néhányatokat szíven ütött a téves, 500 fõs becslésem a kaposvári meccsel kapcsolatban, ezért természetesen elnézést kérek, és a legközelebbi gyõri meccs közvetítésekor, amelyen valószínûleg a bajnoki címet fogjátok ünnepelni, ezt adásban is megteszem. Továbbá minden elismerésem a szurkolóitoknak, akik Magyarországon ma a legmagasabb színvonalon szurkolnak, így nem hiszem azt, hogy én bármikor is becsmérlõen foglalkoztam, vagy provokáltam õket a közvetítésekben. Csapatotokat is elismerés illeti, hogy játékosállományát tekintve messze erõn felül teljesít, és hozzá teszem ezt is kiszoktam hangsúlyozni a közvetítésekben. Tudom, hogy néha szelektív a szurkoló hallása, mint ahogy nekem is az, ha a REAC-ról van szó, de ettõl függetlenül úgy gondolom, hogy jelen pillanatban Újpesten a népünnepélyre kellene készülni, mivel 8 év után ismét az lesz, és higgyétek el én nem fogom ezt elrontani!
Üdvözlettel: (egyik kedves szurkolótársatok után szabadon) Jó Ebédhez *homokozso* Léderer"
BUDA > miskolc.
There cannot be a God because if there were one, I could not believe that I was not He.
hát ez nan kész😄
Srna 😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
télleg randa... 😊
Kesziboy: Ákos, mi a véleményed az RTL Klub jelenlegi foci-stábjáról és munkatársairól? Szerintem oda nem való emberek vannak ott, gondolok: Kokóra és Világi Péterre is.
Léderer Ákombákom: Kokó es Világi szorosan nem a sportosztályhoz tartoznak, õk a csatorna képernyõsei. Mindketten imádják a focit. Kokó asszem a Realt is. A szakértõinket kb 3 éve választottuk ki, olyanokat próbáltunk, akik nagyon különböznek egymástól, ez a visszajelzések alapján sikerült.