Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL ezdedurva 😛

REAL MADRID

gabber_saviola
nah vezetnek 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

NAHH AKKOR MOST MINDENKI SZUSSSSZANNYON EGYET 😛PPPPPPP

REAL MADRID

maffioso
http://images.iwiw.net/0202/user/00/00/65/10/0/user_65100_1140101443163

\"If in doubt, flat out!\"

precision
gyönyörû gól
gogo brasil

Bazinga!

maffioso
szakkomentár: roebrto carlos erõvel akarta megoldani, kaká viszont ésszel oldotta meg, megnézte hova löjje és oda is lötte ezért világsztár<#falbav>

zaki
Kispad hogy örült... <#smile>

Checkerboy
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLL

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

zaki
Mekkora gól volt, fantasztikus! <#worship>

LOOOOOOL

REAL MADRID

Kaká gyönyörû gól...

berlinboy6329
1-0

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

maffioso
gooooooooooooooooooooooooooooool

zaki
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL, GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

IMYke2.0.0.0
EZ AAAAAAAAAAAAAZ!!!!!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

GÓL 1:0 Kaka

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

na a kaki

Serpa
góóóóóóóóll

Kaká

Most olvasom 😄DD

maffioso
spamos topik 29es postja...:😄 tök jo

Serpa
na, talán a horvátok élnek vele ...

Léderer: úgynéz ki nehézfalba ütközik a Brazil válogatott.... huh egy újabb aranyköpés 😄

Niko Kovács meg fog halni

maffioso
montam hogy gollesz😄

maffioso
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól

jön Ronaldinho...

Serpa
na, egy szabadrúgás ...

maffioso
ezt a linket már kültem

maffioso
juj baz....vmi ilyesmit mondott hogy könnyen golt lehetett volna szerezni de xy(horvát)játékos kishiján a labdát szerezte meg emerzontól....pfff

nesze, õ a kapus...
desigo
kilõtték a kamerát😊
gabber_saviola

sunaparádé

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Count Adyn
kösz, nícse nevében is😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

maffioso
http://www.nb1.hu/foto2/napkepe/2005_06/0605napkepe.jpg
egy oldalon találtam:

Léderer Ákos, az RTL Klub sportriportere, akinek a nevét még egy nótában is megénelekték a szurkolók ("Ki a f....m az a Léderer" - a pontok helyére tessék az "a", "s", "z" és "o" betûket behelyettesíteni, menni fog) vasárnap a Gyõr-UTE nb1-es mérkõzés alatt bebizonyította, hogy képtelen pártatlan maradni. Nem baj az, ha valaki drukkol egy futballcsapatnak, csak ha lehet, akkor ne élvezzen már el üvöltve egy olyan szar potyagól láttán, mint a vendégek negyedik találata, amikor a vetõdõ kapus hasa alatt a gólvonalig elcsorgó labdát "mekkora gól!" felkiáltással üdvözölte. Továbbá azt is meglehetõsen nagy f..-szs...g...ak (a, n és á betûk) tartom, hogy Ákosunk az alábbi, bõ nyálban szinte tocsogó nyílt levelet bírta írni az UTE szurkolóknak, melyhez kommentárt nem fûzök, csak leközlöm, jól:

"Mivel jó néhányatokat szíven ütött a téves, 500 fõs becslésem a kaposvári meccsel kapcsolatban, ezért természetesen elnézést kérek, és a legközelebbi gyõri meccs közvetítésekor, amelyen valószínûleg a bajnoki címet fogjátok ünnepelni, ezt adásban is megteszem. Továbbá minden elismerésem a szurkolóitoknak, akik Magyarországon ma a legmagasabb színvonalon szurkolnak, így nem hiszem azt, hogy én bármikor is becsmérlõen foglalkoztam, vagy provokáltam õket a közvetítésekben. Csapatotokat is elismerés illeti, hogy játékosállományát tekintve messze erõn felül teljesít, és hozzá teszem ezt is kiszoktam hangsúlyozni a közvetítésekben. Tudom, hogy néha szelektív a szurkoló hallása, mint ahogy nekem is az, ha a REAC-ról van szó, de ettõl függetlenül úgy gondolom, hogy jelen pillanatban Újpesten a népünnepélyre kellene készülni, mivel 8 év után ismét az lesz, és higgyétek el én nem fogom ezt elrontani!

Üdvözlettel: (egyik kedves szurkolótársatok után szabadon) Jó Ebédhez *homokozso* Léderer"

dedalont kérek+++

maffioso
http://unisexonline.hu/hirek/data/upimages/lederer.jpg

Robi Carlos <#worship><#worship>

BUDA > miskolc.

maffioso
kösz_D

maffioso
count adyn:

There cannot be a God because if there were one, I could not believe that I was not He.
hát ez nan kész😄

Léderer Ákos

Srna 😊

maffioso
véletlen énis x-re tettem

maffioso
demia teljes neve? me aztat nemtudom

Count Adyn
én megtettem x nek, hátha ^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
hajrá Horvátok

maffioso
roberto carlos a saját tizenhatásrol bebikázza a horvát kapuba😄

amúgy nem is találok képet a "L"-rõl.......

télleg randa... 😊

Ritka Tudatlan Léderer

Kesziboy: Ákos, mi a véleményed az RTL Klub jelenlegi foci-stábjáról és munkatársairól? Szerintem oda nem való emberek vannak ott, gondolok: Kokóra és Világi Péterre is.
Léderer Ákombákom: Kokó es Világi szorosan nem a sportosztályhoz tartoznak, õk a csatorna képernyõsei. Mindketten imádják a focit. Kokó asszem a Realt is. A szakértõinket kb 3 éve választottuk ki, olyanokat próbáltunk, akik nagyon különböznek egymástól, ez a visszajelzések alapján sikerült.

Count Adyn
"aki tud lõni annak nem kell futnia" 😄😄

maffioso
baze gmajnem gol