Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
bleh , igaz tévedtem ... akkor csak az utolsó kettõt buktam , de attól még szar mecs volt azis 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Képes voltál nem a Portugálokra tenni? Öreg hiba.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Atesz89
És Lokvencnek is 2 sárgája van ha jól tudom---->Marek Heinz jáccik + Ujfalusi sem vehetõ számításba

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

BEAST
ma egy jó mecs sem volt ... arról nem is beszélve hogy buktam mindet xD ez az olasz-usa mecs meg egy nagy rakás vicc volt

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A mai eredménytõl függetlenül a cseh csapat nem rossz és képesnek tartom õket, hogy megverjék az olaszokat még nélkülük is. Továbbá biztos, hogy nem fogja egyik csapat sem fél vállról venni a következõ meccset, így jónak ígérkezik.

[Jakuza]
Eleg az is ha az Olasz budzse kifogy a lovebol, mert erre a mecsre mar elpazarolta a bundapenzt a kasszabol. <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gabber_saviola
<#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BADE
a cseh csapat csak akkor lesz kemény dió,ha játszik Koller és Baros,ami nem valószínû

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
vagy inkább Zaccardo😊

WOW
Az az érzésem,hogy az Olaszok nem csak az Olasz bírokat veszik meg.<#nyes>
De az is lehet,hogy Buffon X-refogadott.<#nyes><#eplus2>

[Jakuza]
" - VIP 2006. jún. 12. 17:32 #3856
Szerintem az elso nagy csapat aki beeg es kiesik a VB-rol, az pont az Olasz valogatott lesz. 😛"

Mar csak egy Cseh es Ghanai gyozelem kell a keddi joslatomhoz. <#eplus2>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Count Adyn
Ez a bíró szánalmasan rossz volt... forza italia,sokat kell javulni ez a mai "produkció" nem volt méltó meccs névre sajnos😞

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
hát nem voltak a helyzet magaslatán az tuti 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BADE
amit ma a kommentátorok mûveltek megint szánalmas volt,más ennyi marhaságot egy év alatt hoz össze

Me0w
Utananeztem, sajnos igazad van...

Aktív leshelyzet akkor van:
- ha az elrúgás pillanatát követõen a lesen lévõ támadó játékos a csapatbeli társától kapott labdát megjátssza /lekezeli, leadja, kapura rúgja/,
- ha kísérletet tesz a feléje irányított labda megszerzésére /a labda felé mozog vagy fut/,
- ha helyzeténél fogva /szándékosan vagy véletlenül/ zavarja, akadályozza az ellenfél játékosát, vagy kapusát a labda megszerzésében, szemeltartásában,
- ha befolyást gyakorol a játékra.

Together we'll fly someday...

magus
hehh, kommentator beszol, az amerikaiak nem ertenek a labdajatekhoz. ugy latszik en eltem eddig abban a hibas tudatban, hogy labdajateknak szamit a kosarlabda

a merkozesen igy laikus szemmel csoda h olaszok egy dontetlent kiharcoltak^^

iko
elbuktam a kreditjeim 😄

spam. sry

BADE
ezt bárhol lefújják!

Me0w
Persze, egyertelmu. Olaszoknak lett volna ilyen, mar megvettek volna a stadiont is :p

a.carkey
Japán-Horvátország 2-4
Brazília-Ausztrália 3-2
Franciaország-Korea 0-1

A medve nem játék.

BADE
egyértelmû,kár is felhozni.

Ez igy nem igaz,mert azzal hogy lesen ott volt,zavarta a kapust mert "belerughatott volna".Ezért ott jogos volt a les.
Szerintem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Me0w
Akkor lett volna les ha o rugja be a golt, de mivel atlepte, igy nem les. De gondolom te is Uruguayi vagy...

Me0w
Igazad van, szerintem is. Nem vagyok nagy focibolond, de most nekem is elegem lett a vb-bol egy kicsit.

Me0w
Ja, volt meg egy kis love meg a kasszaban, gondoltak erre is lehet kolteni, inkabb mint adozzanak belole, eljotekonykodtak 😄

Tatyla
az olasz futball botrány ide is elért a biróval,szánalom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A rágalmazás az szerintem megalapozatlan és bizonyiték nélküli vádaskodás.De ha ezt szigorúan vesszük egyik meccsrõl-csapatról nem lehetne egy rossz szót írni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Me0w
En is sajnalom az USA-t, nagyon latszott, hogy ki volt elore osztva a bironak mi legyen a vege... 2 piros lap, a tizenhatoson beluli kezezes veletlenul nem eszreveve, a gol les miatt nem megadasa... remelem legalabb 1 ferrarit kapott erte.

olympus
REndben akkor az OLAsz meccseken kerülöm a fórumot-.- Mert amúgy igazam van-.-

Divatcsapatok OLÉ!

Petyus_
Biztos nem kap több mreccset ez a bíró, de szerintem minden ítélete jogos volt. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Me0w
Jolvan, budos digok megvettek a birot, gratula...

gabber_saviola
a rágalmazás az igen saját vélemény amivel sérted a másik oldalt

Na jó talán kicsit elragadtattam magam.
zaki
Olaszország <#levele><#shakehead>

olympus
J-H 1-3
B-A 3-1
F-K 2-0

Divatcsapatok OLÉ!

Serpa
Japán-Horvátország 2-2
Brazília-Ausztrália 4-1
Franciaország-Korea 1-1

olympus
Tényleg azt olvastam vhol, hogy ha az olaszok megnyerik a VB-t akkor nem lesz semmi bünti a Serie A-ban. Milan;Juve;Lazio. Van pénzük. Csak elég😄

Divatcsapatok OLÉ!

Szégyelhetnék magukat az olaszok, mert rohadt sunyi disznók, de legfõképpen a bíró. Remélem jól megalázzák a következõ meccsen olaszokat a csehek. Sajnálom az USA-t :-(.
olympus
bocsi Gabber!!
De sajnos nem. SAját vélemény nem kértem senkinek az igazát. Normális körülmények között mondtam. Nézd meg egy semleges ember szemével a meccset.
Még 1x boccs

Divatcsapatok OLÉ!

IMYke2.0.0.0
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

olympus
szakkommentár:
Ja, nekem még sosem volt latin szeretõm. Egyébként Olaszországban is csak egyszer voltam, de olyan drága volt a parkolójegy Velencében, hogy azonnal visszafordultunk Pestre.

Haász kolléga szerint 2,5 millióért már meccset is lehet venni...

Haász úrral azon gondolkozunk, hogy kéne csinálni az Indexen egy olaszbíró-kalkulátort. Bemenõ adat a kívánt eredmény lenne, a gép pedig kiszámolná, hogy ehhez mennyit kell fizetni.

Divatcsapatok OLÉ!

IMYke2.0.0.0
<...>"Az egyetlen menekvés számukra a köztársasági elnök kegyelme, ami ugye egy világbajnoki cím esetén fix egyes... (Persze még megvehetik a törvényszéki bírókat is.)"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"szakkommentár:
Egyébként olasz drukker vagyok, még az elõzõ elõtti bundagarnitúra szerettette velem meg az olaszfocit."

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
nem unod még az Olasz csapat rágalmazását?

Iszonyat nagy game volt <#eljen>

IMYke2.0.0.0

Pontosan, ha nem kilenc emberrel játszanak az amerikaiak akkor az olaszok kikaptak volna. Köszönjük a bírónak

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

EmIn3m02
fu mekkora meccs volt
olaszok meg paff..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

NeoMaN
LOLLER!

Gyerünk Ghana gyerünk Csehek!!!

gabber_saviola
1-1 vége