Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De az is lehet,hogy Buffon X-refogadott.<#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2>
Szerintem az elso nagy csapat aki beeg es kiesik a VB-rol, az pont az Olasz valogatott lesz. 😛"
Mar csak egy Cseh es Ghanai gyozelem kell a keddi joslatomhoz. <#eplus2>#eplus2>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Aktív leshelyzet akkor van:
- ha az elrúgás pillanatát követõen a lesen lévõ támadó játékos a csapatbeli társától kapott labdát megjátssza /lekezeli, leadja, kapura rúgja/,
- ha kísérletet tesz a feléje irányított labda megszerzésére /a labda felé mozog vagy fut/,
- ha helyzeténél fogva /szándékosan vagy véletlenül/ zavarja, akadályozza az ellenfél játékosát, vagy kapusát a labda megszerzésében, szemeltartásában,
- ha befolyást gyakorol a játékra.
Together we'll fly someday...
a merkozesen igy laikus szemmel csoda h olaszok egy dontetlent kiharcoltak^^
Szerintem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Divatcsapatok OLÉ!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Divatcsapatok OLÉ!
De sajnos nem. SAját vélemény nem kértem senkinek az igazát. Normális körülmények között mondtam. Nézd meg egy semleges ember szemével a meccset.
Még 1x boccs
Divatcsapatok OLÉ!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ja, nekem még sosem volt latin szeretõm. Egyébként Olaszországban is csak egyszer voltam, de olyan drága volt a parkolójegy Velencében, hogy azonnal visszafordultunk Pestre.
Haász kolléga szerint 2,5 millióért már meccset is lehet venni...
Haász úrral azon gondolkozunk, hogy kéne csinálni az Indexen egy olaszbíró-kalkulátort. Bemenõ adat a kívánt eredmény lenne, a gép pedig kiszámolná, hogy ehhez mennyit kell fizetni.
Divatcsapatok OLÉ!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként olasz drukker vagyok, még az elõzõ elõtti bundagarnitúra szerettette velem meg az olaszfocit."
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
olaszok meg paff..
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --