Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
REAL MADRID
HAJRÁ TRININDAD ÉS TOBAGO;USA;GHÁNA! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Olaszok:<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Szép volt USA!
Divatcsapatok OLÉ!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Divatcsapatok OLÉ!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Divatcsapatok OLÉ!
Ez a VB sztem a kicsi csapatok VB-je. MEgszerettem a T és T-t is. Nagyon😄
Divatcsapatok OLÉ!
Divatcsapatok OLÉ!
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A medve nem játék.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ebbe most mit szólt bele? Ha legközelebb átmegy egy láb alatt akkor se adjak meg?
Divatcsapatok OLÉ!
Mekkora bunkók!
Ráadásul "ez miatt". Na mindegy. 9 amerikai van csak, elõbb utóbb gólt rúgnak az olaszok és meglesz a 6 pontjuk ...
A medve nem játék.
HAHAHAHAHAHAHAHA! bocsi😄
Végre !!! 9 vs. 9
Divatcsapatok OLÉ!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/