Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akik követik az olasz bajnokságot,láthatták hogy volt egy meccs ahol x-re állt a Roma,és egy szögletet követõen De Rossi kezérõl pattant a kapuba a labda.a bíró megadta a gólt indultak a középkezdéshez,De Rossi odament a bíróhoz és mondta hogy kézzel ütötte a labdát a kapuba így annulálták.
amint megcsinálta a könyöklést tudta hogy mekkora hülyeséget csinált
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Del Piero 2 helyzete nem mérvadó annak tükrében, hogy az ameriakiak 9 emberrel is - mondhatni simán - tartották az olaszokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy az olasz fociba szerelmes lenni, szerintem kb olyan lehet, mint "szerelmes lenni Quasimodoba". <#eplus2>#eplus2>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://gaborszantai.co.uk/
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Hipotetikus az egész, szerintem hagyjuk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az olaszoknak közel sem volt annyi gólhelyzete, mint az amerikaiaknak - igen, még Del Piero 2 nagy helyzetével együtt sem!
Mert ugye a 4 emberes és rossz lestaktikás gólhelyzeteiket ugye nem számolod...?
Akkor nem vetted észre ugye, hogy már az elsõ másodperctõl az USA dominált a pályán... s ezt nem csak a "nagy usa fan léderer" vette észre ugye, hanem itt - értsd: a topikban - is írtuk / írták...
Tudom, az európai és fõképp olasz fociért rajongóknak nehéz elfogadni, de tegnap - s a "ha"-val kezdõdõ mondatoknak valóban nem sok értelme van - ha nem 9 emberrel kell játszania, akkor USA leiskolázza / lemossa / lefutja / lejátsza
Ez van.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
USA diktálta (9emberrel), ITA meg próbálta követni (10 emberrel)...
Lényeg, ami lényeg ez kevés volt most az olaszoktól! USA egyszerûen jobb volt!
én mondjuk az összes ilyen durva belépõért pirosat adnék,egy ilyenbe tönkremehetett volna akárki bokája,csodálkoztam hogy Pirlo tovább játszott
a nagy usa fan léderer is mondta, h: szerintem a amcsik már kiegyeznének egy döntetlenel
Te meg arra a 11es gyanús helyzetre nem emlékszel, ami lehet nem volt az, mégis megadhatták volna ha már Mastreonit kiállítják ilyenért. <#idiota>#idiota>
Igazságos szerintem az 1-1, de USA egyszerûen jobb volt! Az olaszoknak már nem volt levegõ a végén, és furcsa volt látni, hogy alig tudják követni az USA által diktált iramot...
de nem ez befolyásolta azt a "gólt" ugyhogy teljesen lényegtelen
Könyörgöm, láttál Te olyan olasz meccset, ahol minimum egy itáliai nem vergõdik a földön?
Lassan mûvészeti iskolákban a dráma alatt az olasz focit fogják tanítani - színészkedés mesterfokon...😄
az elsõ kiállítás, szerintem is durva volt a belemenés,ilyet csak nagyon szigorú játékvezetõ szokott piroslappal honorálni,de volt már ilyenre példa a világtörténelemben.Pope kiállítása,meg az a szerelés talán megért egy sárgát,arról nem is beszélve,hogy az elsõ sárgalapja is utolsó emberkénti lerántás volt,amiért nem mindenki sárgalapot kap hanem pirosat
ezzel szemben Gattuso gólja nem volt les,és még volt vagy 5 olyan szituáció,amikor gólra törõ olasz csatárt állítottak meg tévesen
ezért nem értem miért sír mindenki de ha ez jó akkor pfúj cúna olasz bácsik
Hajrá Magyarország!
az Amerikaiaktól elvettek egy gólt és jogtalanul állították ki 2 emberüket.a bíráskodás ugyanolyan szar mint 4 éve
ennyi sírás még az oviban sincs
Legközelebb járj több szerencsével.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Csehország-Olaszország 29 merkozes 10-10-9 gk: 43:42
Utolso merkozes : 1996 Anglia EB Csehorszag-Olaszorszag 2:1
Tehat itt barmi lehet, igen kiegyensulyozott a ket csapat egymas elleni merlege.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
psnid HaTeBeKa