Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
csúnya volt az tény,De Rossi viszont pont az ellentéte az ilyen megmozdulásoknak

akik követik az olasz bajnokságot,láthatták hogy volt egy meccs ahol x-re állt a Roma,és egy szögletet követõen De Rossi kezérõl pattant a kapuba a labda.a bíró megadta a gólt indultak a középkezdéshez,De Rossi odament a bíróhoz és mondta hogy kézzel ütötte a labdát a kapuba így annulálták.

amint megcsinálta a könyöklést tudta hogy mekkora hülyeséget csinált

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

IMYke2.0.0.0
Nem jó kísérlet.
Del Piero 2 helyzete nem mérvadó annak tükrében, hogy az ameriakiak 9 emberrel is - mondhatni simán - tartották az olaszokat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
Nem beszelve a 2. kiallitasrol.
Amugy az olasz fociba szerelmes lenni, szerintem kb olyan lehet, mint "szerelmes lenni Quasimodoba". <#eplus2>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

egy elõnye lett a dolognak: már nem a Hollandok csoportja a halálcsoport, hanem az olaszoké - durva lesz az utolsó kör...

http://gaborszantai.co.uk/

Petyus_
Ki tett rád tegnap nagyobb benyomást, Buffon, vagy Keller? Ha ezt megválaszolod, ott lesz az igazság. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

IMYke2.0.0.0
Tette volna egy amcsi azt a könyöklést, akkor mit mondanál...
Hipotetikus az egész, szerintem hagyjuk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

9csöves9
egyébként,mi akik az olasz fociért szorítunk,azt mondjuk nagy szar volt a csapatunk tegnap,mert tudjuk hogy tudnak játszani. ettõl függetlenül nem kell két napon keresztül rinyálni hogy szemét olaszok stb stb

IMYke2.0.0.0
Te se láttad a meccset ember?!
Az olaszoknak közel sem volt annyi gólhelyzete, mint az amerikaiaknak - igen, még Del Piero 2 nagy helyzetével együtt sem!
Mert ugye a 4 emberes és rossz lestaktikás gólhelyzeteiket ugye nem számolod...?

IMYke2.0.0.0
Gondolom, te olasz szemüveggel nézted a meccset...
Akkor nem vetted észre ugye, hogy már az elsõ másodperctõl az USA dominált a pályán... s ezt nem csak a "nagy usa fan léderer" vette észre ugye, hanem itt - értsd: a topikban - is írtuk / írták...

Az USA nem játszik (még) hatásos focit, de egy dolog mellettük szól: nem véletlenül hoznak át erõnléti szakembereket az Államokból - a sportiskoláik legendásak, fizikálisan messze a legjobbak az amerikai sportolók - ha megtanulnak focizni átbillenhet a mérleg nyelve a javukra...

Petyus_
LOL. Az igazság viszont az, hogy gólhelyzetük nem volt az amcsiknak. Nagyon meddõ és nagyon enyhe mezõnyfölény, utána olasz vezetés, utána meg egy Zaccardo gól a semmibõl. 9 emberrel nem "kellett" játszaniuk, hanem Pope beszedett 2 sárgát, Pirlo lemészárlásának kísérlete meg szintén mindenképpen piros, és IGEN, ilyenkor esetleg még azt is mérlegeli a bíró, hogy a másik csapat ráadásul emberelõnyben ragadtatja magát ilyenekre.

hahahaha

IMYke2.0.0.0
Jól elvagytok...
Tudom, az európai és fõképp olasz fociért rajongóknak nehéz elfogadni, de tegnap - s a "ha"-val kezdõdõ mondatoknak valóban nem sok értelme van - ha nem 9 emberrel kell játszania, akkor USA leiskolázza / lemossa / lefutja / lejátsza az olaszokat.
Ez van.

Petyus_
Jók ezek a közhelyek, gondolom a "sportszerû angolok" legendájában is hiszel, teljes mellszélességgel. =)

<#eljen>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Figyu az olaszok eggyel többen voltak így sem tudtak gólt szerezni a 9 emberrel játszó amerikaiak ellen, sõt néha még õk vezették a támadásokat.

djemba-djemba
Léderer...<#szomoru1>

USA diktálta (9emberrel), ITA meg próbálta követni (10 emberrel)...

Lényeg, ami lényeg ez kevés volt most az olaszoktól! USA egyszerûen jobb volt!

9csöves9
nyilván valamilyen szinten kompenzálni akart

én mondjuk az összes ilyen durva belépõért pirosat adnék,egy ilyenbe tönkremehetett volna akárki bokája,csodálkoztam hogy Pirlo tovább játszott

<#hehe><#eljen>

az olaszoknak nem volt levegõ a végén? lol én pont fordítva láttam
a nagy usa fan léderer is mondta, h: szerintem a amcsik már kiegyeznének egy döntetlenel

"a te részrehajló agyacskád már biztos nem emléxik arra a 6-7 jogtalanul lesnek ítélt szitura amikor az olaszok támadását simán tovább kellett volna engedni."
Te meg arra a 11es gyanús helyzetre nem emlékszel, ami lehet nem volt az, mégis megadhatták volna ha már Mastreonit kiállítják ilyenért. <#idiota>

djemba-djemba
Pope elsõ sárgájánál Gilardino a földig húzta már Pope mezét...nemcsak a csatárokat kellene már védelembe venni, hanem az alattomos "csatár-módszereket" is büntetni!

Igazságos szerintem az 1-1, de USA egyszerûen jobb volt! Az olaszoknak már nem volt levegõ a végén, és furcsa volt látni, hogy alig tudják követni az USA által diktált iramot...

Nekem úgy tûnt az amcsik kárára többet ítélt.De ki tudja lehet én tévedek? Na mindegy...Meg a bíró De Rossi szabálytalanságát akarta egálba hozni Mastreoni kiállításával?

9csöves9
nézd vissza a meccset,megnézném hogy mások mit mûveltek volna akkor

de nem ez befolyásolta azt a "gólt" ugyhogy teljesen lényegtelen

a te részrehajló agyacskád már biztos nem emléxik arra a 6-7 jogtalanul lesnek ítélt szitura amikor az olaszok támadását simán tovább kellett volna engedni.

"percek óta lent volt egy olasz a földön"

Könyörgöm, láttál Te olyan olasz meccset, ahol minimum egy itáliai nem vergõdik a földön?
Lassan mûvészeti iskolákban a dráma alatt az olasz focit fogják tanítani - színészkedés mesterfokon...😄

9csöves9
mindkét oldalon,de naná hogy csak az olaszt kell észrevenni

Nem tudom ki sírt tegnap? Csak arról beszéltünk, a bíró a hülye döntéseivel befolyásolta a mérkõzés kimenetelét 😛

9csöves9
de azért miért sírtok ami jogos?😄 a gól az 2 dolognál sántított,percek óta lent volt egy olasz a földön, meg kellett volna állítani,a Buffon elött lévõ játékos meg ha beleért ha nem,akkor is vétett a szabályok ellen

az elsõ kiállítás, szerintem is durva volt a belemenés,ilyet csak nagyon szigorú játékvezetõ szokott piroslappal honorálni,de volt már ilyenre példa a világtörténelemben.Pope kiállítása,meg az a szerelés talán megért egy sárgát,arról nem is beszélve,hogy az elsõ sárgalapja is utolsó emberkénti lerántás volt,amiért nem mindenki sárgalapot kap hanem pirosat

ezzel szemben Gattuso gólja nem volt les,és még volt vagy 5 olyan szituáció,amikor gólra törõ olasz csatárt állítottak meg tévesen

ezért nem értem miért sír mindenki de ha ez jó akkor pfúj cúna olasz bácsik

Zsolti9014
Az olaszoktól is elvettek 1 gólt, de az még szabályos is volt. Az USA góljánál a lesen lévõ játékos a kapus látóterében volt (már ez is szabálytalan), + mozdult a labdára!

Hajrá Magyarország!

ez sajnos így van, a taljánok bukták volna a meccset egy igazságosabb világban😞

jbal
á bazeg nagyon jó meccs volt tegnap.
az Amerikaiaktól elvettek egy gólt és jogtalanul állították ki 2 emberüket.a bíráskodás ugyanolyan szar mint 4 éve

Zsolti9014
Gattuso gólját azért nem adták meg, pedig szabályos volt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
remélem visszaolvassátok az esti irományaitokat

ennyi sírás még az oviban sincs

I.C.ram
fistin
amúgy nemtom de szerintem a spori jégkorongot szokott vezetni, nem focit, 3 pirosat kiosztani a továbbjutást igencsak elõsegítõ meccsen, õszinte elismerésem!!

Nem arról van szó, hanem arról, hogy én nagyon is a Portugáloknak szurkolok 😊
Legközelebb járj több szerencsével.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kár vitatkozni ezen. Végülis nekünk magyaroknak nem mindegy? 😊 Valakinek azért szurkolni kell és bárkinek is szurkoltunk ezen a meccsen mindent összevetve egy izgalmas találkozón szvsz jól szórakozhattunk mindannyian. Ilyen a foci.

[Jakuza]
Egymás elleni eredmények
Csehország-Olaszország 29 merkozes 10-10-9 gk: 43:42

Utolso merkozes : 1996 Anglia EB Csehorszag-Olaszorszag 2:1

Tehat itt barmi lehet, igen kiegyensulyozott a ket csapat egymas elleni merlege.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BEAST
igaz 😛 ... különösebben nem drukkolok a Portugáloknak sem , csak ugye az anyagiak XD ... a "nagy" csapatok eddigi VB szereplése nevetséges volt , viszont a kis afrikai csapatokban kellemesen csalódtam , persze "logikus" hogy a nagyok takarékon játszanak mert majd az egyenes kieséseknél kezdenek hajrázni és a kis csapatoknak az is nagy dolog hogy kijutottak, de szerencsére nekik köszönhetõen annyira mégsem unalmas az egész 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bandee1987
igen, az meg a másik 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Count Adyn
egy szó : les<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Petyus_
Kevered Dél-Koreával. =)

Bandee1987
áááá....ghána ellen sem fújtak ellenük...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

WOW
Ez igaz!100%-ig egyetértek.Reméllem hamar kiesnek.

fistin
igen, már kiderült számomra: az olaszok vitathatatlanul bundások... soha nem fújnának ellenük... nézzétek vissza!!

zaki
Csehország-Ghána jó volt.

A nagy könyv szerint igen.

ezert nem szabadna lederernek kommentatornak lennie, sok foci analfabeta kepes elhinni a sok baromsagot amit mond, mindegyik kiallitas jogos volt

psnid HaTeBeKa

Fõ, hogy nyertek 😄DD Hajrá Portugália!!