Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
ja, és a kamikaze Japán csapat is nyer

😊)

NeoMaN
szvsz franciákat elverik

grizzly21
Tippjeim:
Horvátok magabiztosan nyernek,
Brazilok alázva nyernek,
a franciák vagy keservesen nyernek, vagy döntetlent játszanak.

jbal
és amiket esetleg tévesen intettek be lesnek sose lõtték be az olaszok csak Gattuso

[Jakuza]
Szerintem is jo meccset nezett.
Olaszok szanalmasak voltak emberelonyben.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

djemba-djemba
A neved elárulja objektivitásod mértékét<#confused>

USA gyorsabb és erõsebb volt. Ez az én véleményem. Page down, van már más téma...

McFrost
Japán-Horvátország 0-2
Brazília-Ausztrália 2-1
Franciaország-Korea 1-0

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

1 tipp: Szerintem Franciaország ma nem lesz képes legyûrni Dél-Koreát. Bár a VB-nek jót tenne egy nagyon jó francia csapat,de ettõl még messze vannak sajnos.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

gabber_saviola
Toni elkapja a fonalat a csoportkörök után, igaz oda el kéne jutni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mármint a meccsek, mindenki mást tippel, hogy ki fog nyerni 😊

Mindegy, én már nem mondok semmit 😊)) De vicces lesz ez a mai nap is 😊

NeoMaN
😊)))))))))
fura lenne télleg

SLICK
Japán-Horvátország 1:3
Brazília-Ausztrália 2:0
Franciaország-Korea 2:1

Count Adyn
Ita Usa
10 Lövés 8
3 Kapuralövés 0
13 Szabálytalanság 24
7 Szöglet 3
11 Les 1
54% Labdabirtoklás 46%

felejtsétek már el azta meccset,olaszok szarul jatszottak bíró 1 idióta volt, ennyi tessék tullépni, a "szeretemazolaszokat" és az "utálomazolaszokat" szemüveg mögül vitatkozni felesleges😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
Tapasztalatból beszélsz, mi?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Így van, Keller védett nagyokat, nagyobbakat Buffonnál, mert az olaszok lõttek többet!

Hajrá Magyarország!

sztem jó meccset nézett

Zsolti9014
te melyik meccset nézted vazze? olaszoknak nem volt levegõ a végén? jobb volt USA? A 2. félidõben labda nem volt az amerikaiaknál, és a kiállításoktól ez teljesen független, ugyanis az már mind1, h 8 vagy 10 ember van a 16-oson belül!

Hajrá Magyarország!

grizzly21
egyetértek

R10
USA tegnap meglepetés volt számomra de nem értem Lippit h minek favorizálja Tonit meg Jakintát(nem tom leírni a nevét 😄)... Pippo kellene oda vagy Alex mint csatár 😊
Totti meg nem találja a helyét a pályán
De Rossiról meg no comment...

!!!Hajrá Brazília!!!

Basszus, nem merek fogadni, a mai meccseknél is lesznek olyan meglepetések, bukok mint legutóbb 😊))

nah tegnap nem voltam gép közelben, így nem tudtam kommentélni az eseményeket... hát finoman szólva USA lefocizta olaszországot :-]

chalezlopez
<#worship><#taps>

Vamos Argentina!

R10
Japán-Horvátország 1-2
Brazília-Ausztrália 2-0
Franciaország-Korea 1-0

!!!Hajrá Brazília!!!

IMYke2.0.0.0
Melyik "ott"?
Az e-betûsön nézted? Mert a b-betûsön nincs és nem is lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

chalezlopez
"Ott" még nem találtam meg... de várok egyre türelmetlenebbül...
Pest felé a kocsiban kicsit xar volt nézni az elsõ félidõt a szivargyújtó-töltõrõl
mûködõ 10 cm-es fekete-fehér tv-n...
a góloknál azt csodáltam, h. a sofõr nem dobta el a kormányt... (kicsit üvöltöttem) HAJRÁ ARGENTÍNA!!!!

Vamos Argentina!

Brazilia- Ausztrália 2-2? 😊

a szokásos mai tippem:
Japán-Horvátország 2-0
Brazília-Ausztrália 2-2
Franciaország-Korea 1-3

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

IMYke2.0.0.0
Minden meccset le lehet tölteni egy "bizonyos" magyar torrent oldalon!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

chalezlopez
Hi allll. Nem akarlak benneteket kizökkenteni, mert már jobb ez mint egy folytatásos szappanopera...de talán vki útbaigazíthatna, hogy az Argentína - Szerbia&M mészárlásos <#boxer><#violent><#eplus2><#hawaii> meccset le lehet-e tölteni vhol...
Elõre is : <#worship>

Vamos Argentina!

eddig azt hittem, h csak Pippo Inzaghi született lesen, de tegnap rájöttem, h az olasz csatárok többsége ott születik<#idiota>
nagyon gyengék voltak az olaszok, nem is érdemeltek gyõzelmet

http://www.powerplaymanager.com/r57633

[Jakuza]
Az en velemenyem szerint sem szabadott volna golt itelni az U.S.A golnal, ha erdekel , pedig rolam aztan nem mondhato el, hogy szeretem az olasz focit az alattomosaga es szinhaziasaga miatt igazan ellenszenves szamomra.
Viszont amugy amit a biro muvelt az egyszeruen szanalmas volt.
U.S.A-ra visszaterve pedig 8 mezonyjatekossal es az eros szembeszellel,amit a biro okozott is teljesen egyenrangu ellenfele volt a digoknak, sot nehol lenyegesen jobbak is.
Igazsagos eredmeny akkor szuletett volna ha ok nyernek, de mint tudjuk a foci nem az igazsagrol szol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

<#eljen> Adom amit mondasz, ugyanis én sem szeretem az amcsikat, semmilyen szinten, csakhogy tegnap jobbak voltak az olaszoknál. Megérdemelték volna a 3 pontot, az itáliaiak pedig kaptak egy pofont az élettõl, hogy nem szabad lenézni az ellenfelet!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

IMYke2.0.0.0
S jut eszembe: nem védem és nem szeretem az Amerikai Egyesült Államokat, annak fellépését, fociját.
Úgy érzem, tényeket állapítok meg. Nem szentírás, de rajtam kívül mások is észrevették: az olaszok tegnap nem érdemeltek még 1 pontot sem.

IMYke2.0.0.0
Te más meccset néztél, most már látom, s csak késõbb mesélték el neked, hogy mi volt az USA vs ITA meccsen...
Donovan etette a jobb oldalt, Bensley is simán elfutott bal oldalon, kapura is veszélyesek voltak az U.S.A.-beliek, ha szegények eljutottak odáig.
S bizony, beszéljünk arról, hogy mit mûvelt De Rossi - s remélem, VB-eltíltást is kap. Az olasz foci amúgy is maga alatt van, köztársaság elnöki "kegyelem" ide vagy oda, 8-asból nem jutnak tovább. Mélyrepülés.
Az amerikaiak elleni meccs azt mindenképp megmutatta, hogy az olaszok is abba a hibába estek, mint a Franciák '98 után: arccal mentek ki a gyepre, hiszen õk a "nagyobbak"... A jenkik meg alaposan megzargatták õket. Ezt a meccset nem fogják elfeledni, az biztos.
A bíró pedig az olaszoknak fújt - a végén már nem mert, mert akkor bíróverés lett volna, 1000%.

Petyus_
"Sõt, ha vesszük a tétlen / akadályozó gólt is, akkor az amcsik rúgtak is!"

Olyat Gattuso is rúgott.

Amit a meccs elején az amcsik produkáltak, az a tipikus meddõ mezõnyfölény gólveszély nélkül, az olaszok ellen ez édeskevés, hamar meg is lett az olasz gól. Utána amit Zaccardo meg De Rossi mûvelt, arról ne beszéljünk. 😛 Az emberelõnyüket követõen pedig egyértelmûen olasz gyõzelem érett.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

455 új üzenet <#wow1><#wow2>

nah a meccsrõl:

az elején még az olaszoknak drukkoltam, de láttam a lélektelen játékukat és az amcsik hatalmas teljesítményét már láttam hogy ezek az olaszok nem érdemlik meg a gyõzelmet, és amit De Rossi mûvelt a peches bekapott gól után az undorító és onnantól kezdtem el remélni hogy az olaszok kiapnak (és akkor legalább a köv. meccsre összeszedték volna magukat)(De Rossi-t meg etiltanám a köv. VB-tõl is)
és amit az Amcsik 9emberrel mûveltek <#eljen>
megérdemelték volna a gyõzelmet

remélem az Olaszok a köv. Csehország elleni meccsüket szépen-szép játékkal sok góllal hozzák és akkor mindenki elégedet lehet

IMYke2.0.0.0
Elég szelektív az emlékezeted. Az amerikaiak is "rúgtak volna" gólokat. Nem is egyet.
Sõt, ha vesszük a tétlen / akadályozó gólt is, akkor az amcsik rúgtak is!

[Jakuza]
Igy van.
De pont ezert, hiaba az amerikai eronleti edzo, ha nem hozza magaval az injekciostuket.

[Jakuza]
Nem veletlenul csupaszitottam le ilyen egyszerusitett valtozatra.
Igy erezheto igazan a kulonbseg.

Petyus_
Tényleg jól játszottak, egész pályán letámadtak a meccs elején, és 9 emberrel is derekasan küzdöttek, de gólokat az olaszok rúgtak volna, és a döntetlen (az elõzményektõl függetlenül) az amcsikra nézve hízelgõ.

oké, mindenki szedi a szart a sportvilágban, csak nem mindegy milyet - hülye magyar bedobja a kalapács és sarló dobás elõtt a házipálinkát, aztán megbukik a pisiszondán, az amcsi cuccot meg nem mutatja ki az sem, aki kitalálta...

http://gaborszantai.co.uk/

Petyus_
"az afro-amerikaiak kozelebb allnak az allatvilaghoz"

Szerencsésebb lenne úgy mondani, hogy genetikailag erõsebb fizikumúak.

[Jakuza]
Feltetelezes, en meg azt mondtam, hogy az Olaszok lesznek az elsok, akik beegnek es bucsuznak.
Az is feltetelezes, de ha a te logikad menten haladnank, akkor az is igaz lehetne, mert honnan tudod, hogy nem az en szavam szentiras, nem pedig a tied ? <#hehe>
De nem ettol fog eldolni, hogy te mit mondtal, vagy en mit mondtam.

Jó, ilyenkore szokás mondani: elõbb gondolkodj, aztán cselekedj... Rossinak elszállt az agya, hirtelen felindulásból lekönyökölte az Amerikait, megérdemli ha eltiltják jópár meccsrõl.

IMYke2.0.0.0
Kiegészítem:
Még 9 emberrel is olyan játékot - támadó focit - mutattak be, amit az olaszok ilyen helyzetben nem mertek volna megkockáztatni, tudván, hogy kinyílik a védelmük. Helyette hát szépen behúzódtak volna, és kontrára vártak volna.
Ehhez képest, Donovan úgy etette meg jobb oldalon a védelmet még a második félidõben is, ahogy csak akarta.

[Jakuza]
Koxolnak is Arc_angel rendesen.
Azert annak is oriasi szerepe van, hogy dollarmilliardokat tolnak bele az ilyen kiserletezgetesbe.
Meg van meg egy nem elhanyagolhato szempont, az afro-amerikaiak kozelebb allnak az allatvilaghoz, mint az europaiak es a sportoloik tobbseget ok alkotjak.

9csöves9
hát azért vigyázzunk az ilyenekkel,én a csoport elején azt mondtam hogy 4 pontunk lesz és továbbjutunk.ilyen játékkal egy feltüzelt csehek ellen nem sok jó várható

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Egyetértek ezen már nem érdemes vitázni, foglalkozzunk a mai meccsekkel. Japán-Horvátország, Brazília-Ausztrália és Franciaország-Korea. Ha minden igaz ezeken már több lesz a foci. 😊

Petyus_
"durva lesz az utolsó kör"

Olaszok sima 2:0-val hazaküldik a csehszlovákokat, Ghána, USA egymás között eldönti, ki akar kiesni a brazilok ellen. Nem lesz itt semmi izgalom. =)