19716
Világbajnok: Olaszország
-
#18872 Zidane be fog szamolni rola hogy mi tortent, hiszen ahogy leszall a repulorol Franciaorszagban 10400 ujsagiro fogja ugyanazt kerdezni.
A valasza utan Materazzit kitiltjak Franciaorszagbol vegleg. -
Hajnalcat #18871 Azért eléggé rossz érzés volt látni, hogy a nézők kifütyülik az olaszokat, úgymond igazságtalanul, pedig a bíró helyesen ítélt, mikor kiállította Zidane-t. Ekkora lefejelést még az életben nem láttam, nagyon durva volt. Ha ezek után továbbra is dicsőíteni fogják Zidane-t, akkor nincs igazság a Földön. Inkább el kéne gondolkodnia azon, hogy mit is tett... Ezt az egészet úgy írom, hogy se a franciákat, se az olaszokat nem kedvelem (német szimpatizáns vagyok). De ezek után azt mondom, hogy az olaszok megérdemelték a kupát. -
#18870 azért Zidane más mint egy deRossi féle nullagép -
#18869 olaszországban alig örültek... -
#18868 Hát ezt Zidane jól elbaszta.
Így abbahagyni :C
Nem a franciáknak drukkoltam,de Zidane az mégiscsak Zidane. -
#18867 Egyik csapat sincs a szívemben, de Henry és Trezi közelképe amint álltak egymás mellett faarccal....
Kegyetlen és szívfacsaró volt.
-
#18866 ebből a hozzászólásodból is látszik, hogy mennyire elvakultan vagy olasz-ellenes...ha egy olasz tesz ilyet, akkor te egyből felakasztanád, de mivel Zizou tette ezt, ezért őt véded? -
#18865 mert Ők lettek a legjobbak :P -
#18864 lolén sztem sportszerűségnél szo sincs az olaszoknál
50.másodpercben agyárzkodást kapott Henry vagy mi
háttélleg sportszerűek -
#18863 Olyan vagy, mint az asszony az is mindig visszakérdez, ahelyett, hogy válaszolna -
#18862 a válaszra én is kíváncsi lennék...
megye 2 amit nyújtottak.. -
#18861 hát még csak most szándékozom felhívni zidane-t, eddig nem vette fel, biztos zuhanyzik.. -
#18860 olyat mondhatott neki, ami bármi más rangadón is előfordulhat -
#18859 Sztem fején találtad a szöget, az újságírók hegyezik a tollat, vitriolba mártogatják -
#18858 Aham egyetertek, olasz csapat tipikus alibifocit jatszott, jatekosok nagy resze vedekezett, es kontrakbol / szogletekbol probaltak operalni szinte minden meccsen. Az igaz hogy bejott nekik, de remelem hogy a foci nem ilyen iranyba megy el mert a kovetkezo VB-n a golatlag lesz olyan 0.5 -
G_ArchAngel #18857 Holnapig, aztán összedől az olasz futball birodalom... -
#18856 -
Kanál #18855 mond mar meg plz miert erdemeltek meg -.- -
Verseghy #18854 Szebb és sportszerübb mint a francia. Itt istenitik zidane 11esét hagyjuk már,mindenki belött volna és ettöl lett sztár? -
#18853 hallod azt tudod hogy soka nem szeretik az olaszokat
mert VB kivül lefizeték a birókat
szerintem olvasál róla te is
de majd meglátod kapnak az EB-n!
a németektől!
-
Laceee #18852 ilyet akkor se csinálhat senki , mégha akkora sztár mint ő ,amit a futball pályán elért azt senki nem vitatja ezért kellett volna neki higgadtabbnak lennie akármit is mondtak -
#18852 MÉG HOGY MEGÉRDEMELT?????????????
melyik meccset nézted??? -
#18851 Miért mit mondott neki???? -
#18850 lehet h sz@r alak vok de annyi pénzzel én leszékelném :D -
#18849 Á, amatőr megmozulás volt, lehet, hogy ezzel az egy mozdulattal ejtette ki az egész csapatot... -
#18848 ez minden csak nem megérdemelt:) -
#18847 Ezt a kamu dumát...MITŐL??? Istenem, mi tetszett neked az Olasz futballban??? -
#18846 4 ev a kovetkezo VB-id de kuuuuuuuuuuuurva messze van..
2010-ben viszont argentin aranyermet varok. -
#18845 nem tudod mint mondtak neki -
#18844 te sztem jobb ha csendben maardsz, fogalmad sincs semmiről, és idejössz ugatni? -.- -
#18843 zidane helyében megölteltem volna materazzit, nem lefejelem ilyet azé, mer ha nem az jár a fejében hogy utolsó meccse életében, legalább a csapatára gondolt volna :(( -
#18842 Nem igazán, csak próbálom megfejteni mitől pörgöhetett be ennyire Yazin... -
Verseghy #18841 Megérdemelt olasz győzelem, gratulálok nekik! -
#18840 jó válasz :D -
#18839 na ezért viszont BAN járna az a minimum. -
#18838 Azért, mert nem a kedvenced győzőtt? Végső soron és is a Braziloknak drukkoltam, de örülök, hogy a mindenki áltl hype-olt, dédelgetett, dícsért nyál franci csapat kiesett. Henryvel az élet! -
#18837 :)
Fogd már fel amit írunk.
A VILÁG LEGJOBB PROFI FUTBALISTÁJA EGY VB DÖNTŐN NEM TEHET ILYET. MEGGYALÁZZA SAJÁT MAGÁT ÉS A SAJÁT SPORTJÁT.
-
#18836 Materazzi: "Kandurex elkapta a lanyod, vaze!"
Zidane: *mellbefejel*
:) -
#18835 REMÉLém most akik utálják az oalszokat 1 hónapig forglódnak az ágyukban!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HÁÁÁÁÁ Olaszország a futball csúcsán negyedszer!!!!!! -
#18833 be bazdmeg :D