19716

Világbajnok: Olaszország

• tormy
    Ez marhasag, nemzetkozi FIFA szinten nincs ilyen hogy csalas. Mellesleg Blatter kifejtette hogy lehet hogy be lesz vezetve a videos modszer. Tul sok biroi faszsag volt ezen a VB donton, peldaul amikor Argentina nem kapta meg a jogos 11-est a nemetek ellen, de van ra kb 100 pelda hogy miket muveltek a birok mert 1. hulyek 2. nem latnak.
  • Hajnalcat
    Na persze, akkor zendítettek rá, miután Zidánka kapott egy pirosat.
  • France men
    Hú én már nagyom kiv vagyok!!!!
  • reaper4
    ezt mindjárt gondoltam, de nem is neheztelek rád mert ha az én kedven csapatom nyert volna (nem a franciák) akkor ugyanúgy lesz@rnám..
  • NeoMaN
    na kezded az uszító szöveget
    FASZOM KIVAN MÁR AZ OLASZ DRUKKEREKKEL. BEJÖN, ÉS MÁR MONDJA IS, HOGY SZÍDJÁK A CSAPATÁT...

• fistin
    már te sem tudod miről beszélsz
  • DjDano
    "Nekem teccik az olaszok játéka, és kurvára nem az, hogy lefejeli a másikat meg huu de sztár belött egy tizenegyest megint, mint a portugálok ellen.."

végtelenül buta vagy Zidane már bizonyította mekkora sztár, és igenis nagy dolog gólt lőni a vb-n még egyet is nemhogy 3-at! Amit Zidane tett elítélem én is, de a provokáló olasz csőcselét is ki kellett volna állítani ugy lett volna igazságos!!
  • Gabor_(HSF)
    mért kellene neki szennyest mosni? Tiszta ügy,beszólt! leverte ez igy müködik ha nem vetted volna észre...
  • chalezlopez
    Na ne hulyülj, én is fociztam, és provokálás volt provokálás hátán...én is leütöttem a csávót mikor durvát szólt...le is küldtek a p***ába. Sajnálom Zizout, ezt azért nem kellett volna, mert lehet, hogy nem csak magával b****tt ki...
  • qwertrt
    Ez amatőr húzás volt Zizutól. Mint az óvodában.
  • desigo
    Ha kiderül,hogy mit mondtak zizunak akkor azt rakjátok be a bannerba pls
  • Tomicsek
    Az biztos. A maszületett bárány.
  • reaper4
    a videó bírót azért nem vezetik be mert így tudnak "csalni" és ezzel rengeteg pénzt kaszál valaki(k) a fogadásoknál..
  • Hajnalcat
    Én pont hogy nem szidom őket.
  • Kanál
    lal, kb a 4. perctol futyultek az egesz stadion es vegig -.-
  • grizzly21
    OK. pl "Inkább el kéne gondolkodnia azon, hogy mit is tett" ebből hogy következik az, hogy :
    "De ezek után azt mondom, hogy az olaszok megérdemelték a kupát." Aki jobban focizik annak kéne érdemelnie nem?
  • gabber_saviola
    semmi ilyen negatívum nem érdekel, a légyeg a negyedik csillag :ASDasdasdasdasd
  • tormy
    Figyelj, szidhat amit akar, ez VB donto nem pedig egy focimeccs 12 felcigany kozott egy lepusztult kispesti gyartelepen.
    VB dontot ilyet nem csinal az ember, vagy ha igen, akkor igya meg a levet, es meg is fogja. Zidane-nak ezzel vege.
  • Bandee1987
    figy, nem az utcán vagyunk...hanem a vb-döntőben...itt meg kell állni, ilyen viselkedést nem való a döntőbe.
  • fistin
    odaléptem volna hozzá, megöleltem volna, és jól megveregettem volna a hátát, de vb döntőn uccsó meccsen ilyen játékos nem kéne hogy lefejelje az ellenfelet...
  • gergelyanevem
    benézek ide is, gondolom mindenki szidja az olaszokat(ahogy lenni szokott,nem olvasok vissza, de biztos ez van)
    egy biztos, a focit gólra játszák(a többi csak felesleges beszédtéma), az olaszok ma eggyel több tizit belőttek, ennyi
  • 5w0rdf15h
    nem kedvenceim de őket jobban csíptem ennyi azé megnézném h ha tudnám h mit mondott Materazzi és azt lefordítva elmondom neked mit reagálsz....
  • Laceee
    most majd szegény zizu kitalál valami nyilas dumát hogy mossa a szennyest
  • reaper4
    tudod nekem az volt a furcsa mikor kb 3x az olasz játékos rámászott a franciára fejelésnél és láss csodát nem fújt a játékvezető. míg 1 "fele"olyan rámászásnál sárgát kapott a francia...
    szal érted.
  • Glpetyus
    Jóhogy.
    Vagy te azt éljeneznéd aki kiejtette a válogatottadat ?
  • Hajnalcat
    Akkor kezd el, mert én egyet sem látok.
  • asfa
    hagyjuk már!
    franciák jobbak voltak ehhez nincs mit hozzáfúzni!
    ennyi kész nyertek az olaszok ez van!
    Franciáknak kellett volna mert sokkal de sokkal jobabn háccottak!
  • 5w0rdf15h
    én holland drukker vok nem olasz ellenes de ha pl a te anyádat v gyerekeidet szidja a nagyon tisztességes és művelt Materazzi biztos megállod anélkül h ne menj neki...nc
  • tormy
    Amit Zidane csinalt teny hogy rohadt csunya volt, de Materazzit sem ertem, minek provokalja a masikat a palyan? Ez sem enyhen cigany dolog.

Mellesleg ami meg eszembe jut hogy ezen a VB-n probaltak a legtobbet szimulalni a jatekosok a birokat igy probaltak befolyasolni sokszor sikeresen. Remelem FIFA hamarosan bevezeti a video rendszert, mint amilyen az NHL-ben is van, akkor nem resz tobb teves biroi dontes.
  • reaper4
    csodálod? ilyen "játék" után? általános suliban jobban nyomtuk :P
  • NeoMaN
    sajnos ez a tendencia
    A délamerikaiak és az afrikaiak tudnak mutatni igazi focit. Ill. most talán a németek löktek még támadó bugit.
  • grizzly21
    na ebben mennyi logikai hiba van, rossz számolni
  • Verseghy
    Nekem teccik az olaszok játéka, és kurvára nem az, hogy lefejeli a másikat meg huu de sztár belött egy tizenegyest megint, mint a portugálok ellen.. Ejj de szép..
  • G_ArchAngel #18879
    csak szólok: a lap után erősödött a fütty, mert addig is volt az olaszok antifocija miatt...
  • fistin
    ilyet ne mondjatok már mégegyet, miért érdemelték meg könyörgöm???
  • Gabor_(HSF)
    És ez igy van,nagyon néhéz diplomatikasan kezelni az ilyen helyzeteket,bár látni ,hogy rögtön megbánta,de hirtelen felinduláson nehéz uralkodni,hiszen nem tápos eminens egyetemistákról van szó...
    A másik,hogy nem lenne semmi bajom az olaszokkal,ha nem láttam volna az amcsi elleni mérközésüket,a mai teljesitményük alapján,meg főleg sem érdemelték meg ezt a győzelmet...
  • reaper4
    bírói ráhatással ja :) örülj neki (ha már jáccani nem tudtak ma:) )
  • qwertrt
    Ugyan már, most megy az összefoglaló, nézzed, és vedd észre uezt a franciktól is...
  • G_ArchAngel #18874
    inkább nézem a Tsubasa kapitányt:)
  • Bocy
    ja most volt 1 mázlijuk!
    igy jártak
    engem az se érdekelt volna a Japán nyeri a VB-t:D
    én csak néző meg szurkoló vok nem vagyok elvakult:D
    na jó nem birtam ki hogy ne legyen VB-s labdám ezért vennem kellet 1 VB-s labdát 1 es méretben:D
    de az csak 2500 FT
    na mek aludni byee all és Jó8
    és akik az olaszoknak szurkoltK AZOK ÖRÜLJENEK MERT NEM TART SOKÁIG :D:D
    NA JÓ LEHET DE NEM HISZEM