19716

Világbajnok: Olaszország

• tormy
    Hat nem tudom, VB dobton, utolso meccse, gondolhatta volna hogy "hu baszdmeg igy bucsuk el a vilagtol"..de meg ha egy ujonc is lett volna, ezt sose fogja senki elfelejteni, majdhogynem romokba hever a dicsoseges palyafutas.
  • Bocy
    a brazilok a legjobbak 1 értelmü
    pedig német drukker vok:D
  • grizzly21
    ezzel egyetértek.
    azért arra kiváncsi vagyok mi váltotta ki ezt Zidane-ból. nagyon nagy meglepetés ez tőle.
    Azért azt mindenki elismerheti, hogy a világ egyik legjobbja volt.
    Sztem az is benne lehet, hogy valami nagyon rondát mondtak neki, ő meg már ugyis elért mindent, gondolta megengedheti ezt magának..nem tudom mi történt
  • reaper4
    beizgultál? :D
  • qwertrt
    Nem szánalom az, csak kissé gőzös a feje. Szomorú, hogy így hagyja abba.
  • Kanál
    duplan igazad van, mindenki mondja hogy szanalom stb., megneznem hogy reagalnanak innen a tobbiek
  • Smuge
    PWND!! Amugy ideje lenne valami használhato digit biro rendszert használni mert ez igy enyhén szolva sz.a.r! 21. század!!!
  • Laceee
    akkor most jó példát mutatott nekik
  • reaper4
    arról nem is beszélve h foggalmad sincs mit mondott a digó zidánnak... lehet hogy te tökön rúgtad volna ilyen helyzetben szal
  • tormy
    Valami nagyon nagyon komolyat szolt be MAteraazi az egeszen biztos, szal o sem jobb mint Zidane, persze ez nem magyarazt arra hogy miert muvelte ezt a vilag egyik legjobbja.
    Asszem Franciaknal vege a Zidane oruletnek.
  • Me0w
    Jah, te ilyen utogetos vagy. VB donton is valaki beszol, akkor szarsz a csapatra, meg a 4 ev felkeszulesre es mellbefejeled.
  • qwertrt
    Nonono, csak óvatosan ezekkel a szavakkal. Ne feledkezzünk el a brazil sarokról, Ronald, Ronaldinho...
  • Bocy
    EZ NEM MEGILYEDÉS KÉRDÉSE!
    hanem csak mondtam!
    akár miylen drukker vagy iklyet ne mondj!
    honnan tudod hogy mit mondtak neki??
    az se fer hogy az olaszok lefizetik a birokat (világbajnokságon kívül)!
    de akkor is
  • Kandurex
    Lánya van?
  • NeoMaN
    Azért, mert Zidane a világ /egyik/ legjobbja. Ilyet nem tehet. SOHA
  • France men
    Ne b***d fel az agyam, Guten Nacht!!!!
  • Kanál
    kivancsi vagyok ti mit csinaltatok volna -.-
  • SLICK
    Zidane-nak asszem 2 hyereke van
  • 5w0rdf15h
    hát biztos nem jó éjszakát kivánt neki Materazzi...ha én anyámat szidják én is leütöttem volna simán....amúgy meg szar VB volt a győztesről nem is beszélve...szánalom az egész :(
  • G_ArchAngel #18813
    Nem mindegy - mindenkinél van egy határ, aki nem shaolin szerzetes vagy süket...
    Ha egy általad érthető nyelven átlépik ezt a határt, akkor mindegy hogy hol vagy és mikor - ölnél legszívesebben...
  • Kandurex
    Mit mondhatot az Olasz? Nyilván nem azt, hogy nem adunk a macsekpörköltből...Zidane -nak van gyereke?
  • qwertrt
    atyaisten, nem egy órája történt, és már fenn van...
    Zizou iszonyatosan elszállt, Materazzi biztosan oltogatta, de a francia baja, ha nem képes visszafogni magát. Ezzel nagy része van a VB vesztésben...
  • Bocy
    EZ DERMESZTŐ!
  • Laceee
    hú most megijedtem
  • reaper4
    és amikor az olasz vki leütötte az amcsit azt nem??? miért nem???

ja és a barát szó nálam máshol kezdődik :)
  • Kandurex
  • Me0w
    Aki a legocsmanyabb dolgot csinalta amit lehetett.
  • NeoMaN
    Hát barátom, ezt évekig fogják még linkelni mindenütt...

Mert ezt a mozdulatot hívják szánalomnak.
  • G_ArchAngel #18804
    Na, húzzál aludni, mielőtt egy admin küld el végleg...
  • France men
    Viszlát mocskos kereskedelnmi majomparádé :@@@@ ÉS miattatok még a kedvenc csapatomat meccseit sem látthatom! Mert a rohadt Sport klub adja majd :'(((((
  • tormy
    Azert igy VB-t nyerni bazz, olasz alibifocival. Kicsit a gorog valogatott jut eszembe az utolso EB-rol, full vedekezesben voltak minden meccsen es ugy nyertek meg az EB-t.
    Persze inkabb az olaszoknak szurkoltam, de ez gyaszos hogy alig rugnak golt es VB-t nyernek, bar a vedelmuk tenyleg odabasz.

Viszont amit vegkepp nem ertek:

MI AZ ISTEN TORTENT ZIDANENAL?!

Azert igy befejezni egy pajafutast a valogatottban, hat eskuszom enm hittem a szememnek. Egy vilgaszintu jatekos utolso meccse es VB donto raadasul. Tok mindegy hogy mit mondott Materazzi neki hogy ilyen idegbeteg lett, ilyet akkor sem csinal az ember.
    Sajnalom Zidane-t sokan igy fognak ra emlekezni hogy mit csinalt.
  • gabber_saviola
  • Kanál
    hat ezt en se ertem -.-
  • Me0w
    Jah, Klose es Podolski lengyel szuletesuek.
  • reaper4
    cigány???? láttál te már olyat?? lol :D
  • Kandurex
    A világ legjobb futballistájáról beszélsz,-..
  • G_ArchAngel #18796
    volt-e jobb világbajnokság? még az utolsó ritkaszar Afrika Kupa is jobb volt...
  • Fyrex
    SEMPRE ITALIA!

• reaper4
    most "linkelték" be 4 perce.. ne legyél már szánalom...
  • Kanál
    loal mindenki futyul :D