19716
Világbajnok: Olaszország
-
#18832 Hat nem tudom, VB dobton, utolso meccse, gondolhatta volna hogy "hu baszdmeg igy bucsuk el a vilagtol"..de meg ha egy ujonc is lett volna, ezt sose fogja senki elfelejteni, majdhogynem romokba hever a dicsoseges palyafutas. -
#18831 a brazilok a legjobbak 1 értelmü
pedig német drukker vok:D -
#18830 ezzel egyetértek.
azért arra kiváncsi vagyok mi váltotta ki ezt Zidane-ból. nagyon nagy meglepetés ez tőle.
Azért azt mindenki elismerheti, hogy a világ egyik legjobbja volt.
Sztem az is benne lehet, hogy valami nagyon rondát mondtak neki, ő meg már ugyis elért mindent, gondolta megengedheti ezt magának..nem tudom mi történt -
#18829 beizgultál? :D -
#18828 Nem szánalom az, csak kissé gőzös a feje. Szomorú, hogy így hagyja abba. -
Kanál #18827 duplan igazad van, mindenki mondja hogy szanalom stb., megneznem hogy reagalnanak innen a tobbiek -
#18826 PWND!! Amugy ideje lenne valami használhato digit biro rendszert használni mert ez igy enyhén szolva sz.a.r! 21. század!!! -
Laceee #18825 akkor most jó példát mutatott nekik -
#18824 arról nem is beszélve h foggalmad sincs mit mondott a digó zidánnak... lehet hogy te tökön rúgtad volna ilyen helyzetben szal -
#18823 Valami nagyon nagyon komolyat szolt be MAteraazi az egeszen biztos, szal o sem jobb mint Zidane, persze ez nem magyarazt arra hogy miert muvelte ezt a vilag egyik legjobbja.
Asszem Franciaknal vege a Zidane oruletnek. -
#18822 Jah, te ilyen utogetos vagy. VB donton is valaki beszol, akkor szarsz a csapatra, meg a 4 ev felkeszulesre es mellbefejeled. -
#18821 Nonono, csak óvatosan ezekkel a szavakkal. Ne feledkezzünk el a brazil sarokról, Ronald, Ronaldinho... -
#18820 EZ NEM MEGILYEDÉS KÉRDÉSE!
hanem csak mondtam!
akár miylen drukker vagy iklyet ne mondj!
honnan tudod hogy mit mondtak neki??
az se fer hogy az olaszok lefizetik a birokat (világbajnokságon kívül)!
de akkor is -
#18819 Lánya van? -
#18818 Azért, mert Zidane a világ /egyik/ legjobbja. Ilyet nem tehet. SOHA -
#18817 Ne b***d fel az agyam, Guten Nacht!!!! -
Kanál #18816 kivancsi vagyok ti mit csinaltatok volna -.- -
#18815 Zidane-nak asszem 2 hyereke van -
#18814 hát biztos nem jó éjszakát kivánt neki Materazzi...ha én anyámat szidják én is leütöttem volna simán....amúgy meg szar VB volt a győztesről nem is beszélve...szánalom az egész :( -
G_ArchAngel #18813 Nem mindegy - mindenkinél van egy határ, aki nem shaolin szerzetes vagy süket...
Ha egy általad érthető nyelven átlépik ezt a határt, akkor mindegy hogy hol vagy és mikor - ölnél legszívesebben... -
#18812 Mit mondhatot az Olasz? Nyilván nem azt, hogy nem adunk a macsekpörköltből...Zidane -nak van gyereke? -
#18811 atyaisten, nem egy órája történt, és már fenn van...
Zizou iszonyatosan elszállt, Materazzi biztosan oltogatta, de a francia baja, ha nem képes visszafogni magát. Ezzel nagy része van a VB vesztésben... -
#18810 EZ DERMESZTŐ! -
Laceee #18809 hú most megijedtem -
#18808 és amikor az olasz vki leütötte az amcsit azt nem??? miért nem???
ja és a barát szó nálam máshol kezdődik :) -
#18807 -
#18806 Aki a legocsmanyabb dolgot csinalta amit lehetett. -
#18805 Hát barátom, ezt évekig fogják még linkelni mindenütt...
Mert ezt a mozdulatot hívják szánalomnak. -
G_ArchAngel #18804 Na, húzzál aludni, mielőtt egy admin küld el végleg... -
#18803 Viszlát mocskos kereskedelnmi majomparádé :@@@@ ÉS miattatok még a kedvenc csapatomat meccseit sem látthatom! Mert a rohadt Sport klub adja majd :'((((( -
#18802 Azert igy VB-t nyerni bazz, olasz alibifocival. Kicsit a gorog valogatott jut eszembe az utolso EB-rol, full vedekezesben voltak minden meccsen es ugy nyertek meg az EB-t.
Persze inkabb az olaszoknak szurkoltam, de ez gyaszos hogy alig rugnak golt es VB-t nyernek, bar a vedelmuk tenyleg odabasz.
Viszont amit vegkepp nem ertek:
MI AZ ISTEN TORTENT ZIDANENAL?!
Azert igy befejezni egy pajafutast a valogatottban, hat eskuszom enm hittem a szememnek. Egy vilgaszintu jatekos utolso meccse es VB donto raadasul. Tok mindegy hogy mit mondott Materazzi neki hogy ilyen idegbeteg lett, ilyet akkor sem csinal az ember.
Sajnalom Zidane-t sokan igy fognak ra emlekezni hogy mit csinalt. -
#18801 -
Kanál #18800 hat ezt en se ertem -.- -
#18799 Jah, Klose es Podolski lengyel szuletesuek. -
#18798 cigány???? láttál te már olyat?? lol :D -
#18797 A világ legjobb futballistájáról beszélsz,-.. -
G_ArchAngel #18796 volt-e jobb világbajnokság? még az utolsó ritkaszar Afrika Kupa is jobb volt... -
#18795 SEMPRE ITALIA!
-
#18794 most "linkelték" be 4 perce.. ne legyél már szánalom... -
Kanál #18793 loal mindenki futyul :D