Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
CAMPIONI DEL MONDO
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ott van esélyük!
lesz ott is jó kapus meg csatár mag minden!
ez a döntõ nem a kapusukon mulott
nagyon nagy gólok voltak a 11 esek is jók voltak
terzeginek pekkje volt
de nem baj ott az ezüst!
So cry me a fuckin river, bitch!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
(OFF: Jók a hostessek! 😊
Köszönjük ezt a jó kis topicot. Talán az SG egyik legjobban kinézõ topicja lett.
Folyt köv négy év múlva!
A medve nem játék.
és megvan az a 3. hej az is jó!
szép meccs votl igazábol nem érdekelt annyira
de jó volt
franciáknak szurkoltam pedig😄
Az olaszok 2x játszottak jól ezen a VB-n,az Ukránok ellen a meccs nagy részében,és a Németek ellen a hosszabitás elején és a legvégén.
Viszont mivel végül õk nyertek,kijár nekik a gartuláció.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BUDA > miskolc.
Real Madrid tele van sztrárokkal és nem a legjobb de régen amikor nem volt bekem meg ronadldo BL gyõztes volt ¢¢
BUDA > miskolc.
inkább gratuláljatok a VILÁGBAJNOKNAK 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Valaki örül az olaszok gyõzelmének ezen a bolygón???
http://gaborszantai.co.uk/
Az olaszok megérdemelten nyertek, a franciák az elején kaptak egy ajándék 11-est...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
BUDA > miskolc.
Vagy inkább nyertek volna a franciák azzal az 1 db kamu 11-essel?
Elsõ félidõ Olasz dominancia, második Francia, kiegyenlített volt a meccs, tökéletesen megérdemelték az olaszok.
So cry me a fuckin river, bitch!
http://gaborszantai.co.uk/
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Nincs már meg a játék varázsa ,szépsége.
Rengetek kiégett játékos futott neki,és ez látszott a színvonalon is.
És itt a döntõbe a vesztes csapat sem kesergett annyira,már nemnagyonérdekli a játéksokat sem.
Az laszok hoztáka játékukat,sosem játszanak szépen,jól,enyni elég a gyõzelemhez.
Talán amjd 4-év múlva!
De én úgynézem egy bajnoki cím,vagy egy BL gyõzelem sokkal nagyonn öröm.
Go Jeff Go!!!!