Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk ha zidane nem kap pirosat és henrynek nem kell lejönni talán még akkor talán Trezegue nem rug és lehet h. most Franciákat ünepelnék(nk)

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Te meg biztos vagy már 16 és csupa jeles tornából felmenve...
Az itélkezzen aki volt már hasonló helyzetben és azt hogyan lehet tolerálni

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

reaper4
nézted a vb-t???? a csoportmérkõzésektõl!!! elkezdve végig banális bírói tévedések voltak!!!
mondott vmit a fifa??? nem. csak 1x amikor az ominózus 3 sárga volt.
ne legyél már gyerek (nem sértegetlek) nem látod h színészség volt az egész???

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

qwertrt
Nyugi, fiú...<#ejnye1>

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Hehe, nem tudom mit aggódnak az olasz drukkerek, szerintem Mazzerati vagy mi a legboldogabb ember hogy le lett fejelve 😛
A meccs izgalmas volt, kár hogy nem a franciák nyertek, Trezeguet meg sajnálom, de nem rajta múlt. Nem jó az olyan VB döntõ amit 11-esek döntenek el, akárki is nyeri meg.

Zidane meg elmehetne kidobónak 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

lesz egy kis dada aztan szevasz :\\

BUDA > miskolc.

France men
Igazad van!

München ist ROT!!!

Punker
ettõl a bírótól? ott volt hülye zidane ha már üt akkor ütött volna rendesen hogy megfeküdjön a digó, szégyen hogy ilyen szintû vb döntõt kellett nézznünk.....

de lesz@rom monty repül az F1-bõl úgyhogy boldog vagyok 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

NeoMaN
LOL
:FFFFFFFFFFFFFF

myl0
Ne mond nekem h aki normális az ilyet tesz, mint a kis zidaneka!!

Hát Zidane megmozdulásánál sportszerûtlenebb dolgot még nem láttam focipályán szerintem ez minõsíthetetlen viselkedés egy ilyen sokat megélt világsztár játékostól.Sajnálom hogy egy ilyen nagyszerû játékosnak ilyen csúfos véget ért a pályafutása.

Amúgy meg FORZA ITALIA FORZA GROSSO!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

qwertrt
HAHAHAHAHA, Trezegeut... <#nevetes1>

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

grizzly21
és erre nem jár moderátor?

csak azt bizonyitani kellene , ugylátom itt mindenki menjen aludni aki nem a csigazabálóknak szurkolt
REALista
Nagyon sajnálom a Franciákat és fõleg Zidane-t!Bár nem rajta ment el a meccs hanem Trezegue-n de akkor is!Bár azt sem értem hogy miért kell behozni egy olyan játékost 11-est lõni aki az egész VB-n max. 90 percet játszott!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

sajnos nem mindig higgatt. egyszer már csinált hasonlot. juve hamburg meccsen. akkor is piros. sajnos
Az az indok eleve nevetséges,akkor a 6. osztályú csapat miért "szántóföldön" játszik,és miért nem a Wembley stadionból hozzák a gyepet?Az se ugyanaz a feltétel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tormy
Jo csak azt nem mondd hogy minden focista lefejelte volna Materazzit...Azert ezt fejezzuk mar be, mert te is tudod hogy a valasz: Csak egy allat csinal ilyet.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

NeoMaN
az ilyen "drukkerek" miatt utálják az olaszokat a legtöbben, ez tuti

fistin
te segg vagy...

amugy ha zidanet provokálták akkor ha jól tom azért is járhat lap ....nemde ?

gabber_saviola
mindenki marad a Serie A-ban csak pontlevonás lesz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

NeoMaN
pffffffff
tünjél aludni öcsi, holnap napközibe kell menned

tormy
ezert kellett volna Argentinanak nyernie, ha a biro is ugy akarta volna. <#idiota>

chalezlopez
Figyi! Ha provokálnak és lemegy a lila köd, akkor mindegy milyen meccsen játszunk. A provokálás a játékosok egyik fõ fegyvere manapság...de hagyjuk...

Vamos Argentina!

qwertrt
Pontosan.

ez jo lenne.
Punker
az csúny alenne, nem úszhatják meg ennyivel.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

myl0
Igen, megvan Olaszország vagyis a legjobb csapat világbajnok! Zidaneról csak annyit h nem sport ember, hanem egyaljas senkiházi idegbeteg pöcs!!! Forza Italia, forza azzurri!!!!

tormy
Gondolom eszes kijelentesefet mindjart alatamasztod bizonyitekkal is. Ez a FIFA, itt odabasznak mindenert, 1-1 valgoatott a KIZARAST kockaztatna csalassal, szerinted megerne?

LAtod mi tortent a gorogokkel? Peddig semmi csalas nem volt, sokka llightosabb dolog miatt zartak ki oket a busba.

qwertrt
ÁÁÁ, most nézem, ez barbár megmozdulás volt, ezt semmilyen beszólás nem inokolja...

Akár mit is mondott, rendelkeznie kellene Zidanenak annyi ésszel pont a döntõben, hogy emiatt nem fejeli le a másikat, de úgy látszik, hogy nem bírta idegekkel...

A videóbíróra azt mondták hogy azért nem lenne jó bevezetni mert alacsonyabb osztályú meccseken nem lehet biztosítani... De akkor miért van füles a bírókon?

DjDano
"semmi ilyen negatívum nem érdekel, a légyeg a negyedik csillag :ASDasdasdasdasd" Igazad lehet. bár én egy focicsapatnak azért drukkolok általában mert lenyûgöz a játékuk.... de ha neked a kibekkelõs gépfoci jön be egészségedre

Kenny85
olééé akart lenni

Kenny85
okééé nekem van még 4 söröm 😊=

France men
3. Sokat szerepelnek !!! Amikor nem róluk kéne hogy szóljon egy meccs!!

München ist ROT!!!

Én is kiváncsi volnék Zidane miért kapta fel annyira a vizet...általában egész higadt játékos ..

fistin
c.ronaldo után és a portugálok után szerintem az olaszok a legnagyobb színészek, függetlenül attól hogy vbajnokok, és mennyire lamák...

Ja ez az egyik oldal, amit megértek, de tzenegyest is kaphatott volna az olasz ugyanazért amiért a francia, de nem kapott.. Na mind1.
Ezek után egyvalamire vagyok kiváncsi.Holnap olaszországban hogyan fogják bejelenteni hogy pl.:
" Az ilyenolyan birósági testület itélete alapján a Juventust a C ligába sorolják,mig a Milan,Fiorentin,Inter és Lazio csapatát a B ligába minösitik vissza,ezzel gyakorlatilag évekre kinyirva az éppen VB címet nyerö ország labdarugásának élvonalát."

Ez igy valahogy nincs elõttem ahogy ezt bejelentik,sõt már a Juventus B ligába küldését is erõsen kétlem...Nem lepõdnék meg ha mindenki maradna ahol van kiosztanának 10-20 büntetõpontot,amit az adott csapatok persze év közben simán ledolgoznának,és békés középcsapatként zárva az idényt egy év múlva már minden a régiben...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tormy
Ugysem tudjuk meg, Zidane es Materazzi is mast fog majd mondani, ahogy az lenni szokott. <#idiota>

qwertrt
Hahahaha, Trezegeut, a nagy csre, hogy kihagyta

Na, elfogyott a mára szánt alkohol mennyiség...

Jó éjt mindenkinek, nyert Olaszország, de vesztett a labdarúgás...
Fõleg az olasz, holnaptól...

http://gaborszantai.co.uk/

reaper4
hát persze h nincs 😄 egy régi "sláger" jut eszembe: álmodj királylány... 😊
hogyan lenne már 😄 hisz nem a pénz az úr a földön ááááá neeem 😄DDD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

NeoMaN
3. mert manapság már sajnos színészek fociznak

tormy
De nem is jatszottal VB donton, vagy rosszul tudom? <#idiota><#idiota>

qwertrt
Azt láttad, hogy Zidane fejelt, azt nem tudod, mit mondott az olasz...

a tiszteséges meg müvelt idézõjelben
qwertrt
Csak egyet a sok közül: sorfal, hátrébb állítja a franciakt a bíró, valamelyik meg Grossoba rúg hátulról...