19716
Világbajnok: Olaszország
-
#19152 győzelmet sehol nem kell memagyarázni -
#19151 Ki állította ezt? Zidán vagy a bíró?
:FFF
-
#19150 :DDDDDddddddddd -
#19149 Aham, vedelmuk kivalo, kozeppalya eros, csatarok nullak. Szerintem kurvara igazsagtalan hogy egy ilyen csapat, amelyik szinte nem rendelkezik egy normalis tamado csatarsorral VB-t nyerjen, de az is igaz hogy ebbe mindenki kurvara beleszarok, mert ezzel egyutt is VB-t nyertek. -
#19148 Hát. Brazíliában azt is meg kell magyarázni. Ezért szeretem őket.
:) -
manettino #19147 tudom, csak olyan mokásan hangzik:) -
#19146 Állítólag le vén f@sz-ozta Zidane-t 3x is, mire Z bepöccent.
De majd felhívom a francia rokonomat és megérdeklődöm tőle, hátha tud valamit. :) -
Kanál #19145 materazzibol kinezem hogy arab szarmazasat emlegette... -
#19144 zidanet eddig szerettem,de ekkora egy nagy*********** -ot,hogy lefejeljen valakit.én a bíró helyében zidanenak aa repülőjegyet nyújtottam volna...
szeritnem materazzi 2xjobb volt mind zidane az egész vb alatt.kül zidane mostmár múltidő... -
#19143 győzelmet nem kell megmagyarázni :) -
#19142 A Zidane fejesre visszatérve:
2fajta mérges ember van: az egyik a tajtékzó, aki üvölt a pénztárnál, hogy váltsák be a lejárt kaja jegyét, a másik tipus az elfojto: a pénztáros, aki nap mint nap nyeli a hülyeséget, aztán egyszercsak kinyir mindenkit a boltban.
Sztem Zidane a pénztáros kicsit, de hozzáteszem a Materazzi egy iszonyatos nagy tapló bunkó állat, és szerintem megérdemelte bármit is mondott. -
manettino #19141 az olaszok támado játékárol még csak annyit, hogy materazzi lett a házi gol királyuk...vagyis a csatárok nem igazán kenték -
#19140 vegyítitek Mártix vb-s és a klubcsapatos játékát, azért én különválasztanám :P -
szaharin #19139 Igy ahogy mondod... -
#19138 a kérdés hogy mit szólt hozzá, de erről kár vitatkozni amig nem tudjuk. -
#19137 lol, hat materazzira raferne egy jo kis veres real life ezeket latva. -
#19136 vagy tanuljon meg védőállást felvenni, mielőtt hozzászól? -
#19135 egy Zidane-t... mondjuk tanuljon a nagy Zizutól. Az első lecke a lefejelés. -
#19134 Vagy csaz veszekedtek, aztán kibékültek, Zizu meg akarta öleln, de megbotlott, és ez lett belőle... -
#19133 Egyetertunk. -
#19132 -
#19131 nem de azért egy Materazzi inkább még tanulgassa a focit, minthogy leugasson egy Zidane-t
Materazzi inkább még tanulgassa a focit... -.- -
#19130 vagy: én már kaptam 1 pirost nem kell neked is 1 ? :) -
szaharin #19129 Nezzetek meg ezt.
Megerdemelte ez a Materazzi velemenyem szerint;) -
#19128 -
Unreal1942 #19127 Kár Zidanon rágodni. Megkapta a büntetést. Remélem, hogy olyan dologért fejelt amit ezekután se bánt meg. -
#19126 -
#19125 ja, az télleg nem, mert a portugáloknak szurkoltam :-))) -
#19124 Materazzi: Zizou mester!
Zizou: Mi van?
Materazzi: Én vagyok a hentes, nem tudtad? Én egy K. szabálytalan játékos vagyok!
Zizou: Na és?
Materazzi: Büntess meg! -
Unreal1942 #19123 Meddő vita. Ha a Magyarok nyernek akkor most az szajkozzuk, hogy milyen jók vagyunk pedig nem csak mázlink volt. Úgy ahogy a Görög válogatottnak se volt megérdemelt az EB. -
#19122 lehet h már meccs közben is beszólogatott Zidane-nak... -
Kanál #19121 jezus bazeg :c -
#19120 Én zidane t nem itélem el, abba a helyzetbe meg tudom érteni hogy nem gondolkodott 1 sec re,
de akik helyeslik tettét azokat tudom sajnálni nagyon... -
manettino #19119 de várom már a holnapot, hogy mit mond zidane -
#19118 na jó én elteszem magam mára, jó éjt midnenkienk... és várom az infókat a történtekkel kapcsolatban, előbb utóbb midnn kiderül -.- -
Darkoo #19117 Materazzi:Figyú ZIdane levegő szorúlt a gyomromba segítenél rajtam?
Zidane:HOgyne szívesen! -
#19116 már ugyan miért? tán Zidane csak igazságot osztott? :-D -
#19115 amíg nincsenek jobb szabályok, addig ita nyert, azaz a legjobb, nem? Bár.. a Brazilok jobbak :-) -
#19114 ebből elég volt 2 perc örüljön csak egy fejest kapott -
#19113 Az tény hogy győzőtt de hogy megérdemelten???Hát.....