Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
FASZOM KIVAN MÁR AZ OLASZ DRUKKEREKKEL. BEJÖN, ÉS MÁR MONDJA IS, HOGY SZÍDJÁK A CSAPATÁT...
végtelenül buta vagy Zidane már bizonyította mekkora sztár, és igenis nagy dolog gólt lõni a vb-n még egyet is nemhogy 3-at! Amit Zidane tett elítélem én is, de a provokáló olasz csõcselét is ki kellett volna állítani ugy lett volna igazságos!!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Vamos Argentina!
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
BUDA > miskolc.
"De ezek után azt mondom, hogy az olaszok megérdemelték a kupát." Aki jobban focizik annak kéne érdemelnie nem?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
VB dontot ilyet nem csinal az ember, vagy ha igen, akkor igya meg a levet, es meg is fogja. Zidane-nak ezzel vege.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
egy biztos, a focit gólra játszák(a többi csak felesleges beszédtéma), az olaszok ma eggyel több tizit belõttek, ennyi
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
szal érted.
franciák jobbak voltak ehhez nincs mit hozzáfúzni!
ennyi kész nyertek az olaszok ez van!
Franciáknak kellett volna mert sokkal de sokkal jobabn háccottak!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Mellesleg ami meg eszembe jut hogy ezen a VB-n probaltak a legtobbet szimulalni a jatekosok a birokat igy probaltak befolyasolni sokszor sikeresen. Remelem FIFA hamarosan bevezeti a video rendszert, mint amilyen az NHL-ben is van, akkor nem resz tobb teves biroi dontes.
A délamerikaiak és az afrikaiak tudnak mutatni igazi focit. Ill. most talán a németek löktek még támadó bugit.
http://gaborszantai.co.uk/
A másik,hogy nem lenne semmi bajom az olaszokkal,ha nem láttam volna az amcsi elleni mérközésüket,a mai teljesitményük alapján,meg fõleg sem érdemelték meg ezt a gyõzelmet...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
http://gaborszantai.co.uk/
igy jártak
engem az se érdekelt volna a Japán nyeri a VB-t😄
én csak nézõ meg szurkoló vok nem vagyok elvakult😄
na jó nem birtam ki hogy ne legyen VB-s labdám ezért vennem kellet 1 VB-s labdát 1 es méretben😄
de az csak 2500 FT
na mek aludni byee all és Jó8
és akik az olaszoknak szurkoltK AZOK ÖRÜLJENEK MERT NEM TART SOKÁIG 😄😄
NA JÓ LEHET DE NEM HISZEM
A valasza utan Materazzit kitiltjak Franciaorszagbol vegleg. <#idiota>#idiota>
Így abbahagyni :C
Nem a franciáknak drukkoltam,de Zidane az mégiscsak Zidane.
Kegyetlen és szívfacsaró volt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
50.másodpercben agyárzkodást kapott Henry vagy mi
háttélleg sportszerûek
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress