Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ájj le
bár igazából nem nekem kéne idegeskednem, savanyu a szõlõ mi?😊 kiestek a hollandok mostmár kár bármit is csinálni😊
így van
de elolvashatod, mer érdekesek:-)
de elolvashatod, mer érdekesek:-)
mit képzelsz magadról?
inkább linkeld be azt a stoplinyomot, ami még most is ott van Ronaldo jobb combjában, vagy azt a könyöklésnyomot ami Fogi arcát díszíti.
inkább linkeld be azt a stoplinyomot, ami még most is ott van Ronaldo jobb combjában, vagy azt a könyöklésnyomot ami Fogi arcát díszíti.
400 új üzi, olvass vissza a halál, gondolom beszélgettetek a Portugál, Holland meccsrõl egy keveset...<#zavart2>#zavart2>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
sõt a portugálok kaptak szabadrugást kifelé 😄😄😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Na de azért járt szabadrúgás, és nem a 16-oson belül történt; amit én linekltem be, az pedig a 16-oson belül történt, és nem járt érte 11-es. :S
Jóóóó képek 😊)

My game is fair game. 😊

Háát amit itt olvastam. Jajjj... Okoskák😄DDD
Nah a ategnapi meccs sztem elég szar volt. Egyik csapat se játszott jól. A portugáloknak gratulálok. Hollywoodba is megállnák a helyüket. (RIcardo pl. huzzáért a stopplisa Kuytnek de nem rugott rá. Erre ott feküdt 2 percig.). Én azt reméltem, hogy visszahívják Trinidadot Portugália helyett, mert a portugálok nem a Fair Play szellemében játszottak. A hollandok se, de õk kiestek. Viszont abból a szempontból tetszett a meccs, hogy jól szarrárugdostak egymást.
Hajrá TRINIDAD ÉS TOBAGO!
Nah a ategnapi meccs sztem elég szar volt. Egyik csapat se játszott jól. A portugáloknak gratulálok. Hollywoodba is megállnák a helyüket. (RIcardo pl. huzzáért a stopplisa Kuytnek de nem rugott rá. Erre ott feküdt 2 percig.). Én azt reméltem, hogy visszahívják Trinidadot Portugália helyett, mert a portugálok nem a Fair Play szellemében játszottak. A hollandok se, de õk kiestek. Viszont abból a szempontból tetszett a meccs, hogy jól szarrárugdostak egymást.
Hajrá TRINIDAD ÉS TOBAGO!
Divatcsapatok OLÉ!
A jövõ nagy történelemkönyveiben ne lepõdjetek meg ha esetleg egy Zakitradamus nevû úriemberrel fogtok majd találkozni <#gonosz1>#gonosz1> (de úgysem fogtok mert mellényúl a brazilokkal -.-)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
flém OFF
nem😄
Hát ebben én nem igazán hiszek, ettõl függetlenül örülnék ha bejönne a jóslat 😊 Meg ha mondjuk a World Trade Center lerombolását olyan "hátborzongató pontossággal" jósolta meg, akkor miért nem tettek óvintézkedéseket amerikában a terrortámadás napján?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
oks <#vigyor2>#vigyor2>
azé volt ott is helyzet
kapufa, és a kapus is fogott egy kettõt
kapufa, és a kapus is fogott egy kettõt
majd jason oldaláról
Ezt a meccset nem lehetne vhonnan teljes egészében leszedni?<#wilting>#wilting><#conf>#conf>
Persze
De azért egy Gerrard al, vagy egy A. Cole-al ne hasonlítgassuk:-)
De azért egy Gerrard al, vagy egy A. Cole-al ne hasonlítgassuk:-)
Jaja.
Szinte arról szól csak a játékuk,hogy annak a .... Rúúninak elõrrebombázák,aztán egyszer csak majd belövi. Beckham jól rúg az tuti (sajnos),de erre nem lehet építkezni.
Szinte ugyanazt játszák,mint 50 éve,ami mondjuk nem baj,de sztem kevés lesz.
A tegnap 1-0-ás Ecuador elleni gyõzelem is milyen volt már...ha Beckham nincs,talán gól sincs az egész meccsen.
Nem lebecsûlni akarom az ecuador-i csapatot (én nekik drukkoltam),de pl. a braziloknál ez nem 1-0 lett volna,hanem 4-0....szvsz.
Szinte arról szól csak a játékuk,hogy annak a .... Rúúninak elõrrebombázák,aztán egyszer csak majd belövi. Beckham jól rúg az tuti (sajnos),de erre nem lehet építkezni.
Szinte ugyanazt játszák,mint 50 éve,ami mondjuk nem baj,de sztem kevés lesz.
A tegnap 1-0-ás Ecuador elleni gyõzelem is milyen volt már...ha Beckham nincs,talán gól sincs az egész meccsen.
Nem lebecsûlni akarom az ecuador-i csapatot (én nekik drukkoltam),de pl. a braziloknál ez nem 1-0 lett volna,hanem 4-0....szvsz.
angolok úgyse kapnak szabadot, mert sok a sárgás portugál, így úgyse szabálytalankodnak.
szal nehéz lesz az angoloknak <#vigyor1>#vigyor1>
Bár kétségkívül az angolok az esélyesebbek, de Figoéknak fogok drukkolni. 😊
szal nehéz lesz az angoloknak <#vigyor1>#vigyor1>
Bár kétségkívül az angolok az esélyesebbek, de Figoéknak fogok drukkolni. 😊
Azert a beadasait is meg lehet dicserni, altalaban pontosan rugja oket.
Together we'll fly someday...
Igen rögzített helyzeteknél elég veszélyes 😊
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Csak szabadot rúgni tud:-) De azt nagyon:-)
Nincs mit 😊
Hát igen... Szóval akár mennyire is furcsán hangzik Beckham ismét vezéregyénisége ennek az Angol válogatottnak, nélküle nem mennének sokra az szerintem biztos.
köszi, javítva
FlashBack a kiírásban: ASvájc
Plz javítsd ;-)
Plz javítsd ;-)
Már nem azért,de amennyit az angolok tudtak idáig,az alapján szvsz portugálok még 10-en is gyõznek 😛
Bizony: A mérkõzések sárgalapjai, kiállításai, és legizgalmasabb jelenetei 😄