19716
Világbajnok: Olaszország
-
fradista91 #13652 Valamit hallottam arról hogy nem kapnak pénzt ha nem jutnak el valameddig, csak azt nem tudom meddig kell eljutniuk :) -
#13651 olaszország - csehország
-
fradista91 #13650 Duplán rakta be az üzenetet, vagy csak nálam látszik így? #13639 -
Csesza #13649 és ezt hol halottad hogy a 4közé be kell jutniuk hogy ne legyen veszteséges? mert sztem ez hülyeség max azér mer ha nem jutnak be akkor a németek csalódottak lesznek és kevesebb sör fogy és kevesebbet fizetnek a detoxért :D -
fradista91 #13648 Ma nem lesznek meccsek :)
Sajnos -
#13647 nalátod:-))
-
#13646 banner frissítve, a mai meccseket du beírom
nem veszem le addig az eredményeket
-
fradista91 #13645 Hát szerencsére estére megjött a szél, és nyitott ablaknál könnyebb volt elaludni :) -
#13644 azt ne akard tudni
-
#13643 persze, még ilyen hidegben is:-)
-
fradista91 #13642 Ez mit jelent?
Így irjam ki a sorrendet? -
#13641 ..., ..., ..., ...!
-
#13640 nagyon helyes:-))
Én akkora vb lázban vagyok, hogy majdnem megvettem a vb lasztit 28 lepedőért, de aztán a pénztárnál észhez tértem:DDD -
fradista91 #13639 Hát egyenlőre nem tudom melyik csapat mire lesz képes :D -
#13638 Csakmár banaszkodtak az Olasz drukkerek, hogy állandóan leírod a csapatot:D, egyébként van humorom, és nem sulinetem van:D -
#13637 tessék
megválaszoltad a kérdésedet.
A rendező országnak MINIMUM a legjobb 4 közé kell jutni, hogy ne legyen veszteséges a rendezés.
Mondom, Dél Korea négy éve odajutott, most meg a legjob 16-ban sem volt benne
-
G_ArchAngel #13636 téged beoltottak humor ellen???
olvasd már vissza a kommenteket, szvsz én voltam az egyik legfinomabban ironízáló...
szórakozz mással, vagy köttesd ki a sulinetet... -
#13635 sok a vagy, haver:D
-
fradista91 #13634 Javítottam a kommentemet! Ott van a sorrend szerintem :) -
Csesza #13633 ???? -
Csesza #13632 mindenki?
igen mindenki kap pénzt, minden játszott meccs után...
egyértelmű ha továbbjutás és a győzelemér adják a többet... VB győzelemért a legtöbbet... -
#13631 nyugi már, még nem értem az oldal aljára, de ha zaklatsz, akokr nem is fogok:D -
#13630 a csigazabálókat most hallottam tőled utoljára....
-
Csesza #13629 tanulj meg írni és aztán nézz körűl!
banner 4ever... -
#13628 és gondolod kap mindenki?
-
#13627 Én ezt mondanám, most
1. Brazília
2. Olaszország
3 Németország
4. Franciaország
vagy a másik
1 Brazília
2. Németország
3. Franciaország
4. Ukrajna -
#13626 Majd fennlesznek itt -
fradista91 #13625 Erre most nem vállalkoznék, a negyeddöntőkben mutatott játékból talán :)
De ha tippelni kell: Németország, Brazília, Anglia (vagy Porugália), Olaszország (vagy Ukránok) -
#13624 jevés az esélye, hogy az Argentínok elverik a németeket. Megmerném most kockáztatni, hogy jelen állás szerint, németország, és brazília a legesélyesebb a győzelemre:P
-
Sam87 #13623 honnan szedjek le gólokat barzil-ghány
frany-spany -
Csesza #13621 aham... én pénz beli bevételre gondoltam....
amit a FIFA és egyéb nyújt! -
#13620 Ha megmondod az első négy sorrendjét, akkor megkíméllek:D De most nagyon behúztak a csőbe:DDD -
#13619 egyszerűen a "foci" bevételéről van szó.
Nem a jegyek, meg a labdák. Egy fenét
-
fradista91 #13618 Mégsem keresel meg? :DDDDDDDDD -
#13617 Naív vagyok, hogy ilyen nem történhet meg. -
Csesza #13616 hát bm... mond mik azok a plus bevételek, ha a hazigazda kerűlne a döntőbe?
max az ha megnyerik akkor kap az az ország egy x összeget... de ez már elég soxor előfordúlt hogy nem a házigazda nyerte meg... -
fradista91 #13615 Hát az lesz hogy úgy ülök velem szemben a TV a géphez meg csak balra kell fordulnom :)
De azért kösz a javaslatot :) -
#13614 Már megint kezded az ellenségeskedést az olaszokkal szemben
-
Grenzjager #13613 szerintem más bevételre gondolt, egy jó foci vb sorozat fellenditi a kereskedelmet
az argentínoknak azért lenne jó VB-t nyerni mert még a közgazdászok szerint is egy VB győzelemmel javulna az ország gazdasági helyzete, több lenne az optimista prognózis, nőne a vásárlási kedve, és többet is költenének az emberek,
a németeknek egyértelműen helyrezökkene a nemzeti identitása, amivel '45 óta baj van, végre mertek egy nemzetközi megnyitóműsorban népviseletbe öltözni, már ez is haladás ott.. -