Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thx 😄
De most nem a játékosokra gondolok 😄
Pl. Jakuza - ezt talán Gabber tudná megmondani 😄

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Köszönjük
talán ennek is kellene csinálni az oldalon egy külön lapot, nem?😄

edgy meccset kell kihagyniuk, ha minden igaz

Huha, ezt a sok üzenetet visszaolvasni, már vagy 20 perce ülök a gép elõtt és még csak a felét olvastam el, de szerintem nem is fogom az összeset 😄DDD
A lényeg: ez volt eddig a vb talán legizgalmasabb meccse, sok sárgával, és piroslapokkal tarkítva.. Látom gabber ki is osztott egy-pár büntipontot azoknak akik már nem bírtak megukkal, mert neki muszáj összeveszni ilyen hülyeségen, hogy "hány sárga volt is a meccsen?" Amúgy a kitiltottak hány nap múlva térhetnek vissza?

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Ilyen bíróval persze

asfa
hát ez van!de szvsz ilyen játékkal portugálok kevesek lesznek az angolok ellen ráadásul két piros lapos...

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

ja, emberelõnnyel, és 100%-os bírói támogatáásal nem lett volna nehéz, de még ehhez is kevesek voltak

ezek a bírók tényleg 0-ák
egykét partjelzõ van aki érti a dolgát

fistin
de hogy lehet ilyen cikket írni hogy megõrült?? elvetemült népség :]

asfa
télleg nagyon jo meccs volt!de nem mondanám h a portugálok jobbak voltak!a hollandoknak több helyzetük volt csak nem tudták berugni!bár a portugálok berugták továbbmentk ilyen egyszerû! mind a két csapata rugdalta szépen egymást!gondoljunk egy megnem adott holland 11-esre mikor Robben mellébe beleszállt egy védõ talppal és kifelé szabad volt! errõl ennyit!remélem lesznek még ilyen jo meccsek!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

GanXstaZoleeWrk
megõrült.. hat ezek se normalisak. 😊 de hogy minden vb-n a bírókkal van tele a média.. mint anno 4 éve a dél koreát toló bírók. De most ezek legalább már kiestek a p.csába 😊

GanXstaZolee#2709

zaki
"Végüll is". Lol...

GanXstaZoleeWrk
egészségére! 😊 csak miatta szurkoltam hollandoknak, portugáloknak szintén C. ronaldo miatt, erre jól lerúgták hát vazz.

Mind1 Forza Argentina remélem nekik nem lesz ilyen idióta öljük meg egymást meccsük.

GanXstaZolee#2709

fistin
azzzzta, ezek se tudnak számolni 😄DDDDDD

fsgh
ÓÓ hát köszönöm<#idiota><#idiota><#nyes>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fistin
loller, ez már volt?
pffffffffff

horpeti
örülök, hogy végre egy okos, logikus, matekzseni ember is beleírt a topikba!

Egész máshogy fest már

😛PPPP

horpeti
A legrosszabb ember Costinja volt (vagy hogy írják), eléggé elrontott mindent. Kár, h. Scolari nem cserélte le, de gondolom nem érezte ennyire gáznak, h. felálodozzon egy cserét. (C. Ronaldo miatt úgyis kellett egy kényszerû)
Sajna nem jött be neki, kockáztatni kellett, mert 2 kényszerû csere elég gáz, ha pl. hosszabbítás is van a meccsen, és mindenki hulla.

Decot sajnálom.

Kár, h. a bíró ekkora gáz volt.

Elérte azt, hogy bármelyik csapat is jusson tovább, annak esélye se legyen a jövõben az eltiltott játékosok miatt... ill. a leendõ eltiltott játékosok miatt (mert mindenki sárgás).

Szal GG...

fsgh
Te jó ég mennyi olyan ember van itt akinek a logikája és a Matematika tudása = a nulával....
na mind1
sztem a tegnapi meccs az eddigi legjobb meccs volt eddig a vb-n😊 a botrányok ellenére...viszont ha ovábbjut Anglia elllen Portugália (és az Angolok ellen kapnak pár sárgát akkor gáz lesz az elõdöntõben...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

horpeti
higgadt volt, mintha nem is ott lett volna... 😊))

Szerintem jól betépett elõtte.. 😛

GanXstaZoleeWrk
Abszolut igazad van, az hogy kinek mennyi sárga járt azt már nehéz megmondani, amikor többször bunyó közeli helyzet volt 3-4 lapot simán oszthatott volna +ba még.

Scolari csere aztán mégse cseréjétõl hányingerem lett, öszességében az egész meccs egy nagy szar volt a ki tud több sárgát beszedni és emberkedni/rugdosni/szándékos sérülést okozni/stb. a pályán mûsornál jobban érdekelt volna a foci...

1 higgadt ember volt sacc/kb Marco Van Basten. Játékosként is csíptem, itt sem csalódtam benne.

A bírót meg kár szidni megnéztem volna más bíró egy ilyen meccsen mit csinált volna, a lapok jogosak voltak, ha mindenért amiért járt volna sárgát ad akkor a végén 22bõl kb 10 ember lett volna pályán.

GanXstaZolee#2709

lol, erre nem is figyeltem, fõleg mikor deco-t b*szogatták a végén. Tényleg tök vigypri vót mindenki😄

aha, kicsit érdekes kép😛😄

nem vagyok portugál drukker, de nem csípem a hollandokat. Lehet, hogy ezért

nem vetted észre, hogy végig oda fújt?😄

Shaman
elfogult vagy a Portugálok felé.

mindkét csapat nyírta egymást...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

nem e mlékeszem, hogy írtam volna ilyen sort, amiben agyba fõbe dícsérem a portugálok sportszerûségét.
De azért nem érdemes egy lapon említeni a Portugálokat, és a Hollandokat.

lol
Jakuzával elvoltatok azt látom!

BEAST
jah , a portugálok teljesen sportszerûek voltak 😄😄😄😄 igaz õk kapták a szabadrugást amikor õk rugták le a hollandot a kapus orra elõl 😛 mind a két csapat gyõzni akart és mind a két csapatnak voltak piszkos húzásaik , de a portugálok egy picit focizni is tudtak , kb ennyi volt a meccs 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

így-így <#eljen>

Deco volt épp jogtalan:-))

te véletlenül nem a Private Gold-ot nézted?😄

innen tovább mennek, de a negyeddöntõben már csomagolhatnak is😊

Valóban ez volt a Legjobb meccs.
Ami azt illeti én egy cseppet sem sajnálom a Hollandokat.
Most megmutaták mijen is az igazi természetük. Nem rdekli õket semmi más, és a cél érdekében minden eszközt szentesítenek. Én a bíró helyében, ott fogtam volna meg a meccset egy piros lappal, amikor C. RTonaldo combjába szálltak. Ez amellet, hogy iszonyat sportszerûtlen belépõ volt, szándékos is, és egyértelmû piros lappal kellett volna jutalmazni.
Utána, amikor a Hollandok nem adták vissza a labdát: mit mutat? Megint a hollandók mocskos szemtelen sportszerûtlenségét tükrözi, emelett Deco egy kényszerû szabálytalansággal adta vissza a Hollandygereknek.
A meccs vége felé, mikor a Portugálok jötek volna szabadrúgással, Deco-tól elakarták venni a lasztit és a derekánál fogva visszahúzta. mit tükröz? Megint csak a hollandok ocsmány természetét. Egyértelmû piroslap lett volna.
Emelett, (ha a játékosok nem is) a bíró mindent megtett, hogy a Hollandok nyerjenek, éppúgy, mint az Hollandia - Elefántcsontpart meccsen, csakhogy, most hál'istennek nem jött össze neki, és a FIFA és kétszer meggondolja mijen bírókat fog alakalmazni meccsen.
A Portugáloknál csak az elsõ kiállítás volt jogos, mert ugyan deco is két sárágát kapott, de a második teljesen jogtalan volt. Ennyit érnek a Hollandok, és ezt tegnap este a Portugálok is bebizonyították nekünk

ERykk
<#nyes>Ritkán nézek focit, de ez jóü meccs volt

Iori
iko
azért nem volt szép dolog megríkatni szegény C.Ronaldo-t csúnya, csúnyaaa Hollandok <#ejnye1>

spam. sry

A Hollandok ugyan mitõl lettek volna jobbak?Volt jó 10-12 percük a 2. félidó elején,akkor benne volt hogy gólt lõnek,de aztán amikor tõlük is kiállitottak akkor végük lett.Utánna már az újabb emberelõnyel se tudtak mit kezdeni.Lehet hogy a Portugál szinészválogatott,de a Hollandok a labda visza nem adásával az ápolás után,a sportszerütlenségi díjat biztos elvitték.
De a Holland edzõ is benne van a vereségben.Amikor újra elõnybe kerültek,behoz egy magas embert,utánna mást se csináltak csak 40-50 méterrõl felivelték az meg lefejelte.Hát ezzel aztán sehogy nem jött ki az emberelõny,mert még ha el is fejelte a Holland,a tömörülõ portugálok azonnal eltakaritották a labdát.Igazából nem is volt a hajrában Holland helyzet.A Bozsik mondta jól a meccs után,laposan kellett volna járatni inkább a labdát...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BEAST
nincs kedvenc csapatom mert különösebben focirajongó sem vagyok , a vb-ket nézem , kb ennyi , különösebben nem zavar hogy egyik csapat felé sem húzok

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

grizzly21
az meg milyen már, hogy nincs kedvenc csapatod..na ne nevetess már😊

BEAST
<#vigyor2>

BEAST
egyiknek sem , különösebben nem érdekel melyik ország játszik csak jó legyen , de az idei VB-n a "kis" afrikai csapatoknak drukkoltam :p

mindkét cspat gyenge volt? 😊 te nem vagy komplett 😄

grizzly21
ugyanmár..na mondjad te kinek szurkolsz? hadd lehessen fikázni azokat is😄

BEAST
lol ti melyik meccset néztétek , mind a 2 csapat gyenge volt , igaz szépen lerugdalták egymást a pályáról <#hehe>

grizzly21
szinészválogatott😄DD
az mekkora volt, amikor Figo véletlenül surolta az egyik holland homlokát, aztán az gondolkozott, körbenézett megnézte hol a biro, majd a fejéhez kapott és összeesett😄DD
meg azért jonéhányszor feldobták magukat a hollandok a 16oson belül..

grizzly21
pontosan néztem, és kb 10 percig nem ment a játék, ebbõl a fele a hollandok hibája volt.
Kaptatok 6 perc hosszabítást, és különben is, a focit gólra játszák, miért nem sikerült egyet sem lõni?

Gyengébbek voltak a Hollandok? Ember! Te melyik meccset nézted?
A portugálok elcsaltak a 90 percbõl 40-et... színészválogatott.
Remélem az angolok hazaküldik végre õket.