Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tormy
A fejes hiteles tortenete:

Materazzi: Mi a faszt rontod itt a levegot korulottem te budos arab
Zidane: O.O
Materazzi: Te tuneziai tevebaszo
Zidane: Ismered az igazi Arab koszontest?
Materazzi: O.O
Zidane: Odalep, fejel
Materazzi: O.x

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

qwertrt
a futballt száz egynéhány éve így játszék: aki több gólt rúg, az gyõz. elvileg az meg is érdemli a gyõzelmet.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

sok hiba a sok sör miatt 😊 bocsi 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Kit--Kat
Ne feledjük a francik nem tudtak akci gól lõni csak 1 alibi 11est ami csúnyán kamus vol. Ezzel szmben az oalszok akció gólt és 11est is lõttek. Kit érdekel, hogy többet támadtak a farnciák ha semmit nem értek vele. Gyõztek az olaszok és ez a lényeg, remélem Kandurex most akkor i nnentõl nem lesz alvás csak éjjelente forgolódás 1 folytában Mert nehéz megbírkózni a ténnyel, lehetz akármilyen egyszerû ember aki antolasz drukker EZ VAN!!!!!!!!!!!!!!4

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

fistin
jó az itt, ide tartozik, még az idõk végezetéig 😞

chalezlopez
"A Zidane valóban egy zseni, de hogy mennyier fair????

Egy BL meccsen lefejelte az ellenfelét, amlyért 6 meccses eltiltást kapott.

1998 ban megtaposta az ellenfelet, amelyért 2 meccses eltiltást kapott.

Pályafutása során legalább 4-5 alaklommal álították ki szándékos utánrúgás, vagy durvaság miatt.

Ezen a VB-n valóban nagyon fair, lehet lehiggadt " --->már nem aktuális...

Vamos Argentina!

Na!
Elõszõr is Gratulálok az Olasz válogattnak a VB gyõzelemhez!
Remélem mindenkiben megragag ez ez az elsõ sor is. 😊
Sajonos megint azt kell mondjam, hogy 20-25 percig voltak jobbak Egyébként közük nem volt a játékhoz! A lutri 11 es döntött ami teljesen igazságtalan és nem méltó egy VB eldöntésére.
(nem nem azért mert nem a Franciák javára dõlt el) Egyszerûen újra kéne játszatni a döntetlen VB döntõket és egyéb hasonló rangos kupákat. (ha olyan nagy üzlet...simán meg lehet csináni)
Egyébként az egész VB rendsze vacak. MErt Az Olyasz válogatottnál nem csak a Francia hanem még 3-4 válogatott is jobb csapat.

Zidan téma. Megkapta a jogos büntetését. Nem volt méltó befejezés neki, de megérdemeleten állították ki.
Egész biztos vagyok benne, hogy nem azt mondta neki a digó, "hogy hülye kopasz" Hanem valami olyasmit amiért berki bármilywn férfiember hasonlókpp cselekszik bárhol bármikor.
Szerncsére nem ezen ment el a Franciák gyõzelme.

A topik szép lassan meg eltünik a legnépszerübbek közül 😊 Hamar elmet ez az egy hónap. 4 évig megint semmi. Na persze EB meg BL , de azoka azért a kevésbé fanatikus focirajongókat nem mozgatják meg. Eltünnek a divatdrukkerek is vele együtt! 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

hamburg juve meccsen. bl csoport kör. golzáporos x lett asszem, vagy kikapott a juve nem tom pontosan, de 4-5 gol körül volt. csak azért emlékszem mert juvénak drukkoltam, és nem ment nekik
http://zidaneowned.ytmnd.com/
Nah lessetek meg gyorsan😉
Veszitettek a franciak;((((((((

qwertrt
azt nem montam, hogy ketrecharcoshoz illõ volt, de volt akkora, hogy Materazzi elessen, mielõtt azt gondolta volna: hé, el kéne esni! durva volt tényleg, sztem nem is számított rá egyáltalán

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

France men
Nem kell itt sokat várni jövõre BL-t nyer a Bayern utána Eb-t France utána Vb selejtezõ és már itt is van 2010!! 😉

München ist ROT!!!

Rage47
úgy látom ennek kell egy külön topik a gumiban😄
gabber_saviola

CAMPIONI DEL MONDO!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fistin
- Csak a te fejed lehet ilyen kocka hogy középre fejelsz egy 100 % os helyzetet..
- És ha az élével visszakézbõl tûdõncsaplak?
- Nem mered..
- Nem-e??
<#falbav>

van bent igazság
qwertrt
<#nyes><#eljen>

NeoMaN
volt már iylesmiért piros lapja emléxem énis

Kenny85
most lehet várni 4 évet :'(
f@szom

tormy
Hat nagyon remelem hogy Argentina lesz a vilagbajnok 2010-ben, marha sok a tehetseg ott. Es mar ideje is lenne. 😊

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

qwertrt
ó, léesz neki elég ideje végiggondolni, mit is mondott, uh. ne tedd rá a gatyádat, hogy igazat fog szólni

chalezlopez
MÁR VOLT NEKI ILYEN... hidd el... tudom, csak nem emlékszem rá mikor...

Vamos Argentina!

sajnos sajnos pedig volt már ilyen
France men
Elfogja nagyon remélem csak nem tudom hogy ezt a Fifa hogy tudja majd bizonyitani mert akár Materazzit is eltilthatják!

München ist ROT!!!

Punker
persze hogy nem, mocskos húzás volt, de nem kell itt a szentet játszani hogy senki nem ütött volna.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

reaper4
ezek szerint téged még nem fejeltek meg keményen 😄 (nem állsz fel min5 percig)
na de télleg by 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Rage47
ez jooo😄D
NeoMaN
-Meg mersz fejelni?
-Ááá, hülyevagy? Egy VB döntõn?
-Na, Buffon és én is 10 millát tettünk arra, hogy megfejelsz. Fele a tied?
-Télleg?
BUMM

SLICK
akkor ott lehet neked osztottak volan büntit 😛

chalezlopez
lehet, ha megütnék, kifejelné a Stefan Leko fogsorát...

Vamos Argentina!

qwertrt
ebben van valami, ilyen helyzetben én is ideges lennék, de ez még nem menti fel Zizut e a csúnya tette alól.

amugy engem is meglepett nekem mindig is kedvenc játékosom volt és ilyet én még nem nagyon áttam tõle

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Rage47
ha elárulja Zidane h mitöl lett dühös, tuti neki hiszek
Szerintem csak szólt neki az olasz, hogy leállt a szive és segítsen mert itt hal meg a pályán, elõször Zizu nem hitt neki, de addig addig gyõzködte hogy rááltt a dologra. Zidane meg újraélesztette. Ezért nem lap járna hanem kisdobos érdemérem<#nyes>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

jah, hasonlo
fistin
legjobb:
- Tegnap este az anyáddal háltam..
- Tényleg?
- Istenemre esküszöm...
<#falbav>

qwertrt
hát, azért az elég kemény fejes volt. sztem ebbe nem sok színészkedés volt...

NeoMaN
Szinkron:
Z: Ne fogdoss digó...
M: Ne ugass arab...
Z: Szarráverünk benneteket...
M: Én meg anyádat...
BUMMM

Punker
ilyen stressz helyzetben mindenki provokálható, adott esetben én még most is rugdosnám a fószert a földön ha le nem fognak, talán ezér tis nem vagyok ott 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rage47
én nem láttam még Zidane-tól még csak hasonlót sem. Mindig egy vezetö tipusú, higgadt játékosnak hittem.
azt megnézném ahogy apritják a srácot
Hát nemtom én már látam érett embereket ennél lightsabb dolog miat is verekedni xD

chalezlopez
Micsoda?? Rottyra bombázta a pizzást...<#falbav>

Vamos Argentina!

NeoMaN
ÚJ HÍR!!!!

ZIDANE A K1-be igazol!!!!

<#taps><#nyes><#nyes> lol

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

amugy vki valamit megtud errõl a zidanes ügyrõl dobjon már egy mailt nekem plzzz ^^

qwertrt
hát, járt a szája, de most mond, ha azt mondja: a K. anyád, te frnacia, érdemes ezért nekiesni? Zidane ennyire provokálható?

SLICK
várj inkább ez
-Ne fodossál, ok?
-Azt hittem olyan vagy t is mint az anyud -.-

csaaaattt...
már bocs de legalább iyle nszintû lehetett a beszólás

France men
JA ja lehet!

München ist ROT!!!

chalezlopez
na én is:
-Hé te ******************!!
-A jó *******************!!

BAINGGGG

Vamos Argentina!

Rage47
sztem is csak letörölni akarta a fejét, mert nagyon izzadt😊)