Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Materazzi: Mi a faszt rontod itt a levegot korulottem te budos arab
Zidane: O.O
Materazzi: Te tuneziai tevebaszo
Zidane:
Materazzi: O.O
Zidane: Odalep, fejel
Materazzi: O.x
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy BL meccsen lefejelte az ellenfelét, amlyért 6 meccses eltiltást kapott.
1998 ban megtaposta az ellenfelet, amelyért 2 meccses eltiltást kapott.
Pályafutása során legalább 4-5 alaklommal álították ki szándékos utánrúgás, vagy durvaság miatt.
Ezen a VB-n valóban nagyon fair, lehet lehiggadt " --->már nem aktuális...
Vamos Argentina!
Elõszõr is Gratulálok az Olasz válogattnak a VB gyõzelemhez!
Remélem mindenkiben megragag ez ez az elsõ sor is. 😊
Sajonos megint azt kell mondjam, hogy 20-25 percig voltak jobbak Egyébként közük nem volt a játékhoz! A lutri 11 es döntött ami teljesen igazságtalan és nem méltó egy VB eldöntésére.
(nem nem azért mert nem a Franciák javára dõlt el) Egyszerûen újra kéne játszatni a döntetlen VB döntõket és egyéb hasonló rangos kupákat. (ha olyan nagy üzlet...simán meg lehet csináni)
Egyébként az egész VB rendsze vacak. MErt Az Olyasz válogatottnál nem csak a Francia hanem még 3-4 válogatott is jobb csapat.
Zidan téma. Megkapta a jogos büntetését. Nem volt méltó befejezés neki, de megérdemeleten állították ki.
Egész biztos vagyok benne, hogy nem azt mondta neki a digó, "hogy hülye kopasz" Hanem valami olyasmit amiért berki bármilywn férfiember hasonlókpp cselekszik bárhol bármikor.
Szerncsére nem ezen ment el a Franciák gyõzelme.
A topik szép lassan meg eltünik a legnépszerübbek közül 😊 Hamar elmet ez az egy hónap. 4 évig megint semmi. Na persze EB meg BL , de azoka azért a kevésbé fanatikus focirajongókat nem mozgatják meg. Eltünnek a divatdrukkerek is vele együtt! 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nah lessetek meg gyorsan😉
Veszitettek a franciak;((((((((
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
München ist ROT!!!
CAMPIONI DEL MONDO!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
- És ha az élével visszakézbõl tûdõncsaplak?
- Nem mered..
- Nem-e??
<#falbav>#falbav>
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
München ist ROT!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
na de télleg by 😄
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
-Ááá, hülyevagy? Egy VB döntõn?
-Na, Buffon és én is 10 millát tettünk arra, hogy megfejelsz. Fele a tied?
-Télleg?
BUMM
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
- Tegnap este az anyáddal háltam..
- Tényleg?
- Istenemre esküszöm...
<#falbav>#falbav>
Z: Ne fogdoss digó...
M: Ne ugass arab...
Z: Szarráverünk benneteket...
M: Én meg anyádat...
BUMMM
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
-Ne fodossál, ok?
-Azt hittem olyan vagy t is mint az anyud -.-
csaaaattt...
már bocs de legalább iyle nszintû lehetett a beszólás