19716
Világbajnok: Olaszország
-
manettino #19193 az a durva, hogy az elözö két vb-n a döntö elött megválasztották a vb legjobbját, és mindkét esetben (98:ronaldo, 02:kahn) a két arc vagy hibázott egy nagyot, vagy nagyon rosszul játszott. mi lett volna ha most is igy van, akkor megint ez lett volna lehet, mert a döntö ELÖTT zidane volt az egyik legesélyesebb a legjobb cimre... -
#19192 igen több helyzetük volt.de milyenek.esetleg neked,vagy nekem rúgták volna be azokat.az olaszoknak kapufa.lesgól.végülis az a lényeg hogy a olaszok nyertek :D
kül ha nem veszi be a kamu11-est a bíró,akkor meg lazán 1 0 ra nyertek volna.és akkor mi van? a végeredmény ugyanaz.az olaszok 1. a franciák (kiérdemelten) a 2.ak -
#19191 Annyiban igaza van, hogy ezzel amit Zidane csinalt sokak szemeben alaposan lerontotta a Zidane imaget. Bennem is. De azt ne mszabad elfelejteni meg ezek utan sem, hogy Zidane egy kiveteles tehetsegu focista "volt?", Materazzi a nyomaba nem fog erni soha. Materazzi is jo jatekos de nem klasszis. Klasszis pl: Zidane, Maradona, Beckenbauer, Batistuta, Ronaldo stb. Jo jatekos de nem klasszis pl: Materazzi, Deco, Rio Ferdinand, Klose stb. stb.
Van egy eros hatar klasszis es jo jatekos kozott amit konnyu meghuzni. -
#19190 nah csönd legyen már :P
béke és szeretet -
#19189 "ha a franciák olyan kurvajók,hogy a brazilokat le tudták verni,akkor miért nem bírtak el az olaszokkal.(megsúgom,,mert jobbak az olaszok)"
Te nem láttad a döntőt? Mennyivel több helyzetük volt a franciáknak! Szebben játszottak, ezt el kell ismerni! Két dolog nem tetszett:
1. Alig volt elöl emberük, szvsz még gólt is lőnek, ha van elől még egy plusz ember.
2. Zidane filmszakadása. Elhiszem, hogy nagyon felkapta a vizet, de akkor se csináljon ilyet.
Ezeket leszámítva a franciák minden tekintetben pozitívabbak voltak. -
#19188 "ha a franciák olyan kurvajók,hogy a brazilokat le tudták verni,akkor miért nem bírtak el az olaszokkal.(megsúgom,,mert jobbak az olaszok)
" LOOOL!
a 2. félidőtől kezdve nemhogy örültek volan az oalszok ha egyáltalánlabdába értek, sokkal jobbak voltak a franciák midnegy ne erőltesd ez neked mé nem megy :D
gabber: azért nicns logó mert megfogadtam magamban ha ynernek még 10 napig bent lesz ha nem akkor cserélek :P -
#19187 tudom én azt.meg mostmár a beállítottságot is vágom.de legalább tudjátok,hogy ilyen vélemény is van,amit én írok.és ezt normálisabb fórumokon el is fogadják,vagy javítják,de nem komplett áthúzzák -
#19186 Materazzi egy nagy rakás *** soha a büdös életbe nem lesz olyan játékos mind Zidane valaha is volt még nagyon sokszor megkéne ahhoz születni h egyáltalán egy lapon emlegessék vele....gondolkozz már a fiatalos eszeddel mielőtt marhaságokat írsz le és ezzel flémet keltesz... -
Gabor_(HSF) #19185 Addig hergeled magad,mig megfejelsz valamit -
Gabor_(HSF) #19184 ne izgasd fel magad! senki nem fogadta el -
#19183 ezt néztem ne félj.amit írok az-az én privát véleményem,nem muszály elfogadni. -
#19182 Elfelejted hogy az Argentinok nem kaptak meg egy jogos 11-est, es hogy Pekerman egy allat. Rossz csapatot kuldott ki, de azt is lehetne mondani hogy rossz focistakat valogatott ossze a VB-re. De mindenki tudja hogy Pekerman favorizalja az alatala kedvelt jatekosokat, meg akkor is ha van jobb a poszton. Ez nem megengedheto, bye bye Pekerman. -
#19180 tudom,előbb írtam egy csapatot,utna meg két játéokst akit sokan sokra tartanak a semmiért...
például ez oylan lenne,mint ha én msot tottit dicsőíteném,pedig nem sokat mutatott ezen a vb-n -
#19179 lál te milyen VBt néztél? mer nem ezt az tuti...egyáltalán tod miről beszélsz? :S?DF?S?FDs,f -
#19178 Jaja, az tényleg döbbenet volt. :)
Méghogy mértani. :)))))))))) -
#19177 nem lehet a csatárt meg a védőjátékost tökéletesen összehasonlítani,de rajta dis látszik,hogy nem nézted az olasz mecseket,mert materazzi nem fog soha ilyet csinálni,zidane meg soha nem fog úgy védekezni.de materazzi több zicert kivédekezett,meg gólt is rúgott.ellenben zidane.
ha a franciák olyan kurvajók,hogy a brazilokat le tudták verni,akkor miért nem bírtak el az olaszokkal.(megsúgom,,mert jobbak az olaszok)
grizzly,gyorsan írok,úgy is tod kiről van szó.vagy ha nem akkor tényleg brutálul írhatok.kül ha nem tetszik,nem kötelező elolvasni -
#19176 Desailly kritizalja a francia edzot maris:
http://www.worldfootballers.com/news.php?id=14002&filter=
Szerinte hiba volt lehozni Henry-t.
De Henry megserult, szal nem ertem mirol beszel. Mondjuk azt a 10 percet tlaan kihuzta volna valahogy, de ilyen labbal 11-est rugni...Mert Desailly szerint palyan kellett volna tartani hogy 11-est rugjon. -
#19175 HÁHÁ a Németeket még az Argenítnok se tudták megverni otthon, pedig ők voltak az abszolút legjobbak!! Micsoda mázlijuk volt az oalszoknak, hogy őket kapták!! BRAVÓ!!!! -
Kanál #19174 #19172
-.- -
#19173 hová tünt a zidános logó? :P -
Kanál #19172 rooney angol, ugye tudod? LOAL -
#19171 Osszefoglaloban es mediaban tuti hogy ott lesz, es az interneten is termeszetesen.
Vegulis nem mindegy hogy mi tortent? Zidane es Materazzi is total mast fog allitani amugy is. -
#19170 fikázhatod az életkorom,de úgylátom már jobban értek a focihoz mint te :D
hát zidane az utolsó mecseken mutatot nagyot.kamutizenegyes rúgásból főleg.de most nem ezen vitatkozunk,hanem azon,hogy egy ilyen érett,tapasztasztalt játékos egy ilyen ovodás dolog miatt állíttatja ki magát...ja igen tedd ki a falra és még négy évig kísértsen :D -
manettino #19169 nemtom, jo lenne ha valmi adná -
#19168 az tvben látható lesz? eurosport esetleg? -
#19167 Nem nem, lattad Zidane arcat a 11-es utan? Meghult benne a ver lehetett latni. -
#19166 pfff "szeritnem materazzi 2xjobb volt mind zidane az egész vb alatt"
ezt nézd meg
ezekután jól gondold meg hogy ki volt a jobb... materazzi ha iylet megtud csinálni gratulálok
az oalszok soha az életben nem játszottak még ilyen jól mint a Franciák a brazilok elleni meccsen szvsz(!!!)
szal kérlek godnolkozz mielőtt iylenekt írsz be -.- -
manettino #19165 igen, ezt már én is nagyon várom -
#19164 Marhasag, senki nem tudja mi is tortent pontosan, egeszen addig ameddig Zidane nem tart sajtoertekezletet. -
#19163 talán először tanuld meg leirni a nevüket:) -
#19162 ok, akkor ezentul állatnak hivunk:)
Épphogy? mértani pontosságu 11-es volt ne viccelj már:) -
#19161 ja nyerjenek csak a brazilok.cselezgetünk öszvissz rugdosunk,semmi taktikával.lassan kinyílhatna már a szemetek,hogy nem csak ronaloé,meg ronneyé a világ... -
#19160 Egyebkent, hivjatok egy allatnak, de nekem meg az is eszembe jutott, hogy Zidane igy akarta elkerulni hogy 11-est keljen rugnia majd.
Vegulis o nem mondhatta volna hogy nem akar 11-est rugni neki kotelezo, es az elso is epphogy bement. Talan azt gondolta hogy az meg nagyobb szegyen lenne ha kihagyna mint ez hogy lefejelte ezt a nyomottfeju olaszt. -
#19159 Ezt csak pletyka szinten hallottam, szal nem kell készpénznek venni. -
#19158 én meg csak rajtad tudok nevetni, de igazából azt se .ezen már sirni kéne, mindenesetre megbocsájtunk neked, de csak mert 14 vagy még:)
egyébként ez a kulcsmondatod fogott meg de nagyon:
"szeritnem materazzi 2xjobb volt mind zidane az egész vb alatt"
Ezt szerintem be kéne keretezned otthon és kirakni a falra. -
Unreal1942 #19157 Ez is egy vélemény, de, hogy jobb volt vagy jobb lesz e valaha...vicces.
Zidan Bárhonnan nézem a világ első 10 játékosai közé sorolandó! Maradona, Pele, Platini, Puskás nevek mellett. (nélam az első 5 be is belefér) -
#19156 Debiza.
:) -
#19155 Üdv
Nem védem egyiket sem fejelés ügyben csak ugy gondolom , hogy a fejelés könyöklés stb egy másik sport ha igaza is volt miért nem meccs után játszák le az ilyeneket.Amugy feltételejem ,hogy muther volt szoba vagy hasonlo. -
#19154 Azert megneztem volna oket Argentina ellen, csak hat a sors mashogy hozta. -
#19153 :D csak nevetni tudok a sok zidanet védő kommenton.szeritnetek nem szidja egymást a többi játékos.Gattuso is tudja uralni magát,aki nem egy nyugottvérű játékos,zidane pedig nem.ugyanmár...