Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sazl igazunk van na : P
BUDA > miskolc.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Forza Ragazzi!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egyébként szerintem nem volt bunda, csak a biro volt hülye
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Már rossz, ha egy ilyen gyenge csapat ellen igy tudnak csak nyerni
szvsz nincs...
http://gaborszantai.co.uk/
És az ausztrálok játéka legalább annyira volt szánalmas így emberelõnyben,mint az hogy szerintetek bundáztak az olaszok.Sõt,4 éve pont hogy õket ejtették ki bunda miatt a mocskos koreaiakkal szemben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként nem értem ezt a 11-est. Elfeküdt a védõ, de utána meg se mozdult, az olasz csatár átesett rajta, de tök szándékosan. Ki is kerülhette volna. A védõnek mit kellett volna tennie hogy ne legyen 11es? nem értem miért kellett befujni.
mindegyiknek volt valami fassága
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
BUDA > miskolc.
Divatcsapatok OLÉ!
BUDA > miskolc.
:FFFFFF
Amúgy szted ez egy szép meccs volt, jó olasz játékkal, igazi látványos támadó focival?
Szánalmas focigyilok volt itt.
BUDA > miskolc.
Én az ausztráloknak drukkoltam, de egy végig 0-0-ás meccsen így kiesni...
Ez megöli a focit.
Lett volna hosszabítás és ott estek volna ki... Azt simán elfogadtam volna.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.