Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mar mondtam hogy full egy velemenyen vagyunk ^^
sazl igazunk van na : P

BUDA > miskolc.

Matthew Prosac
svájc is gazdag ország, remélem többet fizetnek majd a bírónak!..<#hehe>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jAsOn VoOrHeEs
Svájc - Ukrajna ? (nem tippet kérek, csak egy gyõztes csapatnevet ^.^ )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
be bizony 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ProGabe
Nem történt nagyon semmi????És az a 4-5 Toni-Gilardino helyzet,szemben az egyetlen Chipperfield helyzettel?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Matthew Prosac
hát én is ezt pofázom fél órája. szerintem a piros lappal nem hibázott, amúgy is kijárt már Materazzinak mert õ valamiért szeret pirosat kapni. soxor sikerül is neki. õrültség a kezdõcsapatba tenni, de egyáltalán játszatni is!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jbal
hát öcsém.így nyerni

zaki
Ilyen mákker sorsolást... <#shakehead>

azert svajcot meg bemakoljak

BUDA > miskolc.

ami piros lap ja -.-

BUDA > miskolc.

Na a lényeg: ez az olasz csapat úgy nem fog VBt nyerni mint ahogy mi itt vagyunk... Egyszerû az ok: ennél jobb játékra nem képesek, sokkal jobbak a Brazilok, Németek,vagy Argentínok...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

backer
11-esekkel valószínûleg nyernek az ausztrálok

^^

Még jó hogy ez nem valószínûségszámitás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Matthew Prosac
valaki print screenelje már le plz amikor Materazzi mindkét lába nyújtva van. páros lábbal végrehajtott nyújtott lábú emberölési kísérlet <#vigyor>

Bandew
Azért a "ledarálták volna" kicsit erõs. Amíg emberhátrány nélkül játszottak, addig sem történt nagyon semmi. Én annyit tapasztaltam a kiállítás után, hogy az ausztráloknak több helyzetük volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandee1987
ha nem lett volna ez a 11-es, akkor valószínóüleg a hosszabbításban sem lett volna, és 11-esekkel valószinüleg nyernek az olaszok...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BADE
majdnem egy félidõt emberelõnyben játszottak az auszik,csak gólt kellett volna lõniük,ezt õk cseszték el
Forza Ragazzi!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Hogyne lenne,a Német.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szerintem sincs 😄 De megvan az oka, és ez nem a "divat", mert mostanság ezt mondani divat.

grizzly21
ez sem igaz, nyerhettek volna az ausztrálok is.
egyébként szerintem nem volt bunda, csak a biro volt hülye

Matthew Prosac
ez tényleg így van <#wow2>

BADE
érdekes az nem volt bunda,amikor Materazzit kiállították...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
Majd Poll-t visszsahívják... :c

grizzly21
nem csak õket, a portugálokat, spanyolokat is.
Már rossz, ha egy ilyen gyenge csapat ellen igy tudnak csak nyerni

Dichter
Olyan egyszerû ilyenkor mindent a bundára fogni. És Materazzi indokolatlan kiállítása? Azt meg az ausztrálok zsírozták le? Egyértelmû volt, hogy ezt a meccset a digók nyerik, csak kérdés volt mennyi idõ alatt.

zaki
Én nem a bírót szidom. Az igaz, hogy voltak érdekes ítéletei, Materazzi kiállítása jogtalan volt, a 11es is, szépen megette az esetet, és befújta. Amit idáig az olasz csapat játszott, az minden, csak nem élvezetes volt. De igaz ez a franciákra is, meg egy-két másik válogatottra is, félreértés ne essék.

a meccstõl függetlenül kérdezem - csak mert más meccs után nem volt talán ekkora felháborodás: van még egy olyan válogatott amit ennyire utálnak az emberek, mint az olasz?

szvsz nincs...

http://gaborszantai.co.uk/

ProGabe
Ti néztétek az egész meccset,vagy csak az utolsó 3 percet?Ha nincs a kiállítás az olaszok úgy ledarálták volna az ausztrálokat ahogy kell,de így hogy volt persze hogy beálltak kontrajátékra mert ilyenkor ezt kell tenni.
És az ausztrálok játéka legalább annyira volt szánalmas így emberelõnyben,mint az hogy szerintetek bundáztak az olaszok.Sõt,4 éve pont hogy õket ejtették ki bunda miatt a mocskos koreaiakkal szemben

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

olympus
mindegyik bíró xar?
furcsa...

Divatcsapatok OLÉ!

grizzly21
Szerintem sem lesznek képesek az olaszok jobb csapat ellen nyerni.
Egyébként nem értem ezt a 11-est. Elfeküdt a védõ, de utána meg se mozdult, az olasz csatár átesett rajta, de tök szándékosan. Ki is kerülhette volna. A védõnek mit kellett volna tennie hogy ne legyen 11es? nem értem miért kellett befujni.

ezek alapján senki se fogja <#ravasz1>
mindegyiknek volt valami fassága

REALista
Hagyjátok már ezt a Bunda dumát!Aki egy kicsit átgondolja az rájön hogy ez egy óriási nagy baromság!!!!Egyszerûen egy rakás sz.r ez a bíró!!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

backer
olasz meccsen is <#vigyor1>

gabber_saviola
esik a színvonal srácok 😊

zaki
Ez a bíró sem fogja a döntõt vezetni... :c

Matthew Prosac
pont ez az amit nem lehet kijelenteni. látod ha nem játszanak jól akkor ott a szerencse, vagy egy tömött zsebû spori.

nemet/argentin duo ellen durvi lesz :c

BUDA > miskolc.

Hát van benne valami, annyi pénzt rászánnak a VBre csakhogy elkerüljék a büntetéseket.

backer
olaszok egy komolyabb ellenfél ellen már köpni nyelni nem fognak tudni

Rohadt olaszok,a védõ csak fölakart állni,a patkány olasz meg otthagyta a lábát,hogy úgy tünjön,mint akinek elhúzzák a lábát<#gonosz2><#gonosz2>
olympus
A másik meg, hogy Olaszország felettébb "izgalmasan" nyerik a meccseket. Sajna ehez hozzájön a bunda is. Az a véleményem, hogy megnyerik a VB.-t. Azért mert, ha megnyerik a VB.-t akkor nincs büntetés. ennyi...

Divatcsapatok OLÉ!

igazad van (Y)

BUDA > miskolc.

Szintúgy, ha hosszabbításban lõnek egy akció gólt, akkor jólvan megérdemlik a továbbjutást, de így nem.

NeoMaN
Mi az, hogy : ellenünk?
:FFFFFF

Amúgy szted ez egy szép meccs volt, jó olasz játékkal, igazi látványos támadó focival?

Szánalmas focigyilok volt itt.

az. patkany grosso is meglatta hogy fekszik elotte egy vedo belerug es osszeesik, minden volt csak nem megerdemelt, raadasul grosso kaphatott volna sargat is erte.. aah

BUDA > miskolc.

De közel sem akkorát, mint az ausztrálok ellen.
tobias88
hogy roh@dnä meg Olaszország!!! Én leütöttem volna a bírót
Bandew
Ez szörnyû!
Én az ausztráloknak drukkoltam, de egy végig 0-0-ás meccsen így kiesni...
Ez megöli a focit.
Lett volna hosszabítás és ott estek volna ki... Azt simán elfogadtam volna.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fsgh
úgy látszik mindenki csak fújja a Le az Olaszországgal dumát...(közben ellenünk is hibázott a bíró nem is kicsit....)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!