Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont azok, akik szeretik õket, általában fanatikusok, és én például azért mondtam erre a meccsre, hogy "SZÉP VOLT, FIÚK!", mert jogtalan kiállítás után, félórán keresztül emberhátrányban focizva összesen 1 helyzetet engedélyeztünk az ausztráloknak.
Szerintem ez szép teljesítmény, ilyen melegben meg végképp.
Egyébként aki olasz szurkoló, az szereti nézni a védekezõ focit is, ami - ezt maximálisan megértem - nem mindenkinek tetszik.
A bundáról csak annyit: errõl ugye elsõsorban nem a játékosok, hanem a milliárdos tulajdonosok tehetnek, úgyhogy hiba lenne emiatt elítélned egy nemzeti csapatot. Én sem Bush alapján ítélem meg a Dream Team-et...
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
és nem is értette valószínûleg hogy miért kérdezte
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Egyként pont mostanában olvastam valamit az olasz bajnokságbeli bundákról, szal ezekután biztos nem szeretném meg, még ha érdekelne akkor sem.
Én csak azért hoztam fel hogy áljon le az "olaszokbundáznakmocskosakfujj" hsz-k írása
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
És az is látszik a képen, hogy Zambrotta lábát találja el, nem is a kenguruét.
Úgyhogy ez sárga, de marhára nem piros.
De Te azt írtad, hogy SZÉP VOLT FIÚK.
Hát ez minden volt, csak nem szép, és ezt sajnos mindenki látja, kivéve az olasz drukkereket.
Én leginkább a braziloknak drukkolok, de ha nem játszanak szépen és jól, akkor képes vagyok ezt leírni...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha valaki ezt megcsinálja, az okolja magát azért, hogy büntetõt kap.
Nem mondom, hogy oltári nagy tizenegyes volt, sõt, igen nagy ravkó kellett a kiharcolásához. Mégis: ahogy az olaszok magukat okolhatták azért, hogy a kihagyott helyzetek miatt szoros volt a meccs, úgy az ausztrálok is csak magukat okolhatják a kiesésért.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Szal:azért írtam hogy volna,és a "ledarál" tényleg kicsit erõs.A lényeg hogy nyertek volna min 2 góllal 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
télleg szép volt. Ahogy ez a két csapat ma játszott, az a magyar MB2-ben is szánalom, nehogy egy VB-n.
2. Zambrottát találta el.
3. Nem volt nyújtott láb.
4. Nem volt gólhelyzet, mivel az ötösig rúgta a labdát kábé.
Tiszteletem.
Igazság szerint nem is az eredmény miatt vagyok szomorú, mert az olaszok jobbak voltak, hanem a vége miatt, hisz azzal a büntetõvel esélyünk sem maradt az esetleges egyenlítésre. Olyan közel volt a hosszabbítás...
http://joeperry.blog.hu/
Innentõl viszont bizonyítsanak is valamit az olaszok, mert eddig semmit nem láttunk a szép olasz fociból.
😛
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
legalábbis úgy emléxem.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
BUDA > miskolc.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
BUDA > miskolc.