Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szanics
Semmi gond, nem kell szeretni az olaszokat 😊
Viszont azok, akik szeretik õket, általában fanatikusok, és én például azért mondtam erre a meccsre, hogy "SZÉP VOLT, FIÚK!", mert jogtalan kiállítás után, félórán keresztül emberhátrányban focizva összesen 1 helyzetet engedélyeztünk az ausztráloknak.
Szerintem ez szép teljesítmény, ilyen melegben meg végképp.
Egyébként aki olasz szurkoló, az szereti nézni a védekezõ focit is, ami - ezt maximálisan megértem - nem mindenkinek tetszik.
A bundáról csak annyit: errõl ugye elsõsorban nem a játékosok, hanem a milliárdos tulajdonosok tehetnek, úgyhogy hiba lenne emiatt elítélned egy nemzeti csapatot. Én sem Bush alapján ítélem meg a Dream Team-et...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

NeoMaN
LOL Te beteg vagy öcsém...
😊)))))))))))

9csöves9
szerintem egyáltalán nem pláne úgy hogy Szanics csapata nem érintett az ügyben

és nem is értette valószínûleg hogy miért kérdezte

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Count Adyn
<#eljen>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bmffm856
Minden szánalmas divat(ellen)szurkoló figyelmébe ajánlom az aláírásomban található mondat második részét. Gondolkozzatok el rajta. Köszönöm, csak ennyit szerettem volna. Tiszteletem!

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ProGabe
Na igen,pont ez most a baj,hogy az emberek szeme elõtt csak 2 szó lebeg mostanában ha az olaszokról van szó:"olasz bundabotrány".Persze ennél többet nem is tudnak róla,mert pl koránt sem csak arról van szó hogy bírókat vettek meg(és fõleg nem a válogatott,a scadraról egy szó sem esett,na jó csak annyi hogy "meg lett mondva" hogy kik kerüljenk be) hanem van itt minden:fake-szerzõdések,fogadások,és persze rohadt sok lenyúlt lóvé

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

😄 Errõl van szó nem kell ennyit veszekedni 😄

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Matthew Prosac
láááááááál. ezt a labdát jól leütötted <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

NeoMaN
Nem ismerem az olasz bajnokságot, mert ilyen szinten nem vagyok foci fanatikus. Egyedül a válogatott meccsek (VB, E😎 és a BL köt le, ezeken kívûl nem nézek focit.

Egyként pont mostanában olvastam valamit az olasz bajnokságbeli bundákról, szal ezekután biztos nem szeretném meg, még ha érdekelne akkor sem.

ProGabe
Ki írta hogy arról az auszik tehetnek???
Én csak azért hoztam fel hogy áljon le az "olaszokbundáznakmocskosakfujj" hsz-k írása

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

szanics
Erre nem mernék fogadni, igaz, arra sem, hogy megnyerjük. 😄

Bandee1987
igen, ez a lényeg 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

szanics
Szereted az olasz bajnokságot?

Bizony, teljesen mindegy, Olaszok továbbjutottak, mostmár õk alakítják saját sorsukat, mit csinálnak a következõkben, de továbbra is tartom a véleményem nem fognak VBt nyerni.

grizzly21
hát jó azt már nem tudom, de nem ugy van hogy már a szándék is büntetendõ?

jbal
Hagyjátok már abba!Olaszok továbjutottak és kész

Bandee1987
<#eljen>

Matthew Prosac
hagyjátok már ezt a korea sztorit, nehogy már az ausztrálokon kérjétek számon hogy ott és akkor miért korea jutott tovább és hogyan.. nemsok közük van hozzá

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Bandee1987
igen, de az kiállitás lett ez meg büntetõ...utólag már teljesen mind1

szanics
Igaz.
És az is látszik a képen, hogy Zambrotta lábát találja el, nem is a kenguruét.
Úgyhogy ez sárga, de marhára nem piros.

NeoMaN
Ez igaz.
De Te azt írtad, hogy SZÉP VOLT FIÚK.
Hát ez minden volt, csak nem szép, és ezt sajnos mindenki látja, kivéve az olasz drukkereket.
Én leginkább a braziloknak drukkolok, de ha nem játszanak szépen és jól, akkor képes vagyok ezt leírni...

Na de figyu, ha az nem kiállítás akkor ez nem büntetõ szóval.....

jbal
felesleges ezen vitatkozni.olaszok jutottak tovább és kész

Matthew Prosac
3. Nem volt nyújtott láb. <#help><#wilting>

gabber_saviola
<#worship><#worship><#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Serdülõ korban megtanítják, hogy nem fekszem el valaki elõtt a tizenhatoson belül, hogy ezzel megadjam a lehetõséget arra, hogy büntetõt csináljak.
Ha valaki ezt megcsinálja, az okolja magát azért, hogy büntetõt kap.
Nem mondom, hogy oltári nagy tizenegyes volt, sõt, igen nagy ravkó kellett a kiharcolásához. Mégis: ahogy az olaszok magukat okolhatták azért, hogy a kihagyott helyzetek miatt szoros volt a meccs, úgy az ausztrálok is csak magukat okolhatják a kiesésért.

jAsOn VoOrHeEs
Totti tizenegyese, és a büntetõt megelõzõ szituáció ( jobb klikk - cél mentése más néven )

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

NeoMaN
NB2
:F

grizzly21
nézd már meg, ott a kép, hogy nyujtva van😊

ProGabe
Neoman kiütötte a hsz-m
Szal:azért írtam hogy volna,és a "ledarál" tényleg kicsit erõs.A lényeg hogy nyertek volna min 2 góllal 😛

gabber_saviola
nem MB2, hanem NB2 , de mind1 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

NeoMaN
LOL
télleg szép volt. Ahogy ez a két csapat ma játszott, az a magyar MB2-ben is szánalom, nehogy egy VB-n.

szanics
1. Egy ütemet késett.
2. Zambrottát találta el.
3. Nem volt nyújtott láb.
4. Nem volt gólhelyzet, mivel az ötösig rúgta a labdát kábé.

Tiszteletem.

joeperry
Sajnálom az ausztrálokat, kezdettõl fogva szúrkoltam nekik, és itt a vége😞((
Igazság szerint nem is az eredmény miatt vagyok szomorú, mert az olaszok jobbak voltak, hanem a vége miatt, hisz azzal a büntetõvel esélyünk sem maradt az esetleges egyenlítésre. Olyan közel volt a hosszabbítás...

http://joeperry.blog.hu/

NeoMaN
Az viszont igaz, hogy az olaszok korea ellen bírói segítséggel vesztettek, szal akkor most 1-1.
Innentõl viszont bizonyítsanak is valamit az olaszok, mert eddig semmit nem láttunk a szép olasz fociból.
😛

szanics
Szép volt, fiúk, köszönjük, FRANCESCO!!!

tigeroo
lefizetett bíró? hahaha, az ausztrálok nem tudták volna megfizetni az emberelõnyt...
Matthew Prosac
egy képet berakhatnátok a tizenegyes szituációról is röhögni egyet. a legtöbb bíró elszégyellte magát szerintem kántáléjó döntése nyomán.

Nyújtott páros láb, és már rég nem volt ott a labda, úgyhogy lehetett kiállítás.

Matthew Prosac
Zambrotta arcán a halálfélelem... Érthetõ okokbõl <#vigyor>

BADE
nekem nem tûnt súlyosnak,ráadásul Zambit találja el nagyrészt

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Matthew Prosac
attól még nyújtott páros :]
legalábbis úgy emléxem.

Itt van:

BADE
Materazzi úgy emlékszem oldalról csúszott be

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ah, ha ukrajna kozepes csoportban van akkor tuti nincsenek itt, nem azt mondom hogy svajcnak nehezebb dolga volt, de ok erosebbek szerintem

BUDA > miskolc.

Bandew
És? Volt gól? Volt darálás?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Õket talán, de szerintem Ukrajnával kell majd megvívniuk 😄

gabber_saviola
nah kiváncsi vagyok az esti meccsre is 😊

svajc

BUDA > miskolc.

grebber
Olaszok lepacsizhatnak a bíróval mert nekik köszönhetik a továbbjutást!<#levele>

Next PC upgrade: 2022