Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
annyira azért nem mondanám 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Matthew Prosac
ez nem volt tizenegyes. ha megnézted pl Neill lába hozzá sem ért Grosso lábához. Grosso rúgott bele Neil-be és átesett rajta. A bíró szive meg az olaszokon. Materazzi pedig nyújtott lábbal csúszott be ráadásul pároslábbal. szabálykönyv szerint piros. Puszi a bírónak is.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

BADE
ezen a vb-n elég sokszor láttunk már olyat,hogy hozzá sem értek és mégis befújták

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Count Adyn
igyvan de már divat leett olaszokat bundával fikázni ez van

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Dichter
Akkor miért is ne fikáznák a bírót? Hiszen szerinted sem ért volna pirosat 😊

Ch_Slater
az ausztráloknak meg megadott egy félidõnyi esélyt, hogy 10 ember ellen játszanak és bizonyítsanak. nem tudtak élni vele. ennyit a biró lefizetésérõl.
(jah és egyébként nem szeretem az olaszokat)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Hát ezaz...

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Oziris666
Nézd má meg h a csoportba 2meccsen is emberelönybe játszottak!Azok a kiállitások sem voltak jogossak!

gabber_saviola
spori visszadta a tizivel azt, amit Mátrix kiállításával elvett tõlünk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

olympus
Azért érdemes elgondolkozni azon, hogy aki nem olasz fan az ezt a meccsett undorítónak tartja.
Sajna ez van.

Divatcsapatok OLÉ!

backer
jó a lokod

akadályozta a tovahaladását <#hehe>

b4rc4
az igaz...és Shevchenko??? gyönyörûen buktatta magát...és 11es szal sztem eléggé leeht fikázni a bírókat mert nem állnak a helyzet magaslatán elég sokszor...motis annyit bambult a bíró,hogy ...<#csodalk>

backer
így van <#worship>

azért nem járna be a garázsba egy Enzo...😊

http://gaborszantai.co.uk/

zaki
Szánalmas ez az olasz csapat...

ProGabe
Becsokiztam az izgalomtól gyerekek<#idiota>
És most csak remélem hogy nem kezdtek el flémelni hogy így bunda meg úgy bunda...
Az auszik is kaptak elõnyt(jogtalan kiállítás) és az olaszok is,csak simán kantelejó egy szar bíró,a legutóbbi el Clasico-t is szarrá fújta,és ott is volt jogtalan kiállítás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az amerikaiak ellen sem érdemeltek 1 pontot sem, most meg pláne nem gyõzelmet... Szánalmas ez az olasz válogatott... Most mindjárt jönnek a "dehát nézd meg mennyire megterhelõ volt a szezonuk..." nem érdekes, mások is legalább annyit játszottak.

Dichter
Gattuso mutatja, hogy onnan lejött a bõr
Viduka vígasztalja 😄

Hajdúbé egy állat 😄😄

backer
mert megbotlik az elötte fekvõ játékosban?

DjDano
én mûesésért adtam volna sárgát az olasznak, mint ahogy egy normális, független bíró is!!

Oziris666
Mégegy ilyen mákos nemzet nincs a földön az tuti!
Vicc ez az olasz csapat!

olympus
bírókról szól ez a VB. nem a játékról.

Divatcsapatok OLÉ!

desigo
kivel fognak játszani?
b4rc4
sztem nemvolt az... most rávezette Grosso aztán átesett benne... na de mind1..

fsgh
Mindenki a bírot fikázza!Nézzétek már meg hogy Materazzit úgy állította ki hogy az sárga lett volna!!!!!!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DjDano
eddig mindig bírói segítséggel jutottak tovább, remélem elgyepálja õket valamelyik nagy csapat

Count Adyn
egy-egy ország válogatottjának szidását MELLÕZD a topikban
kösz

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b4rc4
kapnának a nyegyeddöntõben egy ötöst...<#eplus2>

olympus
ez milyen már!
Ilyenért soha ne mszoktak büntetõt adni.

Divatcsapatok OLÉ!

azon kevés 11-esek közé tartozott a vb-n ami az is volt és megadták. Az meg pech hogy ez pont a 93. percben volt

Count Adyn
lehet sirni, bíró kompenzálta tévedését😊

Lehet küldeni a Ferrarit, Lamborghinit, Maseratit a bírónak - nagyon megvették az olaszok a meccset😞((

Szívbõl kívánom, hogy a következõn egy hatost kapjanak az olaszok😞
Már nem csak Itáliában csalnak nekik, hanem Németországban is...

Utálom az egész rohadt VB-t, ahogy van...😞((

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

backer
nemhiszem hogy olaszország bejut az elõdöntõbe

NeoMaN
a "gyönyörû" olasz foci...
LOL
undorító

De jó lesz majd látni amikor az olaszokat kiverik!
Hülye bíró!

desigo
lol

a siker titka:egy jól lefizetett bíró!
Matthew Prosac
neveccséges!nc

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
nemhiszem hogy Materazzit ki kellett voln álítani...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

reaper4
ennyi? nagyon gáz 😞 remélem kiesnek

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

backer
még egy ilyen kamu csapatot nem láttam
de tök mind1 mert ugyse nyernek semmit mert nagyon bénák
ausztrálok jobbak voltak

Kienk? A fizetett bírónak?
desigo
kapják be a bírók!
NeoMaN
Innentõl tiszta szívvel remélem, hogy az Olaszok kiesznak, és iszonyatos égéssel mennek haza.
Olaszok egy szánalom....

olympus
MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI MOGGI
Undórító. 2 mecccs két undórító meccs

Divatcsapatok OLÉ!

😄DDDD

b4rc4
<#rinya>

zaki
Pfff... Így nyerni, gratula... <#shakehead>

b4rc4
1-0 😞 nemhiszem hogy ezért 11est kellet volna adni amugy...

fsgh
MMMMMEEEEGGGVVAAANNN!!!!!!