Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ettõl függetlenül konzekvens bíráskodást és videóbírót a meccsekre amilyen gyorsan lehet.
GanXstaZolee#2709
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
GanXstaZolee#2709
És azért azt is beláthatjuk, hogy mindenki boldogabb lett volna ha a brazilok nyernek..mint 4 éve😊
Ha nem tetszik nevess. Ennyi öröm neked is jár az életben.
http://www.youtube.com/watch?v=EpG4AHlZrL4&search=Materazzi
GanXstaZolee#2709
Az más kérdés, hogy 3 hónapig tartana a VB, mindenki lesérülne, aki meg nem az meghalna a végkimerültségtõl.
😊
Nem, nem is tetszik. Inkább nevetségesnek tartom.
:F
divatdrukker... LOL 😄DDDDDDD
Persz ez mits em von le az édemeikbõl. A jelenlegi rendszer szerint õk a legjobbak . Grat.
Nyertünk vazeee ha mar nem Argentina 😞 akkor a masodik kedvenc es MEGÉRDEMELTEN.
OLEEE Forzea Italiaaaa
(most ertem haza bocs isten meccs volt kamu 11es stbstb meg nem adot les gol stbstb 😊))
GanXstaZolee#2709
VB legjobbja: Buffon(zidane kiesett az incidense miatt)
Álomcsapatom:Buffon-Zambrotta,Cannavaro,Thuran,Lahm-Pirlo,Vieira,Zidane,Ze Roberto-Klose,Henry
Ze Roberto azért mert BalKp kell, mondjuk Pirlo nem vmi nagy jobbKp, Henry azért mert jobb volt mint Toni,Crespo,Totti.A vb álom keret alapján állítottam össze, kül Grosso jött volna Lahm helyére, és vki Maxi Rodriguez Ze Roberto helyére(õ se balkp😄).
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://index.hu/sport/foci/2006/vb/pp/donto/
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Materazzi: Zizu, te oly nyugodt vagy, nem szoktál bepöccenni soha?
Zizu: ó, de igen, pl. ha **************-.nek hívnak, azt nem szeretem...
Materazzi: És olyankor mit teszel?
Zizu: Mikor hogy... mondjuk fejelek...
Materazzi: Ó, de sportszerûtlen ************* vagy...
puff
olaszok a vilag legjobbjai na nemaaar, pffff, az egesz vicc, ahogy en neztem mindig szenvedtek a jatekkal, epp hogy tovabbjutottak, a franciak legalabb a vegere osszekaptak magukat, de hat tokmindegy, most ok a legjobbak...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
az szöglet gól volt, nem akció, te kis buta, és a 13 francia kapuralövés mellett az az 5 olasz nem túl sok