19716
Világbajnok: Olaszország
-
#19233 Szerintem ott mar anyaznanak.
Bar tenyleg nem ertem mit vitaztok ilyen dolgokon. A magyar focin vitaznank inkabb, de azon meg azt sem lehet sajnos. -
#19232 nem tudnátok ezt a személyeskedést befejezni? :P
privátban is mehetne ez szerintem -
#19231 fociztám már, nem is egyszer, de ebbe ne menjünk bele, mert nem ide tartozik
a lényeg hogy nem számit hogy mennyire fáj, az számit h szabálytalan -
#19230 főleg ha az nyer akinek szurkolsz -.- nah jó hagyjuk majd kiderül mi is történt :) -
#19229 rendes srác vagyok ám persze :P -
#19228 te focisztál már élőben,vagy csak nézed?mert ha játszanál,szerintem tudnád,hogy nem nagy cucc,ha a kulső combodhoz ér hozzá vlakinek a külső lábfeje.nézd vissza akét 11-es előtti képsorokat és utánna olvasd el a kommnetemet még1x.akkor rájössz,hogy grossoé 60%,franciáké 5%. -
#19227 "így sem volt rossz a termés" azt meghiszem tán még jó szívű is voltál :D -
#19226 így sem volt rossz a termés, de akkor tuti hogy kikapcsoltam volna inkább a gépet :P -
#19225 "(a fóumnak is jobb , hogy nem lett Olasz vereség :ASDdsadasdasd)"
menyni bant osztottál volna ki? :D -
#19224 na itt viszont nagyon sok butaság hangzott el-megint
Mi nem indokolja hogy elessen? Megrugta a lábát, ember!!
Az olasz előtti védő meg az ausztrálok ellen már rég feküdt, azóta már mindenki elismerte hogy az nem volt 11-es mintahogy, Hajdu B szerint is 11es volt a franciáknak amit nem adtak meg -
#19223 egyfolytában kattogsz rajta, hogy nem a kedvenc csapatod nyert, ezért nem vettem eddig észre hogy tudomásul vetted volna a vereséget :P
én is megvédeném az Olaszokat , ha kikaptak volna
(a fóumnak is jobb , hogy nem lett Olasz vereség :ASDdsadasdasd) -
#19222 neked a foci helyett ajánlom a küzdősportok egyikét. -
#19221 azért egyből esik :D na midnegy várjuk kíváncsian a híreket... bye all -
Nah csak az argentina fanok kedveert, itt van megy egy ember, aki a kovetkezo VB-n szerintem Argentin kezdocsapatban lesz:
Fernando Rubén Gago
http://en.wikipedia.org/wiki/Fernando_Rub%C3%A9n_Gago
Redondo szinten focizik mar most. Ami azert nem rossz 20 evesen. Lattam par meccsen, nagy tehetsegnek nez ki tenyleg. -
#19219 tudom.ott más olt a szitu teljesen.Grosso szaladt a kapu felé,ausztrál becsúszott elé,Grosso meg nem volt hülye elrúgni a labdát,inkább átesett a védőjátékoson.ezt hívják akadályozásnak.a franciának pedig az olas zbal láb külsője ért hozzá a külső combjához,ami nem indokolja az elesést,szóval ez nem akadályozás.az olasz láb meg a labda felé indult,de vissza is lett húzva,szóval nem kapott nagy ütést a francia.
torrente:féligmeddig neked is igazad van.nem olyan napokat élünk,mint rég,hogy a nagyon támadó foci legyen előtérben.pl. emlékezz vissza a görög eb győzelemre.mostanába nem a németes hajtás az előny(ők is csak azért hajtottak,mert otthon akartak világbajnokok lenni,mivel a bírók a negyeddöntőig elkisérték őket) inkább a taktikázgatás van előtérben.. -
#19218 viszlát zidán :P -
#19217 azért mert végig a jogtalan 11-ekről volt szó, de ha msot nem vesszük a francia és olasz meccseket, nem egy ilyen eset volt h feldobták magukat a játékosok... de mindegy én már tudomásul vettem h kikaptunk és kész... csak felháborodom h néhányan (!!!) össze vissza beszélnek butaságokat -.-
nekem ez egyértemű h megvédem a kedvenc csapatom -
Gabor_(HSF) #19216 kira..legalább lesz még miről beszélni egy pár napig..... -
#19215 az mind1 nekem ,hogy mit vagy kit tartasz jobb csapatnak vagy bajnokságnak és a transzfer lebonyolítását bíráltam :P -
#19214 most igy visszanézve én még meg is tapostam volna -
markastor #19213 -
#19212 Spanyol bajnoksag jobb, es szvsz az Atletico jobb es hiresebb csapat is a Palermonal. Jo helyen lesz az Atleticonal, de szerintem 2-3 even belul jo nagy penzert eladjak majd egy szupercsapatnak. Csak figyeld. -
#19211 barátom, nem mondtam hogy büszke vagyok rá, azaz nem tudom honnét veszed ezt :P -
#19210 ausztrál meccsről beszéltél és csak a tizit említetted :P -
#19209 akit érdekes modon vittek el a Palermo szeme elől :P
Zamparini már megállapodott az argentinokkal erre eladták a Madridnek -
#19208 Ilyenkor nem értem miért kell olyan büszkének lenni arra, hogy kiállítottak egy játékost. -
#19207 mármint Zidane-nak? de ezt nem értem miért kelett volna belefogalmaznoma kommentembe? -
#19206 Jah egyebkent itt a kovetkezo nagy argentin csatar klasszis:
Sergio Agüero
http://en.wikipedia.org/wiki/Sergio_Ag%C3%BCero
2010-re beerik. -
#19205 volt egy piros lap is, de látom azt már nem tudtad leírni a kommentedbe :ASDAdsasdasdsdasdasd -
#19204 légyszíves emlékezz az olasz ausztrál meccsre, semmi nem történt játékos feldobta magát és tessék megvan a továbbjutás -.- -
#19203 Minden idők egyik leggyengébb focivébéjén az egész vb-t jól prezentáló döntőmeccsen egy olyan csapat lett a világ bajnoka, amely 120 perc alatt 1 gólt és 1 felső lécet tudott összehozni.
Ha a teljes vb-t utólag végignézzük, akkor csak egyetlen olyan csapat volt, amely minden meccsen lelkesen, ötletesen focizott és az a német volt. Talán ők érdemelték volna meg az aranyat, de igazából olyan gyenge volt mindegyik válogatott, hogy egyiknek sem adnék aranyat.
Közben az egyetlen magyar Intertotó csapat július elején már ki is hullott... :) -
#19202 Hurrá vége a VB-nek!! :) -
#19201 ja erről a kedvences sztoriról hallottam én is,de nem nagyon követtem az argentínokat.de nehéz dolga is lehet egy edzőnek annyi jó játékos közül kiválasztani a legjobbakat.ha meg nem tudja,akkor minek edzősködik. -
#19200 öhm öhm,az az egy amit adtak,az is kamu nvolt.nem arról szól a oci,hogy szaldunk,szaladunk,16oson belül elesünk... -
#19199 végre valaki észrevette :) -
#19198 Az megint mas szituacio volt. 1 edzeonek vannak olyan pillanatai hogy dontenie kell, es ez vagy rossz vagy jo. Pekerman sokszor hibazott, de nagyot. Tuti hogy levaltjak a kispadrol, hala istennek. Te peldaul ismered az argentin labdarugast rendesen? Ha igen, akkor tudhatnad hogy bizonyos posztokra lettek volna jobb jatekosok is, de Pekerman a kedvenceit tette be inkabb. Ez milyen edzo? -
#19197 min 2 11est nem adtak meg a franciáknak szal 3:1 a franciáknak -
#19196 hát igazad van.én ezt annyi külömbséggel állítottam volna,hogy nem olyan erős a határ. klaszis fogalom szeritnem az,aki egész karrierjében kiemelkedő tehetséget nyújt.jó játékos,az aki klasszisgyanús :D -
#19195 mennyire szép!!!!!! Erről szól a foci, és erre emlékezzünk amikor Zizura gondolunk -
#19194 Ah amikor 6-0 kiütötték a szerbeket meg a többieket is legyalulták akkor még jó volt az eddzső...