Foci VB 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
ok, akkor ezentul állatnak hivunk😊
Épphogy? mértani pontosságu 11-es volt ne viccelj már😊

Palinko
ja nyerjenek csak a brazilok.cselezgetünk öszvissz rugdosunk,semmi taktikával.lassan kinyílhatna már a szemetek,hogy nem csak ronaloé,meg ronneyé a világ...
tormy
Egyebkent, hivjatok egy allatnak, de nekem meg az is eszembe jutott, hogy Zidane igy akarta elkerulni hogy 11-est keljen rugnia majd. <#idiota><#idiota><#idiota>

Vegulis o nem mondhatta volna hogy nem akar 11-est rugni neki kotelezo, es az elso is epphogy bement. Talan azt gondolta hogy az meg nagyobb szegyen lenne ha kihagyna mint ez hogy lefejelte ezt a nyomottfeju olaszt. <#idiota>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Bandew
Ezt csak pletyka szinten hallottam, szal nem kell készpénznek venni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

grizzly21
én meg csak rajtad tudok nevetni, de igazából azt se .ezen már sirni kéne, mindenesetre megbocsájtunk neked, de csak mert 14 vagy még😊

egyébként ez a kulcsmondatod fogott meg de nagyon:
"szeritnem materazzi 2xjobb volt mind zidane az egész vb alatt"
Ezt szerintem be kéne keretezned otthon és kirakni a falra.

Ez is egy vélemény, de, hogy jobb volt vagy jobb lesz e valaha...vicces.
Zidan Bárhonnan nézem a világ elsõ 10 játékosai közé sorolandó! Maradona, Pele, Platini, Puskás nevek mellett. (nélam az elsõ 5 be is belefér)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

NeoMaN
Debiza.
😊

bigalexander
Üdv
Nem védem egyiket sem fejelés ügyben csak ugy gondolom , hogy a fejelés könyöklés stb egy másik sport ha igaza is volt miért nem meccs után játszák le az ilyeneket.Amugy feltételejem ,hogy muther volt szoba vagy hasonlo.

tormy
Azert megneztem volna oket Argentina ellen, csak hat a sors mashogy hozta. <#rinya>

Palinko
😄 csak nevetni tudok a sok zidanet védõ kommenton.szeritnetek nem szidja egymást a többi játékos.Gattuso is tudja uralni magát,aki nem egy nyugottvérû játékos,zidane pedig nem.ugyanmár...
gabber_saviola
gyõzelmet sehol nem kell memagyarázni <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

NeoMaN
Ki állította ezt? Zidán vagy a bíró?
:FFF

gabber_saviola
😄DDDDddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tormy
Aham, vedelmuk kivalo, kozeppalya eros, csatarok nullak. Szerintem kurvara igazsagtalan hogy egy ilyen csapat, amelyik szinte nem rendelkezik egy normalis tamado csatarsorral VB-t nyerjen, de az is igaz hogy ebbe mindenki kurvara beleszarok, mert ezzel egyutt is VB-t nyertek. <#idiota>

NeoMaN
Hát. Brazíliában azt is meg kell magyarázni. Ezért szeretem õket.
😊

tudom, csak olyan mokásan hangzik😊
Bandew
Állítólag le vén f@sz-ozta Zidane-t 3x is, mire Z bepöccent.
De majd felhívom a francia rokonomat és megérdeklõdöm tõle, hátha tud valamit. 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

materazzibol kinezem hogy arab szarmazasat emlegette...

BUDA > miskolc.

Palinko
zidanet eddig szerettem,de ekkora egy nagy*********** -ot,hogy lefejeljen valakit.én a bíró helyében zidanenak aa repülõjegyet nyújtottam volna...
szeritnem materazzi 2xjobb volt mind zidane az egész vb alatt.kül zidane mostmár múltidõ...
gabber_saviola
gyõzelmet nem kell megmagyarázni 😊

grizzly21
A Zidane fejesre visszatérve:
2fajta mérges ember van: az egyik a tajtékzó, aki üvölt a pénztárnál, hogy váltsák be a lejárt kaja jegyét, a másik tipus az elfojto: a pénztáros, aki nap mint nap nyeli a hülyeséget, aztán egyszercsak kinyir mindenkit a boltban.
Sztem Zidane a pénztáros kicsit, de hozzáteszem a Materazzi egy iszonyatos nagy tapló bunkó állat, és szerintem megérdemelte bármit is mondott.

az olaszok támado játékárol még csak annyit, hogy materazzi lett a házi gol királyuk...vagyis a csatárok nem igazán kenték
gabber_saviola
vegyítitek Mártix vb-s és a klubcsapatos játékát, azért én különválasztanám 😛

Igy ahogy mondod...

grizzly21
a kérdés hogy mit szólt hozzá, de errõl kár vitatkozni amig nem tudjuk.

tormy
lol, hat materazzira raferne egy jo kis veres real life ezeket latva. <#idiota>

qwertrt
vagy tanuljon meg védõállást felvenni, mielõtt hozzászól?

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
egy Zidane-t... mondjuk tanuljon a nagy Zizutól. Az elsõ lecke a lefejelés.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

qwertrt
Vagy csaz veszekedtek, aztán kibékültek, Zizu meg akarta öleln, de megbotlott, és ez lett belõle...

tormy
Egyetertunk. <#eljen>

qwertrt
<#vigyor>

SLICK
nem de azért egy Materazzi inkább még tanulgassa a focit, minthogy leugasson egy Zidane-t
Materazzi inkább még tanulgassa a focit... -.-

Count Adyn
vagy: én már kaptam 1 pirost nem kell neked is 1 ? 😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nezzetek meg ezt.
Megerdemelte ez a Materazzi velemenyem szerint😉

NeoMaN
<#eljen>

Kár Zidanon rágodni. Megkapta a büntetést. Remélem, hogy olyan dologért fejelt amit ezekután se bánt meg.

gabber_saviola
<#idiota>

qwertrt
ja, az télleg nem, mert a portugáloknak szurkoltam :-)))

qwertrt
Materazzi: Zizou mester!
Zizou: Mi van?
Materazzi: Én vagyok a hentes, nem tudtad? Én egy K. szabálytalan játékos vagyok!
Zizou: Na és?
Materazzi: Büntess meg!

Meddõ vita. Ha a Magyarok nyernek akkor most az szajkozzuk, hogy milyen jók vagyunk pedig nem csak mázlink volt. Úgy ahogy a Görög válogatottnak se volt megérdemelt az EB.

Rage47
lehet h már meccs közben is beszólogatott Zidane-nak...
jezus bazeg :c

BUDA > miskolc.

Count Adyn
Én zidane t nem itélem el, abba a helyzetbe meg tudom érteni hogy nem gondolkodott 1 sec re,
de akik helyeslik tettét azokat tudom sajnálni nagyon...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de várom már a holnapot, hogy mit mond zidane
SLICK
na jó én elteszem magam mára, jó éjt midnenkienk... és várom az infókat a történtekkel kapcsolatban, elõbb utóbb midnn kiderül -.-

Materazzi:Figyú ZIdane levegõ szorúlt a gyomromba segítenél rajtam?
Zidane:HOgyne szívesen!<#falbav>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

qwertrt
már ugyan miért? tán Zidane csak igazságot osztott? :-D

qwertrt
amíg nincsenek jobb szabályok, addig ita nyert, azaz a legjobb, nem? Bár.. a Brazilok jobbak :-)

SLICK
ebbõl elég volt 2 perc örüljön csak egy fejest kapott

REALista
Az tény hogy gyõzõtt de hogy megérdemelten???Hát.....

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!