Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Zamparini már megállapodott az argentinokkal erre eladták a Madridnek
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Sergio Agüero
http://en.wikipedia.org/wiki/Sergio_Ag%C3%BCero
2010-re beerik. <#ravasz1>#ravasz1>
Ha a teljes vb-t utólag végignézzük, akkor csak egyetlen olyan csapat volt, amely minden meccsen lelkesen, ötletesen focizott és az a német volt. Talán õk érdemelték volna meg az aranyat, de igazából olyan gyenge volt mindegyik válogatott, hogy egyiknek sem adnék aranyat.
Közben az egyetlen magyar Intertotó csapat július elején már ki is hullott... 😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
kül ha nem veszi be a kamu11-est a bíró,akkor meg lazán 1 0 ra nyertek volna.és akkor mi van? a végeredmény ugyanaz.az olaszok 1. a franciák (kiérdemelten) a 2.ak
Van egy eros hatar klasszis es jo jatekos kozott amit konnyu meghuzni.
béke és szeretet
Te nem láttad a döntõt? Mennyivel több helyzetük volt a franciáknak! Szebben játszottak, ezt el kell ismerni! Két dolog nem tetszett:
1. Alig volt elöl emberük, szvsz még gólt is lõnek, ha van elõl még egy plusz ember.
2. Zidane filmszakadása. Elhiszem, hogy nagyon felkapta a vizet, de akkor se csináljon ilyet.
Ezeket leszámítva a franciák minden tekintetben pozitívabbak voltak.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
" LOOOL!
a 2. félidõtõl kezdve nemhogy örültek volan az oalszok ha egyáltalánlabdába értek, sokkal jobbak voltak a franciák midnegy ne erõltesd ez neked mé nem megy 😄
gabber: azért nicns logó mert megfogadtam magamban ha ynernek még 10 napig bent lesz ha nem akkor cserélek 😛
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
például ez oylan lenne,mint ha én msot tottit dicsõíteném,pedig nem sokat mutatott ezen a vb-n
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ha a franciák olyan kurvajók,hogy a brazilokat le tudták verni,akkor miért nem bírtak el az olaszokkal.(megsúgom,,mert jobbak az olaszok)
grizzly,gyorsan írok,úgy is tod kirõl van szó.vagy ha nem akkor tényleg brutálul írhatok.kül ha nem tetszik,nem kötelezõ elolvasni
http://www.worldfootballers.com/news.php?id=14002&filter=
Szerinte hiba volt lehozni Henry-t.
De Henry megserult, szal nem ertem mirol beszel. Mondjuk azt a 10 percet tlaan kihuzta volna valahogy, de ilyen labbal 11-est rugni...Mert Desailly szerint palyan kellett volna tartani hogy 11-est rugjon.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
-.-
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Vegulis nem mindegy hogy mi tortent? Zidane es Materazzi is total mast fog allitani amugy is.
hát zidane az utolsó mecseken mutatot nagyot.kamutizenegyes rúgásból fõleg.de most nem ezen vitatkozunk,hanem azon,hogy egy ilyen érett,tapasztasztalt játékos egy ilyen ovodás dolog miatt állíttatja ki magát...ja igen tedd ki a falra és még négy évig kísértsen 😄
ezt nézd meg
ezekután jól gondold meg hogy ki volt a jobb... materazzi ha iylet megtud csinálni gratulálok
az oalszok soha az életben nem játszottak még ilyen jól mint a Franciák a brazilok elleni meccsen szvsz(!!!)
szal kérlek godnolkozz mielõtt iylenekt írsz be -.-