19716

Világbajnok: Olaszország

• Punker
    milyen blöki volt? :)
  • franc0
    ez duma
  • G_ArchAngel #19312
    OFF

szerencsére nincsenek ilyen magyar ismerőseim...

az ex-olasz kollégáimról nem tudnám ezt elmondani, szerencsére már mindet kirúgták attól az osztrák cégtől és vettek fel DOLGOZÓ MAGYAR MUNKÁSOKAT helyettük...

(az olaszországi üzemről beszélni sem akarok, mert a sírás kerülget - a portás kutyája dolgozta a legtöbbet)

ON
  • fradista91
    Brazilokat se feledjük el :D
    Ők nagyon könnyen elhitték hogy megnyerhetik a VB-t. Ez lett belőle.
  • Punker
    "Olaszország nem véletlenül lett világbajnok,
    lehet hogy néha rosszul ment, de a világ legerősebb védelmét
    Zaccardo-n kívül csak 11esből lehetett bevenni"

kár hogy a focit gólra játszák, ha nem a beton védelem lenne az első akkor talán nem csak szinészkedéseel jutnának előre, bár tegnap nem nagyon volt rá idejük szeencsére, otthon biztos le is b@sszák őke tmajd érte hogy nem övék az oscar. :)
  • GanXstaZoleeWrk
    igen sajnos nem Argentína nyerte :) vagy :(
  • Zsolti9014
    Szar védekező csapat? A második legtöbb gólt lőtték a németek után. Állj le, ne fikázd a VILÁG LEGJOBBJAIT, jobban tennétek ha belenyugodnátok és elismernétek.
    Zidane-ról annyit, nehogy már megvédjétek, imádtam, példaképem volt, erre viszont nincs mentség, egy világ omlott össze bennem.
  • Punker
    Materazzi berágott hogy C.Ronaldo elhalászta előle a legjobb kaszkadőr Oscar-t, így harcba szállt a legnagyobb patkány címért, Zidane meg a régi ismeretségre visszagondolva segített neki?
  • Christiansen
    tejóég, ezt komolyan gondoltad??
    Ez kb. olyan mintha megharap egy kutya, aztán utána utálod az összeset.
    Meg amúgy is, mit ugatnak folyton meg szarnak mindenhova.

Olaszország nem véletlenül lett világbajnok,
    lehet hogy néha rosszul ment, de a világ legerősebb védelmét
    Zaccardo-n kívül csak 11esből lehetett bevenni
  • GanXstaZoleeWrk
    Érdekes én nem igy ismerem az olaszokat pedig jártam arra párszor :)

off: még anno az olaszok milyen állat módon vezetnek szösszenet se jött be mert pár éve egy wagonr+ al mindenkit letoltunk 140el :DDD nem szeretem az általánosításokat na, kivéve ha igazán 99+%ban megállja a helyét.
  • G_ArchAngel #19304
    igen, de az okozott sérülés is kicsit más volt nem?
  • fradista91
    Véleményem a tegnapi mérkőzésről:
    Franciaország a második félidőtől magához "ragadta" a kezdeményezést, és szinte csak ők tudtak gólhelyzetet kialakítani. Olaszország már készült a 11-esekre/hosszabbításra... Zinedine Zidane tettét azzal tudnám indokolni hogy Materazzi biztos nem szépen mondott neki valamit. Zizounak nem szokott elborulni csak úgy az agya, szinte biztos vagyok benne hogy az olasz hozta belőle ki ezt a viselkedést. Én még a történések tán is azt mondom a világ egyik legjobb játékosát veszítjük el, ugyanis a mérkőzés legjobbja címet magasan kiérdemelné, magához képest nyújtott teljesítményével, gólhelyzetek,pontos/preíz labdák, higgadtság jellemezte a találkozó nagy részében. Gratulálok Olaszországnak, de annyit mindenképp el kell mondanom (nem vitatkozásból) hogy nem a Világ legjobb csapata nyerte a Döntőt :P
  • Csesza
    ehhh... fele enyire ismernéd a magyarok többségét akkor szégyelnéd hogy ilyeket írsz mert az ország nagy része is ilyen sőőőt... nah erről meg ennyit
  • Redvin
    Na nehogy mar azert zarjanak be egy topikot mert a tobbseg velemenye nem egyezik a tieddel. Es szerintem De Rossi feler Zidane-nal, de neki legalabb nem a donton borult el az agya.
  • G_ArchAngel #19300
    visszavontam, tényleg erős volt...

de ha feleannyira ismernéd a digókat, mint én, akkor Te sem lennél oda értük...

lusta, naplopó népség, akik folyamatosan káromkodnak...
  • GanXstaZoleeWrk
    Fene se tudja :))))))
  • Csesza
    bekéne zárni igen és 1-2 embernek köztük neked is büntit adni! akkor nagy f@szláma némejőtök hogy az hihetetlen!
    nemtudom mi a f@sznak fikázzátok az olaszokat?!
  • Christiansen
    ??!
    Komolyan mondom a végén kihozzátok hogy:
    Zidane mindig is az ilyen kirohanásairól volt híres, így Materazzi direkt tette alá a lovat
    (mint C.Ronaldo Rooney ellen) el is érte célját..

Könyörgöm, mit vitatkozunk?
    Tény hogy Materazzi igen keményen odalép és odaszól mindenkinek,
    de nehogymár őt fikázzuk! De Rossit kéne inkább, ua. mint Zizu,hirtelen harag..
    Zidade egy balf@sz volt, szép kis visszavonulás.
  • Redvin
    En mindenesetre nagyon csalodtam benne, ez nem volt melto befejezese a palyafutasanak. Mert az hogy egy 20 eves tapasztalatlan agressziv Rooneyt fel tudnak hergelni es kiallitatja magat, azt mondom jo, kesobb lenyugszik, majd felnő, na de Zidanenak 34 evesen mar lehetne nemi tapasztalata ilyen teren.
  • Unreal1942
    A lényegen nem változtat. Valóban nem voolt helyénvaló, de simán el tudom képzelni, hogy bárkiből ki lehet bármikor hozni egy hasonló indulatot.
    Én nem itélkezem Zidan felett mert nem tudom a pontos okát a tettének.
    És nem hiszem, hogy ez bármit is rontana a megitélésén hosszútávon. Főleg, hogy már nem is aktív labdarugó a VB óta.
  • fernando torres
    az sem kérdés hogy miért kezdte el provokálni, valszeg mert érezte hogy Zidane agya eldurranhat..a kérdés hogy mit mondott neki..
  • Punker
    jogos piros volt ez nem kérdés, a kérdés az hogy a digó miért kezdte el provokálni.
  • Csesza
    öhhhmmm....
  • Redvin
    Onnan hogy annyira csak nem hulye hogy ok nelkul lefejeli :D
  • GanXstaZoleeWrk
    Persze hogy jó lenne mert akkor teljes a kép, de akkor sem lett volna szabad igy bedurvulnia.
    Én is kiváncsi lennék ki mit fog nyalatkozni a 2 fél közül.

Akkor lepődnék meg ha be se szólt volna neki, hanem az azt megelőző akciónál az átkarolás miatt rágott be Zidane. Honnan jött egyébként ez a biztos beszólt neki valamit??
  • 5w0rdf15h
    hja nem véletlenül nem nyilatkozik....
  • Redvin
    Barmit is mondott, akkor sem fejelheti le, vagjon vissza szoban, vagy lefujas utan, de ez azert durva volt, es jogos piros
  • Punker
    azért jó lenne tudni mit csinált a másik nem? zidane elindult hogy lesz@rja nem vitázik aztán filmszakadás és a digó fekszik......
  • GanXstaZoleeWrk
    Csak en nem vagyok profi focista, és nem a vb-n pörögnék be. :) SZVSZ ezt akárhogy is magyarázzák Zidane egy fa** volt és kész. Eddig nekem pl. nagyon szimpatikus volt nem szinészkedett, jól is játszott de ezzel elintézte magát.
  • Dragooon #19284
    jó lenne, ha elmondaná majd egy interjúban, hogy mégis miért volt ez.. én is kíváncsi vagyok
  • shiftáj
    senkisem tudja miért csinálta ezt zidane? biztos nem ok nélkül tette, biztos valami nagyon sértő volt a számára mert egy kisebb beszólásért biztos nem tette volna ezt az utolsó meccsén.
  • Dragooon #19282
    kíváncsi vagyok Zidane filmjébe belecsenik-e majd ezt a kis akciót
  • Crewin Tiaren
    szvsz ez a VB nem a fociról hanem a játékvezetői ténykedés ... -ről szólt!

Ha tévednék vki plz javítson ki...
    Asszem a spori nem fújta le a "zidanos" megmozdulást...akkor miért adott pirosat...emlékeim szerint az szabálytalan amit a játékvezető lefúj...akkor jogos a piros...szvsz nem...ennyi...az olaszok világbajnokok és ezt nem lehet elvenni tőlük. De ha vki úgy lesz világbajnok hogy az elődöntőben az ellenfélnek büntető helyett szabadrúgást adnak...ill a döntőben az ellenfélnek 2 büntetőt sem adnak meg...akkor talán nem kellene annyira isteníteni az bajnokot

<német drukker>
  • G_ArchAngel #19280
    Ismerlek annyira, hogy Nálad is van egy határ, amit ha átlépnek, akkor így viselkedtél volna...

Zidane ember, a digó vmi olyat mondott, amiért lehet Vatikán is ban-olná Olaszországból...
  • G_ArchAngel #19279
    Gallas jó gyerek

Elgondolkodtató, hogy Maki sem akart nyilatkozni, asszem "persona non-grata" lett a digó a világ nagy részén...
  • GanXstaZoleeWrk
    nehogymár ideológiát gyártsatok hogy miert volt jogos megfejelni az olaszt.... Meccs után siman odamehetett volna és szétüthette volna a fejét ha beszolt neki tényleg. Ennyit nem bírt várni ugyanmár? Minden meccsen megy az anyázás akkor ezek után box csapatok lesznek a pályán a labda meg megy amerre akar?
  • manettino
    szerintem zidanet sem elöször osztották meccsen. biztos olyat mondott neki amit nem szoktak általában pályán oltásként mondogatni
  • G_ArchAngel #19276
    A franciák Materazzi fejét követelik
  • Bandew
    Nem, ez csak önbíráskodás.
  • Faki
    Ezek után ha bíróknak beszólnak, felrúgják a fél mezőnyt :D