19716
Világbajnok: Olaszország
-
#15317 na realt tessék békén hagyni...hogy jönnek ök ide peace -
R9 #15316 lol mondjam németül? :D -
fradista91 #15315 Láthatsz itt elég flémet más dolgokról most miért pont azt a kommentet kell kiszúrni amit én írtam, mert szeretném ha normálisan ellenénk... Amúgy kezd ganézni az SG -
#15314 :DDDDdddddddddd -
#15313 jaja de már itt vagyok!nézem a vbt azért :) -
#15312 :DDD zsír :DDD -
#15311 jaaa::P:P:P attól fügetlenül asfának ment a hsz-em:)) -
#15310 téged is régen láttalak errefelé:) -
#15309 amúgy ezt Én írtam :P -
#15308 na mivan ezzel nem is én irtam! -
#15307 így nem beszélünk -
#15306 ebből a Foci VB 2006 és az Olasz foci szerelmeseinek topik dologból nem akarok itt flémet látni
amúgy pl Én nem veszekedni járok ide -
#15305 :|||| biztos.. :))) -
#15304 a real meg egy zacskó pudingot vett -
#15303 az nagyon nagy veszteség :( qrvára sajnáltam. nem rég épült fel erre... rohadt nagy pechje van -
Jetdash #15302 áááhh most megy hirekbe :)
meg később ugyis lesz vb összefoglaló -
R9 #15301 jah mocskos juve megvette a bírókat -
#15300 súgd meg Domenech-nek...csiga/békacomb :c -
#15299 persze hogy nem az!bár ha jol játszanak a brazilok nem nagyon tudják megverni őket! -
#15298 Xtem van esélyük a franciáknak!Én drukkolok nekik!Brazilia sem verhetetlen.... -
#15297 egyetértek,riszpekt. -
#15296 Cissé kéne csak...kinaiak.... -
fradista91 #15295 Na gondoltam estére ismét benézek... Látom alkotott az Olasz válogatott: legyőzte Ukrajnát 3 góllal. Grat nekik... Elődöntőben remélhetőleg: Német siker.
Mindenesetre annyi megállapítható: a Foci VB 2006 és az Olasz foci szerelmeseinek topik között kialakult egy kis ellentét... Ott azt mondogatják: Be sem nézek oda a sok divat utálja az olaszokat... Véleményem szerint nem jó ez így.De az is tény aki "átjár" beszélgetni azok nagyrésze veszekszik, és szinte soha nem látja be: van amikor nem neki van igaza. Magyarok vagyunk nem veszekednünk kéne azon: Jajj én most ennyire oda vagyok az olaszokért (vagy más csapatért) akkor amit más mond már nem is lehet igaz... Hanem itt kéne megbeszélni mennyire jó a csapat, mennyire nem jó... És azt annak a csapatnak a szurkolóinak is el kellene ismernie, nem egy másik topikban csoportosulva nézni a meccset, és rihegni-röhögni azon mit írkálnak itt.
Ez az én véleményem erről az egész Olasz válogatott körül kialakult "dologról". Lehet hozzászólni :) -
#15294 trezeguiet játszhatna má' (vagy hogy kell írni)
-
Jetdash #15293 jaja
hajrá franciák -
Jetdash #15292 video,nincs valakinek? -
#15291 ti mit vártok a brazil-francia meccstől?sztem jot tenne ha most Henry jol játszana nagyon akkor lenne esélyük a franciáknak! -
#15290 macskából nem lesz virsli ahogy kutyából nem lesz szalonna :DDD -
#15289 nah mentem az Olasz topikba, viszlát -
#15288 aasszem arról hallhattál,hogy a 11-esek után, valamelyik argentin begőzölt,alig tudták visszafogni, úgy láttam Bierhoff-nak ordíbált. ennyit tudok csak mondani...:) -
Jetdash #15287 mert? -
#15286 Föleg ha macskából van a virsli:D -
#15285 végén volt egy kis lökdösődés -
Jetdash #15284 milyen botrány vol a német argentin meccsen?lemaradtam róla
valaki elmondhatná köcce -
#15283 Én szeretnék,ha anglia nyer:) -
#15282 virslizabálók vs macskazabálók? hehe maradok a virslinél :D -
#15281 az a gáz, hogy sok anti-olasz fan azt sem tudja, hogy milyen botrány van Olaszországban, de két szó az megy, "bunda" és "spori" :P
-
#15280 na ez jó meccs volt, most remélem sikerült meggyözni egykét embert, hogy igenis tudnak focizni az olaszok. Szép támadásokat láttunk a vége felé, öröm volt nézni.
Csak egy kicsit kezd már unalmas lenni ez az "olaszgyülölet", így bunda, úgy bunda, "csakmákjukvót" stb. beszólások. Érdekes, az pl. nem zavar senkit,hogy a portugál-holland meccs nem a fociról szólt? Azok nem gusztustalanok?nem színészek?pl. figo is nagy oscar-jelölt. fölösleges erről vitázni,inkább abba is hagyom. Legalább mi magyarok ne veszekedjünk már...:DDD
-
#15279 Semmi köze a bundabotrányhoz,én az olaszok miatt szerettem meg anno a focit!De amit az elmult pár évben produkálnak,ez a agyonvédekező stílus már nem jön be!Ennyi! -
#15278 TÉVEDSZ!!!!!!!!!!