Foci VB 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
3 napja összekaptunk, ma talizunk. Egy óra múlva.. Én tuti be akarok ülni valami lebujba meccset nézni. Mindegy, majd kap pár sört, azt ellesz. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
BUDA > miskolc.
Trágár beszéd/válogatott szídás?
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
vmi ilyesmi kéne😊 csak magyarba
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aztán modnjuk ha golt rugnak, frissülne..lehetõleg szövegesen.
A lényeg az, hogy az utolsó utáni percig sem lehet(ne) beállniuk bekkelni, mert ugye a németek hajtanak az utolsó leheletükig... mondjuk az hogy Cambiasso helyett Lucsó kezd, talán jelent valamit...
Vamos Argentina!
egy a lényeg ÁNIMO ARGENTÍNA 😊
Az argentínoknak szurkolok, rájuk is fogadtam, de a németekkel sincs semmi gondom, ha õk nyernek se fogok megszakadni, lényeg, hogy lássak 1 baromi jó meccset 😊)
Figyelõneten úgy láttam ,hogy Crespo-Messi kezd csatárban? Mer annak nagyon tudnék örülni, ha így is lenne 😊
De annak jobban örülnék, ha a braziloktól kapnának ki a németek, az mindig elégedettséggel tölt el 😛
Olaszország 3-1 Ukrajna (egyértelmû olasz gyõzelem, bár az ukránokat nem becsülöm le anynira, okozhatnak meglepetést)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Csak jönnek itt a privij, hogy így meg úgy." <--- ezt meg nem igazán tudom értelmezni
ZIzu <#worship>#worship><#worship>#worship>
München ist ROT!!!
Szeirntem ez a Spanyol szövetségi kapitánytól se volt szép, sõt, ez már egyáltalán nem a fociról szól, hanem az elvakultságról.
Ezt nem kellene hagyni a fociban, sõt, a szövetségi kapitányt is kirúgnám. Nade ez már nem az én problémám.
Cska nemértem, hogy egyesek ezen mér nevetnek, mert ez egy mélyságesen lesújtó dolog nálam, nem harag vagy ilyesmi, értesz?