19716
Világbajnok: Olaszország
-
#15277 megint jössz ezzel a szöveggel amit régen nyomtál nekem, hogy rühellek -.- -
#15276 szerintem túl sok az olasz utáló...ehhez közrejátszhatott (sőt tuti közrejátszott) a bundabotrány... erre mindenki arra fogja az olaszok győzelmeit...ez fáj nekem
nembaj, még egy utolsó menet fiúk,csak egy utolsó..ha nem nyertek legalább izzasszátok meg a virslizabálókat!! FORZA ITALIA
-
#15275 nah akkor én olyan döntőt szeretnék,amit sztem senkisem.
Szóval Olasz-Angol :-p -
#15274 jo mind1 :) semmi :DD
annak jobban örülök h az argentinok kiestek :) -
#15273 olaszok a 4-ben vannak és ezt senki nem veheti el tőlük , ti meg egymás csapatát itt szapulhatjátok....de ez 1 hónap múlva elmúlik , viszont Itália 4-be kerülése nem -
#15272 mi bajomnak kéne lenni?
mondtál valamit avel kaj nem értek egyet -.- -
#15271 nemtom!lehet igy lesz majd meglátjuk!csak jo meccs legyen!én inkább német győzelmet várok!
de nme lefutott koránt sem a meccs! -
#15270 nemtom mibajod van velem!na mind1 lezárva!sztem szerencséjük volt az olaszoknak az ausztrálok ellen ez az én véleményem!emiatt ne legyek mer szemét ember!
már továbbmentek felesleges ezen rágodni! -
#15269 az a csapat akitől szted klasszisokkal jobbak,például majdnem megverte a Brazilokat és most ne az eredményre emlékezzünk,hanem a meccsre... -
#15268 a németek eddig mindíg rámentek a korai gólszerzésre...csak most buffon fogja a kaput védeni, csak ez az egy bökkenő..."minden bajnok legyőzhető" mégha saját pályán vannak, akkor is -
#15267 olaszoknak 1 dolgot nem szabad soha...eljutni a 11-es párbajig,mert ott mindig szívnak :-pp -
#15266 pff -
#15265 az olaszoknak 10 emberrel is nyerniük kellett volna ha akkora csapat szvsz. mivel elméletileg klasszisokkal jobb nem? -
#15264 senki nem mondta, hogy ezt mondtad kisbarátom -
#15263 lol mér 95. percbe egy tizenegyesnek tűnő szitut befújni az mi? mer tizi biztos nem volt...grosso jól eljátszotta... -
#15262 jol van megbeszéltük!igaz annyibol jobb h továbbjutottak hogy igy nem egyértelmű a német győzelem! -
R9 #15261 ez hax :D -
#15260 anti olasz fun klubb:) -
#15259 látom megy az olasz fanok versus anti-olasz fanok vita :-p
én valahol középen vagyok,de mint mondtam szerintem,most jól játszottak az olaszok. -
#15258 te is csak nézted azt a meccset, de nem láttad
pont. -
#15257 sztem nem ezt mondtam! -
R9 #15256 de a 11.es nem omg...
legjobb 8-ba nem férnétek be
-
#15255 Én azt mondtam h minden eddigi meccsen a szerencse igen csak az olaszok mellé állt!
Miket hagyott ki ghána?,usa meccsen 9ember ellen védekeztek,csehek ellen 10ember ellen játszottak,ausztrálok ellen 95.percben 11es!
Ne mond h ez nem mák! -
#15254 ez mindenkivel megesik!vigyázzon magára!ez nem szerencse kérdése!viszont egy 11es 0-0nál a 90ven akárhannyadik percben megkapni az szerencse! -
#15253 jah egész vb-n eddig szerencséjük volt, persze :) -
#15252 jah, ausztália lefocizta őket. hah...nevessek vagy sírjak, mondjátok meg. lefocizták az olaszokat...emberelőnyben hány helyzete volt a kenguruknak a II. félidőben? 1? 2?
materazzi kiállítása meg tulzás volt -
#15251 Nah végre már picit jobban játszottak az olaszok,mint eddig akárki akármit mondd,s még akkor is ha "csak" az ukránok ellen játszottak.. -
#15250 sztem azt nézte!én monnyuk nem csipem az olaszoakt és szerencséjük volt bár papiron erősebbek!de mind az ausztrálok mind az ukránok megverhették volna őket! ez igy van! -
#15249 az a "szerencsétlen" csapat elveszít egy védőt az első félidőben azon a meccsen, de mind1 -
#15248 kaj az a meccset nézted amit Én? -.-
nehogy már azt mond, hogy mák volt az Olasz győzelem -
#15247 Kivételesen jól játszottak az olaszok... -
#15246 ennyi te vágod miről van szo!szerencsétlen csapat nem kap a 94.percben 11-est!aztán meg nem usz meg ennyi helyzetet! -
#15245 Remélem nem!
Én akkor nem ünneplek az fix! -
R9 #15244 nézd meg a sorsolást és mond hogy nincs mákjuk, úgy vannak a legjobb 4 között hogy ausztrália lefocizta őket. -
#15243 Nem arról volt szó!De miért nem volt mákjuk?
Elvetemült olasz szimpatizáns vagy ugyse mondod h igen! -
#15242 bambi mellett max :P -
#15241 ja, köcsög olaszok, tiszta mákjuk volt
eredetileg a magyarok jutottak ki a vb-re csak elforgatta valamelyik bundázó a zászlócskát a kvalifikáló táblázaton! -
R9 #15240 holnap ilyenkor brazil győzelmet ünneplünk a sörsátorba :P -
#15239 ááá szerencsés olaszok! na mind1 majd a németek elintézik remélem őket :| -
#15238 :DDDDDDDDDDDDDDD