142
Heroes of Annihilated Empires - RTS
  • grebber
    2006 szeptembere környékén jön a game adták hírül :(
  • grebber
    Hát én a Dragonshard demóját toltam kb 15 percig de nem sikerült RTs elemeket felfedeznem lehet azért mert 15 per alatt nem mutatta meg magát.
    Ez meg képek alapján nagyon is inkább RTS és azt szeretem de nagyon.
  • Giovanni Gatto
    Félre ne értsd, én is nagyon várom a HoAE-t, csak egy kicsit szkeptikus vagyok,mert eddig csak screenshot-okat mutattak a játékból, még egy nyamvadt videót sem sikerült összehozni. Tudom, hogy odébb van még a megjelenés, de néhány állóképből sztem nem igazán lehet megmondani, hogy milyen lesz a játék. (Azt már tényleg csak halkan jegyzem meg, hogy ugyanez a brigád nem képes befejezni a STALKER-t már x éve.) Szóval egyenlőre visszafogottan reménykedve várom a HoAE-t, a Dragonshard viszont már itt van és nekem teccik
  • grebber
    Szerintem az nem ennyira jó.
  • Giovanni Gatto
    Szép-szép, de ebben az a legjobb, hogy a néhány hónapja már megjelent Dragonshard ugyanezt tudja, méghozzá nagyon jól! Szerintem nagyon alulértékelt ez a játék, akit vonzanak a HoAE ígéretei, az javaslom tegyen egy próbát a Dragoshard-dal, nagyon hangulatos darab.
  • grebber
    Heroes of Annihiliated Empire bejelentés

Dixie Flatline, 18:04 - PC - Játék: RTS

(HW Insider) A GSC Game World fantasy trilógiája, a Heroes of Annihiliated Empire stílusa végre kikristályosodott. Yevgen Grygorovych projektvezető a valós idejű stratégia és a szerepjátékok ismert jegyeit mixelte össze, remélvén, hogy sikerül egyedit alkotnia, s az RTS vs. RPG nevet adta néki. A játékban az RPG játékoktól megszokott módon pumpálhatjuk az égbe kedvenc hősünket, miközben masszív erődítményeket, városokat emelhetünk a semmi közepén és végeláthatatlan seregekkel hódíthatunk.
    Kétféleképp végezhetünk a játék történetével. Az egyik módja hősünk félisteni szintre történő feltápolása, amikor már olyan erős lesz, hogy King Kongot magát is képes két kezével felemelni és az ellenséges seregek közé hajítani, de ha nincs kéznél egy méretes hegyoldal, akkor saját maga is képessé válhat teljes hadseregek leigázására. A kevésbé hentelős kedvű játékosok saját birodalmat építhetnek és harcosok ezreit rekrutálva taposhatják el az ellenszegülőket.

info: Hardwired
  • Mentol
    Jaja, tök jól nézki. Ráadásul azt olvastam, hogy ARANY!
  • grebber
    Két új kép:1.
    2.
  • grebber
    A KOCH Media és a GSC World Publishing kiadói szövetséget kötöttek a HoAE terjesztésére. Az RTS és RPG elemeket felvonultató játék 2006 első negyedében jelenik meg gondozásukban. Tápolható hősök által vezetett óriási hadseregek csapnak össze.

• grebber
    3 új kép
  • Ombika
    Kepekbol itelve jonak igerkezik de kivancsi vagyok,hogy jatszhatosagra is ilyen jo lesz e?! :)
  • grebber
    8 új kép
  • grebber
    Új képek :1.2.
  • Noodlee
    WOW!
    Ez nem lesz rossz game!
  • shaba23 #8
    ennyit tudsz
  • traXion
    pff ugyanmár...
  • Braveheart
    Miért lenne értelmetlen ha még mes sem jenet és nem próbáltad ki?
  • traXion
    Csak te nyitsz értelmetlen játékoknak topicot. :)
  • grebber
    Mit? Azt hogy látsz mert nagyon nehéz kitalálni hogy ki nyitotta a topicot amikor 1 hozzászolás van és egy név.Gratula :))
  • traXion
    nyertem :D
  • grebber
    Weboldal
  • grebber
    Heroes of Annihilated Empires!

Sogun, 12:43 - Játék: RTS

(Gamers Hell) Az ukrajnai GSC Game World – nahát, mintha ők fejlesztenék a STALKERt! - bejelentette a Heroes of Annihilated Empires fejlesztését. Álomszép grafikával büszkélkedő RTS lesz a javából. Szerepjáték elemek keverednek a főzetbe. Hősi legendák történetét mesélik el, amelyben tökéletesen beleélhetjük magunkat a rendkívül tápos főszereplő helyébe. Felejtsd el a magányos egységeket. Tízezernyi katona mozdul itt egyetlen parancsodra. Óriási hadseregek dübörögnek a képernyőn. Hat faj mészárolja egymást. Több hős lehet egy seregben. Magányos bajnokként kezdve először le kell nyomni az életedre törő ellenségeket.

Miután hírnevet szerzel magadnak, egyre több követőd lesz. Az Annihilated Empires világában rengeteg törzset nem érdekel a háború. Próbálják megőrizni semlegességüket. Ahogy bánsz velük, attól függően segítenek neked, vagy torkodnak ugranak. Mellékküldetéseket adnak és ha megnyered őket, akkor csatlakozhatnak hozzád és fontos csatákban simán eldönthetik a harc menetét. Ősi romok mélyén mágikus artifaktok után kutatsz, labirintusokat forgatsz fel. Tapasztalati pontokkal tápolod magad. Ahogy erősebb leszel, bázisokat emelhetsz, ahonnan hatalmas sereggel indulhatsz útnak a világ meghódítására.

Hősöd elképesztő varázslatokon lehet úrrá, brutális erejű mágikus lényeket idézhet meg, megáldhatja katonáit és pusztító halálmágiát kasztolhat az ellene törő csapatokra. Fajod megválasztásánál célszerű óvatosnak lenni, hiszen teljesen eltérő tulajdonságokkal megáldott népek mellett kötelezed el magadat! Néhány faj erős a támadásban, mások jól védekeznek, megint másoknak vérében van a mágia! Erősen gondolkodtató, taktikai ütközetek, egyéni stratégiák, kihasználható terep, továbbfejleszthető egységek, katonai morál várja a rajongókat. Brutális mozifilmekre emlékeztető óriási tömeghent jelenetek, izgalmas szerelmi történet, fantasy hegyek, rendkívüli minőségű átvezető animációk kaptak helyet. Óriási seregek mozgathatók, melyekben a katonák létszáma elérheti a 64.000-et!

Brutális MEGAHALÁLVARÁZSLATOK lőhetők el, melyek egész hadseregeket pusztíthatnak agyon. Elképesztő méretű területekre ható lelkesítő mágiák várnak rátok. A támadó szpelleknek többféle hatása van, attól függően, milyen egységbe vágódnak bele. Taktikai háborús mágiahasználat van, ahol a kitűnő időzítés megnyerheti neked a csatát! Képzelj el egy hegyoldalról lezúduló sereget, melyet éppen időben állítasz meg egy iszonyú méretű körben ható halálvarázslattal! A totál különleges fajok érdekes előnyökkel és hátrányokkal rendelkeznek. 2D és 3D technológiák házassága élteti a terméket. Talán nem halt meg a 2D renderelt háttér megoldás?

18 hős, 100 egység, 70 ANIMÁLT épület, 50 mágikus artifakt, rengeteg varázslóiskola és büntető szpellek, hat eltérő vidék vár rátok, hat nép otthonát jelképezőn. Rengeteg semleges faj éldegél a játékterepen, ezek potenciálja jelentős és mindenképp kihasználandó. Szövetségre léphetsz velük, kisegítheted őket, dumálhatsz vezetőikkel, stb.. Harcolj, tápolj, keresd az artifaktokat, oldj meg mellékküldetéseket, fedezd fel a játékvilágot, a földön, a tengeren és a levegőégben. Mindehhez festői környezet és atmoszférikus zene társul.
    Megjelenés: 2005.

Nézzétek meg a Hardwireden lévő képeket szerintem jó game lesz ez is!!!