Heroes of Annihilated Empires

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
loool, csak elf kampány...nanemá... 😞
16 kampany palya, amazt nemtom, csak kampanyt jatszottam
Fresh Duke
Csak elf kampány van? SHIT! 😞
Amúgy kb. mennyi küldetés van?
Ha singelben akarok játszani, akkor csak 3 választható pálya van, vagy csak én látom roszul?

A heavy cost. I pay it gladly.

En tegnapra vittem vegig, elegge tetszett, minden hibajaval egyutt. Nem emlekszem mikor vittem vegig utoljara egy jatekot teljesen.
Azt hittem tobb strategias resz lesz benne, tengernyi seregekkel,de ami volt azokat is minimalis vedelemmel es hossel irtva, trukkozessel csinaltam meg, sot eleg sok palyan csak a hossel egyedul kell menni ami kicsit meglepett. A kesobbi palyakra aztan szinte megolhetetlen lesz a hos az XPlestol.
Ami nagyon rossz benne az a szinkronhangok, szerintem kb 3 szinkronszineszuk lehetett, 1 no, 2 hapsi(1 fiatal egy idosebb, de az is lehet hogy 1 hapsi 😄 ) es ok probaljak eltorzitva es eroltettett akcentusokkal eljatszani az osszes szerepet 😄 rohely
Masik az atvezeto kepregenyek, nagyon elutnek a jatek, meg a menuk dizajnjatol, es amugyse tul szep rajzok. A videok viszont meglepoen szepek.
Ja es amugy csak az elf kampany van. Plusz a veget kicsit elhadarjak.

de lehet
insert del home end ezekkel lehet állitgatni
sztem marha kaf játék

mucsácsó
nha, kipróbáltam...
nyomtam vele eddig olyan 1 órát durván...
hát elõször tetszett úgy, de a 2. pálya...
olyan túl lassú a tempója, meg a másik az, hogy nekem túl messzi a kamera 😄 nem lehet zoomolni? mert én nem jöttem rá, hogy hogy kellene 😄

remélem csak ez az elf campaign ilyen trutyi...mondjuk sosem szerettem õket..
Fresh Duke
Na bazz, nem talált kódot hozzá. 😄 😞
Nem baj, talán még friss a játék, azért nem.

Fresh Duke
Ok, bár nincs meg az eredeti, de a Craagle még sosem hagyott cserben. 😄
(Ha nem tudnátok mi az, az egy olyan program, ami crackeket, és serial számokat keres bármilyen játékhoz.)

mucsácsó
szerintem az a játék dobozán található serial lenne...
ergo bukta így....
de amúgy asszem leszedem én is, ha ennyire jó ez a játék 😊
én jót nem hallottam eddig róla, de most így beleolvastam a kommentjeitekbe...hát lehet nem rossz mégsem 😊
most úgy sincsen mit szednem éjszaka, úgyhogy lerántom, aztán majd mondom hogy mi a véleményem róla ^^
Fresh Duke
Mi az a Game Box #ID?
Nemtok nélküle fellépni multiba. 😞

Fresh Duke
Na, elvileg lehet.
Ha akartok játszani keressetek fel, az msn címem:
[email protected]

Fresh Duke
Nálam ment rendesen, csak Crackeltem, és indult is.
Tom, kicsit 5 órával késõbb írtam, csak eljátszogattam vele. 😄
Akkor lehet benne multizni, vagy még nem tudjátok? Sõt megnézem 1 perc!

zsakosfrodo2
Köff a segítgésd, nem találtam meg ezt a szemét Data mappát, de már biztos hogy léptem beléje xD 😄 Mind1 elég lámás voltam. 😄 Thx!

Fresh Duke
Most rakom fel a játékot, megnézem, hogy nálam mit csinál...

dartonita
"Akinek nem akar elindulni :

az installon belül a data könyvtárba masold amit kell(ahol az eredeti engine.exe is van) és akkor mûködni fog"

zsakosfrodo2
Ha vki tud pls segítsen!(Reloaded-es) Még nem jttem rá. 😄

zsakosfrodo2
Azt hiszem rájöttem a problémára, nemsokára jelentek.... 😄

zsakosfrodo2
Hello All!
A nem legaláis verziótól lehet itt beszélgetni? 😄
Ha igen, akkor kellene egy kis help a crack-ben, mert feltelepítem a gamet, berakom a mappába a crack-et, és nem indul... Kiírja hogy telepíteni akarja a Starforce-t. Ha feltelepíti akkor ujra kell indítani. Ujraindítottam, és aztán azt írta hogy nem jó a cd kulcs, amit egyébként nem kért a járék :S. Szal ha vkinek vmi ötlete van hogy hogyan lehet mûxésre bírni pls help!

Fresh Duke
THX! Így már nem is olyan rossz a gépigény. (Bár az ajánlott nincs meg mindenhol. 😄)
Jó lenne, ha lenne multi, mert igen szeretek kaszabolni multiban. 😄 XD
Télleg, az AoE 3-ban van netes multi, nem? Mert ha v-kinek megvan az Age of Empires 3, azzal szívesen játszanék.

dartonita
megtalaltam a hivatalos minimum/optimal elvarast.ime:
- Minimum system requirements

Operating system: Win XP
Processor: 1.2 GHz
RAM: 512 MB
Video card: 64 MB (2.0 shaders required, AGP Aperture Size ( in BIOS setup
) 256Mb)
DirectX: DirectX 9.0c
Sound card: 100% DirectX 9.0c compatible
Free memory on hard drive: 1.5 GB

- Recommended system requirements

Operating system: Win XP
Processor: Intel Pentium 4 2.8GHz or AMD Athlon XP 2500+
RAM: 768 MB
Video card: 128 MB (2.0 shaders required)
DirectX: DirectX 9.0c
Sound card: 100% DirectX 9.0c compatible
Free memory on hard drive: 1.5 GB

neten nemtudom lehet e nyomni,nem neztem es nem is probaltam

Fresh Duke
Hy!
THX, jól hangzik, beszerzem még ma! (Bár, a gépigény nem kicsi. 😄)
Ezt lehet internetet keresztül multiba játszani?
Végülis mindegy, hogy mire hasonlít, mert ezek a kedvenc stratégia játékaim. 😄 (Heroes, AoE, Total Annihilation + a Disciples.)
Amúgy a grajja hasonlít a Total Annihilation Kingdoms-éra...

dartonita
szia!

gepigeny:
-p4/2400 /1giga ram/radeon 9600-al 1024*768ban siman megy,mindenfele akadas nelkul -sot,egeszen pofas a jatek
-hogy mire hasonlit?huh hat talan AOE,annal is inkabb mivel real-time harcrendszere van,emellett pedig a hosunk szinteket lep,es kbozo cuccokkal is fel lehet szerelni,tehat ez a resze Heroes-os
-velemenyem #69

Fresh Duke
Hy all!
Annyit szerednék megtudni ilyen ez a játék.
Érdekelne a:
-gépigény
-mire hasonlít: Heroes of Might and Magic v. Total Annihilation v. Age of Empires (csak sejtem, hogy ezekhez van köze 😛)
-a véleményetek a játékról

dartonita
Hmmm ezzel nem jatszik senki?

Pedig ebben a nagyrakas kakkerben amik joreszt kijonnek rts-bol,ez egy egeszen kellemes es elvezheto darab.Vegre nem 12perc egy palya,es nem art hasznalni az emberunk minden kepesseget.Ahhoz kepest hogy unalomuzonek akartam megszerezni,2napja ezzel jatszom 😊
Szamomra kellemes csalodas nagyon.

Rossz a procihûtõd vagy hibás az egyik memóriamodul - ez utóbbi valószínûbb.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

_Atti_
nem lehet hogy tuhajtod a géped?
nekem is volt ilyen régebben, próbáld meg leszedni az AA-t az segitett nekem.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Hali!

Kiprobaltam, de sajonos valamiért egy idõ után reboot-ol a gépem a játék miatt.. volt már hasonló egyéb játéknál szoval sajnos ezt ki kell hagynom..

Egészen jópofa volt a demo, leszámítva az iszonyatos beszaggatásokat. Az elején szólt hogy bizony kevés video-memóriám van(6600 gt 128 mega rammal), neki kell 256 mega. Elõször találkozom ilyennel, ráadásul semmi nem indokolja, mindent minimumra vévi is néha lement 3 fps-re.
Azért remélem hátha csak bug volt.

mucsácsó
nah..

Heroes.Of.Annihilated.Empires-RELOADED

asszem kinnt van...
ti mit mondtok róla, jó game? csak mert én kihagytam a demoját...nem voltam akkor itthon pont, mikor jött, aztán valami oknál fogva elmaradt...
erre itt full 😛
Serpa
most lett gold, so nemsoká ...

tudja vki a megjelenés idõpontját?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

nickelbolha
Akkor most szórom a homokot a fejemre, és térdepelek a kukoricán. A múltkor kissé ingerült és türelmetlen lehettem. Újra nekikezdtem, és nagyon figyelmesen fejlesztettem a karakteremet. A csapatokat tartogattam az építkezõs részre, és láss csodát ... igazatok volt. Így már sima ügy volt. A hõsöm pedig annyira feltápolódott, hogy félkézzel elintézte a környezõ hordákat és bázisaikat. Így már-már túl könnyû volt 😊 nem, nem igaz. Szóval megkövetem magam, a múltkor valótlant írtam. Most a skirmisht nyomom. 3. nekirugaszkodásra úgy néz ki, hogy itt is sikerül lenyomni az ellenfelet. Ha az elején jól elkapjuk az ütemet, megy az is mint a karikacsapás. És ha ez is megvót, megpróbálom undead-el is, aztán várom a teljes játékot, mert ellentétben a pár nappal ezelõttí beírásommal, ez mégiscsak egy jó játék. <#eljen>

grebber
Heroes of Annihilated Empires: ARANYLEMEZ!!!!

Next PC upgrade: 2022

Na szóval kampányhoz tuti tipp: elején szedd össze az összes részét a seregnek, vagyis elõször mindig nyugat fele kell tartani. Közben tápold fel a hõst, a kisebb ellenségeket lehetõleg csak a hõssel és idézett seregével szedd le, ha mindez megvan akkor akkora hatalmas sereged lesz, hogy nyugodtan mehetsz fel bázist építeni, az íjászokat tedd a középsõ magaslatra, elõször gyárts sok driadot (asszem ez a nevük), amit a fõbázisbõl hiívhatsz elõ (két fõbázisod legyen, egyikben fejleszd diradok támadását és védését), közben építs entnek épületet, hõssel meg sereggel meg új egységekkel bástyázd körbe magad északról, é-szakkeletrõl és keletrõl, altar of defenst használd, thunderstorm varázslat, gyógyítás (ami undeadeket sebz) és sereg idézés, inne már sima ügy.
Ami nagyon poén hogy skirmishben, végigmészárolhatsz mindenkit csak a hõssel, bázis építés nélkül, a neutrális egységeke felbérelve, és a végére lesz egy atomtáp hõsöd 😊

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

grebber
Hát ha eljutottál az építkezésig akkor már bocsi de te is irtad béna vagy.

1. Van a fõhõsöd az alapból a varázslataival egymaga lezuz egy nagyobb sereget is.
2. gyártasz egségeket pl ENT-eket az nemkissé bivaj meg kentaurókat azok is elég erõsek.

Ellenfélnél igaz vannak azok az erõsek de mondok kentaurokkal meg fõhõsel + 1 ENT-el lelehet õket gyúrni.

Az elején még én is fos voltam építkezésig se jutottam azt rájöttem hogy a képességek kurvasokat érnek.

nickelbolha
A bétát én is végignyomtam, azért is vártam már nagyon a hivatalos demót. De ez nem játék volt, hanem kínlódás, csalódás 😞 az innen-onnan összeszedett csapatok semmire se jók, egy nagyobb ellenfél 3-4 ütéssel szétcsapja az egészet. Ekkor jön a belelövök 10-et elfutok, visszafutok, belelövök 10-et, elfutok ... borzalom.

nickelbolha
Kipróbáltam a demót, Normal fokozaton mert nem szeretem kínozni magam. Nagynehezen elvergõdtem az épitkezõs részig, de ott lett végül elegem. Az építkezéssel szinte alig lehet foglalkozni, mert folyamatosan támadják a helyet. A "szellemek" ellen még valahogy ki lehet húzni, de mikor megjelent a kék "bivajokból" egy gigantikus csorda ... na akkor azt mondtam, hogy köszönöm ennyi elég. Lehet hogy én vagyok a béna. Kiváncsian várom, hogy valaki esetleg tovább jutott-e innen.

grebber
Hát te tudod ,nekem bejön a game!

EmThor
menü 1024, játékban már támogat WS felbontást.

hát ez a hõssel végigkolbászolok, mellémjönnek a derékig érõ egységek, varázsol támad artifact továbbmegy, végigvezetve a pályán... persze lesz építkezõs rész is, de köszi nekem ennyi elég volt.. technikailag meg, hm, zoom az minek, 2D egységek meg csúnyák. 75%-ra jó lesz majd értékeléseknél.

kis gépigény, újságmellékletnek 1 év múlva jó lesz. addig me le lehet szedni és nyüstölni a demót. aki akarja. szerintem meg company of heroes <#eljen>

grebber
Miért szar ? Béta demó elég jó volt szerintem!

EmThor
hát szar 😞 uninstall

EmThor
hoppá kijött a demo! 3d terepen, sokezer 2d karakter, turbózott cossacks motor, de ezeket már úgyis tudjátok 😊

katt

grebber
Ami tetszett a gameben hogy a fejlesztõk jól egyensúllyózták az ellenfél baszott nagy seregeivel a varázslatainkat.

Az entek meg a kentaúrok elég jó harci erõt képviselnek az ellenfélnél meg azok zombik vagy mik.
Jó game lesz ez várom a teljeset!

grebber
Na toltam a demóval és neked akadozik 😞

grebber

grebber
Éppen aztnem tudom mi micsoda mit hogyan 😞

Serpa
használd a varázslatokat.

grebber
Kiprobáltam a demót hát elégé béna vagyok benne nekem nagyonnehéz 😞
Csomo dolgot nemtudok mi mire jó.
Volt két nagy állat azt kiirtották ketten egész nyilas seregem 😞

grebber
Tököm televan az ilyen videókkal semmit nem mutat a játékból felesleges.
Ne a semmitmondo "kisfilmekre" gyúrjanak a feljesztõk hanem magára a game-re!

grebber