142
Heroes of Annihilated Empires - RTS
  • Fresh Duke
    Ok, csak még rájvök, hogy kell multiba elindítani! :D
  • Mihail
    ja most látom hogy másnak is problémája volt :) ja erdő
  • Mihail
    shipyardot hova lehet építeni? folyton piros az épület, nem engedi lerakni.. vízen legyen? vagy a parton? vagy ez vmi bug?
  • nickelbolha
    Na mégiscsak sikerült, part menti bozótosba kell...
  • nickelbolha
    A pegasus islandos pályán mit kell csinálni? Hogy tudok eljutni a szigetre (ott van egy druida akinél info van), gondolom shipyard-ot kéne építeni, de sehol nem engedi, mindenhol piros mutatja az építés helyét.
  • donatus13
    én heroes of annihalated empires szivesen nyomnám multiba én játszok veled
  • _Atti_
    nekem nagyon tetszik ez a grafikai stilus sztem egyedi. Az intro végét birtam:) meg a lánctalpasok nyoma 2 dik pályán..kiváncsi leszek mi fog ebből kisülni..
  • Fresh Duke
    Hogy fejeztétek be ilyen hamar? Én (bár tegnap kezdtem) csak a 3. pályánál tartok. :(
    Ti végigjártátok az egész páyát, v. csak a lényegért mentetek?
    A grafja titeket is a Total Annihilation Kingdomsra emlékeztet, vagy csak nekem tűniuk úgy? :D

Még v.mi:
    Akinek megvan ezek közül v.melyik, és akar vele multizni, az szóljon nekem!

Age of Empires 3
    Heroes of Might and Magic 5 (v. 3 esetleg 4)
    Heroes of Annihilated Empires
    Star Wars Battlefront 2 (v. 1)
    Disciples 2
    Jedi Knight 3
  • dartonita
    egy giga rammal is volt olyan resz,ahol ha nem irtod ki azt a par ezer! fos ellenseges sereget,addig 1-2fpsel tudtam csak jatszani...
    ennek ellenere le a kalappal,en is most fejeztem be-varom az uj palyakat :)
  • nickelbolha
    Egy kampány és 3 skirmish pálya :( ez tényleg nem túl sok. Szerintem kicsit elkapkodták a kiadását. Remélem minél hamarabb kapunk hozzá újabb pályákat.
    Legalább itt azt is megtudtam mi van a pályák végén, mert nekem ott bugos, és csak mákostésztát látok. A filmek tényleg nagyon szépek, csini az az elf lányka.
    Egyébként maga a játék tetszik, tipikusan a "na még ezt a pályát megcsinálom aztán befejezem" jelenség.
    Viszont sok egységnél nálam eléggé szaggat P4 512MB ATI9600-al. :(
  • mucsácsó
    loool, csak elf kampány...nanemá... :(
  • ronhaven
    16 kampany palya, amazt nemtom, csak kampanyt jatszottam
  • Fresh Duke
    Csak elf kampány van? SHIT! :(
    Amúgy kb. mennyi küldetés van?
    Ha singelben akarok játszani, akkor csak 3 választható pálya van, vagy csak én látom roszul?
  • ronhaven
    En tegnapra vittem vegig, elegge tetszett, minden hibajaval egyutt. Nem emlekszem mikor vittem vegig utoljara egy jatekot teljesen.
    Azt hittem tobb strategias resz lesz benne, tengernyi seregekkel,de ami volt azokat is minimalis vedelemmel es hossel irtva, trukkozessel csinaltam meg, sot eleg sok palyan csak a hossel egyedul kell menni ami kicsit meglepett. A kesobbi palyakra aztan szinte megolhetetlen lesz a hos az XPlestol.
    Ami nagyon rossz benne az a szinkronhangok, szerintem kb 3 szinkronszineszuk lehetett, 1 no, 2 hapsi(1 fiatal egy idosebb, de az is lehet hogy 1 hapsi :D ) es ok probaljak eltorzitva es eroltettett akcentusokkal eljatszani az osszes szerepet :D rohely
    Masik az atvezeto kepregenyek, nagyon elutnek a jatek, meg a menuk dizajnjatol, es amugyse tul szep rajzok. A videok viszont meglepoen szepek.
    Ja es amugy csak az elf kampany van. Plusz a veget kicsit elhadarjak.

• donatus13
    de lehet
    insert del home end ezekkel lehet állitgatni
    sztem marha kaf játék
  • mucsácsó
    nha, kipróbáltam...
    nyomtam vele eddig olyan 1 órát durván...
    hát először tetszett úgy, de a 2. pálya...
    olyan túl lassú a tempója, meg a másik az, hogy nekem túl messzi a kamera :D nem lehet zoomolni? mert én nem jöttem rá, hogy hogy kellene :D

remélem csak ez az elf campaign ilyen trutyi...mondjuk sosem szerettem őket..
  • Fresh Duke
    Na bazz, nem talált kódot hozzá. :D :(
    Nem baj, talán még friss a játék, azért nem.
  • Fresh Duke
    Ok, bár nincs meg az eredeti, de a Craagle még sosem hagyott cserben. :D
    (Ha nem tudnátok mi az, az egy olyan program, ami crackeket, és serial számokat keres bármilyen játékhoz.)
  • mucsácsó
    szerintem az a játék dobozán található serial lenne...
    ergo bukta így....
    de amúgy asszem leszedem én is, ha ennyire jó ez a játék :)
    én jót nem hallottam eddig róla, de most így beleolvastam a kommentjeitekbe...hát lehet nem rossz mégsem :)
    most úgy sincsen mit szednem éjszaka, úgyhogy lerántom, aztán majd mondom hogy mi a véleményem róla ^^
  • Fresh Duke
    Mi az a Game Box #ID?
    Nemtok nélküle fellépni multiba. :(
  • Fresh Duke
    Na, elvileg lehet.
    Ha akartok játszani keressetek fel, az msn címem:
    [email protected]
  • Fresh Duke
    Nálam ment rendesen, csak Crackeltem, és indult is.
    Tom, kicsit 5 órával később írtam, csak eljátszogattam vele. :D
    Akkor lehet benne multizni, vagy még nem tudjátok? Sőt megnézem 1 perc!
  • zsakosfrodo2
    Köff a segítgésd, nem találtam meg ezt a szemét Data mappát, de már biztos hogy léptem beléje xD :D Mind1 elég lámás voltam. :D Thx!
  • Fresh Duke
    Most rakom fel a játékot, megnézem, hogy nálam mit csinál...
  • dartonita
    "Akinek nem akar elindulni :

az installon belül a data könyvtárba masold amit kell(ahol az eredeti engine.exe is van) és akkor működni fog"
  • zsakosfrodo2
    Ha vki tud pls segítsen!(Reloaded-es) Még nem jttem rá. :D
  • zsakosfrodo2
    Azt hiszem rájöttem a problémára, nemsokára jelentek.... :D
  • zsakosfrodo2
    Hello All!
    A nem legaláis verziótól lehet itt beszélgetni? :D
    Ha igen, akkor kellene egy kis help a crack-ben, mert feltelepítem a gamet, berakom a mappába a crack-et, és nem indul... Kiírja hogy telepíteni akarja a Starforce-t. Ha feltelepíti akkor ujra kell indítani. Ujraindítottam, és aztán azt írta hogy nem jó a cd kulcs, amit egyébként nem kért a járék :S. Szal ha vkinek vmi ötlete van hogy hogyan lehet műxésre bírni pls help!
  • Fresh Duke
    THX! Így már nem is olyan rossz a gépigény. (Bár az ajánlott nincs meg mindenhol. :D)
    Jó lenne, ha lenne multi, mert igen szeretek kaszabolni multiban. :D XD
    Télleg, az AoE 3-ban van netes multi, nem? Mert ha v-kinek megvan az Age of Empires 3, azzal szívesen játszanék.
  • dartonita
    megtalaltam a hivatalos minimum/optimal elvarast.ime:
    - Minimum system requirements

Operating system: Win XP
    Processor: 1.2 GHz
    RAM: 512 MB
    Video card: 64 MB (2.0 shaders required, AGP Aperture Size ( in BIOS setup
    ) 256Mb)
    DirectX: DirectX 9.0c
    Sound card: 100% DirectX 9.0c compatible
    Free memory on hard drive: 1.5 GB

- Recommended system requirements

Operating system: Win XP
    Processor: Intel Pentium 4 2.8GHz or AMD Athlon XP 2500+
    RAM: 768 MB
    Video card: 128 MB (2.0 shaders required)
    DirectX: DirectX 9.0c
    Sound card: 100% DirectX 9.0c compatible
    Free memory on hard drive: 1.5 GB

neten nemtudom lehet e nyomni,nem neztem es nem is probaltam

• Fresh Duke
    Hy!
    THX, jól hangzik, beszerzem még ma! (Bár, a gépigény nem kicsi. :D)
    Ezt lehet internetet keresztül multiba játszani?
    Végülis mindegy, hogy mire hasonlít, mert ezek a kedvenc stratégia játékaim. :D (Heroes, AoE, Total Annihilation + a Disciples.)
    Amúgy a grajja hasonlít a Total Annihilation Kingdoms-éra...
  • dartonita
    szia!

gepigeny:
    -p4/2400 /1giga ram/radeon 9600-al 1024*768ban siman megy,mindenfele akadas nelkul -sot,egeszen pofas a jatek
    -hogy mire hasonlit?huh hat talan AOE,annal is inkabb mivel real-time harcrendszere van,emellett pedig a hosunk szinteket lep,es kbozo cuccokkal is fel lehet szerelni,tehat ez a resze Heroes-os
    -velemenyem #69
  • Fresh Duke
    Hy all!
    Annyit szerednék megtudni ilyen ez a játék.
    Érdekelne a:
    -gépigény
    -mire hasonlít: Heroes of Might and Magic v. Total Annihilation v. Age of Empires (csak sejtem, hogy ezekhez van köze :P)
    -a véleményetek a játékról
  • dartonita
    Hmmm ezzel nem jatszik senki?

Pedig ebben a nagyrakas kakkerben amik joreszt kijonnek rts-bol,ez egy egeszen kellemes es elvezheto darab.Vegre nem 12perc egy palya,es nem art hasznalni az emberunk minden kepesseget.Ahhoz kepest hogy unalomuzonek akartam megszerezni,2napja ezzel jatszom :)
    Szamomra kellemes csalodas nagyon.
  • Grusi
    Rossz a procihűtőd vagy hibás az egyik memóriamodul - ez utóbbi valószínűbb.
  • _Atti_
    nem lehet hogy tuhajtod a géped?
    nekem is volt ilyen régebben, próbáld meg leszedni az AA-t az segitett nekem.
  • valaminick
    Hali!

Kiprobaltam, de sajonos valamiért egy idő után reboot-ol a gépem a játék miatt.. volt már hasonló egyéb játéknál szoval sajnos ezt ki kell hagynom..
  • kHares
    Egészen jópofa volt a demo, leszámítva az iszonyatos beszaggatásokat. Az elején szólt hogy bizony kevés video-memóriám van(6600 gt 128 mega rammal), neki kell 256 mega. Először találkozom ilyennel, ráadásul semmi nem indokolja, mindent minimumra vévi is néha lement 3 fps-re.
    Azért remélem hátha csak bug volt.
  • mucsácsó
    nah..

Heroes.Of.Annihilated.Empires-RELOADED

asszem kinnt van...
    ti mit mondtok róla, jó game? csak mert én kihagytam a demoját...nem voltam akkor itthon pont, mikor jött, aztán valami oknál fogva elmaradt...
    erre itt full :P
  • Serpa
    most lett gold, so nemsoká ...